Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά προχθές έκανα αίτηση φορητότητας για CU με την τρέχουσα προσφορά και αν έβαζα κωδικό bring a friend δεν προχωρούσε.

Τελικά την έκανα χωρίς κωδικό και τους έστειλα μειλ και τους είπα να μου το περάσουν αυτοί.

Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω; Θα το δεχτούν;

Edited by cu2goup

21 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ολοι ομως!

Εγώ ποιο πολλούς ξέρω να έχουν what's up ή κάποιο συμβόλαιο σε κοτε ή άλλη εταιρία 🙂

32 minutes ago, cu2goup said:

Παιδιά προχθές έκανα αίτηση φορητότητας για CU με την τρέχουσα προσφορά και αν έβαζα κωδικό bring a friend δεν προχωρούσε.

Τελικά την έκανα χωρίς κωδικό και τους έστειλα μειλ και τους είπα να μου το περάσουν αυτοί.

Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω; Θα το δεχτούν;

Παλιότερα το κάνανε, τελευταία φορά κάποιος είχε γράψει ότι το αρνήθηκαν, πες μας και εσύ τι έγινε.

Just now, spiliot said:

Παλιότερα το κάνανε, τελευταία φορά κάποιος είχε γράψει ότι το αρνήθηκαν, πες μας και εσύ τι έγινε.

Οκ όταν λάβω απάντηση θα σας πω..

33 minutes ago, spiliot said:

Αν θυμάμαι καλά αυτό αφορούσε το cu200 - δηλαδή ταυτόχρονη χρήση 2 κωδικών 

39 minutes ago, Bas said:

Αν θυμάμαι καλά αυτό αφορούσε το cu200 - δηλαδή ταυτόχρονη χρήση 2 κωδικών 

Ναι ουσιαστικά υποτίθεται ότι μπορούσα να έχω και bring. Και ενώ δεχόταν κανονικά τον κωδικό, δεν μπορούσες να προχωρήσεις.

3 ώρες πριν, nucleogenesis said:

Sorry αν έχει απαντηθεί.. ο κωδικός efood δεν υπάρχει στο cu πλέον; Δεν το βλέπω στο thank you ενώ σε αριθμό συμβολαίου φαίνεται κανονικά 

Πράγματι δεν υπάρχει 

Μόνο αν βάλεις κουπόνι smart pocket 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Υπάρχει στην εφαρμογή της vodafone ο κωδικός για το e-food πλέον.

6 ώρες πριν, spiliot said:

Είχα βάλει κάτι αλουμίνια να ενισχύσουν το σήμα μετά τη πρόταση της όψιμης τρανς του φόρουμ και έπιανα ένα δίκτυο ISS-NASA-Guests, δε ξέρω τι είναι, εγώ vodafone έχω. (Θεωρώ ότι αστειεύεσαι και το συνεχίζω στο ίδιο μοτίβο γιατί δε πιστεύω να το είπες σοβαρά αυτό ότι έπιασα Ιταλία!)

Περιοχή αν παίζει κάποιο ρόλο για τις κεραίες - ήταν κάπου πάνω από την Αιγείρα και κάτω από το Σαραντάπηχο, δεν τα ξέρω τα μέρη.

Σοβαρα το ειπα, άλλο αν τελικά  μπορει να ειναι λαθος απο τεχνικής πλευράς στην κινητή τηλεφωνία. Η διάδοση καποιες ώρες της ημερας είναι συχνή  και ισχυρή π.χ  στη ραδιοφωνία. Όπως ειπώθηκε, στην Αιγείρα δεν υπάρχει ενδεχόμενο να επιασες κατι ξένο. Αν ησουν στη δυτική Πελοπόννησο θα το συζηταγαμε.

Μηπως είναι παλιο νουμερο cyta ο αριθμός σου?

Μια πιθανότητα θα ηταν εσωτερικό roaming απο αλλη εταιρεία π.χ. cosmote για να καλυφθουν ορισμενα δυσπρόσιτα μέρη. Αλλά δεν έχει ξανά ακουστεί εδώ κάτι τέτοιο

37 minutes ago, VIPdriver said:

Τέλος ο τροχός και τέλος οι δωρεάν κωδικοί. 

Ε, όχι ρε γμτ.. ας φύγουμε όλοι από τη Vodafone.. δεν έχει νόημα πια..

3 minutes ago, cu2goup said:

Ε, όχι ρε γμτ.. ας φύγουμε όλοι από τη Vodafone.. δεν έχει νόημα πια..

Μα και παλιά δεν είχε δωρεάν κωδικούς 

Η κάνω λάθος;

1 minute ago, HEO said:

Μα και παλιά δεν είχε δωρεάν κωδικούς 

Η κάνω λάθος;

Προφανώς.. για τον Vip τα λέω που αποφάσισε να μας τα παρουσιάσει όλα χάλια από τη στιγμή που έφυγε αυτός από τη Vodafone επειδή δεν κέρδισε τα απεριόριστα στον διαγωνισμό.

Εγώ απλά ενημέρωσα. Και δεν έχω φύγει ακόμη από την βονταφονάρα. Κάποιος ενοχλείται έντονα που ενημερώνω, αλλά δεν πειράζει. 

1 minute ago, VIPdriver said:

Εγώ απλά ενημέρωσα. Και δεν έχω φύγει ακόμη από την βονταφονάρα. Κάποιος ενοχλείται έντονα που ενημερώνω, αλλά δεν πειράζει. 

Σε βλέπουμε πώς επισημαίνεις τα κακώς κείμενα και για τις άλλες εταιρείες..

5 minutes ago, cu2goup said:

Σε βλέπουμε πώς επισημαίνεις τα κακώς κείμενα και για τις άλλες εταιρείες..

Εγώ φταίω που η βονταφονάρα είναι η χειρότερη; Δεν σε βλεπω να επιτιθεσαι σε αλλονων ποστς που γραφουν τα αρνητικα της αγαπημένης σου εταιρίας...

20 ώρες πριν, spiliot said:

Καλημέρα! Τελικά το δέχτηκαν.. μου ζήτησαν να τους στείλω σε μέιλ τους κωδικούς κλπ.

9 minutes ago, VIPdriver said:

Εγώ φταίω που η βονταφονάρα είναι η χειρότερη; Δεν σε βλεπω να επιτιθεσαι σε αλλονων ποστς που γραφουν τα αρνητικα της αγαπημένης σου εταιρίας...

Όχι εσύ.
Ο Ολυμπιακός φταίει που δεν σκοράρει πολύ περισσότερα γκολ.

16 ώρες πριν, kmpatra said:

Σοβαρα το ειπα, άλλο αν τελικά  μπορει να ειναι λαθος απο τεχνικής πλευράς στην κινητή τηλεφωνία. Η διάδοση καποιες ώρες της ημερας είναι συχνή  και ισχυρή π.χ  στη ραδιοφωνία. Όπως ειπώθηκε, στην Αιγείρα δεν υπάρχει ενδεχόμενο να επιασες κατι ξένο. Αν ησουν στη δυτική Πελοπόννησο θα το συζηταγαμε.

Στη κινητή σε 2G, χαμηλές συχνότητες (800), κατευθυντική κεραία με πολύ στενό λοβό, πάνω από θάλασσα, χωρίς πολύ υγρασία στην ατμόσφαιρα και ποποφαρδία ίσως μπορείς να δεις σήμα και στα 50χλμ αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα καθώς ακόμα και αν κατάφερνε η κεραία να ακούσει το κινητό σου το σήμα θα έφτανε καθυστερημένο εκτός timeslot και η σύνδεση θα ήταν αδύνατη. Αν το θυμάμαι καλά το μέγιστο θεωρητικό όριο για να μπορείς να έχεις σύνδεση σε 2G είναι 35χλμ και στην πράξη άνω των 25χλμ (σε εξαιρετικές συνθήκες) δεν παίζει.

Από το πιο κοντινό σημείο της Πελοποννήσου προς Ιταλία είναι +/-400χλμ και για Λιβύη πάνω από 400χλμ, ενώ η υψομετρική διαφορά λόγω καμπυλότητας της γης 12χλμ και βάλε. Το σήμα κινητής όταν δεν έχεις line of sight έχει σημαντικά μεγαλύτερη εξασθένηση. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα χωρίς ειδικό επιστημονικό εξοπλισμό να δεις σήμα κινητής (δε συζητάμε καν για 3G), πόσο μάλλον να συνδεθείς σε αυτές τις αποστάσεις, γι αυτό και θεώρησα ότι έκανες πλάκα.

16 ώρες πριν, kmpatra said:

Μηπως είναι παλιο νουμερο cyta ο αριθμός σου?

Μια πιθανότητα θα ηταν εσωτερικό roaming απο αλλη εταιρεία π.χ. cosmote για να καλυφθουν ορισμενα δυσπρόσιτα μέρη. Αλλά δεν έχει ξανά ακουστεί εδώ κάτι τέτοιο

Όχι, έχει περάσει από φορητότητα στο παρελθόν αλλά ποτέ cyta. Εκείνη την ώρα που είδα το R και μου έβγαλε το κινητό την ειδοποίηση δεν έδωσα σημασία γιατί νόμιζα πως ήταν για τη κάρτα με την ξένη sim. Όμως αργότερα όταν δεν ήμουν πια εκεί θυμήθηκα πως στην συσκευή εκείνη είχα αφήσει μόνο την vodafone, αλλιώς θα το είχα ψάξει επί τόπου περισσότερο.

1 minute ago, spiliot said:

Στη κινητή σε 2G, χαμηλές συχνότητες (800), κατευθυντική κεραία με πολύ στενό λοβό, πάνω από θάλασσα, χωρίς πολύ υγρασία στην ατμόσφαιρα και ποποφαρδία ίσως μπορείς να δεις σήμα και στα 50χλμ αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα καθώς ακόμα και αν κατάφερνε η κεραία να ακούσει το κινητό σου το σήμα θα έφτανε καθυστερημένο εκτός timeslot και η σύνδεση θα ήταν αδύνατη. Αν το θυμάμαι καλά το μέγιστο θεωρητικό όριο για να μπορείς να έχεις σύνδεση σε 2G είναι 35χλμ και στην πράξη άνω των 25χλμ (σε εξαιρετικές συνθήκες) δεν παίζει.

Από το πιο κοντινό σημείο της Πελοποννήσου προς Ιταλία είναι +/-400χλμ και για Λιβύη πάνω από 400χλμ, ενώ η υψομετρική διαφορά λόγω καμπυλότητας της γης 12χλμ και βάλε. Το σήμα κινητής όταν δεν έχεις line of sight έχει σημαντικά μεγαλύτερη εξασθένηση. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα χωρίς ειδικό επιστημονικό εξοπλισμό να δεις σήμα κινητής (δε συζητάμε καν για 3G), πόσο μάλλον να συνδεθείς σε αυτές τις αποστάσεις, γι αυτό και θεώρησα ότι έκανες πλάκα.

Όχι, έχει περάσει από φορητότητα στο παρελθόν αλλά ποτέ cyta. Εκείνη την ώρα που είδα το R και μου έβγαλε το κινητό την ειδοποίηση δεν έδωσα σημασία γιατί νόμιζα πως ήταν για τη κάρτα με την ξένη sim. Όμως αργότερα όταν δεν ήμουν πια εκεί θυμήθηκα πως στην συσκευή εκείνη είχα αφήσει μόνο την vodafone, αλλιώς θα το είχα ψάξει επί τόπου περισσότερο.

Εγώ το μόνο που θυμάμαι να πιάνουμε από Ιταλία και στην Καλαμάτα ήταν τηλεόραση αναλογική φυσικά όλα τα σπίτια είχαν δύο κεραίες συνήθως 

42 minutes ago, Harry636 said:

Εγώ το μόνο που θυμάμαι να πιάνουμε από Ιταλία και στην Καλαμάτα ήταν τηλεόραση αναλογική φυσικά όλα τα σπίτια είχαν δύο κεραίες συνήθως 

In 1957, the world record for TV DX was extended to 10,800 miles (17,400 km) with the reception of Britain's BBC channel 1 in various parts of Australia. Most notably, George Palmer in Melbourne, Victoria, received viewable pictures and audio of a news program from the BBC London channel B1 station. This BBC F2 reception was recorded on movie film.

46 minutes ago, Harry636 said:

In 1957, the world record for TV DX was extended to 10,800 miles (17,400 km) with the reception of Britain's BBC channel 1 in various parts of Australia. Most notably, George Palmer in Melbourne, Victoria, received viewable pictures and audio of a news program from the BBC London channel B1 station. This BBC F2 reception was recorded on movie film.

αυτο συμβαινει, παλια που τα FM δεν ηταν γεματα σταθμους στην Αθηνα τα καλοκαιρια τα μεσημερια επιανες ξενους σταθμους 

προσωπικα ειχα πιασει σταθμο FM απο την Βαγδατη

1 hour ago, GREGORYMO said:

Η ουσία είναι ότι όποιος την έβγαζε με cashback, δεν μπορεί να κάτσει ΤΩΡΑ και να δίνει 13€.

εχω μια επιφυλαξη πως θα δουλεψει η μεταφορα υπολοιπου μετα τις αλλαγες, ελπιζω να αλλαζει την ημερομηνια ληξης

57 minutes ago, Harry636 said:

Δεν ξέρω αν το λες σε φάση "α και τώρα που το θυμήθηκα" ή "αφού έγινε και αυτό τότε θα μπορούσε και αυτό τώρα". Χοντρικά η ισχύς εκπομπής των σημάτων τηλεόρασης είναι σε εκατοντάδες χιλιάδες W, ενώ της κινητής σε δεκάδες W και οι συχνότητες της τηλεόρασης από 4 ως 20 φορές (το 1960) μικρότερες που σημαίνει ότι ταξιδεύουν μακρύτερα.

Τέλος πάντων ξεφύγαμε πάλι...

Edited by spiliot

5 minutes ago, HEO said:

εχω μια επιφυλαξη πως θα δουλεψει η μεταφορα υπολοιπου μετα τις αλλαγες, ελπιζω να αλλαζει την ημερομηνια ληξης

Στην ανακοίνωσή πάντως δεν ελεγε κατι για αλλαγη με μεταφορά, παρα μόνο για την μεταφορά.