Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

15 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Στην cosmote, την 60 ημέρα που χάνεται το χρηματικό υπόλοιπα μπορείς να βάλεις πακέτο και να λειτουργεί κανονικά.

Στην vodafone ισχύει το ίδιο?

Αυτο και στην wind δουλευε και στην Q πριν 1-2 χρονια. Λογικα δουλευει και με το νεο ονομα, nova. Δεν ηξερα οτι γινοταν και στην cosmote.

Καλη η ερωτηση, λειτουργει στην vodafone αυτο;

άμα δεν έχεις έστω και 0.01 ευρώ στην wind δεν δουλεύει τίποτα, το ίδιο και η voda ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΘΌΣ

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

30 minutes ago, HEO said:

άμα δεν έχεις έστω και 0.01 ευρώ στην wind δεν δουλεύει τίποτα, το ίδιο και η voda ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΘΌΣ

Επαναδιατυπώνω την ερώτηση του @GREGORYMO γιατί έχει ενδιαφέρον:
Αν έχεις CU, και την τελευταία μέρα που λήγει το χρηματικό υπόλοιπο, αγοράσεις μηνιαίο πακέτο, την επόμενη μέρα που θα έχεις μηδέν χρηματικό υπόλοιπο, θα συνεχίσεις να έχεις τις παροχές του πακέτου για τις υπόλοιπες 29 μέρες;
Δεν γνωρίζω και θέλω να μάθω, αλλά λογικά θα συνεχισουν οι παροχές του πακέτου.
Ξεκάθαρα είναι καταχρηστικό να στις διακόψουν. Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα έπρεπε να μην σε αφήνει να ενεργοποιήσεις το πακέτο πριν κάνεις χρηματική ανανέωση. Δεν μπορεί να σου παίρνει τα χρήματα για το πακέτο και να σου διακόπτει τις παροχές την επόμενη μέρα, εκτός αν ρητά το αναφέρει αυτό στου όρους του πακέτου ότι παύει να ισχύει αν λήξει το χρηματικό υπόλοιπο.

Edited by opmgls

34 minutes ago, opmgls said:

Επαναδιατυπώνω την ερώτηση του @GREGORYMO γιατί έχει ενδιαφέρον:
Αν έχεις CU, και την τελευταία μέρα που λήγει το χρηματικό υπόλοιπο, αγοράσεις μηνιαίο πακέτο, την επόμενη μέρα που θα έχεις μηδέν χρηματικό υπόλοιπο, θα συνεχίσεις να έχεις τις παροχές του πακέτου για τις υπόλοιπες 29 μέρες;
Δεν γνωρίζω και θέλω να μάθω, αλλά λογικά θα συνεχισουν οι παροχές του πακέτου.
Ξεκάθαρα είναι καταχρηστικό να στις διακόψουν. Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα έπρεπε να μην σε αφήνει να ενεργοποιήσεις το πακέτο πριν κάνεις χρηματική ανανέωση. Δεν μπορεί να σου παίρνει τα χρήματα για το πακέτο και να σου διακόπτει τις παροχές την επόμενη μέρα, εκτός αν ρητά το αναφέρει αυτό στου όρους του πακέτου ότι παύει να ισχύει αν λήξει το χρηματικό υπόλοιπο.

Στην co  είναι δεδομένο ότι γίνεται.

50 minutes ago, HEO said:

Την ΣΤΙΓΜΗ που θα ενεργοποιήσεις το πακέτο, θα έχεις υπόλοιπο.

1 hour ago, HEO said:

Κι ομως:

(για wind το σεναριο που εθεσες την διαφωνια σου)

Εχεις 6 ευρω που ληγουν αυριο ή σε 10 ημερες

Βαζεις σημερα ενα πακετο με 5.90 με διαρκεια 30 ημερες.

Αυριο (ή σε 10 ημερες) το υπολοιπο σου των 10 λεπτων χανεται (που απο οτι θυμαμαι 99.9% νομιζω παρεμενε, προσεφερε στην ουσια παραταση η αγορα πακετου οση η διαρκεια του! δεν ξερω αν το εχει ακομα ετσι η nova), αλλα το πακετο λειτουργει ΚΑΝΟΝΙΚΑ μεχρι να περασουν οι 30 ημερες της διαρκειας του.

Γινεται αυτο στην vοdafone/cu;

Edited by _asd_

Τα πακέτα δίνουν χρονικού επέκταση υπολοίπου αλλά όχι όλα (wind)

Από εκεί και πέρα εγώ ξέρω ότι χωρίς υπόλοιπο στην νόβα δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο η να έχεις δεδομένα

Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι παω πάσο

Στην voda ήξερα ότι ισχύει το ίδιο

καποιος με πρόσφατη εμπειρία μπορεί να μας πει

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 hour ago, GREGORYMO said:

Στην co  είναι δεδομένο ότι γίνεται.

Καταρχάς φαντάζομαι ότι το "co" που γράφεις παραπάνω είναι τυπογραφικό λάθος και εννοείς cu.
Από εκεί και πέρα με έχεις λίγο μπερδέψει.
Γράφεις για λήξη υπολοίπου. Αυτό (η λήξη υπολοίπου) συμβαίνει στην καρτοκινητή.
Αφού το ξέρεις ότι αυτό που συζήτάμε είναι δεδομένο για το CU, την καρτοκινητή της Vodafone, για ποια υπηρεσία της ρωτάς εδώ στο νήμα του CU;

1 minute ago, opmgls said:

Καταρχάς φαντάζομαι ότι το "co" που γράφεις παραπάνω είναι τυπογραφικό λάθος και εννοείς cu.
Από εκεί και πέρα με έχεις λίγο μπερδέψει.
Γράφεις για λήξη υπολοίπου. Αυτό (η λήξη υπολοίπου) συμβαίνει στην καρτοκινητή.
Αφού το ξέρεις ότι αυτό που συζήτάμε είναι δεδομένο για το CU, την καρτοκινητή της Vodafone, για ποια υπηρεσία της ρωτάς εδώ στο νήμα του CU;

Co σημαίνει cosmote 

Βγήκε τελείως off η VF με την προσφορά του BF. 

Αίτηση φορητότητας στις 4/12 τα ξημερώματα, μου στέλνουν μήνυμα μεσα στη μέρα ότι η κάρτα SIM έχει φύγει, 5/12 παραλαμβάνω την κάρτα. 12/12, μετά από μια βδομάδα δλδ, με καλούν να μου ζητήσουν το ΑΦΜ γιατί δεν μπορεί να προχωρήσει η φορητότητα. Τους το δίνω, μου λένε ότι όλα κομπλέ και θα πρέπει να περιμένω. 

Χθες, βρίσκω αναπάντητη από ένα 210 το οποίο ήταν τμήμα καρτοκινητής αλλά με κάλεσαν Κυριακή μεσημερι ενω έλεγε ότι λειτουργεί καθημερινές 9-6. Τους έστειλα μήνυμα στο τσατ να τους ρωτήσω τί γίνεται και μου λένε πώς θα ενεργοποιηθώ σήμερα 16/12. 

Πέρασε και η σημερινή μέρα, τους ξαναστέλνω μήνυμα και μου απαντάνε πώς , μετά από έλεγχο, λείπει η φωτο από το πίσω μέρος της ταυτότητας και θα πρέπει να το ξαναστείλω μέσω mail για να γίνει η ενεργοποίηση αυριο. 

Καλά πήγε κι αυτό

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

29 minutes ago, ParafronGR said:

Βγήκε τελείως off η VF με την προσφορά του BF. 

Αίτηση φορητότητας στις 4/12 τα ξημερώματα, μου στέλνουν μήνυμα μεσα στη μέρα ότι η κάρτα SIM έχει φύγει, 5/12 παραλαμβάνω την κάρτα. 12/12, μετά από μια βδομάδα δλδ, με καλούν να μου ζητήσουν το ΑΦΜ γιατί δεν μπορεί να προχωρήσει η φορητότητα. Τους το δίνω, μου λένε ότι όλα κομπλέ και θα πρέπει να περιμένω. 

Χθες, βρίσκω αναπάντητη από ένα 210 το οποίο ήταν τμήμα καρτοκινητής αλλά με κάλεσαν Κυριακή μεσημερι ενω έλεγε ότι λειτουργεί καθημερινές 9-6. Τους έστειλα μήνυμα στο τσατ να τους ρωτήσω τί γίνεται και μου λένε πώς θα ενεργοποιηθώ σήμερα 16/12. 

Πέρασε και η σημερινή μέρα, τους ξαναστέλνω μήνυμα και μου απαντάνε πώς , μετά από έλεγχο, λείπει η φωτο από το πίσω μέρος της ταυτότητας και θα πρέπει να το ξαναστείλω μέσω mail για να γίνει η ενεργοποίηση αυριο. 

Καλά πήγε κι αυτό

Έχω κάνει το αίτημα για φορητότητα από 29/11 και ακόμα δε μου έχουν στείλει ούτε τη sim εμένα…..