Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή προσφατα έκανα φορητότητα και είναι στο cu πλέον έβαλα 10 ευρώ και έχω το μπόνους με 200 λεπτά προς Βόδαφον, πως βλέπω πόσο υπόλοιπο έχω και μου λέτε που μαθαίνουμε δωρεάν αν κάποιος αριθμός είναι βόδαφον ή όχι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

τέλειο αυτο με τα διακόσια λεπτά με ανανέωση δέκα ευρώ δεν το ήξερα. Εγώ ήξερα για 120 λεπτά. Για να μαθαίνεις τα δωρεάν λεπτά καλείς το 1252 επιλογή 4 . Και για να μάθεις πότε λήγει το πακέτο η καλείς δωρεάν το 13840 ή κάνεις έγραφη στο my account του vοdαfone.gr και το βλέπεις απο εκεί. Επίσης για να μάθεις εάν ένας αριθμός είναι vοdαfone καλείς το 1286 ή πιο ευκολα στέλνεις μυνημa με τον αριθμό που σε ενδιαφέρει στο 1286 για να μάθεις εάν ανήκει στην vοdαfone και όχι εάν είναι cu. Εάν όμως δεν ανήκει στην vοdαfone και έχεις αγωνία να μάθεις σε ποιο δίκτυο ανήκει ο αριθμός που ψάχνεις στέλνεις τον αριθμό που θέλεις στο 1262 δωρεάν σε ενημερώνει σε ποιο παροχο ανήκει ο αριθμός που θέλεις!.

τέλειο αυτο με τα διακόσια λεπτά με ανανέωση δέκα ευρώ δεν το ήξερα. Εγώ ήξερα για 120 λεπτά. Για να μαθαίνεις τα δωρεάν λεπτά καλείς το 1252 επιλογή 4 . Και για να μάθεις πότε λήγει το πακέτο η καλείς δωρεάν το 13840 ή κάνεις έγραφη στο my account του vοdαfone.gr και το βλέπεις απο εκεί. Επίσης για να μάθεις εάν ένας αριθμός είναι vοdαfone καλείς το 1286 ή πιο ευκολα στέλνεις μυνημa με τον αριθμό που σε ενδιαφέρει στο 1286 για να μάθεις εάν ανήκει στην vοdαfone και όχι εάν είναι cu. Εάν όμως δεν ανήκει στην vοdαfone και έχεις αγωνία να μάθεις σε ποιο δίκτυο ανήκει ο αριθμός που ψάχνεις στέλνεις τον αριθμό που θέλεις στο 1262 δωρεάν σε ενημερώνει σε ποιο παροχο ανήκει ο αριθμός που θέλεις!.

Στο 1292 στέλνεις τον αριθμό που σε ενδιαφέρει και όχι στο 1262.

Τελικά, στο CU αν κάνουμε ανανέωση θα πάρουμε λεπτά προς όλους ή μόνο με το πακέτο γίνεται αυτό;

Επειδή προσφατα έκανα φορητότητα και είναι στο cu πλέον έβαλα 10 ευρώ και έχω το μπόνους με 200 λεπτά προς Βόδαφον, πως βλέπω πόσο υπόλοιπο έχω και μου λέτε που μαθαίνουμε δωρεάν αν κάποιος αριθμός είναι βόδαφον ή όχι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Έχω την εντύπωση ότι με 10€ ανανέωση παίρνεις 100' προς όλους και όχι 200'. Τα 200' τα παίρνεις με ανανέωση από 20€.

Edited by eatmydust

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Έχω CU, αν κάνω ανανέωση με 10€, θα πάρω 120' προς όλη τη Vodafone.

Λεπτά προς όλους μόνο με αγορά πακέτου, έτσι;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Είδα ότι με 10 ευρω έχω 120 λεπτά προς Βοδαφον για 1 μήνα και 60 SMS σε όλους για 1 μήνα απο το πρόγραμμα talk2vodafone. Οπότε μπορώ να επιλέξω κι αλλα πακέτα μέσα απο το my account που έχω γραφτεί.

Στο 1292 οχι στο 1262

Συγνώμη μπέρδευτικα. Το 1262 σε ενημερώνει ποιος είναι ο αριθμός σου !.

σε καρτοκινητό vodafone αν ενεργοποιήσουμε το 0,01€/λεπτό και βάλουμε και μια 10αρα (100 λεπτά προς όλους) ,

αν καλέσουμε στον αριθμό που έχουμε δηλώσει στο 0,01€, από που θα μας τα τρώει;

Αν έχουμε τα λεπτά προς όλους , θα τρώει από το 0,01

Αν έχουμε τα λεπτά προς Vodafone( για παλιούς χρήστες) θα τρώει από τα λεπτά πρός Vodafone.

Είδα ότι με 10 ευρω έχω 120 λεπτά προς Βοδαφον για 1 μήνα και 60 SMS σε όλους για 1 μήνα απο το πρόγραμμα talk2vodafone. Οπότε μπορώ να επιλέξω κι αλλα πακέτα μέσα απο το my account που έχω γραφτεί.

το καλυτερο ειναι να εχεις καρτοκινητο.κανεις ανανεωση με 20 ευρω και παιρνεις τα 200 λεπτα προς ολους. Αφου τα καταναλωσεις το γυρνας σε σι γιου και ενεργοποεις τα πακετα που θελεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ενα καρτοκινητο βονταφον, στο οποιο δεν ειχα κανει ποτε ενενεωση χρονου ομιλιας μου ηρθε σημερα το πρωι το εξης μηνυμα

δωρο 5 ευρω απο το καρτοκινητο βονταφον με την πρωτη ανανεωση που θα κανετε τις επομενες τρεις μερες για να τα χρησιμοποιησετε οπως εσεις θελετε τις επομενες 30 μερες.

Εχει μιση ωρα που ανανεωσα με 5 ευρω και δεν μου εχει ερθει καποιο μηνυμα οτι προστεθηκαν τα 5 ευρω. Θα μπουνε στο υπολοιπο η αν αγορασω ενα πακετο των 5 ευρω δεν θα αφαιρεθουν απο το 1252. Οποιος γνωριζει κατι ας με διαφωτισει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα νταξξ εκανε την αρχη η wind και το σκεφτομουνα....και συνεχιζει η vodafone και βγαζει ακομα πιο ωραιο προγραμμα με το cu...και ολη τη vodafone και προς ολους...

οποτε επειδη εχω ακομα 11 κατι ευρω ακομα στην cosmokarta με το που θα τελειωσουν θα τους πω το αντιο...καιρος ητανε..

καλα νταξξ εκανε την αρχη η wind και το σκεφτομουνα....και συνεχιζει η vodafone και βγαζει ακομα πιο ωραιο προγραμμα με το cu...και ολη τη vodafone και προς ολους...

οποτε επειδη εχω ακομα 11 κατι ευρω ακομα στην cosmokarta με το που θα τελειωσουν θα τους πω το αντιο...καιρος ητανε..

καντα sharing και κανε αυριο αιτηση φορητοτητας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, κι εγώ έκανα φορητότητα όπως είπα και μου έδωσαν δωρεάν σίμ και μέσα είχε ενεργοποιημένες προσφορές και 2 ευρώ για ομιλία δώρο. Κάτι είναι και αυτό. Πάντως με 10 ευρώ ανανέωση δίνει καλό μπόνους, εγώ το μετέφερα για να εξυπηρετήσω φίλους, οικογένεια και συγγενείς που έχουν απεριιόριστο στην Βόδαφον. Θέλω όμως να μου πείτε ποιά προσφορά είναι συμφέρουσα για ιντερνετ...

Ναι, κι εγώ έκανα φορητότητα όπως είπα και μου έδωσαν δωρεάν σίμ και μέσα είχε ενεργοποιημένες προσφορές και 2 ευρώ για ομιλία δώρο. Κάτι είναι και αυτό. Πάντως με 10 ευρώ ανανέωση δίνει καλό μπόνους, εγώ το μετέφερα για να εξυπηρετήσω φίλους, οικογένεια και συγγενείς που έχουν απεριιόριστο στην Βόδαφον. Θέλω όμως να μου πείτε ποιά προσφορά είναι συμφέρουσα για ιντερνετ...

μεχρι τελος μαρτιου 500mb με 5 ευρω. μετα βλεπουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω ενα "παρκαρισμενο" CU, το οποιο καθοταν σε κλειστη συσκευη εδω και μερικες μερες.

Το ανοιξα σημερα και ηρθε μηνυμα για 2 χαμενες κλησεις χτες το μεσημερι απο τον αριθμο 1399.

Μου φανηκε περιεργο γιατι 1399 ειναι ο αριθμος εξυπηρετησης εταιρικων πελατων. Σας εχουν καλεσει ποτε εσας απο το 1399 ?

εχω ενα "παρκαρισμενο" CU, το οποιο καθοταν σε κλειστη συσκευη εδω και μερικες μερες.

Το ανοιξα σημερα και ηρθε μηνυμα για 2 χαμενες κλησεις χτες το μεσημερι απο τον αριθμο 1399.

Μου φανηκε περιεργο γιατι 1399 ειναι ο αριθμος εξυπηρετησης εταιρικων πελατων. Σας εχουν καλεσει ποτε εσας απο το 1399 ?

κανενα συμβολαιο θα ηθελαν να σου προτεινουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οσον αφορά τα πακετά του cu τα εκατό λεπτά προς όλα τα δίκτυα μπορούμε να τα κατανάλωσουμε και προς vοdαfone ; ή vοdαfone cu; εάν έχουνε κατανάλωθει τα υπολοιπα λεπτά προς vοdαfone ή cu ; ανάλογα το πακέτο ;. Διότι μου είπανε οτι τα εκατό λεπτά είναι προς όλα τα δίκτυα εκτός vοdαfone εάν έχω ενεργοποιήσει καποιο πακέτο που δίνει προς ολη την vοdαfone και κατανάλωσω τα λεπτά προς ολη την vοdαfone και έχω εκατό λεπτά προς ολους τότε θά με χρεώσει απο την κάρτα μου εάν καλέσω vοdαfone αριθμό. Το λέει οτι γίνεται και οτan καλώ αριθμό cu εάν έχω κατανάλωσει αντίστοιχα όλα τα λεπτά προς cu και πάω να καλέσω πάλι cu αριθμό!. Τι ποντια απάντηση μου έδωσαν ; ισχύει κάτι τέτοιο ; δηλαδη έλεος ! Κανονικά οτan λέμε προς ολους δεν πρεπει να περιλαμβάνονται όλα τα δίκτυα μέσa και προς vοdαfone και cu αντίστοιχα ;.

άσχημο αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

ελπίζω πως όχι

αν τελειωσεις τα λεπτα προς βονταφον και σου μεινουν λεπτα προς ολλους δεν σε συμφερει πιο πολυ να ενεργοποιησεις και αλλο πακετο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν τελειωσεις τα λεπτα προς βονταφον και σου μεινουν λεπτα προς ολλους δεν σε συμφερει πιο πολυ να ενεργοποιησεις και αλλο πακετο;

σχετικό αυτό που λες.

προσωπικά μιλάω πιο πολύ με cu/ vodafone.

πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να μου έχουν μείνει λεπτά για όλους το οποία θα λήξουν και να αναγκάζομαι να πάρω νέο πακέτο για να μιλήσω προς cu/ vodafone.

άρα χάνω κάποια λεπτά.

σχετικό αυτό που λες.

πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να μου έχουν μείνει λεπτά για όλους το οποία θα λήξουν και να αναγκάζομαι να πάρω νέο πακέτο για να μιλήσω προς cu/ vodafone.

άρα χάνω κάποια λεπτά.

αν δεν σου τελειωσουν τα λεπτα προς ολους και ενεργοποιησεις νεο πακετο, χανονται τα λεπτα που σου περισεψαν;

[sIGPIC][/sIGPIC]

σχετικό αυτό που λες.

άρα χάνω κάποια λεπτά.

άρα ισχύει αυτο που γράφω ; οτι τα λεπτά προς ολους δεν αφορούν cu ή vοdαfone αριθμούς ; αναλόγως το πακέτο που εχουμε ενεργοποιήσει ; πως μπορούμε να το ξέρουμε αυτο ; το έχει δοκιμάσει κανένας;.

κάτσε γιατί ίσως τα έχω μπερδέψει.

αγοράζω το πακέτο των 5€ με τα 500λεπτα CU +100 λεπτά προς όλους.

έστω ότι μιλάω 30λεπτά προς όλους και θέλω να μιλήσω 570 προς CU.

λογικά πρέπει να είμαι οκ αφού 570+30=600.

αν όμως ισχύει αυτό που ειπώθηκε παραπάνω για τα 70 επιπλέον λεπτά θα πρέπει να αγοράσω πάλι το πακέτο.

εκτός αν αυτά που περισσεύουν μεταφέρονται. οπότε τα υπολειπόμενα λεπτά προς όλους είναι πλεον 170 (70+100).

κάτσε γιατί ίσως τα έχω μπερδέψει.

αγοράζω το πακέτο των 5€ με τα 500λεπτα CU +100 λεπτά προς όλους.

έστω ότι μιλάω 30λεπτά προς όλους και θέλω να μιλήσω 570 προς CU.

λογικά πρέπει να είμαι οκ αφού 570+30=600.

αν όμως ισχύει αυτό που ειπώθηκε παραπάνω για τα 70 επιπλέον λεπτά θα πρέπει να αγοράσω πάλι το πακέτο.

εκτός αν αυτά που περισσεύουν μεταφέρονται. οπότε τα υπολειπόμενα λεπτά προς όλους είναι πλεον 170 (70+100).

αν γινεται αυτο που λες τοτε μικρο το κακο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

άρα ισχύει αυτο που γράφω ; οτι τα λεπτά προς ολους δεν αφορούν cu ή vοdαfone αριθμούς ; αναλόγως το πακέτο που εχουμε ενεργοποιήσει ; πως μπορούμε να το ξέρουμε αυτο ; το έχει δοκιμάσει κανένας;.

να μη μπερδευτούμε.

δεν είπα ότι ισχύει. δε το ξέρω αυτό.

απλά είπα αν θα ισχύσει προσωπικά δε με συμφέρει.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked