VIPdriver Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Να τα διαβάζουν αυτά οι Άραβες να μας προσλάβουν για το cc της Νοβα. 1 1 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 hour ago, VIPdriver said: Να τα διαβάζουν αυτά οι Άραβες να μας προσλάβουν για το cc της Νοβα. Η σκοπιμότητα του post μου είχε αυτό σαν υπονοούμενο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Παρατηρώ ότι η νέα εφαρμογή έχει ιστορικό κλήσεων 30 ημερών Μια χαρά 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Επίσης έδωσε κουπόνι σε νούμερο που έκανε cashback στις 24/10. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 hour ago, HEO said: Παρατηρώ ότι η νέα εφαρμογή έχει ιστορικό κλήσεων 30 ημερών Μια χαρά Δεν κατάλαβα τι εννοείς αν και έψαξα την εφαρμογή.. 13 minutes ago, panosss567 said: Επίσης έδωσε κουπόνι σε νούμερο που έκανε cashback στις 24/10. Αυτό αν δεν είναι bug και συνεχιστεί, θα είναι καλύτερο κ απ' το liquid!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 8 ώρες πριν, Teiresias_ said: Εμένα μου έδωσε χαλαρά κωδικό. Επειδή όμως ζω επαρχία και δεν τον χρειάζομαι, οποίος τον θέλει pm me! Να πούμε επίσης πως από την τελευταία έκδοση του app αναγνωρίζεται η ανανέωση που έχει κάνει μέσα στο μήνα κάποιος και του δίνει το drop κανονικά. Πάλι καλά.. Εγώ έφαγα ακόμα δύο πόρτες λίγο μετά τα μεσάνυχτα: μια χθες σε 5€ Domino's και μια σήμερα σε 3€ ΑΒ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts