elkons Δημ. Δευτέρα στις 09:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:53 μμ Αν δώσει τσάμπα χαιρετάμε το 4g στις πόλεις πρώτα 😅 Πέρα από τη πλάκα για δείτε το συγκριτικό Nova Vodafone του Nickchris36 στο αντίστοιχο τοπικ που συγκρίνουμε, να δείτε πως η Nova παίζει χειρότερα με μικρότερη κίνηση από τη Vodafone! 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. Δευτέρα στις 11:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:03 μμ On 22/12/2024 at 11:48 ΜΜ, aektzhs 1 said: Ναι αλλά τότε δεν θα έδινε τόσα δώρα σε διαγωνισμούς πόσο θεωρείς ότι κόστισαν τα δώρα που έδωσαν στους διαγωνισμούς; Για μια εταιρεία με 1 δις τζίρο και 200Μ κέρδη είναι ένα τπτ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Τρίτη στις 02:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:13 μμ Πλέον με την Χριστουγεννιάτικη προσφορά θα δίνεται και ένας μήνας δωρεάν Vodafone TV start pack 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 06:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:34 μμ Παιδιά αν θέλει κάποιος την έκπτωση που δίνεται μέσω του Simply για 60€ έκπτωση για Samsung 5g κινητό από κατάστημα Vodafone, ας μου στείλει pm. Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω, ισχύει για λίγες μέρες ακόμα και είναι κρίμα. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Τρίτη στις 06:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:42 μμ 8 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά αν θέλει κάποιος την έκπτωση που δίνεται μέσω του Simply για 60€ έκπτωση για Samsung 5g κινητό από κατάστημα Vodafone, ας μου στείλει pm. Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω, ισχύει για λίγες μέρες ακόμα και είναι κρίμα. Ναι αλλά δεν θα ζητήσουν το ίδιο το κουπόνι ή μόνο τον αριθμό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 06:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:47 μμ 3 minutes ago, konstantinos77 said: Ναι αλλά δεν θα ζητήσουν το ίδιο το κουπόνι ή μόνο τον αριθμό; Θα τους πεις ότι δεν το έχεις και το έχεις σε φωτογραφία. Λες να επιμείνουν τόσο πολύ; Δεν ξέρω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τρίτη στις 06:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:49 μμ 1 minute ago, cu2goup said: Θα τους πεις ότι δεν το έχεις και το έχεις σε φωτογραφία. Λες να επιμείνουν τόσο πολύ; Δεν ξέρω. ο τολμων νικα 🙂 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Τρίτη στις 07:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:16 μμ 41 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά αν θέλει κάποιος την έκπτωση που δίνεται μέσω του Simply για 60€ έκπτωση για Samsung 5g κινητό από κατάστημα Vodafone, ας μου στείλει pm. Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω, ισχύει για λίγες μέρες ακόμα και είναι κρίμα. Το πιο φθηνό κάνει 180€ και με την έκπτωση πάει 120€, δηλαδή 33% 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Τρίτη στις 07:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:58 μμ 1 hour ago, cu2goup said: Παιδιά αν θέλει κάποιος την έκπτωση που δίνεται μέσω του Simply για 60€ έκπτωση για Samsung 5g κινητό από κατάστημα Vodafone, ας μου στείλει pm. Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω, ισχύει για λίγες μέρες ακόμα και είναι κρίμα. Στείλε αν είναι 42 minutes ago, GREGORYMO said: Το πιο φθηνό κάνει 180€ και με την έκπτωση πάει 120€, δηλαδή 33% Και πιο είναι αυτό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 08:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:46 μμ 47 minutes ago, Dimitris_15 said: Στείλε αν είναι Σου το στέλνω σε pm.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Το big bang εβαλε για κληρωση και 2 επιτραπέζια παιχνίδια με 300 κρυστάλλους για το καθένα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Άντε, και με το καλό να βάλουν και ένα υποβρύχιο βανίλια! 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Αντί να τα βάλουν με ανταλλαγή κρυστάλλων, μου βγάζουν από 1 κομμάτι για κλήρωση... Υπάρχει πιο χαμηλά; 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 3 ώρες πριν, jaranor said: Άντε, και με το καλό να βάλουν και ένα υποβρύχιο βανίλια! Επιτέλους και ένας δικός μου, πλακατζής!! (Όχι αυτός που βάζει πλακάκια, ο άλλος... 😉😋😂😂) Έκλαψααα!!! 😂😂 Είναι πολύ καλά επιτραπέζια, διάβασα reviews... 😉😋 Πάντως 300 κρυστάλλους για ένα παιχνίδι που κάνει ~5-7€ δεν τα δίνω... Και έχω και 2.000.000 κρυστάλλους... 😉 Άντε και την πρωτοχρονιά Βασιλόπιτα!! 😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Και όποιος κερδίσει το φλουρί τι παίρνει; κρυστάλλους; ..λολ 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 2 minutes ago, konstantinos77 said: Επιτέλους και ένας δικός μου, πλακατζής!! (Όχι αυτός που βάζει πλακάκια, ο άλλος... 😉😋😂😂) Έκλαψααα!!! 😂😂 Είναι πολύ καλά επιτραπέζια, διάβασα reviews... 😉😋 Πάντως 300 κρυστάλλους για ένα παιχνίδι που κάνει ~5-7€ δεν τα δίνω... Και έχω και 2.000.000 κρυστάλλους... 😉 Άντε και την πρωτοχρονιά Βασιλόπιτα!! 😂😂 Η προσφορά κελεπουρι είναι μόνο για σήμερα? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Και όποιος κερδίσει το φλουρί τι παίρνει; κρυστάλλους; ..λολ Not bad... Not Bad At All!!! 😉😉😂😂 3 minutes ago, GREGORYMO said: Η προσφορά κελεπουρι είναι μόνο για σήμερα? Νομίζω τελειώνει μαζί με του Playstation... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 1 minute ago, konstantinos77 said: Not bad... Not Bad At All!!! 😉😉😂😂 Νομίζω τελειώνει μαζί με του Playstation... Ευτυχώς! Για να προλάβει να ενημερωθει ο κόσμος 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 27 minutes ago, GREGORYMO said: Ευτυχώς! Για να προλάβει να ενημερωθει ο κόσμος Εεεε και εσύ... Γιορτινές ημέρες είναι... Ένα επιτραπέζιο παιχνιδάκι χρειάζεται... Αλλά ΈΝΑΑΑ!!!!!!!! 😂😂😂 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Φέτος τίποτα από δώρα;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Με τη νέα χρονιά βλέπω 😛 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Παιδιά στην περιοχή σας η βονταφον δίνει ταχύτητα και από σήμα πως πάει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Ενδιαφέρεσαι να πάρεις κάποιο καρτοκινητό Vodafone μήπως; το λέω μήπως ξέρουμε τι γίνεται στη περιοχή σου. 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Just now, elkons said: Ενδιαφέρεσαι να πάρεις κάποιο καρτοκινητό Vodafone μήπως; το λέω μήπως ξέρουμε τι γίνεται στη περιοχή σου. Έχω είδη ένα στην κατοχή μου Just now, Dimitris_15 said: Έχω είδη ένα στην κατοχή μου Δεν έχει φραγή κανονικά και γκιγκα έχει και όλα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Εγώ σπίτι έχω Β28 5-10mbps αλλά λειτουργεί, βγάζει και 2,3 φορές Welcome to Vodafone για το καλό. Αυτό ισχύει σε εμένα όχι σε όλους, σε καμία περίπτωση δεν είναι ο κανόνας. Εσένα πως πάει; μήπως είσαι σε αναβαθμισμένη περιοχή; 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts