Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν παρεμβαίνω τόση ώρα,

αλλά δε θα πω τπτ χρονιάρες μέρες: Μπορεί να'ναι κ 200 τα post που μου'χει σβήσει ο πρωην διαχειριστάς!!!

Μακάρι να'χει δίκιο ο Στέφανος , θα πω:

Ελπίζουμε να'ναι για "καλό": Κάθε αλλαγή κ καλή.....

Είδωμεν,

καλή Ανάσταση.

Πάντως στο φέισμπουκ γκρουπ της βόνταφον και στο γκρουπ CU δεν απαντούν στα μηνύματα των συνδρομητών που ρωτάνε. Το λες και αγένεια... Σίγουρα κάτι τρέχει με τη βόνταφον, υπερβολικά μεγάλη αδιαφορία προς τους συνδρομητές... Ελπίζω να μην τρολαρω πάλι, έτσι Μαρκ;

ΥΓ. Καλή Ανάσταση τρελοΤζίμη!

Είσαι ο ορισμός του troll. Το θέμα είναι ότι το συνεχίζεις...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Πάντως στο φέισμπουκ γκρουπ της βόνταφον και στο γκρουπ CU δεν απαντούν στα μηνύματα των συνδρομητών που ρωτάνε. Το λες και αγένεια... Σίγουρα κάτι τρέχει με τη βόνταφον, υπερβολικά μεγάλη αδιαφορία προς τους συνδρομητές... Ελπίζω να μην τρολαρω πάλι, έτσι Μαρκ;

ΥΓ. Καλή Ανάσταση τρελοΤζίμη!

Να φανταστώ οτι δεν παιζει να έχουν άδεια στο συγκεκριμένο τμήμα.

Μήπως έχει καταρρεύσει και η εξυπηρέτηση απο τα πολλά παράπονα;

Δεν έχει λογική να μη δώσει δώρο αν δεν έχει θέμα....

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

παιδια παντως απο χωρητικοτητα ζοριζεται.Θεσσαλονικη ημουν στα καστρα και ειχε θεμα.Εναλλαγες απο 3G σε Edge χθες σε εμενα,σημερα στον πατερα μου.Με CU και οι 2.Για 4G μονο απο 800 επαιζε.Μονο εξω απο τα καστρα εχει 1800.Αμα εισαι στον αγιο δημητριο που ειναι εξω τα καστρα(εξω απο τα τειχη) εχει 4G καμπανα.Μεσα απο τα τειχη στα στενα εχει θεμα.Αλλα η περιοχη ειναι δυσκολη λογω μορφολογιας,εχει αρκετα χαμηλα σπιτια(η περιοχη εχει πολλες μονοκατοικιες και μικρες οικοδομες) καθως και οτι εχει αρκετα στενους δρομους,οπου πρεπει να εισαι εμπειρος οδηγος για να κινεισαι με αμαξι. Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αυτό με τη χωρητικότητα που επιμένεις ότι όποια εταιρεία σε γυρνάει σε GSM έχει θέμα χωρητικότητας, με ξεπερνά:lol: Το να ανεβαίνει ο θόρυβος και να μειώνεται η ισχύς του σήματος σε εσωτερικό χώρο, σου έχει περάσει απ το μυαλό ή αναφέρεις τη χωρητικότητα έτσι απλά;;

By the way, μέσα στα Κάστρα είχε σταθμό. Μπήκε κάπου το 2010, ήταν η μόνη με εξαιρετικό σήμα και αποξηλώθηκε κάπου μέσα στο '14 νομίζω. Μιλάω για Αγίους Αναργύρους. Τώρα πρέπει να έμειναν όλοι ικανοποιημένοι μέσα στα σπίτια, γιατί δεν πιάνει καλά καμιά:lol:(οι άλλες 2 ήταν ούτως ή άλλως παραπαίουσες μέσα στα στενάκια των αγίων Αναργύρων)

Αυτό με τη χωρητικότητα που επιμένεις ότι όποια εταιρεία σε γυρνάει σε GSM έχει θέμα χωρητικότητας, με ξεπερνά:lol: Το να ανεβαίνει ο θόρυβος και να μειώνεται η ισχύς του σήματος σε εσωτερικό χώρο, σου έχει περάσει απ το μυαλό ή αναφέρεις τη χωρητικότητα έτσι απλά;;

By the way, μέσα στα Κάστρα είχε σταθμό. Μπήκε κάπου το 2010, ήταν η μόνη με εξαιρετικό σήμα και αποξηλώθηκε κάπου μέσα στο '14 νομίζω. Μιλάω για Αγίους Αναργύρους. Τώρα πρέπει να έμειναν όλοι ικανοποιημένοι μέσα στα σπίτια, γιατί δεν πιάνει καλά καμιά:lol:(οι άλλες 2 ήταν ούτως ή άλλως παραπαίουσες μέσα στα στενάκια των αγίων Αναργύρων)

Οχι,εγω λεω θεμα χωρητικοτητας γιατι 1ον μεγαλη παρασκευη πριν την περιφορα του επιταφιου ηταν καρφωμενο σε 3G.Μετα αρχισε τα κολπα και χθες τα ιδια.Σε iPhone 5s που εχω και redmi note 3 xiaomi με Helio x10 της Mediatek.Οσο για τους αγιους αναργυρους ειναι προς τα συνορα με συκιες.Εγω λεω στην ανατολικη πλευρα πλαι στον αγιο δημητριο το νοσκοκομειο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Οχι,εγω λεω θεμα χωρητικοτητας γιατι 1ον μεγαλη παρασκευη πριν την περιφορα του επιταφιου ηταν καρφωμενο σε 3G.Μετα αρχισε τα κολπα και χθες τα ιδια.Σε iPhone 5s που εχω και redmi note 3 xiaomi με Helio x10 της Mediatek.Οσο για τους αγιους αναργυρους ειναι προς τα συνορα με συκιες.Εγω λεω στην ανατολικη πλευρα πλαι στον αγιο δημητριο το νοσκοκομειο.

Άλλο να έχεις 3g και πχ να κολλάει η να μην φορτώνει εκεί ναι είναι θέμα φόρτου του δικτύου

Όταν πέφτει σε εναλλαγές φταίει το σήμα στην συγκεκριμένη περιοχή

Στο τραπέζι επάνω να το αφήσεις με σταθερό 3g μπορεί να κάνει και εναλλαγές στα ξαφνικά. Καιρός και διάφορα άλλα επηρεάζουν πάντα

Άλλο η ποιότητα του σήματος και άλλο ο φόρτος του δικτύου

Nokia 8800 Scirocco

Άλλο να έχεις 3g και πχ να κολλάει η να μην φορτώνει εκεί ναι είναι θέμα φόρτου του δικτύου

Όταν πέφτει σε εναλλαγές φταίει το σήμα στην συγκεκριμένη περιοχή

Στο τραπέζι επάνω να το αφήσεις με σταθερό 3g μπορεί να κάνει και εναλλαγές στα ξαφνικά. Καιρός και διάφορα άλλα επηρεάζουν πάντα

Άλλο η ποιότητα του σήματος και άλλο ο φόρτος του δικτύου

Καταλαβα τασο,εσυ με Cu που ειχες παρει προσφατα θυμαμαι τετοια θεματα εχεις;

Εντάξει. Αν γυρίζει σε 3G επειδή γέμισε το 4G, νομιζω θα κανει πάρτυ η εταιρεια.

Θα έχει πάρει τους μίσους συνδρομητές των αλλων 2 και θα έχει εκτοξεύσει το ARPU ειδικα στα data.

Συνεχίστε τη δημιουργικη σκεψη...

Να φανταστώ οτι δεν παιζει να έχουν άδεια στο συγκεκριμένο τμήμα.

Μήπως έχει καταρρεύσει και η εξυπηρέτηση απο τα πολλά παράπονα;

Δικαίωμα τους να μην δώσουν.αλλά μην λεμε ότι να'ναι για δικαιολογιες..όλη την εβδομάδα απαντούσαν μια χαρά σε οποιαδηποτε άλλη ερώτηση εκτός από αυτή για τα δωρεάν data.

Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δικαίωμα τους να μην δώσουν.αλλά μην λεμε ότι να'ναι για δικαιολογιες..όλη την εβδομάδα απαντούσαν μια χαρά σε οποιαδηποτε άλλη ερώτηση εκτός από αυτή για τα δωρεάν data.

Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν εχω δει τι γράφουν, ποτε το γράφουν και γιατί το γράφουν.

Εγώ διάβασα οτι δεν απαντούν.

Χρόνια πολλά και από μένα.

Παιδιά απάντησαν τις πρώτες μέρες ότι δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για τέτοιου είδους προωθητική ενέργεια και για οτιδήποτε άλλο να ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.Τι άλλο να πει και ο υπάλληλος στα social media εφόσον η εταιρεία επέλεξε να μη δώσει κάτι.Κατα την ταπεινή μου άποψη από αρχές του έτους μας έχεις μπουκωσει το cu στις δωρεάν παροχές μην είμαστε αχάριστοι.

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Εγώ πάντως έχω 3gb cosmote....Τσαουυυυ....

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Πάντως η χρήση των data στο δίκτυο τους έχει αυξηθει σε κάποιο βαθμό το τελευταίο 6μήνο χωρίς παράλληλα να επωφελείται η εταιρεια το αναλογο κέρδος.

Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αύριο η εταιρεία θα δώσει δώρο και θα λέτε να έδωσε, αλλά θα έχει φύγει η περίοδος του Πάσχα και θα​ έχουμε wifi άρα σχεδόν άχρηστο..... Όσοι υπερασπίζεστε την εταιρεία ,που δεν έδωσε, τότε ή δεν πήγατε πουθενά ή είστε πλούσιοι και δεν έχετε ανάγκη......

Αύριο η εταιρεία θα δώσει δώρο και θα λέτε να έδωσε, αλλά θα έχει φύγει η περίοδος του Πάσχα και θα​ έχουμε wifi άρα σχεδόν άχρηστο..... Όσοι υπερασπίζεστε την εταιρεία ,που δεν έδωσε, τότε ή δεν πήγατε πουθενά ή είστε πλούσιοι και δεν έχετε ανάγκη......

Δεν πρόκειται να αλλάξουμε εταιρία επειδή δεν έδωσε δώρο μετά απο 10 χρόνια που δεν έδιναν οι άλλοι.

Ούτε αυτο την κανει χειρότερη.

Αν κάποιος χρειάζεται δώρο για να δικαιολογήσει την επιλογή του ειναι άλλο θέμα.

Δεν πρόκειται να αλλάξουμε εταιρία επειδή δεν έδωσε δώρο μετά απο 10 χρόνια που δεν έδιναν οι άλλοι.

Ούτε αυτο την κανει χειρότερη.

Αν κάποιος χρειάζεται δώρο για να δικαιολογήσει την επιλογή του ειναι άλλο θέμα.

Δεν είπα να αλλάξεις εταιρεία απλά να μην λέμε ότι δεν έγινε τίποτα!!Οι άλλοι πάντα έδιναν.....

Μέρες αγάπης και συγχώρεσης.Εις αφεσιν αμαρτιών της Vodafone.
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Πάντως έχω αρκετά συχνά dropcalls σε CU φοιτητικό και έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό! Σας γίνεται και σε εσάς;

Δεν είπα να αλλάξεις εταιρεία απλά να μην λέμε ότι δεν έγινε τίποτα!!Οι άλλοι πάντα έδιναν.....

Για πες μου την τελευταία 10ετία πόσες φορές έδωσε η VF και πόσες η Wind για να γελάσουμε.

Πάντως έχω αρκετά συχνά dropcalls σε CU φοιτητικό και έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό! Σας γίνεται και σε εσάς;

Όχι. Όλα φυσιολογικά

Δε ξέρω γιαwind....

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πες μου εσύ με τα δελτία τύπου..... Αλλά αφού νομίζεις ότι είναι σωστό...... Τελειώνω εδώ.

Με Cu δεν εχω dropcall.φοιτητικο

εχει ο πατερας μου επισης.Αλλα κακο ηχο και γενικως θεμα εχω στο ισογειο του σπιτιου.Αλλα ανεκαθεν ειχε θεμα η Vodafone εκει.Η Wind εχει πιο καλο σημα,μπορεις να παρεις τηλεφωνο και να μιλησεις κανονικα.

δεν εχω λόγια...

δεκαχρονα,με ανεπτυγμενη νοημοσυνη!!!!

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

δεν εχω λόγια...

δεκαχρονα,με ανεπτυγμενη νοημοσυνη!!!!

Ελα ντε.... Μπαίνω τόσες μέρες μπας και διαβάσω κάτι ενδιαφέρον μιας και θα αλλάξω σε cu και τόσες σελίδες λένε τα ίδια και τα ίδια.... Φτάνει ρε παιδιά.... Οι υπόλοιποι δεν φταίμε...

Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked