laziokos Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 το vodafone sharing σε καρτοκινητο και cu δεν λειτουργει πια...:mad: διεκοψαν την υπηρεσια αν καταλαβα καλα.. και την ειχα βρει ωραια...10ευρες στο τηλεφωνο της γυναικας να παιρνει τα 300 λεπτα δωρο και τα ευρω τα μετεφερα στο δικο μου και εβαζα 200 με 5 ευρω... ας το επιβεβαιωσει καποιος...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Επιβεβαιώθηκε. Προσπάθησα να κάνω μεταφορά με μήνυμα στο 1331, και η απάντηση ήταν Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ η υπογράμιση δική μου .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 :angry: Μας την έφερε η Vodafone, ούτε μία ανακοίνωση ότι πρόκειται να σταματήσει την υπηρεσία:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Μάλλον φταιω. Μόλις αποφασίσω να κάνω κάτι, αμέσως όλα αλλάζουν. Έγινε στο καρτοκινητό με το online bonus των mb και τώρα στο CU που γύρισα πριν λίγες μέρες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Δε το πιστεύω και χθες εβαλα 15€ μέσα για να μπορώ να στείλω τα 30€ που είχε ενα ξεχασμένο νούμερο να το ξεφορτωθώ... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) το vodafone sharing σε καρτοκινητο και cu δεν λειτουργει πια...:mad: διεκοψαν την υπηρεσια αν καταλαβα καλα.. και την ειχα βρει ωραια...10ευρες στο τηλεφωνο της γυναικας να παιρνει τα 300 λεπτα δωρο και τα ευρω τα μετεφερα στο δικο μου και εβαζα 200 με 5 ευρω... ας το επιβεβαιωσει καποιος...:mad: ρώτησα πριν λίγο στο chat γιατί ήθελα να ανανεώσω στο δικό μου και μετά να περάσω τα ευρώ στη μητέρα μου, δεν καταργήθηκε το sharing απλά είναι προσωρινά μη διαθέσιμο, δεν ξέρουν για πόσο καιρό.... άλλωστε βγάζουν το κατιτίς τους με κάθε μοίρασμα που κάνουμε, γιατί να το καταργήσουν;; edit: το κατιτίς που λέγαμε είναι 0,50ευρώ ανά μεταφορά..... αυτά τα ημερήσια όρια που αναφέρει το link υπήρχαν και πριν ή τώρα μπήκαν; http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11420#expandable-2 Edited April 16, 2014 by PP6210 λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 ρώτησα πριν λίγο στο chat γιατί ήθελα να ανανεώσω στο δικό μου και μετά να περάσω τα ευρώ στη μητέρα μου, δεν καταργήθηκε το sharing απλά είναι προσωρινά μη διαθέσιμο, δεν ξέρουν για πόσο καιρό.... άλλωστε βγάζουν το κατιτίς τους με κάθε μοίρασμα που κάνουμε, γιατί να το καταργήσουν;; edit: το κατιτίς που λέγαμε είναι 0,50ευρώ ανά μεταφορά..... αυτά τα ημερήσια όρια που αναφέρει το link υπήρχαν και πριν ή τώρα μπήκαν; http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11420#expandable-2 Μακάρι να σου λένε την αληθεια, γιατί καταστενοχώρηθηκα από χθες! :cry: Ναι πάντα υπήρχαν τα όρια αυτά! Για να δούμε τι θα δείξει η "νεκροψία"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Και στην wind ως προσωρινά μη διαθέσιμο ξεκίνησε και συνεχίζει να είναι προσωρινά μη διαθέσιμο τα τελευταία χρόνια... Πιο πολλά χάνουν οι εταιρείες από τους κατά τόπους "παραγωγούς" χρόνου ομιλίας που τον πουλάνε μετά παρά από τα ψίχουλα που παίρνουν από τις μεταφορές.. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Και στην wind ως προσωρινά μη διαθέσιμο ξεκίνησε και συνεχίζει να είναι προσωρινά μη διαθέσιμο τα τελευταία χρόνια... Πιο πολλά χάνουν οι εταιρείες από τους κατά τόπους "παραγωγούς" χρόνου ομιλίας που τον πουλάνε μετά παρά από τα ψίχουλα που παίρνουν από τις μεταφορές.. Ξέρει κανείς αν για την καταργηση υπηρεσιών έπρεπε να μας ειδοποιήσουν προκαταβολικά, όπως για τις αλλαγές χρεώσεων; Υπάρχει νομική διαφορά να τους καλύπτει; Αυτό το προσωρινά που γράφεις με προβληματισε... Θεωρητικά δεν βγάζει νόημα πριν λίγες μέρες να αυξάνουν την χρέωση ανά συναλλαγή και μετά να το καταργούν τελείως. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - μου είπαν στο τηλ. ότι υπάρχει προσωρινά τεχνικό πρόβλημα. για να δούμε ρε παιδες! Edited April 16, 2014 by LG1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Και στην wind ως προσωρινά μη διαθέσιμο ξεκίνησε και συνεχίζει να είναι προσωρινά μη διαθέσιμο τα τελευταία χρόνια... Πιο πολλά χάνουν οι εταιρείες από τους κατά τόπους "παραγωγούς" χρόνου ομιλίας που τον πουλάνε μετά παρά από τα ψίχουλα που παίρνουν από τις μεταφορές.. Όντως και στη wind προσωρινά σταμάτησε μια μέρα χωρίς καμιά ανακοίνωση και παραμένει προσωρινά εκτός εδώ καμιά 3ετία. Η wind λειτουργούσε και ο αριθμός κλήσης στη voda αν πάρεις πλέον το 1330 δεν υπάρχει καν σαν επιλογή πια οπότε δε πρόκειται για κάτι προσωρινό θεωρώ. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Έχει λάβει κανείς σας προσωπική προσφορά πακέτου ομιλίας μετά τις 17 Απριλίου; Λέτε να υπάρχει συσχετισμός με την κατάργηση του vodafone sharing? Εκεί που μας είχαν πρήξει επί μήνες με τα sms να ενεργοποιήσουμε προσωπική προσφορά(η δική μου τελευταία ήταν για ενεργοποίηση μέχρι 16 Απριλίου, το ίδιο συμβαίνει και σε άλλο πρόσωπο), ξαφνικά εδώ και 2 μέρες ούτε μήνυμα έχω λάβει ούτε στο 1252 επιλογή 5 υπάρχει κάτι... Με εσάς τι παίζει;:worry: Σκέφτομαι μήπως είναι αλληλένδετο με την κατάργηση του sharing! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) Εχω κανει μια αιτηση αμφισβητησης καποιων χρεωσεων στο καρτοκινητο μου πριν περιπου 3 εβδομαδες.Μου ειπαν τα γνωστα θα επικοινωνησουν μαζι μου κτλ κτλ εχουν περασει 25 μερες και ακομα τιποτα.Καλα ποσες μερες χρειαζονται τελος παντων για να το ελεγξουν? Update: Τηλεφωνησα πριν λιγο και ρωτησα για την πορεια του προβληματος.Δωστε προσοχη.. Μιλαω με την Κυρια ταδε Και μου λεει ναι κυριε ταδε το θεμα εκλεισε προχτες και πρεπει να σας καλεσανε απο το αρμοδιο τμημα. Της απανταω οχι δεν με καλεσανε μηπως μπορειτε εσεις να μου πειτε γιατι χρεωθηκα τελικα εκεινα τα 13 ευρω στις 13:30 στην ταδε ημερομηνια για ιντερνετ ενω ειχα υπολοιπο ογκου και Αν δεν ειχα θα επρεπε να με χρεωσετε 1 ευρω μιας και εχω ενεργοποιηση το 1 ευρω ολη μερα? Ναι Κυριε ταδε μισο να σας διαβασω ναι εδω λεει οτι λογω οτι εχει περασει καποιο διαστημα απο τις χρεωσεις αυτες δεν μπορουμε να δουμε ακριβως τι εχει γινει. Καπου εδω αρχιζω και βγαζω ατμους απο παντου και αλλαζω ελαφρως τον τονο και το υφος μου προς την Κυρια Μ.Σταυρουλα.... Συγνωμη κυρια μου αλλα μισο να τα βαλουμε σε μια σειρα.... "Οταν ειδα οτι εφυγαν λεφτα απο την καρτα μου χωρις να ξερω που και δεν ειμαι ο τυπος που δεν ξερει τι του γινεται στο τηλεφωνο καλεσα εσας να μου πειτε τι να κανω.Μου ειπατε καντε μια αιτηση σε καταστημα να σας αποστειλουμε μια αναλυτικη κατασταση κλησεων να δειτε που εχετε το θεμα και αν νομιζετε οτι πρεπει να το δουμε θα παρετε την αναλυση κλησεων και θα πατε σε ενα καταστημα για κανετε αιτηση αμφισβητησης. Πραγματι μετα απο 15 μερες ερχετε η λιστα.. παω στο καταστημα vodafone κανω την αιτηση και σημερα σας καλεσα για να μαθω τι εχει γινει και μου απαντατε σαν εταιρεια οτι δεν εχετε ιδεα πως εχει γινει αυτη η χρεωση?Μπορειτε να μου δωσετε αυτην την απαντηση εγγραφως για να κανω μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ ? Η γυναικα μου απαντησε τα εξης.. Κυριε Σ.. πραγματικα εχετε δικαιο και δεν εχω ιδεα πως εχει ερθει αυτη η απαντηση απο το αρμοδιο τμημα.Δεν σας το ανεφερα σε πρωτο χρονο θα σας το πω τωρα οτι εχω την δυνατοτητα να σας πιστωσω το ποσο αμεσως στην γραμμη σας μιας και δεν θελουμε πελατες που ειναι χρονια στην εταιρεια να ειναι δυσαρεστημενοι.Ομως επειδη πραγματικα και γω απορω σας αφηνω τα στοιχεια μου (μου ξαναλεει το ονομα της) Θα στειλω κατεπειγον στο τμημα να παρετε και εσεις εγγραφως την απαντηση απο αυτους εφοσον δεν επικοινωνησατε τηλεφωνικα μαζι τους και σας παρακαλω να με καλεσετε την Τριτη μετα τις 1 το μεσημερι (13840) και θα ζητησετε εμενα για να μην εξηγειτε ξανα το προβλημα σε αλλο υπαλληλο. Της ειπα οτι πραγματικα μενω αφωνος απο την απαντηση του αρμοδιου τμηματος και δεν θελω να πιστωθει κανενα ποσο αλλα να μαθω πραγματικα τι εχει γινει!! Μου απαντησε λογικο και αυτη θελει να λυθει το θεμα (Χωρις να κανω καταγγελια φυσικα) αλληλοευχηθηκαμε για το πασχα και τα λεμε την Τριτη... Πραγματικα εχω μεινει αφωνος.. Τα υπολοιπα απο τριτη... Edited April 18, 2014 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Κλασικό κόλπο εξάντλησης ύπομονής... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Κλασικό κόλπο εξάντλησης ύπομονής... Κλασικη περιπτωση παιρνω τα λεφτα μου και την απαντηση μου καταγγελια + φορητοτητα.Τι αλλο να κανει κανεις? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Έχει λάβει κανείς σας προσωπική προσφορά πακέτου ομιλίας μετά τις 17 Απριλίου; Λέτε να υπάρχει συσχετισμός με την κατάργηση του vodafone sharing? Εκεί που μας είχαν πρήξει επί μήνες με τα sms να ενεργοποιήσουμε προσωπική προσφορά(η δική μου τελευταία ήταν για ενεργοποίηση μέχρι 16 Απριλίου, το ίδιο συμβαίνει και σε άλλο πρόσωπο), ξαφνικά εδώ και 2 μέρες ούτε μήνυμα έχω λάβει ούτε στο 1252 επιλογή 5 υπάρχει κάτι... Με εσάς τι παίζει;:worry: Σκέφτομαι μήπως είναι αλληλένδετο με την κατάργηση του sharing! σημερα το πρωι 500 λεπτα με 8 ευρω. καθε βδομαδα μ στελνουν ασταματητα! δεν το χω ενεργοποιησει ποτε! ξερεισ κανεισ αν στο 1gb με αυτοματη ανανεωση προστιθεται τα υπολοιπομενα mb την ημερα που γινεται η αυτοματη ανανεωση? η χανονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 εάν σε καρτοκινητό Vodafone έχω αγορασμένα 500 λεπτά με 8 ευρώ από προσφορά και μηδενικό υπόλοιπο, τους 2 αριθμούς που καλώ με 1 λεπτό το λεπτό, θα μπορώ να τους καλώ χρεωνόμενος από τα 500 ή επειδή το υπόλοιπο είναι μηδέν δεν θα μπορώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Οχι δεν μπορεις,θελει να έχεις μονάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καλησπέρα και Χρονιά Πολλά. Έχω ένα Vodafone CU και το χρησιμοποιώ κύριος με τη κοπέλα μου, γιατί ξέρω τι λωποδύτες είναι από παλιά και δεν είναι για πολλά πολλά. Λοιπόν, μιας και είμαι κάτοχος της Ευρωπαϊκής κάρτας νέων γράφτηκα από τον περασμένο μήνα στην προσφορά του γνωστού διπλασιασμού, ο διπλασιασμός ισχύει για μια κάρτα πάνω από 10 ευρώ κάθε 30 ημέρες. Τον περασμένο μήνα, έβαλα κάρτα στις 20 του μήνα, τότε για να είμαι σίγουρος και από αυτούς επιδει ξέρω ότι είναι μεγάλα λαμόγια ρώτησα πότε πρέπει να ξαναβάλω κάρτα για να πάρω τον διπλασιασμό ε μου λένε στις 19 του επόμενου μιας και ο Μάρτιος πάει 31 ημέρες και πραγματικά έτσι είναι με ένα φυσιολογικό μυαλό γιατί 20 Μαρτίου έως 31 είναι 11 ήμερες και από 1η Απριλίου έως σήμερα είναι 19, οπότε 19 συν 11 μας κάνει 30. Πριν κανένα 2ωρο βάζω μια 10αρα, περίμενα να έρθει το μνμ του 2πλασιασμου τίποτα, περνά κανένα μισάωρο και τους μιλάω στο Viber και τους το λέω, το ελέγχουν και τι μου λέει, πρέπει να περάσουν 30 ημερολογιακες ημέρες, δηλαδή λέει να βάλεις κάρτα στις 21 του μήνα. Τα λογία από εκεί και πέρα είναι περιττά, τέτοια κολοεταιρεια τραγική δεν υπάρχει πουθενά και μετά λέμε για την cosmote ότι είναι και είναι, τέτοιες λαμογιες η cote δε μου την έχει κάνει ποτέ από το 2008 που την έχω. Τα πακέτα της η κολοεταιρεια ξέρει και τα λήγει στο ακριβώς της ώρας που τα έβαλες και χωρις ειδοποιηση απο πριν, στο καρτοσυμβολαιο ενημερώνουν ένα 24ωρο πριν και στην Wind ότι λήγει απόψε. Το καρτοσυμβολαιο μου στη cosmote που ενεργοποιεί τα πακέτα κάθε 31 κανονικές ήμερες είναι χαζοί και είναι τα λαμογια της βονταφον οι έξυπνοι. Ουστ κολοεταιρεια, μια ζωη τα ίδια είσαι και παλιά τα ίδια μας έκανες. Τριφασικά λαμογια. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Δηλαδή φταίει η vodafone που πήγες κι έβαλες κάρτα σήμερα; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Δηλαδή φταίει η vodafone που πήγες κι έβαλες κάρτα σήμερα; Αμα εβαζες εσυ 20/03 και σου ελεγαν ανα 30ημερες, ποτε θα υπολογιζες; Απλα μαθηματικα ειναι Απο 20 εως 31 Μαρτιου ειναι 11 ημερες και 19 οι μερες του Απριλιου εως σημερα ποσο μας κανει;; Κολοεταιρεια οσο δε παει, και παλια ετσι μας ρουφαγε. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Αμα εβαζες εσυ 20/03 και σου ελεγαν ανα 30ημερες, ποτε θα υπολογιζες; Απλα μαθηματικα ειναι Απο 20 εως 31 Μαρτιου ειναι 11 ημερες και 19 οι μερες του Απριλιου εως σημερα ποσο μας κανει;; Κολοεταιρεια οσο δε παει, και παλια ετσι μας ρουφαγε. Eχασες τα € σου;Τι ακριβώς έπαθες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Πολυ πιο τίμιος ο 2πλασιασμός του Βάτραχου, που σου λέει 2πλασιασμός κάθε πρώτης ανανέωσης του μήνα. Ξεκάθαρα και απλά, χωρίς μπερδέματα... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Eχασες τα € σου;Τι ακριβώς έπαθες; Εβαλα καρτα νομιζοντας πως θα παρω τον διπλασιασμο τελικα δε τον πηρα γιατι λεει επρεπε να βαλω καρτα 21 του μηνα. Βεβαια αυτα ειναι δικα τους μαθηματικα γιατι εγω ειχα βαλει καρτα 20/3 και αμα κατσεις και μετρησεις τις μερες σημερα ειναι 30 αλλα για αυτους λεει δεν ειναι γιατι δεν ειναι ολοκληρες οι μερες. Μη ψαχνεις, μια ζωη τραγικοι ηταν. Μετα αναρωτιομαστε γιατι πηγαν ολοι στο WhatsUp Edited April 19, 2014 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Εβαλα καρτα νομιζοντας πως θα παρω τον διπλασιασμο τελικα δε τον πηρα γιατι λεει επρεπε να βαλω καρτα 21 του μηνα. Βεβαια αυτα ειναι δικα τους μαθηματικα γιατι εγω ειχα βαλει καρτα 20/3 και αμα κατσεις και μετρησεις τις μερες σημερα ειναι 30 αλλα για αυτους λεει δεν ειναι γιατι δεν ειναι ολοκληρες οι μερες. Μη ψαχνεις, μια ζωη τραγικοι ηταν. Μετα αναρωτιομαστε γιατι πηγαν ολοι στο WhatsUp Μόνο εγώ δηλαδή έχω καταλάβει οτι πρέπει να περάσουν 30 ημερολογιακές ημέρες πριν κάνω την νέα ενεργοποίηση; Από τις 15/4 έχω Cu και θα κάνω αίτηση για κάρτα νέων σύντομα για το (πολύ καλό) bonus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Μόνο εγώ δηλαδή έχω καταλάβει οτι πρέπει να περάσουν 30 ημερολογιακές ημέρες πριν κάνω την νέα ενεργοποίηση; Από τις 15/4 έχω Cu και θα κάνω αίτηση για κάρτα νέων σύντομα για το (πολύ καλό) bonus. Σιγα το μπονους! Στο WhatsUp με την Ευρωπαικη καρτα νεων σου δεινουν τα φοιτητικα πακετα για οσο εχει ισχυει η καρτα σου. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts