VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 4 minutes ago, Harry636 said: Δεν είναι λίγο και ακριβω ; Γιατί αυτή την στιγμή η Vodafone έχει με 13 ευρώ απεριόριστα λεπτά 200gb με το κωδικό CU200 26ε/2μηνο 3 minutes ago, GREGORYMO said: Στο φ2γ γιατί να βάζεις 8€ αφού δεν γίνεται φραγή στο δίμηνο? Γιατι θελω ίντερνετ, οποτε με 10ε/2μηνο θα παιρνω καθε μηνα απο 4.5ε 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) Μόνο 120 λεπτά ομιλίας και καθόλου sms; Και πόσα data; Edited 3 ώρες πριν by Serafeim1981 2 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, Serafeim1981 said: Μόνο 120 λεπτά ομιλίας και καθόλου sms; Και πόσα data; Φρογκ 120' Φ2γ 3γβ Καθολου σμσ 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 7 minutes ago, VIPdriver said: Γιατι θελω ίντερνετ, οποτε με 10ε/2μηνο θα παιρνω καθε μηνα απο 4.5ε Μήπως να κόψεις σταθερό και να έχεις ένα κινητό με όλα;; Εγώ έτσι έχω κάνει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, VIPdriver said: Φρογκ 120' Φ2γ 3γβ Καθολου σμσ Δεν είναι λίγες οι παροχές; Σου φτάνουν; 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Βασικα χρειαζομαι να εχω 2 αριθμους διαφορετικων εταιριων, αλλιως το 200αρι της βονταφον θα βολευε. 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) Εγω παντως με το vodafone μονο, υπολογιζω: 15€ ανανεωση για να παρω 130' (edit διόρθωση: 100') απο shake. Από την ανανέωση παίρνω gigabyte λόγω σταθερου και bring a friend. Αν χρειαστώ παραπάνω λεπτά υπάρχει voip ή τα λεπτά του σταθερού. Τον 2ο μήνα παιρνω πακετο των 11,8/13,6 ή εβδομαδιαίο 2,5€ απο bb με 100' + 4 gb Κι αν μείνουν και ρεστα βγάζω κι άλλη εβδομάδα ή κάνα κουπόνι για e-food. Στην περίπτωση που πριν την ανανέωση υπάρχει προσφορά για δωρεάν λεπτά ή gb, αντι για 15 θα βαζω 13 και θα παιρνω στις 6 μερες shake με gb πού θα χρησιμεύουν στην εβδομάδα μετα την προσφορά. Μεγιστο κοστος 7,5 το μηνα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θέλεις τεράστια χρήση. Για τη δικη μου χρήση είναι οκ. Το φρογκ το αποφεύγω λογω σήματος στην περιοχή μου,(χαλια ιντερνετ κυριως, η ομιλία με κανα vowifi παλεύεται) οσο τουλάχιστον διαρκουν τα μπόνους απο bring a friend και σταθερή. Edited 2 ώρες πριν by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_asd_ Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 38 minutes ago, kmpatra said: 15€ ανανεωση για να παρω 130' απο shake. Για 130 λεπτα απο shake θες ανανεωση 20€. Με 15€ παιρνεις 100 λεπτα. Κατα τα λοιπα σωστος ο συλλογισμος σου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 43 minutes ago, kmpatra said: Το φρογκ το αποφεύγω λογω σήματος στην περιοχή μου,(χαλια ιντερνετ κυριως, η ομιλία με κανα vowifi παλεύεται) Καλωσόρισες στο σύλλογο! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Πριν λίγο μου ήρθε η ενημέρωση! 😉 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Δεν μου έχει έρθει κάτι μπορεί σε λίγο να μου έρθει κι αυτό 2 minutes ago, Dimitris_15 said: Δεν μου έχει έρθει κάτι μπορεί σε λίγο να μου έρθει κι αυτό Άστο μόλις άνοιξα την εφαρμογή και τα είδα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) Ήρθαν και σε μένα και στα δύο νούμερά μου απεριόριστα μέχρι τις 17 του μήνα. Μήνυμα δεν ήρθε αλλά δεν έχει σημασία. Κάτι τέτοιο μ' αρέσουν. Αν υπάρχει ένα πρόβλημα είναι ότι έρχονται ξαφνικά και παίζει να πάνε χαμένα άλλα που έχεις αγοράσει. Εν πάσει περιπτώσει βέβαια, καλοδεχούμενα, να μη γκρινιάζουμε 28 minutes ago, _asd_ said: Για 130 λεπτα απο shake θες ανανεωση 20€. Με 15€ παιρνεις 100 λεπτα. Κατα τα λοιπα σωστος ο συλλογισμος σου. Σωστός, ευχαριστώ για τη διόρθωση. Edited 2 ώρες πριν by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Καλή τύχη σε όλους που συμμετέχουν στο διαγωνισμό 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 36 minutes ago, konstantinos77 said: Πριν λίγο μου ήρθε η ενημέρωση! 😉 Οι κρύσταλλοι που θα συγκεντρώσει ο κάθε πελάτης θα μετατραπούν σε GBs και θα αποδοθούν στον κάθε ένα δωρεάν. Η απόδοση των GBs θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 17/11 και τα GBs θα είναι διαθέσιμα προς χρήση για 3 ημέρες απο την ημερομηνία απόδοσης τους. Οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την απόδοση των GBs με γραπτό μήνυμα (SMS). 4 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Τώρα το απόγευμα βγαίνουν τα αποτελέσματα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 9 minutes ago, stathis123 said: Οι κρύσταλλοι που θα συγκεντρώσει ο κάθε πελάτης θα μετατραπούν σε GBs και θα αποδοθούν στον κάθε ένα δωρεάν. Η απόδοση των GBs θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 17/11 και τα GBs θα είναι διαθέσιμα προς χρήση για 3 ημέρες απο την ημερομηνία απόδοσης τους. Οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την απόδοση των GBs με γραπτό μήνυμα (SMS). Δεν το ειχα παρει χαμπαρι αυτο. Και οταν μαζευες τους κρυσταλλους και ανεβαινες επιπεδο εδινε παλι απεριοριστα. Ευπροσδεκτο και παλι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 13 minutes ago, stathis123 said: Οι κρύσταλλοι που θα συγκεντρώσει ο κάθε πελάτης θα μετατραπούν σε GBs και θα αποδοθούν στον κάθε ένα δωρεάν. Η απόδοση των GBs θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 17/11 και τα GBs θα είναι διαθέσιμα προς χρήση για 3 ημέρες απο την ημερομηνία απόδοσης τους. Οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την απόδοση των GBs με γραπτό μήνυμα (SMS). ΟΛΟΙ θα πάρουμε 3 ημέρες ανεξάρτητα πόσους κρυστάλλους είχαμε μαζεψει? ΕΓΩ είχα πάνω από 100.000 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 8 minutes ago, GREGORYMO said: ΟΛΟΙ θα πάρουμε 3 ημέρες ανεξάρτητα πόσους κρυστάλλους είχαμε μαζεψει? ΕΓΩ είχα πάνω από 100.000 Ναι όλοι απεριόριστα. Αδικία ε; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 minute ago, Teiresias_ said: Ναι όλοι απεριόριστα. Αδικία ε; 1 minute ago, Teiresias_ said: Ναι όλοι απεριόριστα. Αδικία ε; Διαφορετικές ημέρες εννοω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Το κύριο είναι φρογκ. Θα εχω 120' απο φρογκ και 3gb 4,5€ απο φ2γ, άρα θα βαζω 8 στο φρογκ + 10 στο φ2γ συνολο 18/2μηνο Και γιατί όχι €10/3 μήνες στο frog; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Και εμένα δεν ήρθε μήνυμα,αλλά μόλις μπήκα στο app και τα είδα. Θα τα τιμήσω δεόντως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 11 minutes ago, GREGORYMO said: Διαφορετικές ημέρες εννοω. Μάλλον θέλανε να δώσουν για το Πολυτεχνείο. Και βόλεψε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 3 minutes ago, Teiresias_ said: Μάλλον θέλανε να δώσουν για το Πολυτεχνείο. Και βόλεψε. Ακριβώς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Συγγνώμη αν έχει ειπωθεί ήδη, αλλά στο πακέτο CU με unlimited δεδομένα υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 3 minutes ago, wayfunbug said: Συγγνώμη αν έχει ειπωθεί ήδη, αλλά στο πακέτο CU με unlimited δεδομένα υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης; Καλησπέρα ναι υπάρχει στο cu στα 300 gb 4 Mbps καλή σας ημέρα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts