tseapis Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Με ανανέωση 20 ευρώ , η Vodafone δίνει 60 MB. Σωστά, το βρήκα κι αυτό στο σάιτ τους. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10485 Αλλά υπάρχει και το άλλο: στο CU δίνει διάφορα εξτρα μπόνους πάλι, και γράφτηκα σε αυτό με τα 30ΜΒ με κάθε ανανέωση με ισχύ 7 ημέρες. Έτσι με 4 φορές επί 5€ έχεις 120ΜΒ και έχεις και το όφελος ότι αν κάποιες ενδιάμεσες μέρες δεν χρειαστείς ιντερνετ, ανανεώνεις ακριβώς όταν θελήσεις να το χρησιμοποιήσεις και "κερδίζεις" τις "νεκρές" μέρες. Αρκεί να μην ξεχαστείς και μπεις στο νετ όταν έχουν περάσει οι 7 ημέρες και σε χρεώσει το 1€ του ημερήσιου All Day... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Την καρτοκινητη την εχουν ξεφτιλησει τελειως αυτο εχω καταλαβει... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 (edited) Την καρτοκινητη την εχουν ξεφτιλησει τελειως αυτο εχω καταλαβει... H vodafone παλι καλα κρατει....σε σχεση με τις αλλες σε αυτο το κομματι ειναι καλυτερη. Edited July 22, 2011 by Picard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 στο νεο καρτοκινητο απο την μια ωρα που σου δινει δωρεαν σε ολα τα δικτυα αν καλεσεις εναν αριθμο που τον εχεις στο 0,01€/λεπτο, σε χρεωνει η σου τρωει απο τον δωρεαν χρονο; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 στο νεο καρτοκινητο απο την μια ωρα που σου δινει δωρεαν σε ολα τα δικτυα αν καλεσεις εναν αριθμο που τον εχεις στο 0,01€/λεπτο, σε χρεωνει η σου τρωει απο τον δωρεαν χρονο; Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα νομιζω οτι σου αφαιρει απο το ποσο που εχεις στην καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 στο vodafone καρτοκινητό, το υπόλοιπο των 2 ωρών προς vodafone πως το μαθαίνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 στο νεο καρτοκινητο απο την μια ωρα που σου δινει δωρεαν σε ολα τα δικτυα αν καλεσεις εναν αριθμο που τον εχεις στο 0,01€/λεπτο, σε χρεωνει η σου τρωει απο τον δωρεαν χρονο; Σε χρεωνει με τη χρεωση 0,01€/λεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Και στο δεύτερο CU μου λέει "μόνο για μένα" 60% έκπτωση για να αγοράσω δηλαδή με 1€ ένα πακέτο μίας εβδομάδας για cu (200'και 200sms 20ΜΒ, νομίζω) αξίας κανονικά 3€. Στην Καρτοκινητή Vodafone δεν μου λέει τίποτα... Μου ήρθε και το μέιλ για το εξτρα μπόνους του CU με κάθε ανανέωση. Στην αρχή ενθουσιάστηκα με τα 30ΜΒ, αλλά μετά απογοητεύτηκα καθώς έχουν ισχύ μόνο 7 ημέρες (εμένα 30ΜΒ μου βγάζουν άνετα το μήνα και θα με βόλευε). Οπότε πρέπει να βρω κάτι άλλο για δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν ίντερνετ.... δοκίμασα να βάλω αυτό το προγραμα και δεν μπορω με τιποτα.(περνώ τηλ. και δεν υπάρχει καν στης επιλογές) εχω χρεωθεί 1€ σε τηλ.εξυπηρέτησης. πως μπορω να το ενεργοποιήσω???:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 δοκίμασα να βάλω αυτό το προγραμα και δεν μπορω με τιποτα.(περνώ τηλ. και δεν υπάρχει καν στης επιλογές) εχω χρεωθεί 1€ σε τηλ.εξυπηρέτησης. πως μπορω να το ενεργοποιήσω???:O:O:O εαν εννοεις να ενεργοποιησεις το πακετο του 1286 . απλα καλεις το 1286 επιλογη 2 μετα 1 και μετα 3 απο οσο θυμαμαι. Επισης μην ξεχζασεις να ενεργοποιησεις το μπονους ανανεωσης μεσω το http://www.vodafonecu.gr που ισχυει για 7 ημερες και ισχυει μεχρι 15/9!! η συγκεκριμενη προσφορα με το μπονους ανανεωσης ( που το διαλεγεις μεσω ιντερνετ ) δινεται και με την καρτα των 5ευρω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Έχω ένα vodafone cu στο οποίο δεν έχω ενεργοποιήσει, εγώ η ίδια, ποτέ το surf'n'mail. Πριν ένα μήνα έκανα μια ανανέωση των 10€ και σύμφωνα με την προσφορά που έτρεχε εκείνο το χρονικό διάστημα πήρα (εκτός από τα 1500' και 1500sms) 120MB δώρο με την ανανέωση. Αυτά τα 120ΜΒ συνοδεύονταν από το μήνυμα "ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ SURF'n'E-MAIL ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΔΩΡΕΑΝ Κ ΕΧΕΙΣ120ΜΒ MOBILE INTERNET ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ. ΜΟΛΙΣ ΛΗΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 3Ε ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ 1286" Ερώτηση: αν σήμερα ενεργοποιήσω το surf'n'mail θα μου το δώσει δωρεάν για τον πρώτο μήνα (όπως είναι η σταθερή προσφορά) ή θα με χρεώσει 3€; Γνωρίζω ότι για να ενεργοποιηθεί το δωρεάν surf'n'mail πρέπει να έχεις μέσα υπόλοιπο τουλάχιστον 3€, οπότε δεν μπορώ να δοκιμάσω χωρίς το ρίσκο να με χρεώσει. Ξέρει κανένας με σιγουριά τι ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Έχω ένα vodafone cu στο οποίο δεν έχω ενεργοποιήσει, εγώ η ίδια, ποτέ το surf'n'mail. Πριν ένα μήνα έκανα μια ανανέωση των 10€ και σύμφωνα με την προσφορά που έτρεχε εκείνο το χρονικό διάστημα πήρα (εκτός από τα 1500' και 1500sms) 120MB δώρο με την ανανέωση. Αυτά τα 120ΜΒ συνοδεύονταν από το μήνυμα "ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ SURF'n'E-MAIL ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΔΩΡΕΑΝ Κ ΕΧΕΙΣ120ΜΒ MOBILE INTERNET ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ. ΜΟΛΙΣ ΛΗΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 3Ε ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ 1286" Ερώτηση: αν σήμερα ενεργοποιήσω το surf'n'mail θα μου το δώσει δωρεάν για τον πρώτο μήνα (όπως είναι η σταθερή προσφορά) ή θα με χρεώσει 3€; Γνωρίζω ότι για να ενεργοποιηθεί το δωρεάν surf'n'mail πρέπει να έχεις μέσα υπόλοιπο τουλάχιστον 3€, οπότε δεν μπορώ να δοκιμάσω χωρίς το ρίσκο να με χρεώσει. Ξέρει κανένας με σιγουριά τι ισχύει; εγω πιστευω οτι εαν δεν το εχεις ξανα ενεργοποιησει δεν θα σε χρεωσει οταν θα πας να το ενεργοποιησεις μονο για τον πρωτο μηνα. επισης θυμησου να απενεργοποιησεις την αυτοματη ανανεωση πακετου μεσω του 1286 (η μεσω μυνηματος αλλα δεν θυμαμαι τη γραφεις ) διοτι θα ανανεωνεται καθε μηνα μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Από όσο γνωρίζω , τώρα , το δωρεάν πρώτο πακέτο ενεργοποιείται και με λιγώτερα από 3 ευρώ. Ο σχετικός όρος έχει καταργηθεί , και το δοκίμασα και έγινε ( αλλά δεν έιχα βάλει 10 ευρώ). Κάνε μια δοκιμή και ενημέρωσε μας γιατί είναι ένα θέμα που εκρεμεί πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Από όσο γνωρίζω , τώρα , το δωρεάν πρώτο πακέτο ενεργοποιείται και με λιγώτερα από 3 ευρώ. Ο σχετικός όρος έχει καταργηθεί , και το δοκίμασα και έγινε ( αλλά δεν έιχα βάλει 10 ευρώ). Κάνε μια δοκιμή και ενημέρωσε μας γιατί είναι ένα θέμα που εκρεμεί πολύ καιρό. τι εννοεις ; με το παρακατω; . ''τώρα , το δωρεάν πρώτο πακέτο ενεργοποιείται και με λιγώτερα από 3 ευρώ'' ;. αλλαξε τιμη;. και ειναι πιο οικονομικο;. εγω ξερω οτι σε ολα τα δικτυα δινει 60μβ ιντερνετ με 3ευρω. που οποιος το ενεργοποιησει μεχρι 31/8 δινει διπλασια μβ ιντερνετ. με την μονη διαφορα οτι στην βοντα και στην γουιντ το πακετο ανανεωνεται αυτοματα καθε μηνα και δεν μπορεις να ενεργοποιησεις και δευτερο πακετο για να μεταφερεις τυχον υπολοιπομενα μβ ιντερνετ. ενω στην κοσμοτε δεν ανανεωνεται μονο του καθε μηνα και μπορεις να το ενεργοποιησεις και δευτερη φορα τον μηνα χωρις καποιο οριο ενεργοποιησεων καθε μηνα ετσι ωστε να μπορεις να να μεταφερεις τυχον υπολοιπομενα μβ ιντερνετ στον επομενο μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 τι εννοεις ; με το παρακατω; . ''τώρα , το δωρεάν πρώτο πακέτο ενεργοποιείται και με λιγώτερα από 3 ευρώ'' ;. αλλαξε τιμη;. και ειναι πιο οικονομικο;. εγω ξερω οτι σε ολα τα δικτυα δινει 60μβ ιντερνετ με 3ευρω. που οποιος το ενεργοποιησει μεχρι 31/8 δινει διπλασια μβ ιντερνετ. με την μονη διαφορα οτι στην βοντα και στην γουιντ το πακετο ανανεωνεται αυτοματα καθε μηνα και δεν μπορεις να ενεργοποιησεις και δευτερο πακετο για να μεταφερεις τυχον υπολοιπομενα μβ ιντερνετ. ενω στην κοσμοτε δεν ανανεωνεται μονο του καθε μηνα και μπορεις να το ενεργοποιησεις και δευτερη φορα τον μηνα χωρις καποιο οριο ενεργοποιησεων καθε μηνα ετσι ωστε να μπορεις να να μεταφερεις τυχον υπολοιπομενα μβ ιντερνετ στον επομενο μηνα. Ακριβώς αυτό ενοώ: δεν άλαξε τιμή παραμένει δωρεάν . Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Και μιλάω για το ΠΡΩΤΟ πακέτο που αγοράζει κάπιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Ακριβώς αυτό ενοώ: δεν άλαξε τιμή παραμένει δωρεάν . Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Και μιλάω για το ΠΡΩΤΟ πακέτο που αγοράζει κάπιος οκ αρα παραμενει δωρεαν η πρωτη ενεργοποιηση του πακετου!!. επισης το κακο ειναι οτι οποιος ενεργοποιησει το πακετο με τα 30μβ ιντερνετ που υπηρχε πριν γινει 60 μβ ιντερνετ με 3ευρω. και παει να ενεργοποιησει το καινουργιο προγραμμα με τα 60μβ ιντερνετ των χρεωνει κανονικα. ενω κανονικα δεν πρεπει αφου πριν δεν ητανε 60μβ αλλα 30μβ . Αλλα προφανως ειναι το ιδιο πακετο απλα αλλαξανε τα μβ ιντερνετ για αυτο δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 (edited) Είχα ποστάρει πριν μερικές μέρες ότι Κάλεσα 1252 απο το cu μου και στο εισαγωγικο μήνυμα μου λέει οτι "μονο για μένα"με κάθε ανανέωση 10€ ως 31/8 θα παίρνω επιπλέον δωρεάν το πακέτο με τα 300' προς βοντα. ... Τώρα πλέον όταν καλώ 1252 δεν ακούω το σχετικό μήνυμα... Ενημερωτικό sms ή κλήση δεν έλαβα ποτέ. Άρα αν δεν είχα καλέσει τότε το 1252 και απλώς ενημερωνόμουν για τα υπόλοιπα μου μόνο με sms, δεν θα μάθαινα ποτέ για την προσφορά αυτή. [η οποία ελπίζω να ισχύει ακόμα γιατί θα βάλω κάρτα, σήμερα] Όσο γι' αυτό που μου λέει παραπάνω ο "Vasileios Χθες 11:06 Από όσο γνωρίζω , τώρα , το δωρεάν πρώτο πακέτο ενεργοποιείται και με λιγώτερα από 3 ευρώ. Ο σχετικός όρος έχει καταργηθεί , και το δοκίμασα και έγινε ( αλλά δεν έιχα βάλει 10 ευρώ). Κάνε μια δοκιμή και ενημέρωσε μας γιατί είναι ένα θέμα που εκρεμεί πολύ καιρό. " πάλι δεν θα το μάθουμε γιατί θα βάλω τώρα τα 10€ που θα μου δώσουν και 30ΜΒ για 7 ημέρες οπότε δεν θα ενεργοποιήσω άμεσα το surf'n'mail και η εκκρεμότητα θα παραμείνει... Και να παραπονεθώ και λίγο: ήξερα ότι 24/7 έληγε το τελευταίο μου unlimited, αλλά δεν θυμόμουν ακριβώς ώρα. Το τσέκαρα στις 16:30 και ίσχυε. Στις 18:06 έκανα μια σύντομη κλήση προς vodafone και όταν έκλεισα μου ήρθε sms ότι το unilimited μου έληξε (στις 17:48) και φυσικά χρεώθηκα κανονικά για την κλήση. Θα μου πείτε "εσύ φταις, έπρεπε να θυμάσαι ακριβώς τι ώρα λήγει το unilimited"! Οκ! Αλλά αυτή η εκ των υστέρων υπενθύμιση είναι κάπως γελοία. Αφού έχουν το σύστημα, θα έπρεπε να σου στέλνουν sms περίπου το λεπτό που λήγει το πακέτο (όπως όταν ενεργοποιείται). Και, φαντάσου, την έχω ήδη πατήσει άλλες 2 φορές με το ιντερνετ και πάλι την πάτησα... Πρέπει να βάζω εγώ δική μου υπενθύμιση να χτυπάει στο κινητό, δεν γίνεται αλλιώς! Βέβαια, θα μπορούσε κάλλιστα η βόντα να μην σε ενημερώνει ποτέ, και απλώς να σου τρώει όλη την κάρτα -οπότε "πάλι καλά" να λέμε που μας ενημερώνει έστω και εκ των υστέρων... Edited July 25, 2011 by tseapis Συμπληρώσεις-Διορθώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Είχα ποστάρει πριν μερικές μέρες ότι Τώρα πλέον όταν καλώ 1252 δεν ακούω το σχετικό μήνυμα... Ενημερωτικό sms ή κλήση δεν έλαβα ποτέ. Άρα αν δεν είχα καλέσει τότε το 1252 και απλώς ενημερωνόμουν για τα υπόλοιπα μου μόνο με sms, δεν θα μάθαινα ποτέ για την προσφορά αυτή. [η οποία ελπίζω να ισχύει ακόμα γιατί θα βάλω κάρτα, σήμερα] Όσο γι' αυτό που μου λέει παραπάνω ο "Vasileios Χθες 11:06 Από όσο γνωρίζω , τώρα , το δωρεάν πρώτο πακέτο ενεργοποιείται και με λιγώτερα από 3 ευρώ. Ο σχετικός όρος έχει καταργηθεί , και το δοκίμασα και έγινε ( αλλά δεν έιχα βάλει 10 ευρώ). Κάνε μια δοκιμή και ενημέρωσε μας γιατί είναι ένα θέμα που εκρεμεί πολύ καιρό. " πάλι δεν θα το μάθουμε γιατί θα βάλω τώρα τα 10€ που θα μου δώσουν και 30ΜΒ για 7 ημέρες οπότε δεν θα ενεργοποιήσω άμεσα το surf'n'mail και η εκκρεμότητα θα παραμείνει... Και να παραπονεθώ και λίγο: ήξερα ότι 24/7 έληγε το τελευταίο μου unlimited, αλλά δεν θυμόμουν ακριβώς ώρα. Το τσέκαρα στις 16:30 και ίσχυε. Στις 18:06 έκανα μια σύντομη κλήση προς vodafone και όταν έκλεισα μου ήρθε sms ότι το unilimited μου έληξε (στις 17:48) και φυσικά χρεώθηκα κανονικά για την κλήση. Θα μου πείτε "εσύ φταις, έπρεπε να θυμάσαι ακριβώς τι ώρα λήγει το unilimited"! Οκ! Αλλά αυτή η εκ των υστέρων υπενθύμιση είναι κάπως γελοία. Αφού έχουν το σύστημα, θα έπρεπε να σου στέλνουν sms περίπου το λεπτό που λήγει το πακέτο (όπως όταν ενεργοποιείται). Και, φαντάσου, την έχω ήδη πατήσει άλλες 2 φορές με το ιντερνετ και πάλι την πάτησα... Πρέπει να βάζω εγώ δική μου υπενθύμιση να χτυπάει στο κινητό, δεν γίνεται αλλιώς! Βέβαια, θα μπορούσε κάλλιστα η βόντα να μην σε ενημερώνει ποτέ, και απλώς να σου τρώει όλη την κάρτα -οπότε "πάλι καλά" να λέμε που μας ενημερώνει έστω και εκ των υστέρων... εγω παντα υπενθυμιση βαζω για να ξερω ποτε ληγει το πακετο και για να μην χρεωθω παραπανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scar Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 εγω παντα υπενθυμιση βαζω για να ξερω ποτε ληγει το πακετο και για να μην χρεωθω παραπανω.. Και την βάζεις κάθε μήνα μετρώντας μέρα μέρα πότε κλείνεις 30 μέρες;:ninja: Γιατί δυστυχώς τα κινητά δεν είναι outlook να ορίσεις εσύ περιοδικότητα επ' ακριβώς!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Και την βάζεις κάθε μήνα μετρώντας μέρα μέρα πότε κλείνεις 30 μέρες;:ninja: Γιατί δυστυχώς τα κινητά δεν είναι outlook να ορίσεις εσύ περιοδικότητα επ' ακριβώς!:wacko: ναι . τι εννοεις οτι τα κινητα δεν ειναι ουτλοοκ ; για να ορισεις την περιοδικοτητα ; . απλη υπενθυμιση βαλε;. Λεσ για τα android ; που εχουνε περιεργη υπενθυμιση; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 ρε παιδιά μπερδεύτικα με όλα αυτά. Μέχρι τώρα είχα το unlimited. Αν ανανεώσω με 10€ τι θα έχω απο εδω και πέρα? Σημείωση 1: μου ήρθε μήνυμα που λεει:" με 10€ ανανέωση έχω 200' προς όλη τη vodafone" και Σημείωση 2: μου ήρθε και 2 μήνυμα που λεει: " προσφορά μονο για εμενα:p, με 10€ ανανέωση δωρεάν το πακετο TALK2VODAFONE 300" Δηλαδή με 10€ ανανέωση θα έχω: 200'+300' (+30mb αν το επιλέξω απο το site)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 ρε παιδιά μπερδεύτικα με όλα αυτά. Μέχρι τώρα είχα το unlimited. Αν ανανεώσω με 10€ τι θα έχω απο εδω και πέρα? Σημείωση 1: μου ήρθε μήνυμα που λεει:" με 10€ ανανέωση έχω 200' προς όλη τη vodafone" και Σημείωση 2: μου ήρθε και 2 μήνυμα που λεει: " προσφορά μονο για εμενα:p, με 10€ ανανέωση δωρεάν το πακετο TALK2VODAFONE 300" Δηλαδή με 10€ ανανέωση θα έχω: 200'+300' (+30mb αν το επιλέξω απο το site)?? προφανως το πρωτο μυνημα που ελεβες ελεγε οτι θα σου κανει δωρο 120 λεπτα ( δηλαδη 2 ωρες )προς ολα τα κινητα βονταφον , με ανανεωση 10ευρω που ειναι η καινουργια προσφορα που ισχυει τωρα στην θεση του unlimited. οσο για το δευτερο μυνημα που εχεις λαβει ολοι οι συνδρομητες cu απο οσο ξερω εχουνε λαβει μια προσφορα μονο για αυτους ή εαν δεν εχουνε λαβει καποιο σχετικο μυνημα στο 1252 τους ενημερωνει σχετικα πρις τις επιλογες. η δικια σου προσφορα ειναι 300' λεπτα με ανανεωση 10ευρω προς ολη την βονταφον που αυτα θα στα δινει δωρο μεχρι 31/8 για οποιασδηποτε ανανεωση κανεις μεχρι 31/8. αρα για οτι ανανεωσεις απο 10ευρω κανεις μεχρι 31/8 θα σου δινει και 120λεπτα προσ ολη την βονταφον που αυτα ληγουνε σε ενα μηνα απο την ανανεωση αλλα σαν προγραμμα ανταμοιβης δεν εχει καποια ημερομηνια ληξης. και επιπλεον θα λαμβανεις και 300λεπτα προς ολη την βονταφον παλι για ενα μηνα αλλα η προσφορα αυτην ισχυει μεχρι 31/8 απο 1/9 δεν ξερουμε τι θα ισχυσει. επισης μην ξεχνας οτι υπαρχει και το μπονους ανανεωσης απο 5ευρω στο vodafone cu που πρεπει να μπεις στο σιτε και να επιλεξεις το δωρο σου που αυτο ισχυει για 7ημερες. οκ;. ελπιζω να σε καλυψα. αυτην την στιγμη μονο η βονταφον και η γουιντ δινουνε μπονους λεπτα ανανεωσης και η κοσμοκαρτα αλλα το what's up οχι!! αντε να μειωθουνε οι συνδρομητες what's up μας εχουνε πρηξει.... εχεις what;s up συνεχεια!!!. τωρα εχει καταντησει ασυμφορο τελειως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 H vodafone παλι καλα κρατει....σε σχεση με τις αλλες σε αυτο το κομματι ειναι καλυτερη. και πως ειναι η καλυτερη .. κοιταξε τις αντιστοιχες επιλογες και πακετα που εχει η καρτοκινητη της wind και θα δεις τεραστιες διαφορες.. καταρχην η βονταφον δεν δινει κανενα πακετο ομιλιας και μηνυματων και σε σταθερα στην καρτοκινητη της... μην τρελαθουμε.. συγκρινε cu με f2g και τα πακετα τους και πες μου Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 και 150 τον μήνα δίνει για σταθερά με 5 ευρώ , και το ημερήσιο 60 λεπτα σε σταθερά και CU με 0,60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Μολις εκανα αλλαγη πακετου απο τον αρχαιο μου αριθμο vodafone απο ιντερασιοναλ σε cu χωρις να εχει περασει μηνας. Βασικα 10 Ιουλιου ειχα κανει την αλλαγη απο cu σε ιντερνασιοναλ και πριν λιγο ειπα να δοκιμασω στο 1266 για πλακα και μου εκανε την αλλαγη! Ας δοκιμασει καποιος αλλος να ξερουμε σιγουρα! ΥΓ: Επισης το κορυφαιο μου εχει και σαν επιλογη τα 1200+1200 με 7€ αρα δεν ισχυει αυτο που ειχε πει καποιος φιλος εδω οτι τα κοψανε και στους παλιους τα 1200. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Έβαλα 10€ στο cu και πήρα 120' προς Vodafone, συν 300' προς vodafone "μονο για μένα", συν 30MB για 7 μέρες απο το cu extra bonus. Θα μεταφέρω, τώρα, το υπολοιπο μου στο International για φτηνοτερη ομιλία και sms προς ολους, και μάζι με εκείνο το πιθανον δωρεάν surf'n'mail που λέγαμε, βγάζω και τον Αύγουστο. Μετά άλλη 1 ανανέωση ως 31/8 για να μπούμε και στον Σεπτέμβριο με άνεση και... βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts