Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κι εγω την πεταω πλεον την βονταφονε 9 χρονια μετα...

μας επρειξε με της διαφημίσεις της..μας γ@μησε με τις χρεωσεις της..,αρχισε να μας κωλοπιανει και με την διαρκεια ανανεωσης της καρτας...

bb

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Άκυρη η βονταφον που έκανε εξάμηνη την διάρκεια του χρόνου ομιλίας στα καρτοκινητά. εγώ μόνο ξέρω 3 περιπτώσεις που είχαν νούμερα της σε συσκευές συναγερμού και τα πέταξαν για αυτό τον λόγο...

Σε 6 μήνες χάνετε το υπόλοιπο δεν χάνετε το νούμερο.Το νούμερο χάνετε σε ένα χρονο !

Σε 6 μήνες χάνετε το υπόλοιπο δεν χάνετε το νούμερο.Το νούμερο χάνετε σε ένα χρονο !

Είναι σίγουρο αυτό?

ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

καλησπερα σας!εχω μια απορια,επειδη καποιο ατομο θα φυγει εξωτερικο για λιγο διαστημα.εγω εχω vodafone καρτοκινητη και το αλλο ατομο vodafone συνδεση με προγραμμα.γινεται εγω να βαλω κανονικα για παραδειγμα το πακετο των 300 sms προς ολη τη vodafone και να στελνω στο αλλο vodafone που θα ειναι στο εξωτερικο χωρις παραπανω χρεωση,δηλαδη θα χρησιμοποιουνται τα sms προς ολη τη vodafone ή θα εχω extra χρεωση σαν κανονικο sms που ειναι στο εξωτερικο?

επισης,αν για παραδειγμα το αλλο ατομο βαλει 40 ευρω στο κινητο πριν φυγει για το εξωτερικο,μπορει να βαζει πακετα πχ 300 sms προς ολη τη vodafone απο το site της και να μου στελνει κανονικα απο τα sms που ειναι στο πακετο,ή παλι θα υπαρχει χρεωση?

καλησπερα σας!εχω μια απορια,επειδη καποιο ατομο θα φυγει εξωτερικο για λιγο διαστημα.εγω εχω vodafone καρτοκινητη και το αλλο ατομο vodafone συνδεση με προγραμμα.γινεται εγω να βαλω κανονικα για παραδειγμα το πακετο των 300 sms προς ολη τη vodafone και να στελνω στο αλλο vodafone που θα ειναι στο εξωτερικο χωρις παραπανω χρεωση,δηλαδη θα χρησιμοποιουνται τα sms προς ολη τη vodafone ή θα εχω extra χρεωση σαν κανονικο sms που ειναι στο εξωτερικο?

επισης,αν για παραδειγμα το αλλο ατομο βαλει 40 ευρω στο κινητο πριν φυγει για το εξωτερικο,μπορει να βαζει πακετα πχ 300 sms προς ολη τη vodafone απο το site της και να μου στελνει κανονικα απο τα sms που ειναι στο πακετο,ή παλι θα υπαρχει χρεωση?

Για σένα δεν θα υπάρχει χρέωση .

Για αυτόν θα υπάρχει έξτρα χρέωση , και τα πακέτα του δεν θα λειτουργούν όσο είναι εξωτερικό.

θα υπαρχει εξτρα χρεωση επειδη ειναι εξωτερικο. ολα τα πακετα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις μονο Ελλαδα. Οποτε ενεργοποιει το passport και καλο ταξιδι.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Ρε παιδιά μου έρχονται sms από αποστολέα "Smart Club" για κάτι diesel test drive και μου τα έχουν πρήξει. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν γράφτηκα ποτέ σε καμμία λίστα για να μου έρχονται μηνύματα και το νούμερο είναι πρόσφατο!

Το πρόβλημά μου είναι ότι η Vodafone στο fb κάνει τον κινέζο και εγώ δεν μπορώ να βρω (εφόσον δεν υπάρχει αποστολέας με νούμερο) ποιός το στέλνει για να προσπαθήσω να τον σταματήσω.

Υπάρχει άλλος τρόπος; :(

Εμένα πάλι μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα "ΣE EIΔA TO ΣABBATO,ΣTHN KAΦETEPIA KAI MOY APEΣEΣ ΠOΛY. O ΣAKHΣ MOY EΔΩΣE TON APIΘMO Σ5Y.. EIMAI H ΨHΛH MEΛAXPINH ΠOY ΣE KOITAZE EΠIMONA.. ΘA XAPΩ NA TA ΠOYME!" από κανονικό μήνυμα Vodafone .. Είχε έρθει και ένα παρόμοιο στο whats up , πάλι απο αριθμό vodafone , να φανταστώ αν απαντήσω θα υπάρχουν μεγάλες χρεώσεις κλπ;
:w00t:

Εμένα πάλι μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα "ΣE EIΔA TO ΣABBATO,ΣTHN KAΦETEPIA KAI MOY APEΣEΣ ΠOΛY. O ΣAKHΣ MOY EΔΩΣE TON APIΘMO Σ5Y.. EIMAI H ΨHΛH MEΛAXPINH ΠOY ΣE KOITAZE EΠIMONA.. ΘA XAPΩ NA TA ΠOYME!" από κανονικό μήνυμα Vodafone .. Είχε έρθει και ένα παρόμοιο στο whats up , πάλι απο αριθμό vodafone , να φανταστώ αν απαντήσω θα υπάρχουν μεγάλες χρεώσεις κλπ;

Αν απαντήσεις σε αριθμό που αρχίζει από 69 θα έχεις κανονική χρέωση .

Οτιδήποτε άλλο είναι απλά στην Φαντασία σου.

Έχω 2 sim που επηρεάζονται από τη λήξη του εξαμήνου στις 30/3 και έχουν υπόλοιπο που δεν θέλω να χάσω και θα τις ανανεώσω με 5 ευρώ έκαστη, με χρήση και του cashback.

Θέλω να επιβεβαιώσω ότι στις 31/3 θα χαθεί αμετάκλητα το υπόλοιπο μου, αν δεν ανανεώσω. Εννοώ, αν γνωρίζει κάποιος με βεβαιότητα, αν μπορώ να ανανεώσω πχ στις 10 Απριλίου και τότε να ανακτήσω το προηγούμενο υπόλοιπο μου ή αν χάνεται οριστικά στις 31/3.

(Κάποιες άλλες sim που τις είχα "για να υπάρχουν" και δεν τις χρειάζομαι, τους μηδένισα το υπόλοιπο τους και θα τις αφήσω να λήξουν. Αν τελικά αποδειχτεί ότι χρειάζομαι κάποιον από αυτούς τους αριθμούς, γνωρίζω πως έχω 35 ημέρες + 5[;] μήνες στους οποίους έχω τη δυνατότητα να τους ανακτήσω. Το δοκίμασα ήδη με έναν αριθμό που είχε λήξει στις 30 Οκτωβρίου 2012, κάλεσα προχτές την εξυπηρέτηση πελατών, μου είπαν ότι θα αποσυνδεόταν οριστικά στις 7 Μαΐου (αν θυμάμαι καλά, δηλαδή μετά από 6 μήνες και μερικές μέρες από τη λήξη του), και έδωσα τα στοιχεία μου και σε 1 εργάσιμη η κάρτα sim ενεργοποιήθηκε. Τώρα έχει μηδέν υπόλοιπο και λήγει σε 6 μήνες από την ημερομηνία επανενεργοποίησης της και περιμένει ανανέωση -που δεν ξέρω αν θα γίνει, για δοκιμή το έκανα :p)

Edited by tseapis

Πως μπορω να απενεργοποιησω την προωθηση στον τηλεφωνιτη οταν ειναι κατειλημενη η συσκευη; Μεσω κωδικου γινεται, σωστα; Ποιος ειναι αυτος;

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Πως μπορω να απενεργοποιησω την προωθηση στον τηλεφωνιτη οταν ειναι κατειλημενη η συσκευη; Μεσω κωδικου γινεται, σωστα; Ποιος ειναι αυτος;

Καλεσε 1285

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ακουστε τωρα και αυτο να την ακουσετε κανονικα:Εχω ενα cu που κανονικα ληγει μαιο.Δεν το θελω και εχω παρει την επεκταση υπολοιπου και εχουν περισεψει 0.10€.Το κραταω απο περιεργεια να δω τι θα γινει που θα μηδενιστει αυριο λογω του εξαμηνου.Λαμβανω μηνυμα τωρα οτι μηδενιστηκε το υπολοιπο και οτι χρωσταω αλλα 5.60( 5€ επεκταση υπολοιπου + το υπολοιπο για την χρηση της υπηρεσιας) και τι εκαναν τα ατομα;Μου εκαναν μονοι τους ανανεωση για τους υπολοιπους 6 μηνες!.Μην και χασουν τα 5€!.Και γιατι μηδενιστηκε σημερα;30 μαρτιου δεν λενε;Οτι να'ναι..

Ακουστε τωρα και αυτο να την ακουσετε κανονικα:Εχω ενα cu που κανονικα ληγει μαιο.Δεν το θελω και εχω παρει την επεκταση υπολοιπου και εχουν περισεψει 0.10€.Το κραταω απο περιεργεια να δω τι θα γινει που θα μηδενιστει αυριο λογω του εξαμηνου.Λαμβανω μηνυμα τωρα οτι μηδενιστηκε το υπολοιπο και οτι χρωσταω αλλα 5.60( 5€ επεκταση υπολοιπου + το υπολοιπο για την χρηση της υπηρεσιας) και τι εκαναν τα ατομα;Μου εκαναν μονοι τους ανανεωση για τους υπολοιπους 6 μηνες!.Μην και χασουν τα 5€!.Και γιατι μηδενιστηκε σημερα;30 μαρτιου δεν λενε;Οτι να'ναι..

:lol::lol::lol::lol:

Ρε παιδιά μου έρχονται sms από αποστολέα "Smart Club" για κάτι diesel test drive και μου τα έχουν πρήξει. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν γράφτηκα ποτέ σε καμμία λίστα για να μου έρχονται μηνύματα και το νούμερο είναι πρόσφατο!

Το πρόβλημά μου είναι ότι η Vodafone στο fb κάνει τον κινέζο και εγώ δεν μπορώ να βρω (εφόσον δεν υπάρχει αποστολέας με νούμερο) ποιός το στέλνει για να προσπαθήσω να τον σταματήσω.

Υπάρχει άλλος τρόπος; :(

smart club είνια η customer card της shell για να μαζέυεις πόντους όποτε βάζεις καύσιμα, μήπως είσαι γραμμένος εκεί? Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών, όxι στο fb....

Edited by PP6210

Το δικό σου είναι πιο κουλό, αλλά τώρα μόλις έπαθα κι εγώ το εξής:

Έχω 2 Καρτοκινητό Vodafone που λήγανε σήμερα, 30/3. Πήγα και πήρα 2 κάρτες ανανέωσης και μόλις γύρισε η μέρα πήγα να κάνω την ανανέωση στο ένα. Και τι ακούω στο 1252;

"έχετε 3 ευρώ και 47 λεπτά (όσα είχα και πριν, δηλαδή), η τελευταία ανανέωση της αξίας συνδιαλέξεων έγινε στις 29 Μαρτίου 2013 (ενώ δεν έκανα καμία ανανέωση στις 29/3), η κάρτα αξίας συνδιαλέξεων λήγει στις 28 Σεπτεμβρίου 2013"

Τι έγινε; Την πήρε πίσω τη λήξη στο εξάμηνο η Vodafone; :rolleyes:

Κάτσε να τσεκάρω και ένα άλλο καρτοκινητό που είχε μείον 0,93 ευρώ να δω τι λέει!

edit:

Και στο άλλο Καρτοκινητό μου λέει τα ίδια, με το παλιό μου υπόλοιπο και ημερομηνία εικονικής ανανέωσης 28 Μαρτίου 2013. Και σε αυτό με το αρνητικό υπόλοιπο παραμένει το -0,93€ και ισχύει μέχρι 28 Σεπτεμβρίου 2013.

Να είναι πραγματικά έτσι ή θα αλλάξει πάλι και θα χάσουμε τα υπόλοιπα μας; χμμμ...

Και κρίμα που βγήκα μέσα στη νύχτα και έδωσα και 10 ευρώ για να πάρω τις κάρτες ανανέωσης.

Edited by tseapis

Το δικό σου είναι πιο κουλό, αλλά τώρα μόλις έπαθα κι εγώ το εξής:

Έχω 2 Καρτοκινητό Vodafone που λήγανε σήμερα, 30/3. Πήγα και πήρα 2 κάρτες ανανέωσης και μόλις γύρισε η μέρα πήγα να κάνω την ανανέωση στο ένα. Και τι ακούω στο 1252;

"έχετε 3 ευρώ και 47 λεπτά (όσα είχα και πριν, δηλαδή), η τελευταία ανανέωση της αξίας συνδιαλέξεων έγινε στις 29 Μαρτίου 2013 (ενώ δεν έκανα καμία ανανέωση στις 29/3), η κάρτα αξίας συνδιαλέξεων λήγει στις 28 Σεπτεμβρίου 2013"

Τι έγινε; Την πήρε πίσω τη λήξη στο εξάμηνο η Vodafone; :rolleyes:

Κάτσε να τσεκάρω και ένα άλλο καρτοκινητό που είχε μείον 0,93 ευρώ να δω τι λέει!

edit:

Και στο άλλο Καρτοκινητό μου λέει τα ίδια, με το παλιό μου υπόλοιπο και ημερομηνία εικονικής ανανέωσης 28 Μαρτίου 2013. Και σε αυτό με το αρνητικό υπόλοιπο παραμένει το -0,93€ και ισχύει μέχρι 28 Σεπτεμβρίου 2013.

Να είναι πραγματικά έτσι ή θα αλλάξει πάλι και θα χάσουμε τα υπόλοιπα μας; χμμμ...

Και κρίμα που βγήκα μέσα στη νύχτα και έδωσα και 10 ευρώ για να πάρω τις κάρτες ανανέωσης.

Να σου πω προς συμφερον μου εγινε απλα το υπολοιπο το κρατησε αφου ηδη χρωσταω μηπως και το εχανα σημερα;Η τα συστηματα επαθαν εγκεφαλικο.

Παιδιά ξέρετε αν μπορώ το απλό καρτοκινητό Vodafone να το μετατρέψω σε καρτοκινητό Ολυμπιακός;

Παιδιά ξέρετε αν μπορώ το απλό καρτοκινητό Vodafone να το μετατρέψω σε καρτοκινητό Ολυμπιακός;

καλεσε 1266

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Η τα συστηματα επαθαν εγκεφαλικο.

η εταιρεια ειναι τελειως αναξιποπιστη....στην κυριολεξια για κλωτσιες....

τελειως φασιστικα κοβουν διαρκεια ισχυος του χρονου και στο παραπεντε χαριζουν σε καποιους για να μην τους χασουν απο πελατες και μειωθει η συνδρομιτικη τους βαση....:mad:

εγω δηλαδη που εσπρωξα 10 € στις 20 μαρτιου για να ανανεωσω 2 καρτοκινητα μου πρεπει να νοιωθω μ#λ$!κ@#ς τωρα....:wacko::wacko:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

η εταιρεια ειναι τελειως αναξιποπιστη....στην κυριολεξια για κλωτσιες....

τελειως φασιστικα κοβουν διαρκεια ισχυος του χρονου και στο παραπεντε χαριζουν σε καποιους για να μην τους χασουν απο πελατες και μειωθει η συνδρομιτικη τους βαση....:mad:

εγω δηλαδη που εσπρωξα 10 € στις 20 μαρτιου για να ανανεωσω 2 καρτοκινητα μου πρεπει να νοιωθω μ#λ$!κ@#ς τωρα....:wacko::wacko:

όλο αυτό που έκανε η vodafone με την αναδρομική αλλαγή διάρκειας ισχύος ήταν ανήθικο.

Τώρα, αν ανανέωσες στις 20 Μαρτίου, ίσως βιάστηκες. Προσωπικά, ανανέωσα πριν 15 μέρες 2 καρτοκινητά που τα χρησιμοποιώ αρκετά και άφησα 2 άλλα για την τελευταία μέρα, αλλά όχι τελευταία ώρα, για την περίπτωση που μπλοκάριζε το σύστημα.

Οντως δεν την παλευει..εληγε το μαιο και μου πηραν το υπολοιπο αλλα ανανεωσαν την ισχυ μονοι τους εως σεπτεμβρη.Εγω ηθελα να ληξει.Καλα,θα χασει πολυ κοσμο με αυτα που κανει..

Οντως δεν την παλευει..εληγε το μαιο και μου πηραν το υπολοιπο αλλα ανανεωσαν την ισχυ μονοι τους εως σεπτεμβρη.Εγω ηθελα να ληξει.Καλα,θα χασει πολυ κοσμο με αυτα που κανει..

Αν ανανεώσεις εντός 3 ημερών πέρνεις το υπόλοιπο σου πίσω.

Εμένα έληξαν 14 ευρώ χτές, ανανέωσα σήμερα και μου τα έδωσε πίσω .

Αν ανανεώσεις εντός 3 ημερών πέρνεις το υπόλοιπο σου πίσω.

Εμένα έληξαν 14 ευρώ χτές, ανανέωσα σήμερα και μου τα έδωσε πίσω .

Οχι,δεν τιθετε θεμα οπως ξαναεγραψα 0.10€ ηταν, απλα ηθελα να δω τι θα συμβει.Και συνεβει οτι να'ναι..Να εσυ τωρα,πως συνεβει αυτο;Δεν επρεπε να αναφερετε αυτη η δυνατοτητα επαναπιστωσης υπολοιπου;

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked