GREGORYMO Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου Με πήραν τηλέφωνο στις 08 Αυγούστου από το 2106703174 για μια και καλά έρευνα που έκανε το cu και έδιναν δώρο εντός 3 ημέρων απεριόριστα GB και 1000' για 15 ημέρες. Δώρο ΔΕΝ μπήκε ακόμα ! Έχει τύχει σε κάποιον? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου 9 minutes ago, GREGORYMO said: Με πήραν τηλέφωνο στις 08 Αυγούστου από το 2106703174 για μια και καλά έρευνα που έκανε το cu και έδιναν δώρο εντός 3 ημέρων απεριόριστα GB και 1000' για 15 ημέρες. Δώρο ΔΕΝ μπήκε ακόμα ! Έχει τύχει σε κάποιον? Σύμφωνα με αυτό: https://www.white-pages.gr/arithmos/302106703174 Σε πολλούς τα δώσανε τα δώρα που υποσχέθηκαν αλλά είναι και μερικοί που λένε πως δεν τα πήραν ποτέ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου (edited) σορρυ δεν ξέρω αν εχει απαντηθεί πιο πριν αλλα εχει κανενας αλλος προβλημα με το app αλλα και τη σελιδα που δεν μπορει να συνδεθει; Edited 20 Αυγούστου by geoliol 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου 24 minutes ago, geoliol said: σορρυ δεν ξέρω αν εχει απαντηθεί πιο πριν αλλα εχει κανενας αλλος προβλημα με το app αλλα και τη σελιδα που δεν μπορει να συνδεθει; Με την πρώτη προσπάθεια δεν μου άνοιξε, αλλά με την δεύτερη άνοιξε. 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου (edited) 17 minutes ago, Inevar said: Με την πρώτη προσπάθεια δεν μου άνοιξε, αλλά με την δεύτερη άνοιξε. ακυρο μετα απο πολλες προσπαθειες με εβαλε. ευχαριστω Edited 20 Αυγούστου by geoliol 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου Επί 10 οι κρύσταλλοι 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drjo Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου (edited) On 20/8/2024 at 11:03 ΠΜ, geoliol said: σορρυ δεν ξέρω αν εχει απαντηθεί πιο πριν αλλα εχει κανενας αλλος προβλημα με το app αλλα και τη σελιδα που δεν μπορει να συνδεθει; Ανοιγει ,οκ .Απλα στην περιπτωση μου δεν λειτουργησε ποτε η αυτοματη ανανεωση υπολοιπου.Δειχνει ,οτι κατι πηγε στραβα.Σε σχετ .επικοινωνιες με τεχνικο δεν ηταν δυνατη η επιδιορθωση. Edited 22 Αυγούστου by drjo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου Τελειωσαν τα δωρα ημερησιου ίντερνετ των ολυμπιακων μεταλλίων; 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου 3 minutes ago, VIPdriver said: Τελειωσαν τα δωρα ημερησιου ίντερνετ των ολυμπιακων μεταλλίων; Ναι ναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου 4 minutes ago, aektzhs 1 said: Ναι ναι Αραγε θα δωσουν για τους Παρολυμπιακούς; 1 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου Just now, VIPdriver said: Αραγε θα δωσουν για τους Παρολυμπιακούς; Θα δείξει αν και δεν νομίζω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου 3 minutes ago, VIPdriver said: Αραγε θα δωσουν για τους Παρολυμπιακούς; Αν πάρουμε μετάλλιο 🏅 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου Βλεπω 2 ευρω να με χαιρετανε στο υπολοιπο του καρτοκινητου Ολυμπιακος..... :) τι παιζει;;; 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 3 ώρες πριν, HEO said: Βλεπω 2 ευρω να με χαιρετανε στο υπολοιπο του καρτοκινητου Ολυμπιακος..... 🙂 τι παιζει;;; Απο γκολ ηταν τα συγχωρεμένα; 3 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 4 minutes ago, VIPdriver said: Απο γκολ ηταν τα συγχωρεμένα; δεν ξερω, αλλα δεν ειναι "συγχωρεμένα" με χαιρετανε απο το υπολοιπο μου η πλακα ειναι οτι σε αυτο το νουμερο ΔΕΝ εχω βαλει ΠΟΤΕ καρτα 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου (edited) 3 minutes ago, HEO said: δεν ξερω, αλλα δεν ειναι "συγχωρεμένα" με χαιρετανε απο το υπολοιπο μου η πλακα ειναι οτι σε αυτο το νουμερο ΔΕΝ εχω βαλει ΠΟΤΕ καρτα Ούτε cashback; 😉 Edited 22 Αυγούστου by Teiresias_ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου Τι έγινε με το Ολυμπιακός τελικά;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 1 hour ago, aektzhs 1 said: Τι έγινε με το Ολυμπιακός τελικά;;;; Χα! Τώρα είδα ότι δεν έχεις κάνει καρδούλα και ανησύχησα! https://myphone.gr/forum/topic/35451/?do=findComment&comment=7300964 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Teiresias_ said: Ούτε cashback; 😉 οχυ cashback εχω βαλει, 4 μπυρες μεχρι στιγμης (4 x 0.15 = 0.60 ευρω) εκανα κατι πειραματα και θα επρεπε να εχει 0,22 αλλα εχει 2,22 ευρω τα 2 ευρω τι να ειναι αραγε;; 😉 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 45 minutes ago, HEO said: οχυ cashback εχω βαλει, 4 μπυρες μεχρι στιγμης (4 x 0.15 = 0.60 ευρω) εκανα κατι πειραματα και θα επρεπε να εχει 0,22 αλλα εχει 2,22 ευρω τα 2 ευρω τι να ειναι αραγε;; 😉 Αφού έβαλε δύο γκολ ο Ολυμπιακός, από κει δεν είναι? 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 20 minutes ago, Alexandros201285 said: Αφού έβαλε δύο γκολ ο Ολυμπιακός, από κει δεν είναι? α μαλιστα :), αρχιζουν και μαζεύονται νομιζα οτι θα ξεκιναγαν το Σεπτεμβριο 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 1 minute ago, HEO said: α μαλιστα :), αρχιζουν και μαζεύονται νομιζα οτι θα ξεκιναγαν το Σεπτεμβριο Το πρωτάθλημα ξεκίνησε, το ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκινάει τον Σεπτέμβριο. Υπόψιν την ερχόμενη Δευτέρα παίζει με την Καλλιθέα, κ πιθανότατα θα μπουν γκολακια κ θα τσιμπήσεις ευρωπουλα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου Just now, Alexandros201285 said: Το πρωτάθλημα ξεκίνησε, το ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκινάει τον Σεπτέμβριο. Υπόψιν την ερχόμενη Δευτέρα παίζει με την Καλλιθέα, κ πιθανότατα θα μπουν γκολακια κ θα τσιμπήσεις ευρωπουλα. thanks :) εκανα και αλλο IoT σιμακι ολυμπιακο εγω που συχαίνομαι το ποδοσφαιρο θα γινω ολυμπαικακιας ...λολ 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 11 minutes ago, HEO said: thanks :) εκανα και αλλο IoT σιμακι ολυμπιακο εγω που συχαίνομαι το ποδοσφαιρο θα γινω ολυμπαικακιας ...λολ Εμείς θα είμαστε οι χειρότεροι! Εμείς θα χαιρόμαστε είτε χάνει, είτε κερδίζει.. αρκεί να βάζει γκολ!! 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου Απο το πρωι ελαβα αυτη την προσωποποιημενη προσφορα επειδη δεν αναφερει ποσο ανανεωσης, μπορω και με 8 ευρω απο καταστημα να την ενεργοποιησω η πρεπει να ξοδεψω το ελαχιστο των 13 απο περιπτερο η online συναλλαγη? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts