Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τί νέο καί παλιό για φορητότητα σε παίρνουν τηλέφωνο μετά που θα κάνεις την αίτηση απλά πραγματα

Ακριβώς. Το σίγουρο είναι ότι και τα 2 καταστήματα είπαν ότι ναναι. Μια χαρά γίνεται η φορητότητα και χωρίς 25€. Το κόστος είναι 12€ για την 1η κάρτα και τα οποία μετά την αφαίρεση του φόρου, είναι προς χρήση

τί νέο καί παλιό για φορητότητα σε παίρνουν τηλέφωνο μετά που θα κάνεις την αίτηση απλά πραγματα

Και εάν δεν σε πάρουν και έρθει ο κουριερ με το νέο νούμερο;

Συνήθως σε φορητότητα ξεκαθαρίζουν ότι τα στοιχεία που θα δώσεις θα πρέπει να είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά στα οποία είναι δηλωμένος ο αριθμός και στο λινκ που έδωσες δεν το λέει.

Και εάν δεν σε πάρουν και έρθει ο κουριερ με το νέο νούμερο;

Συνήθως σε φορητότητα ξεκαθαρίζουν ότι τα στοιχεία που θα δώσεις θα πρέπει να είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά στα οποία είναι δηλωμένος ο αριθμός και στο λινκ που έδωσες δεν το λέει.

θα σου στείλουν στο email ποια έγγραφα θα τους στείλεις,αφού παραλάβεις την αίτηση από τον courier,γιατί να μη έρθει ο courier ?

τον πλάκωσε νταλίκα?:p

άμα νομίζεις ότι δεν θα έρθει πήγαινε σε μαγαζί να πληρώσεις 25€ ,τι ρωτάς εδώ?

θα σου στείλουν στο email ποια έγγραφα θα τους στείλεις,αφού παραλάβεις την αίτηση από τον courier,γιατί να μη έρθει ο courier ?

τον πλάκωσε νταλίκα?:p

άμα νομίζεις ότι δεν θα έρθει πήγαινε σε μαγαζί να πληρώσεις 25€ ,τι ρωτάς εδώ?

Ρωτάω εδώ διότι δεν το βρίσκω ονλαιν. Και εσύ απαντάς με υποθέσεις. Επικοινώνησα με την εξυπ.πελατων και μου είπαν ότι μόνο σε κατάστημα γίνεται η φορητότητα.

ΥΓ: δεν είπα να μην έρθει ο κουριερ, είπα να φέρει νέο νούμερο. Τα χαρτιά που χρειάζονται στα δίνει ο κουριερ. Δεν είναι απαραίτητο να σε πάρουν τηλ. Ακόμη μια υπόθεση από μέρους σου που τελικά δεν ισχύει.

μα σου είπα ότι σε παίρνουν τηλεφωνο,πριν προχωρήσουν σε οτιδήποτε και επιμένεις

εεε...επέμενε ....lol

και για φορητοτητα και για καινούριο νούμερο cu

Edited by akalos

Ρωτάω εδώ διότι δεν το βρίσκω ονλαιν. Και εσύ απαντάς με υποθέσεις. Επικοινώνησα με την εξυπ.πελατων και μου είπαν ότι μόνο σε κατάστημα γίνεται η φορητότητα.

Κοίτα να δεις. Ρωτάς για ένα θέμα που δε βρίσκεις online, άλλα σου λέει το ένα κατάστημα, άλλα το άλλο.

Θες να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς χρέωση και χωρίς να εμπιστεύεσαι την εξυπηρέτηση πελατών.

Και τέλος θες να σου απαντήσει κάποιος στα σίγουρα, χωρίς υποθέσεις αλλιώς δυσανασχετείς κιόλας.

Μήπως θες να σου δώσει ο akalos και γραπτή εγγύηση; :lol::lol::lol:

Προσωπική μου άποψη κάντο έτσι και αν έρθει κούριερ απλά μη το παραλάβεις και μην υπογράψεις τπτ.

Μετά ενημέρωσε και τους υπόλοιπους εδώ μέσα για να μη μιλάμε με υποθέσεις στους επόμενους.

Δεν καταλαβαίνω την ειρωνια και των 2 σας, παρόλο που εγώ δεν έγραψα καμμία ειρωνία. Εάν δεν ξέρουμε κάτι που ρωτάει κάποιος, προτιμότερο είναι να λέμε ότι δεν ξέρουμε, παρα να δίνουμε λάθος πληροφοριες. Γνωμη μου.

μα προχθές ακόμα ήρθα Vodafone,τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις κάνεις την αίτηση ον λαιν,σε παίρνουν τηλέφωνο συμφωνείς, έρχεται ο κούριερ,παιρνεις την σιμ και την κάρτα ανανέωσης,στέλνεις φωτοτυπία ταυτότητας, με email και περιμένεις ενεργοποίηση,προσωπικά όλη η διαδικασία κράτησε 5 εργάσιμες

τέλος από μένα

Edited by akalos

Εμένα η εξυπηρέτηση πελατών μου είπε ότι η φορητότητα γίνεται μόνο σε κατάστημα. Και να σκεφτείς τους ζήτησα συγκεκριμένο λινκ να φέρω καρτοκινητό άλλης εταιρίας σε CU. Εννοείται ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη σε καταστήματα.

Έκανες μια ερώτηση και σου απάντησαν 2 άτομα.

Είτε δέχεσαι αυτό που σου είπαν-πρότειναν και το ακολουθείς είτε δεν το δέχεσαι και πράττεις όπως εσύ νομίζεις.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

βρε κάντο έτσι που σου λέμε,έχεις να χάσεις κάτι?δεν σε καταλαβαίνω σε αυτό το σημειο, εξάλλου όταν σε πάρουν τηλέφωνο και δεν δεχτούν φορητότητα ακύρωσε

μη μου λες για courier,αυτές οι μεγάλες εταιρείες έχουν συνάψει συμβάσεις που οι courier έρχονται σφαίρα με η χωρίς Κόρονοιο,δεν είναι οι παράγκες του Σκρουτζ με έδρα το Αφγανιστάν

Η vodafonara χτυπάει και πάλι δυνατά :D για μια εβδομάδα προς το παρόν απο 9/3 εως 16/3 με όλα τα πακέτα data απεριόριστα.. Φυσικά το συμφερότερο για όποιον το χρειάζεται ειναι το απεριόριστο των 10€ για ένα μήνα

https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/unlimited-data/?fbclid=IwAR1T0ILCaPKVeyPcDt6kHHcAZDTfDs7S_n6r8t_eMGNMGha5l8fXYtUKSV0

άντε λέμε,πήρε φόρα να ταράξει τα νερά ?

για να δούμε,εγώ πάντως χαίρομαι τα απεριόριστα ιδιαίτερα οφείλω να ομολογήσω

προς το παρόν η γραμμή μου αντέχει όλες τις ώρες

Έχει κάνει κανείς φορητότητα μέσω του ΓΙΝΕ CU και να έχει επιλέξει χωρίς κάρτα ανανέωσης και να του το δέχτηκαν; Μην μπω τζάμπα στην διαδικασία και φάω πόρτα.

πολυ ωραιο στο pop air που εχει συνεργασια με το vodafone cu και δινει 10% εκπτωση , μπηκα στο popair και μου εμφανιζε σε banner αλλιως δεν θα το ηξερα !.

Το ενεργοποιησα μεσω του vodafonecu.gr στην επιλογη cu around και με τα shopping και μου εστειλε κωδικο για μια εβδομαδα και μου εδωσε 6,09 ευρω εκπτωση σε μια παραγγελια 60,90 ευρω που ειχα κανει και τελικα θα πληρωσω 54,81 ευρω και το κοστοσ του κουπονιου ητανε 0,20 ευρω στο κινητο μου , αρα πρακτικα γλυτωσα 5,89 ευρω!! :-) παρα πολυ καλα!

αν πας στο cu around θα δεις όλες τις προσφορές και μαγαζιά που δέχονται την έκπτωση με κωδικό

άντε λέμε,πήρε φόρα να ταράξει τα νερά ?

για να δούμε,εγώ πάντως χαίρομαι τα απεριόριστα ιδιαίτερα οφείλω να ομολογήσω

προς το παρόν η γραμμή μου αντέχει όλες τις ώρες

Kαι εγώ προσωπικά τα χαίρομαι. Και επίσης φαίνεται να έχει στρώσει το δίκτυο σε σχέση με τον προηγούμενο καιρό που τις απογευματινές προς βραδινές ώρες που σερνόταν. Μακάρι να συνεχίσει έτσι

Όσοι έχετε πρόβλημα με το δίκτυο, αργές ταχύττητες κτλ , στο Vodafone App υπάρχει επιλογή που αναφέρεις το πρόβλημα με όλα τα στοιχεία της περιοχής κτλ και σε ανταμείβει με 300MBs για ένα εικοσιτετράωρο.

Σε συμβόλαια Voda έχει δοθεί παρόμοια προσφορά;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Δε γνωρίζω προσωπικά για τα συμβόλαια κάτι

Όσοι έχετε πρόβλημα με το δίκτυο, αργές ταχύττητες κτλ , στο Vodafone App υπάρχει επιλογή που αναφέρεις το πρόβλημα με όλα τα στοιχεία της περιοχής κτλ και σε ανταμείβει με 300MBs για ένα εικοσιτετράωρο.

Καλό μεν αλλά αν έχεις πρόβλημα, πως θα τα χρησιμοποιήσεις? Αλλωστε οταν έχουμε πχ τα 100gb + τα δώρα βραδινά ή τα απεριόριστα και προκύψει θέμα, δε μας λείπουν τα mb αλλά το δίκτυο για να τα δουλέψουμε

Η vodafonara χτυπάει και πάλι δυνατά :D για μια εβδομάδα προς το παρόν απο 9/3 εως 16/3 με όλα τα πακέτα data απεριόριστα.. Φυσικά το συμφερότερο για όποιον το χρειάζεται ειναι το απεριόριστο των 10€ για ένα μήνα

https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/unlimited-data/?fbclid=IwAR1T0ILCaPKVeyPcDt6kHHcAZDTfDs7S_n6r8t_eMGNMGha5l8fXYtUKSV0

Μόνο από την εφαρμογή ενεργοποιείται γμτ.

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked