GREGORYMO Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 2 minutes ago, VIPdriver said: Στον προηγουμενο διαγωνισμό το καταφερα με την βοήθεια του λινκ που έβαλα των 30.000. Μέχρι πότε είναι ο διαγωνισμός; θέλω περιπου 18.000 ακόμη. Για μένα 2μιση εβδομάδες big bang Δεν καλύφθηκες από το bug ? Προλαβαίνεις βέβαια και έτσι 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 16 minutes ago, GREGORYMO said: Δεν καλύφθηκες από το bug ? Προλαβαίνεις βέβαια και έτσι Σήμερα (τουλάχιστον) δεν μου δίνει άλλα. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 3 minutes ago, VIPdriver said: Σήμερα (τουλάχιστον) δεν μου δίνει άλλα. Θα σε βοηθήσω. Λειτουργεί με την 'λογική' των 100ΜΒ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 3 minutes ago, GREGORYMO said: Θα σε βοηθήσω. Λειτουργεί με την 'λογική' των 100ΜΒ Οκ, θα το δοκιμάσω άυριο. Θενξ 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 25 minutes ago, GREGORYMO said: Δεν καλύφθηκες από το bug ? Προλαβαίνεις βέβαια και έτσι Το άλλο καλό ήτανε ότι με το bug φορτώναμε τους συγγενείς με κρυστάλλους για το διαγωνισμό απλώς αλλάζοντας account. Ενώ με το BB δεν γίνεται. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 6 minutes ago, VIPdriver said: Οκ, θα το δοκιμάσω άυριο. Θενξ Τι ώρα πήρες τελευταία φορά? Χθές η σήμερα? 5 minutes ago, kalitexnis_g said: Το άλλο καλό ήτανε ότι με το bug φορτώναμε τους συγγενείς με κρυστάλλους για το διαγωνισμό απλώς αλλάζοντας account. Ενώ με το BB δεν γίνεται. Τι εννοείς? Δεν καταλαβαίνω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 4 minutes ago, GREGORYMO said: Τι ώρα πήρες τελευταία φορά? Χθές η σήμερα? Σήμερα πρωι. Θα δοκιμάσω 25 ώρες μετά. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 3 minutes ago, VIPdriver said: Σήμερα πρωι. Θα δοκιμάσω 25 ώρες μετά. Ακριβώς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 21 minutes ago, kalitexnis_g said: Το άλλο καλό ήτανε ότι με το bug φορτώναμε τους συγγενείς με κρυστάλλους για το διαγωνισμό απλώς αλλάζοντας account. Ενώ με το BB δεν γίνεται. Γίνεται να παίζεις για αυτούς με το multy app και αλλα αναλογα . , Τους 60000 θα τους πιάναμε λογικά ακόμα και αν δεν μας ενημέρωνε ο gregorymo αλλά θα ηταν αρκετα δυσκολο. .. βεβαια τωρα ειδα και 10 πλασιαμο στο καθημερνό του bb οποτε οκ . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 30 minutes ago, blizard said: Γίνεται να παίζεις για αυτούς με το multy app και αλλα αναλογα . , Τους 60000 θα τους πιάναμε λογικά ακόμα και αν δεν μας ενημέρωνε ο gregorymo αλλά θα ηταν αρκετα δυσκολο. .. βεβαια τωρα ειδα και 10 πλασιαμο στο καθημερνό του bb οποτε οκ . Θα έπρεπε να μπει τουλάχιστον για την αρχή η κάρτα σιμ στο κινητό μου. Πράγμα αδύνατο. Άσε που και στα update θα χαλούσε η δουλειά. Τεσπα θα γίνει με τον εύκολο τρόπο! 58 minutes ago, GREGORYMO said: Τι εννοείς? Δεν καταλαβαίνω. Στο CU του πατέρα μου που βρίσκεται σε άλλη πόλη για παράδειγμα.. Logάρω στο account μέσω CU app και με το bug του φορτώνω κρυστάλλους. Ενώ με το Big Bang δεν γίνεται, θέλει να βάλω τη σιμ στο κινητό κλπ.. δεν μπαίνει με το account. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 (edited) Οχι , μόνο ένα σμσ ειδα απο το κινητό της μητέρας μου πριν κανα 6 μηνο - 9 μηνο και δεν με εχει ενοχλήσει από τότε ... όλα κανονικά Με την ευκαιρία μου ήρθαν και τα πραγματα απο Μασουτης με 16% εκπτωση αντι 8% και όλα καλα 😉 Edited December 18, 2023 by blizard 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Μπορεί να μου στείλει και εμένα κάποιος σε PM το πώς βρίσκουμε το συγκεκριμένο bug. Έστειλα PM στον GREGORYMO αλλά δεν το έχει δει ακόμα. Thanks! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 (edited) Να σας πω και ένα αστείο. Με παίρνει τηλέφωνο πρωί πρωί συγγενής κοντά 80 ετών που διαχειρίζομαι το νούμερό του: "παιδάκι μου από χτες κάτι γίνεται και μου στέλνει ένα σορό μηνύματα η χαμάς" Δε κατάλαβα γιατί νόμιζε ότι του στέλνει η Χαμάς, λέω πολύ τηλεόραση θα βλέπει, του εξήγησα ότι είναι για ένα διαγωνισμό και αφού κλείσαμε συνειδητοποίησα πως τα μηνύματα ξεκινάνε με το λεκτικό XMAS ALL AROUND!... Edited December 18, 2023 by spiliot 2 18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 5 minutes ago, spiliot said: Να σας πω και ένα αστείο. Με παίρνει τηλέφωνο πρωί πρωί συγγενής κοντά 80 ετών που διαχειρίζομαι το νούμερό του: "παιδάκι μου από χτες κάτι γίνεται και μου στέλνει ένα σορό μηνύματα η χαμάς" Δε κατάλαβα γιατί νόμιζε ότι του στέλνει η Χαμάς, λέω πολύ τηλεόραση θα βλέπει, του εξήγησα ότι είναι για ένα διαγωνισμό και αφού κλείσαμε συνειδητοποίησα πως τα μηνύματα ξεκινάνε με το λεκτικό XMAS ALL AROUND!... Πάλι καλά δεν ξέρει αγγλικά να νομίζει ότι του έχει περικυκλώσει η Χαμάς το σπίτι!! 1 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Υπάρχει άλλο θέμα για τους κρυστάλλους... 2 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Υπάρχει για big bang, εδώ οι κρύσταλοι είναι για διαγωνισμό και απεριόριστα data 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaonne Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 1 ώρα πριν, seranata said: Υπάρχει άλλο θέμα για τους κρυστάλλους... Δε σε υποχρεώνει κανείς να το διαβάσεις βασικά. Εδώ έπεσε βοήθεια σε κάτι πολύ συγκεκριμένο που μας εξυπηρέτησε από το να πατάμε πλανήτες κάθε βδομάδα. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Συνεχίστε το χαβά σας, ok. Liquid και big bang σε όλα τα θέματα... 2 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaonne Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 5 minutes ago, seranata said: Συνεχίστε το χαβά σας, ok. Liquid και big bang σε όλα τα θέματα... Να το ξαναγράψω γιατί δεν το κατάλαβες. Δε σε υποχρεώνει κανείς να το διαβάσεις. Πετάχτηκες άκυρος randomάς από το πουθενά να πεις 2 εξυπνάδες και να κάνεις downvotes. Η πόρτα του thread είναι από εκει ============> Αν δε σ αρέσει πήγαινε στο άλλο. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 (edited) Στα θέματα του big bang και του liquid δεν έχω εγγραφή. Στο παρόν, όμως, έχω. Edited December 18, 2023 by seranata 2 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaonne Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 20 minutes ago, seranata said: Στα θέματα του big bang και του liquid δεν έχω εγγραφή. Στο παρόν, όμως, έχω. Τι σχέση έχει το big bang με αυτό που συζητάνε οι χρήστες πίσω για τους κρυστάλλους; Διαβάζουμε και κανα post πριν πούμε κάτι. Ούτε από liquid είναι οι κρύσταλλοι ούτε από το big bang. Αυτό είναι καθαρά για το διαγωνισμό από το CU APP. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 22 minutes ago, seranata said: Στα θέματα του big bang και του liquid δεν έχω εγγραφή. Στο παρόν, όμως, έχω. Η συζήτηση αφορά τον διαγωνισμό του CU. Και είναι στο σωστό theead. Μήπως για κάθε διαγωνισμό να ανοίγουμε νέο thread επειδή εσένα δεν σε ενδιαφέρει; Οι κρύσταλλοι μαζεύονται ΚΑΙ από το app του CU με αγορές πακέτων ομιλίας και cu around. Τι προτείνεις λοιπόν ώστε να μην ενοχλείσαι; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 (edited) Κάντε ό,τι καταλαβαίνετε. Δεν μπορώ εξάλλου να σταματήσω ο ίδιος το chat και τα off topic. Οπότε συνεχίστε. Edited December 18, 2023 by seranata 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Τώρα που έχουμε και τις 7 και τις 6 και τις 5 μέρες unlimited.. Διαλέγουμε; τα παίρνουμε με τη σειρά; Δεν θέλω να δοκιμάσω γιατί τα φυλάω για τις γιορτές.. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 6 minutes ago, kalitexnis_g said: Τώρα που έχουμε και τις 7 και τις 6 και τις 5 μέρες unlimited.. Διαλέγουμε; τα παίρνουμε με τη σειρά; Δεν θέλω να δοκιμάσω γιατί τα φυλάω για τις γιορτές.. Όπως θέλεις. Πήρα αυτά με τις 5 ημέρες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts