HEO Δημ. Παρασκευή στις 12:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:35 μμ 24 minutes ago, VIPdriver said: Μακαρι να κρατήσει, αλλά δεν το βλέπω. Δεν εχει κερδος η βονταφον απο αυτο, παρα ζημία. εδωσε ηδη 2 μηνες παραταση, για μενα ειναι κερδος το μελλον θα δειξει 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. Παρασκευή στις 02:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:47 μμ Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους σας. Έχω κάνει φορητότητα από την προηγούμενη εβδομάδα, 23/12 συγκεκριμένα ,και ακόμα περιμένω να γίνει. Έχει κάνει κανείς άλλος κ να του έχει αργήσει τόσο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 03:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:30 μμ 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Δεν ειναι τσαμπα. Βαζεις καρτα και αγοραζεις σουβλακια. Θα ηταν τσαμπα εαν εβαζες καρτα, έμεναν τα λεφτά στην καρτα και επαιρνες και σουβλακια. WOOOW!!! 😳😳 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 04:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:06 μμ 1 hour ago, tsigo21 said: Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους σας. Έχω κάνει φορητότητα από την προηγούμενη εβδομάδα, 23/12 συγκεκριμένα ,και ακόμα περιμένω να γίνει. Έχει κάνει κανείς άλλος κ να του έχει αργήσει τόσο; Με την προσφορά απεριόριστα για 9 μήνες γίνανε πολλές αιτησεις και λόγω γιορτιών αργιών και αδειών του προσωπικου υπάρχει καθυστέρηση στην επεξεργασία των αιτήσεων. Είναι λογικό που καθυστερεί τόσο γιατί είναι φορητότητα οχι νέο νούμερο, Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο αύριο να ρωτήσεςι σε τι στάδιο βρίσκεται η αίτηση σου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Παρασκευή στις 04:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:45 μμ 9 ώρες πριν, opmgls said: Αν κάποιος κυνηγάει προσφορές μέσω CU drop, το όφελος είναι περίπου αυτό με το cashback, αλλά έχει γίνει πιο μπελαλίδικο... μέχρι βέβαια να το καταργήσουν και αυτό. Εμένα πάλι, πιο εύκολο μου φαίνεται 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 05:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:09 μμ 24 minutes ago, sou_d said: Εμένα πάλι, πιο εύκολο μου φαίνεται Easy Boy!!! 😉😉😂😂😂 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Παρασκευή στις 05:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:13 μμ (edited) 8 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Στον ΑΒ το φτηνότερο χαρτί υγείας 5€ τα 10. Στα χαρτικά στην γειτονιά μου 2,4€ σε καλύτερη ποιότητα. Το ίδιο για χαρτοπετσέτες, απορρυπαντικά, μωρομάντηλα κλπ. Ακόμα και στο διαδίκτυο είναι φτηνότερα. Όποτε χαμένος είναι όποιος πάει ΑΒ από χέρι. Αλλά είπαμε. Στην προσπάθεια να γλυτώσουμε λεφτά, πληρώνουμε πιο ακριβά το χόμπι της οικονομίας. Βγάζει illy με -25%, κάψουλες lor με -40%. Jack honey επίσης σε προσφορά. Και μόνο αυτά να ψωνίζει κάποιος, κερδισμένος είναι. Μακάρι να τα έβρισκες στην ίδια τιμή και στα μάρκετ της γειτονιάς, αλλά δυστυχώς δεν τα βρίσκεις 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Δεν ειναι τσαμπα. Βαζεις καρτα και αγοραζεις σουβλακια. Θα ηταν τσαμπα εαν εβαζες καρτα, έμεναν τα λεφτά στην καρτα και επαιρνες και σουβλακια. Ask and you shall receive Υ.Γ. Και ήρθε την επόμενη μέρα.. Edited Παρασκευή στις 05:17 μμ by sou_d 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 05:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:22 μμ 7 minutes ago, sou_d said: Βγάζει illy με -25%, κάψουλες lor με -40%. Jack honey επίσης σε προσφορά. Και μόνο αυτά να ψωνίζει κάποιος, κερδισμένος είναι. Μακάρι να τα έβρισκες στην ίδια τιμή και στα μάρκετ της γειτονιάς, αλλά δυστυχώς δεν τα βρίσκεις Ask and you shall receive Υ.Γ. Και ήρθε την επόμενη μέρα.. Εμένα μου έδωσαν 10€!! 😋😋 Και σε δύο αριθμούς!! 😉😉 Αλλά άργησε παραπάνω... 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Παρασκευή στις 05:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:26 μμ 4 minutes ago, konstantinos77 said: Εμένα μου έδωσαν 10€!! 😋😋 Και σε δύο αριθμούς!! 😉😉 Αλλά άργησε παραπάνω... Damn boy! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 05:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:27 μμ (edited) 1 minute ago, sou_d said: Damn boy! ALWAYS!!! 😋😋😉😉😂😂 Τους είπα και δύο λογάκια ... Έτσι "Ευχάριστα!!" 😉😉😂😂 Edited Παρασκευή στις 05:28 μμ by konstantinos77 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 06:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:23 μμ 1 hour ago, sou_d said: Ask and you shall receive Υ.Γ. Και ήρθε την επόμενη μέρα.. Στα κονσομασιόνια είναι μανούλα η βονταφόνα! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 06:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:27 μμ 9 ώρες πριν, spiliot said: Στη στείλανε σπίτι; Εμένα τίποτα, είχαν μάλιστα στείλει και μήνυμα ότι μέχρι 27/12 θα την έχω παραλάβει. Όχι τίποτε άλλο την υποσχέθηκα σε ένα πιτσιρίκι και μου τα έχει κάνει ρόιδο 🙂 Ναι ήρθε σκέτο μόνο του. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 06:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:58 μμ (edited) 44 minutes ago, VIPdriver said: Στα κονσομασιόνια είναι μανούλα η βονταφόνα! Στην κονσομανσιόν μιλάς όμορφα και γλυκά... Εκτός αν είσαι βιτσιόζος, γενικά αναφέρομαι, οπότε πάω πάσο... 😊 Εγώ στην Vodafone της είπα... "Τι έκαμεεες;;; Τι έκαμεεες;;; Θααα πλερώωωσεις!!!" Για να μαθαίνετε πώς γίνονται οι δουλειές... 😉😉😂😂😂 Edited Παρασκευή στις 07:07 μμ by konstantinos77 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 07:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:06 μμ 5 minutes ago, konstantinos77 said: Στην κονσομανσιόν μιλάς όμορφα και γλυκά... Εκτός αν είσαι βιτσιόζος, γενικά αναφέρομαι, οπότε πάω πάσο... 😊 Εγώ στην Vodafone της είπα... "Τι έκαμεεες;;; Τι έκαμεεες;;; Θα πλερώωωσεις!!!" Για να μαθαίνετε πώς γίνονται οι δουλειές... 😉😉😂😂😂 Τι νόημα έχει η ζωή χωρίς βίτσια; Πες τους κάνα καλό λόγο και για μένα, να μου στείλουν κάνα γκουντμπάι πρέζεντ. Το τηλ μου δεν το χρειάζεσαι, το ξέρουν αυτοί (όπως και τα βίτσια μου)... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 07:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:07 μμ 7 minutes ago, konstantinos77 said: Στην κονσομανσιόν μιλάς όμορφα και γλυκά... Εκτός αν είσαι βιτσιόζος, γενικά αναφέρομαι, οπότε πάω πάσο... 😊 Εγώ στην Vodafone της είπα... "Τι έκαμεεες;;; Τι έκαμεεες;;; Θα πλερώωωσεις!!!" Για να μαθαίνετε πώς γίνονται οι δουλειές... 😉😉😂😂😂 Vodafone 's yo bitch! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Παρασκευή στις 07:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:08 μμ 1 ώρα πριν, sou_d said: τα 5$ (δολλαρια) καρτα ανανεωσης απο που προκυπτουν;;; μεσω Νεας Υορκης θα ερθουν;;; 😃 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 07:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:12 μμ 4 minutes ago, VIPdriver said: Τι νόημα έχει η ζωή χωρίς βίτσια; ... ... Το τηλ μου δεν το χρειάζεσαι, το ξέρουν αυτοί (όπως και τα βίτσια μου)... Είπες και μία σωστή κουβέντα... Χωρίς παρεξήγηση... 😋😋😂😂 Και ποιος σου είπε ότι δεν το χρειάζομαι... Που ξέρεις μπορεί να συμβαδίζουν τα βίτσια μας... 😉😉😂😂😂 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. Παρασκευή στις 07:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:23 μμ Για δείτε τι έχουν οι κουμπάροι στην Κύπρο!!! 2 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Παρασκευή στις 07:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:26 μμ 17 minutes ago, HEO said: τα 5$ (δολλαρια) καρτα ανανεωσης απο που προκυπτουν;;; μεσω Νεας Υορκης θα ερθουν;;; 😃 Universal ρε παιδάκι μου! 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. Παρασκευή στις 07:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:31 μμ Ζω για την ημέρα που θα δώσει 5 BTC! ΥΓ: μπορεί κάποιος να ξεκαθαρίσει τι ισχύει για το smartpocket; αρκούν 13 ευρώ; απαιτείται να αγοράσεις πακέτο; 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 07:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:48 μμ 45 minutes ago, konstantinos77 said: Στην κονσομανσιόν μιλάς όμορφα και γλυκά... Εκτός αν είσαι βιτσιόζος, γενικά αναφέρομαι, οπότε πάω πάσο... 😊 Εγώ στην Vodafone της είπα... "Τι έκαμεεες;;; Τι έκαμεεες;;; Θααα πλερώωωσεις!!!" Για να μαθαίνετε πώς γίνονται οι δουλειές... 😉😉😂😂😂 36 minutes ago, opmgls said: Vodafone 's yo bitch! 17 minutes ago, sou_d said: Universal ρε παιδάκι μου! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 07:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:48 μμ 50 minutes ago, konstantinos77 said: Στην κονσομανσιόν μιλάς όμορφα και γλυκά... Εκτός αν είσαι βιτσιόζος, γενικά αναφέρομαι, οπότε πάω πάσο... 😊 Εγώ στην Vodafone της είπα... "Τι έκαμεεες;;; Τι έκαμεεες;;; Θααα πλερώωωσεις!!!" Για να μαθαίνετε πώς γίνονται οι δουλειές... 😉😉😂😂😂 Τελικά το πλέρωσε;😃 https://youtu.be/Ff6T7YVDhvw?t=16&si=TgbJU00ySiG1V6gj 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Παρασκευή στις 07:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:48 μμ (edited) 29 minutes ago, tsigo21 said: Για δείτε τι έχουν οι κουμπάροι στην Κύπρο!!! Και ήταν τον προηγούμενο μήνα με 5,99 ευρώ τον μήνα. Λειτουργεί ως MVMO στο δίκτυο της Epic Μία χώρα με πληθυσμό λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο κατοίκους και έχει πλέον 5 παροχους κινητής τηλεφωνίας(4 κανονικούς και έναν τύπου MVMO)και εμείς στην Ελλάδα με 10,5 εκατομμύρια έχουμε τρεις(απο την άνοιξη μπαίνει η Volton μέσω της Vodafone) Edited Παρασκευή στις 07:52 μμ by aektzhs 1 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 07:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:50 μμ Just now, aektzhs 1 said: Και ήταν τον προηγούμενο μήνα με 5,99 ευρώ τον μήνα. Λειτουργεί ως MVMO στο δίκτυο της Epic Δίνει τα απεριόριστα και σε roaming στην Ελλάδα; Για έναν φίλο ρωτώ.. 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 07:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:52 μμ 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Και ήταν τον προηγούμενο μήνα με 5,99 ευρώ τον μήνα. Λειτουργεί ως MVMO στο δίκτυο της Epic Το δίκτυο είναι πολύ καλό Πέρασε τη Cyta mobile (by Vodafone) πλέον αν δε κάνω λάθος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts