VIPdriver Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 8 minutes ago, sou_d said: Αλίμονο Ειναι το ίδιο κόλπο όπως με τα σουβλάκια του Liquid. 1 1 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) 53 minutes ago, sou_d said: Αγαπητοί φίλοι, φαίνεται πως αντιληφθήκαμε εσφαλμένα την (υπερ) προσφορά της vodafonάρας της καρδιάς μας, καθώς σε 2 αριθμούς μου έκανα ανανέωση μερικές μέρες πριν και το shake το πήρα σήμερα Πέμπτη, με ό, τι αυτό συνεπάγεται! Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις.. κι αν κρίνω από τις καρδούλες, κι άλλοι δεν κατάλαβαν.. 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Από πολυπλοκότητα, το drop ξεπερνάει και το συγχωρεμένο το liquid... Εσύ άραξε και περίμενε να βάλει γκολ ο Ολυμπιακός και άσε εμάς να βγάζουμε λεφτά από την πολυπλοκότατη ιστορία με το drop.. 😉😂😂 Edited 10 ώρες πριν by Teiresias_ 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) 47 minutes ago, VIPdriver said: Ειναι το ίδιο κόλπο όπως με τα σουβλάκια του Liquid. Δηλαδή θα μας ξεγελάσουν και θα πάρουμε το drop της Πέμπτης, άλλη μέρα; 24 minutes ago, Teiresias_ said: Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις.. κι αν κρίνω από τις καρδούλες, κι άλλοι δεν κατάλαβαν.. Εσύ άραξε και περίμενε να βάλει γκολ ο Ολυμπιακός και άσε εμάς να βγάζουμε λεφτά από την πολυπλοκότατη ιστορία με το drop.. 😉😂😂 Εννοώ αυτό που κατάλαβε ο @HEO Βάζεις κάρτα σήμερα και το drop το παίρνεις άλλη μέρα. Όποια θες, οπότε και εκμεταλλεύεσαι το κουπόνι που θες Edited 10 ώρες πριν by sou_d 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 3 minutes ago, sou_d said: Εννοώ αυτό που κατάλαβε ο @HEO Βάζεις κάρτα σήμερα και το shake it το παίρνεις άλλη μέρα. Όποια θες, οπότε και εκμεταλλεύεσαι το κουπόνι που θες Το drop εννοείς; Το shake έτσι κι αλλιώς το έπαιρνες κι αργότερα αν ήθελες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 3 minutes ago, Teiresias_ said: Το drop εννοείς; Το shake έτσι κι αλλιώς το έπαιρνες κι αργότερα αν ήθελες. Αυτό τέλος πάντων 😂 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) 1 minute ago, sou_d said: Αυτό τέλος πάντων 😂 Μου αρέσει που κατά τα άλλα το κατάλαβε ο @HEO και όχι εγώ.. Edited 10 ώρες πριν by Teiresias_ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Just now, Teiresias_ said: Μου αρέσει που κατά τα άλλα το κατάλαβε ο @HEO Έκανα edit....πφφφ 4 minutes ago, Teiresias_ said: Μου αρέσει που κατά τα άλλα το κατάλαβε ο @HEO και όχι εγώ.. Να αλλάξεις το nick σου σε Antirisias @Teiresias_ 1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Το κακό είναι ότι ο ίδιος λογαριασμός ΑΒ δεν δέχεται πάνω από έναν κωδικό την ημέρα. Οπότε για τα νούμερα που διαχειριζόμαστε, απαιτούνται ισάριθμοι λογαριασμοί ΑΒ. Είμαστε ένα βήμα πριν απ' το Δαφνί!!! 😉😂😂😂😂 13 minutes ago, sou_d said: Να αλλάξεις το nick σου σε Antirisias @Teiresias_ Δεν κατάλαβα τι εννοείς.. μήπως κατάλαβε μόνο ο @HEO;; 😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 hour ago, HEO said: ομορφα, σαν το shake σου δινει μια εβδομαδα σχεδον (6 μερες καλου κακου) για να κανεις κουπονι 7 μέρες είναι απλά μετράς από την μέρα που έβαλες την κάρτα ανεξαρτήτως ώρας. Στο λέω γιατί πάντα έτσι το κάνω. 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 54 minutes ago, Teiresias_ said: Το κακό είναι ότι ο ίδιος λογαριασμός ΑΒ δεν δέχεται πάνω από έναν κωδικό την ημέρα. Οπότε για τα νούμερα που διαχειριζόμαστε, απαιτούνται ισάριθμοι λογαριασμοί ΑΒ. Είμαστε ένα βήμα πριν απ' το Δαφνί!!! 😉😂😂😂😂 Δεν κατάλαβα τι εννοείς.. μήπως κατάλαβε μόνο ο @HEO;; 😂😂😂 Πάρε Ολυμπιακός να γλιτώσεις από εκεί λεφτά λεμεεεεε 1 hour ago, sou_d said: Δηλαδή θα μας ξεγελάσουν και θα πάρουμε το drop της Πέμπτης, άλλη μέρα; Απλά κάποιοι θα φτάσουν να βάζουν περισσοτερη κάρτα από ότι συνήθιζαν. Δεν το κάνει η βονταφονάρα για την ψυχή της μάνας της.... 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) Αν θέλει κάποιος ένα κωδικό ΑΒ ας το γράψει εδώ Δόθηκε. Edited 9 ώρες πριν by panosss567 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 3 minutes ago, panosss567 said: Αν θέλει κάποιος ένα κωδικό ΑΒ ας το γράψει εδώ εδω ΠΜ 🙂 Edited 9 ώρες πριν by HEO 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) Κι εγώ παιδιά έχω να δώσω αν θέλει κάποιος. Edit: Δώθηκε! Edited 8 ώρες πριν by Teiresias_ 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Για ΑΒ έχω και εγώ έναν. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Παιδιά να φτιάξουμε ένα thread για το drop μόνο να μην πρίζουμε τον κόσμο με τα δικά μας; Ήδη κάποιος για να διαβάσει για το CU πρέπει να παει 5 σελίδες πίσω.. 58 minutes ago, VIPdriver said: Απλά κάποιοι θα φτάσουν να βάζουν περισσοτερη κάρτα από ότι συνήθιζαν. Δεν το κάνει η βονταφονάρα για την ψυχή της μάνας της.... Ισχύει.. και τα ΑΒ δεν επιλέχθηκαν τυχαία.. είναι το ακριβότερο s/m. Απλώς πρέπει να πηγαίνεις και να παίρνεις μόνο τις καλές προσφορές. Τα υπόλοιπα Σκλαβενίτη!! 😂😂 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν να ρωτησω κατι, δειτε την εικονα εβαλα τον κωδικο, λεει να πατησω ολοκληρωση αλλα ολοκληρωση δεν υπαρχει και το κουμπι ενεργοποιηση ειναι πατημενο ηδη (οχι απο μενα) τι παιζει;; ειμαι ΟΚ;; ετσι ηταν και σε εσας;;; 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 hour ago, Teiresias_ said: Κι εγώ παιδιά έχω να δώσω αν θέλει κάποιος. Edit: Δώθηκε! Εγώ δεν θέλω, θα βάζω κάρτα 😅 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, HEO said: να ρωτησω κατι, δειτε την εικονα εβαλα τον κωδικο, λεει να πατησω ολοκληρωση αλλα ολοκληρωση δεν υπαρχει και το κουμπι ενεργοποιηση ειναι πατημενο ηδη (οχι απο μενα) τι παιζει;; ειμαι ΟΚ;; ετσι ηταν και σε εσας;;; Εγώ το έκανα από το app.. και πάτησα θυμάμαι την ολοκλήρωση. Επίσης το έκανα για δεύτερη φορά τηλεφωνικά σε άλλον που επίσης πάτησε την ολοκλήρωση. 29 minutes ago, sou_d said: Εγώ δεν θέλω, θα βάζω κάρτα 😅 Σε τζαμπατζήδες απευθύνομαι ρε.. 😉😉😂😂 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Πάρε Ολυμπιακός να γλιτώσεις από εκεί λεφτά λεμεεεεε Εγώ αυτή τη στιγμή έχω την προσφορά με την κάρτα Νέων. Οπότε βάζω 13€ μου δίνουν αλλά 10.. το πακέτο κάνει 11,80 μου μένουν 10€ στην άκρη και μου κάνουν δώρο 12€ στα ΑΒ. ΟΠΌΤΕ με 13€ αγοράζω το πακετάκι μου + 22€. Δεν το λες κι άσχημο. Edited 6 ώρες πριν by Teiresias_ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Παιδια, χωρις να βαλω καρτα πατησα να παρω τα 3ε του ΑΒ και μου τα έδωσε. Στον cu αριθμο μου. 48 minutes ago, Teiresias_ said: Εγώ το έκανα από το app.. και πάτησα θυμάμαι την ολοκλήρωση. Εμένα στο ΑΒ app δεν έχει ολοκλήρωση. 3 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 22 minutes ago, VIPdriver said: Παιδια, χωρις να βαλω καρτα πατησα να παρω τα 3ε του ΑΒ και μου τα έδωσε. Στον cu αριθμο μου. Γίνεται και με cashback.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν δοκιμασα και την εφαρμογη του AB, τσιφος απαραδεκτο να μην υπαρχει σχετικο μηνυμα προσπαθησα να κανω νεο λογαρισμο και το SMS επιβεβαίωσης δεν ηρθε ποτε εχει θεματα η υλοποιηση 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Αυτή η ολοκλήρωση μιλάμε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! 1 3 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Αυτό πήγα να ρωτήσω, αν έχει καταφέρει κανείς να πατήσει ολοκλήρωση. Εντωμεταξύ είναι διαθέσιμη μόνο μέσα από το app, στην σελίδα ab δεν την βγάζει την συνεργασία. Επίσης ο κωδικός λέει πως λήγει σε μια μερα, οπότε αν μέχρι αύριο δεν λειτουργήσει η ολοκλήρωση πιθανόν να χαθεί ο κωδικός. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν τελικα τα μηνυματα ηρθαν ολα μαζεμενα μετα απο ενα μισαωρο.....gtp 4 minutes ago, sofos_k said: Εντωμεταξύ είναι διαθέσιμη μόνο μέσα από το app, στην σελίδα ab δεν την βγάζει την συνεργασία. https://www.ab.gr/el/my-account/loyalty/points/earn#partners 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 41 minutes ago, VIPdriver said: Παιδια, χωρις να βαλω καρτα πατησα να παρω τα 3ε του ΑΒ και μου τα έδωσε. Στον cu αριθμο μου. Πως γινεται αυτο; Μολις επιλεγω απο το drop down menu την "Καθε Πεμπτη εχεις" , παταω κατω στο "Κανε ανανεωση" και με οδηγει να κανω ανανεωση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts