Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπάρχει κάτι πιο οικονομικό στην κινητή απο το φοιτητικό cu της vodafone;

κάποιο πακέτο σε άλλη εταιρία;

Όχι δεν υπάρχει τίποτα πιο οικονομικά

500 λεπτά και 200 ΜΒ με 5 ευρώ δεν θα βρείς πουθενά αλλού

Φυσικά μιλάς μόνο για μια ειδική κατηγορία (φοιτητές)

Απάντησα σε αυτό που ρώτησε ο hulla.

Καλημερα.

Μηπως ξερει κανεις αν μπορω με καποιο τροπο να τσεκαρω(σε CU) το τελευταιο καιρο τι κινησεις εχω κανει?

π.χ Ποτε και τι καρτα εβαλα, ποτε και ποια πακετα ενεργοποιησα

Δε λεω για το τι εχω τωρα ενεργοποιημενο αλλα για συνολικη κινηση των τελευταιων "λιγων" μηνων ας πουμε.

Καλημερα.

Μηπως ξερει κανεις αν μπορω με καποιο τροπο να τσεκαρω(σε CU) το τελευταιο καιρο τι κινησεις εχω κανει?

π.χ Ποτε και τι καρτα εβαλα, ποτε και ποια πακετα ενεργοποιησα

Δε λεω για το τι εχω τωρα ενεργοποιημενο αλλα για συνολικη κινηση των τελευταιων "λιγων" μηνων ας πουμε.

το μονο που μπορεις να δεις ειναι αναλυση χρεωσεων των κλησεων (οπου εχει 0 χρεωση σημαινει οτι ειχες πακετο) ζητωντας δωρεαν σε ενα καταστημα vodafone την εκδοση αναλυτικου λογαριασμου για το διαστημα που θελεις.

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Παιδιά αν υπάρχει κάποιος που ΔΕΝ είναι φοιτητής και θέλει CU XCLUSIVE στο όνομά του να μου στείλει PM

μαλιστα οκ ευχαριστω, αρα μαλλον παμε στο 200 προς βοντα και 100 προς ολους με 5 ευρω

tip: μολις καταναλωσεις τα λεπτα προς βονταφον δεν σε χρεωνει απο την καρτα σου αλλα καταναλωνει απο τα υπολοιπομενα λεπτα που ειναι προς ολους!!

μπορώ να κάνω sharing από vodafone καρτοκινητό σε International;

Όχι δεν γίνετε ... μόνο μεταξύ CU και καρτοκινητού , γίνετε μεταφορά .

ή από International σε International.

Παιδιά αν υπάρχει κάποιος που ΔΕΝ είναι φοιτητής και θέλει CU XCLUSIVE στο όνομά του να μου στείλει PM

πως θα το χει στο ονομα του αφου ζητανε και το πάσο ,πλεον ακαδημαικη ταυτοτητα; :worry:

:superman:

Δίνουν κι έτσι τώρα πια! Απλά πρέπει να είσαι τυχερός και να τους πετύχεις στο δρόμο ή ας πούμε εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι μπορώ να δώσω από μερικούς φίλους μου τα τηλέφωνα και να τους πάρουν για να τους το κάνουν φοιτητικό κι ας μην είναι φοιτητές..! Το θέμα είναι ότι μου έχουν ήδη στείλει PM πολλά μέλη οπότε δε μπορώ για άλλους...

Παιδιά αν έχει κάποιος προσφορά φοιτητική,νούμερα τελοσπάντων με φοιτητικές προσφορές,τις οποίες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν και ΜΗ φοιτητές..ας μου στείλει μήνυμα παρακαλώ.

Θα το εκτιμήσω!

me > you

Καλησπερα.Εαν καποιος εχει καποια προσφορα για φοιτητικο cu(για μη φοιτητες ομως) ας μου στειλει μηνυμα,ευχαριστω

Όχι, μόνο στην καρτοκινητή Vodafone υπάρχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

και στην ταζα παρέχεται!!!!

Καλησπερα.Εαν καποιος εχει καποια προσφορα για φοιτητικο cu(για μη φοιτητες ομως) ας μου στειλει μηνυμα,ευχαριστω

Καλημερα.Εμαθα οτι παιρνουν σε ατομα που ανηκουν σε αλλη εταιρια και τους προτεινουν να ερθουν στο Cu με φορητοτητα και να εχουν κανονικα τα φοιτητικα πακετα ακομα και αν δεν ειναι φοιτητες...!Γνωριζει κανεις πως μπορω να πετυχω και γω κατι τετοιο?

καλημέρα!

αν μπορεί κάποιος να δώσει φοιτητικό cu και σε μένα ας μου στείλει pm.

Ζηλεψα και θελω και εγω παιδεια

Επικοινώνησα με εκπρόσωπο cu στο skype μόλις και μου ανέφερε πως η προσφορά αυτή αφορά φίλους μονάχα συγκεκριμένων χρηστών με το πρόγραμμα cu xclusive και δεν είναι μαζική.

Έδωσα τηλ ενός φίλου φοιτητή αλλά δυστυχώς δεν ήταν eligible για την προσφορά.

Άν επικοινώνησαν με κάποιον κ του ανέφεραν την προσφορά αυτή και θέλει να βοηθήσει,ας μου στείλει ένα pm!

Eυχαριστώ!

me > you

Όλοι οι φοιτητές που έχουν φοιτητική ταυτότητα δικαιούνται το φοιτητικό. Απλά αν δεν έχει ισχύ πάσου ενεργοποιείται το φοιτητικό μέχρι το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς, δηλαδή τις 31/8...

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Μα ρε παιδιά ήταν δυνατόν να ήταν τόσο απλό να πάρεις τη Vodafone να ζητήσει κάποιος φοιτητικό και να του δίνανε;; όλοι φοιτητικό θα ήθελαν λογικο είναι θα το χε βάλει και πακέτο CU για όλους αν ήταν ετσι. Γίνονται συγκεκριμένες προωθητικες και σε συγκεκριμένο κοινο φυσικά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Όσον αφορά την προσφορά που βγάλαν πριν ένα μήνα που αναφέρει ότι αν βάλεις 10 ευρώ στο διάστημα 22/5-22/6 θα σου δωρίσουν το πακέτο xclusive 5, υπάρχει περίπτωση να το αυξήσουν , δλδ από 22/6-22/7 κ.ο.κ; Για να κοντράρουν και εδώ την wu με το πακέτο των 1200'..

Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στο site της vodafone cu πριν ρωτήσω εδώ και εκεί ανέφερε ότι η προσφορά θα ισχύει έως 22/6..αλλά θέλω να πιστεύω πως το κάνουν αυτό για εμπορικούς λόγους..

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Όσον αφορά την προσφορά που βγάλαν πριν ένα μήνα που αναφέρει ότι αν βάλεις 10 ευρώ στο διάστημα 22/5-22/6 θα σου δωρίσουν το πακέτο xclusive 5, υπάρχει περίπτωση να το αυξήσουν , δλδ από 22/6-22/7 κ.ο.κ; Για να κοντράρουν και εδώ την wu με το πακέτο των 1200'..

Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στο site της vodafone cu πριν ρωτήσω εδώ και εκεί ανέφερε ότι η προσφορά θα ισχύει έως 22/6..αλλά θέλω να πιστεύω πως το κάνουν αυτό για εμπορικούς λόγους..

Δεν μπορεί κανείς να ξέρει αν θα συνεχιστεί η προσφορά του Cu καθώς το δώρο ισχύει για ένα μήνα, ενώ η προσφορά της Cosmote θα ισχύει μέχρι τον Οκτώβρη.

Επίσης, το δώρο δίδεται με κάθε ανανέωση από 5€ και άνω και όχι από 10€, ανανέωσα σήμερα με 5€ και το έλαβα κανονικά.

Δεν μπορεί κανείς να ξέρει αν θα συνεχιστεί η προσφορά του Cu καθώς το δώρο ισχύει για ένα μήνα, ενώ η προσφορά της Cosmote θα ισχύει μέχρι τον Οκτώβρη.

Επίσης, το δώρο δίδεται με κάθε ανανέωση από 5€ και άνω και όχι από 10€, ανανέωσα σήμερα με 5€ και το έλαβα κανονικά.

ευχαριστώ φίλε για την απάντηση...και κάτι ακόμα... τον ιούλιο θα μπουν αυτόματα τα 600' προς CU;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

ευχαριστώ φίλε για την απάντηση...και κάτι ακόμα... τον ιούλιο θα μπουν αυτόματα τα 600' προς CU;

Όχι, η φοιτητική προσφορά σταμάτησε την 1η Ιούνη. Μόνο τα φοιτητικά πακέτα είναι διαθέσιμα εκτός κι αν προκύψει κάτι καινούργιο μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked