Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα! έχω what's up και θέλω να το μετατρέψω σε cu. πόσο θα κοστίσει? και πόσες μέρες θα διαρκέσει η μεταφορα?

Παρακαλα να σου δωσει εγκριση κατευθειαν η cosmote γιατι συνηθως υπαρχει μια ταλαιπωρεια!!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Προσφατα εχω μεταφερει σε vodafone καρτοκινητο εναν αριθμο απο Q,εχω περιπου 10 μερες στη vodafone,ειχα παρει τηλ την εξυπηρετηση πελατων προχθες για κατι που ηθελα να ρωτησω,μετα απο 1 ωρα με παιρνουν απο vodafone κληση με αποκρυψη και ηταν ηχογραφημενο,με εκανε δυο ερωτησεις,εαν εχω καλεσει την εξυπηρετηση πελατων τις τελευταιες μερες,πατοντας το 1 η απαντηση ειναι ΝΑΙ ενω πατοντας το 2 η απαντηση ειναι ΟΧΙ,απαντησα ΝΑΙ και εαν εμεινα ευχαριστημενος απο την εξυπηρετηση ελεγε πατηστε εναν αριθμο απο το 0 εως το 9,0 εαν δεν εισαστε ευχαριστημενος ενω το 9 οτι μεινατε πολυ ευχαριστημενος απο την εξυπηρετηση,πατησα το 9,μετα απο καμια ωρα μου ηρθε μηνυμα στο κινητο,εγραφε Vodafone:Σας πιστωνουμε με αεροχρονο 5 ευρω,οντως ειχα +5ευρω στο λογαριασμο μου,σας εχει τυχει???? Edited by Picard

Κάλεσα 1252 απο το cu μου και στο εισαγωγικο μήνυμα μου λέει οτι "μονο για μένα"με κάθε ανανέωση 10€ ως 31/8 θα παίρνω επιπλέον δωρεάν το πακέτο με τα 300' προς βοντα.

Δεν μου έχει έρθει σχετικο ενημερωτικο sms, οποτε μήπως έχουν δώσει κατιτίς σε ολους και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;

Προσφατα εχω μεταφερει σε vodafone καρτοκινητο εναν αριθμο απο Q,εχω περιπου 10 μερες στη vodafone,ειχα παρει τηλ την εξυπηρετηση πελατων προχθες για κατι που ηθελα να ρωτησω,μετα απο 1 ωρα με παιρνουν απο vodafone κληση με αποκρυψη και ηταν ηχογραφημενο,με εκανε δυο ερωτησεις,εαν εχω καλεσει την εξυπηρετηση πελατων τις τελευταιες μερες,πατοντας το 1 η απαντηση ειναι ΝΑΙ ενω πατοντας το 2 η απαντηση ειναι ΟΧΙ,απαντησα ΝΑΙ και εαν εμεινα ευχαριστημενος απο την εξυπηρετηση ελεγε πατηστε εναν αριθμο απο το 0 εως το 9,0 εαν δεν εισαστε ευχαριστημενος ενω το 9 οτι μεινατε πολυ ευχαριστημενος απο την εξυπηρετηση,πατησα το 9,μετα απο καμια ωρα μου ηρθε μηνυμα στο κινητο,εγραφε Vodafone:Σας πιστωνουμε με αεροχρονο 5 ευρω,οντως ειχα +5ευρω στο λογαριασμο μου,σας εχει τυχει????

δεν ξερω αν ειναι τυχαια αυτα τα δυο γεγονοτα η αν εχουν καποια σχεση,αυτο που καταλαβαινω παντως εγω ειναι οτι η βονταφον βγαζει προς τα εξω μια εικονα σοβαρης εταιριας και οχι ψιλικατζιδικου.οταν θελεις να ξερεις τη γνωμη του πελατη σου για τις υπηρεσιες που προσφερεις,θεωρεισε σοβαρος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και κάτι ακόμα: διαβαζοντας για το "cu combo" βρήκα "Το πακέτο είναι εμπορικά διαθέσιμο μόνο για συνδρομητές CU που ενεργοποίησαν την κάρτα SIM τους από 06/07/2011."

τι εννοούν οι ποιητές?? δηλ εγώ που έχω ένα cu εδώ και 2 χρόνια, δεν μπορώ να έχω την προσφορά με τα 600? εκτός και αν κατάλαβα λάθος

καποιος?

Παρακαλα να σου δωσει εγκριση κατευθειαν η cosmote γιατι συνηθως υπαρχει μια ταλαιπωρεια!!

εννοείς ταλαιπωρία πέρα των 3 ημερων?

δεν ξερω αν ειναι τυχαια αυτα τα δυο γεγονοτα η αν εχουν καποια σχεση,αυτο που καταλαβαινω παντως εγω ειναι οτι η βονταφον βγαζει προς τα εξω μια εικονα σοβαρης εταιριας και οχι ψιλικατζιδικου.οταν θελεις να ξερεις τη γνωμη του πελατη σου για τις υπηρεσιες που προσφερεις,θεωρεισε σοβαρος.

θα συμφωνησω διοτι κι εγω θεωρω οτι ειναι καλυτερη απο τις αλλες δυο τοσο στο τομεα της εξυπηρετησης οσο και στο τομεα της ποιοτητας των υπηρεσιων της.

Στην καρτοκινητη προσφερει πολλα πλεονεκτηματα.

Edited by Picard

καποιος?

Αν δωσει εγκριση κατευθειαν η Cosmote θα εχεις αλλαξει δικτυο μεσα σε 3μερες, αν σου αποριψει την αιτηση θελεις ξανα αιτηση φορητοτητας κ ξανα αλλες 3μερες!

Kαι στην wind αν καλεσεις το cc σου βαζει ενα ερωτηματολογιο ποσο ευχαριστημενος εισαι κλπ.Παρεπιπτοντως καλω το 1252 και μου λεει αποκλειστικα για μενα το 600+300cu δωρο με ανανεωση 10€.

όλες οι νέες προσφορές του cu (τώρα οι καλοκαιρινές) είναι για μια ενεργ το μήνα?? δηλ αν στα μέσα του μήνα φάω πχ τα 600λεπτά, δε μπορώ να ξανααγοράσω άλλο 600αρι αν δεν αλλάξει ο μήνας? δε βλέπω καμία διευκρίνηση

Κάλεσα 1252 απο το cu μου και στο εισαγωγικο μήνυμα μου λέει οτι "μονο για μένα"με κάθε ανανέωση 10€ ως 31/8 θα παίρνω επιπλέον δωρεάν το πακέτο με τα 300' προς βοντα.

Δεν μου έχει έρθει σχετικο ενημερωτικο sms, οποτε μήπως έχουν δώσει κατιτίς σε ολους και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;

Και στο δεύτερο CU μου λέει "μόνο για μένα" 60% έκπτωση για να αγοράσω δηλαδή με 1€ ένα πακέτο μίας εβδομάδας για cu (200'και 200sms 20ΜΒ, νομίζω) αξίας κανονικά 3€.

Στην Καρτοκινητή Vodafone δεν μου λέει τίποτα...

Μου ήρθε και το μέιλ για το εξτρα μπόνους του CU με κάθε ανανέωση. Στην αρχή ενθουσιάστηκα με τα 30ΜΒ, αλλά μετά απογοητεύτηκα καθώς έχουν ισχύ μόνο 7 ημέρες (εμένα 30ΜΒ μου βγάζουν άνετα το μήνα και θα με βόλευε). Οπότε πρέπει να βρω κάτι άλλο για δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν ίντερνετ...

..και κάτι ακόμα: διαβαζοντας για το "cu combo" βρήκα "Το πακέτο είναι εμπορικά διαθέσιμο μόνο για συνδρομητές CU που ενεργοποίησαν την κάρτα SIM τους από 06/07/2011."

τι εννοούν οι ποιητές?? δηλ εγώ που έχω ένα cu εδώ και 2 χρόνια, δεν μπορώ να έχω την προσφορά με τα 600? εκτός και αν κατάλαβα λάθος

Νομίζω ότι για τους παλιούς η ανακοίνωση είναι εδώ και ισχύει ομοίως, αν έχω καταλάβει καλά.

Edited by tseapis

Αν δωσει εγκριση κατευθειαν η Cosmote θα εχεις αλλαξει δικτυο μεσα σε 3μερες, αν σου αποριψει την αιτηση θελεις ξανα αιτηση φορητοτητας κ ξανα αλλες 3μερες!

σε καρτοκινητο δεν εχουν δικαιολογια να το καθυστερησουν. Εαν ηταν συμβολαιο, κατι θα εβρισκαν για να το αργησουν.. Οπως κανει ο ΟΤΕ το κλασσικο 'καψονι' στη HOL των 30 ημερων (και μερικες φορες παραπανω)..

Εγώ έχω Καρτοκινητό Vodafone(με ενεργοποιημένο από την αρχή το Unlimited)και προχθές παίρνοντας το 1252 μου έλεγε ακριβώς αυτό.Σήμερα με πήραν από το 1237 και με ηχογραφημένο μήνυμα μου είπαν ότι έχω αυτήν την προσφορά.:)

Κάλεσα και εγώ το 1252 από το καρτοκινητό μου και μου είπε ότι με κάθε ανανέωση θα παίρνω 2 ώρες προς Vodafone (γνωστό αυτό) και επιπλέον δωρεάν μέχρι 31/8 το πακέτο των 300 λεπτών, δηλαδή συνολικά 7 ώρες προς Vodafone. Από το τίποτα... καλό είναι για τους επόμενους μήνες....

καποιος?

το cu combo 600 δεν το χρειάζεσαι γιατί εσύ που είσαι παλιός συνδρομητής μπορείς να πάρεις το CU TALK A LOT 1200+1200+30MB με τα ίδια λεφτά που είναι διαθέσιμο για τους παλιούς συνδρομητές. Οπότε...........Αν θες να το πάρεις πιστεύω μπορείς αλλά δεν έχει νόημα :happy:

το cu combo 600 δεν το χρειάζεσαι γιατί εσύ που είσαι παλιός συνδρομητής μπορείς να πάρεις το CU TALK A LOT 1200+1200+30MB με τα ίδια λεφτά που είναι διαθέσιμο για τους παλιούς συνδρομητές. Οπότε...........Αν θες να το πάρεις πιστεύω μπορείς αλλά δεν έχει νόημα

δε βρισκω το πακετο 1200+1200 πουθενα και εχω χρονια CU

Εμένα δεν εμφανίζεται σωστά η σελίδα του vodafonecu.gr. Ίσως είναι πρόβλημα του mozilla...

και με ΙΕ η σελίδα κολλάει τραγικά ...

.

Απ οτι βλεπω το Cu τα 1200'+1200sms τα εχει εξαφανισει απο site τους σε αντιθεση με το w.u. που αναφερει ξεκαθαρα οτι το plus διατίθεται για συνδεσεις που ενεργοποιηθείκαν μεχρι 05/07/2011. Ας μας πει σιγουρα καποιος που εχει ενεργοποιήσει cu πριν τις 05/07 αν μπορει να παρει τα 1200.

και με ΙΕ η σελίδα κολλάει τραγικά ...

Σε μένα είναι ok τώρα με mozilla firefox.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Απ οτι βλεπω το Cu τα 1200'+1200sms τα εχει εξαφανισει απο site τους σε αντιθεση με το w.u. που αναφερει ξεκαθαρα οτι το plus διατίθεται για συνδεσεις που ενεργοποιηθείκαν μεχρι 05/07/2011. Ας μας πει σιγουρα καποιος που εχει ενεργοποιήσει cu πριν τις 05/07 αν μπορει να παρει τα 1200.

ΕΓΩ το εχω ενεργοποιησει πριν τις 05/07 και στο 1286 ΔΕΝ εχει την επιλογη 1200! μονο 300 και 600

αν διαβάζει κάποιος από εξυπηρέτηση βοντα και γνωρίζει, τον παρακαλώ θερμα να μου εξηγήσει γιατί ενώ ενεργοποίησα το surf&email60, τις 2 πρώτες μέρες μου έφαγε 2€. Πήρα εξυπηρέτηση και μου παν πως χρειάζεται 5 μέρες για να δουν το πρόβλημα. Τελικά μετά από 12 μέρες με κάλεσαν, είπαν πως διορθώθηκε και τράβηξαν αλλά 3€ τα οποία δεν πιστώθηκαν. Τουτέστιν -5€ απ την κάρτα μου για μια υπηρεσία που τον πρώτο μήνα είναι δωρεάν; στα 5€ δεν συνυπολογίζονται οι κλήσεις που χρεώνονται στην εξυπηρέτηση πελατών Edited by mikelangelo
Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

ΕΓΩ το εχω ενεργοποιησει πριν τις 05/07 και στο 1286 ΔΕΝ εχει την επιλογη 1200! μονο 300 και 600

Αν ειναι ετσι οπως τα λες καλοι λαλακες ειναι!

Προ καιρού είχα βρεί σε αυτό το φόρουμ (αν θυμάμαι καλά) ένα αρχείο excel το οποίο επέτρεπε, εισάγοντας τα λεπτά ομιλίας και τα sms και mms, να συγκρίνουμε τα διάφορα πακέτα καρτοκινητής. Επικαιροποίησα τα πακέτα καρτοκινητής και πρόσθεσα άλλο ένα φύλλο εργασίας στο οποίο υπολογίζεται και ο φόρος καρτοκινητής 12%. Στο φύλλο 2 (Μετά φόρου) τα στοιχεία που αφορούν τις χρεώσεις των διαφόρων πακέτων αλλάζουν αυτόματα αν αλλάξουμε τα αντίστοιχα στοιχεία στο φύλλο 1 (Προ φόρου), επομένως αν μεταβληθούν οι χρεώσεις ενός πακέτου αρκεί να διορθώσουμε τις τιμές μόνο στο φύλλο 1. Τα κελιά στα οποία εισάγουμε τις κλήσεις/sms μας, όπως επίσης και τα κελιά των αποτελεσμάτων είναι ανεξάρτητα στα δύο φύλλα εργασίας.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21299&d=1310934626

Edited by mythos_bt

Αναζητώ έναν τρόπο να έχω τουλάχιστον 30ΜΒ δωρεάν ίντερνετ το μήνα στο κινητό μου. Δωρεάν ή σαν μπόνους με κάποια ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Για να το έχω αυτό στην Vodafone ο μόνος τρόπος είναι να ενεργοποιήσω το surf'n'mail30 σε ένα καρτοκινητό στο οποίο το surf'n'mail δεν έχει ενεργοποιηθεί ποτέ πριν. Σωστά;

Δωρεάν ιντερνετ με κάθε ανανέωση 20€ δίνει μόνο η WIND, νομίζω, και όχι η Vodafone, είναι έτσι;

Μήπως υπάρχει κι άλλος τρόπος για δωρεάν ίντερνετ από κάποια εταιρία και μου διαφεύγει;

Αναζητώ έναν τρόπο να έχω τουλάχιστον 30ΜΒ δωρεάν ίντερνετ το μήνα στο κινητό μου. Δωρεάν ή σαν μπόνους με κάποια ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Για να το έχω αυτό στην Vodafone ο μόνος τρόπος είναι να ενεργοποιήσω το surf'n'mail30 σε ένα καρτοκινητό στο οποίο το surf'n'mail δεν έχει ενεργοποιηθεί ποτέ πριν. Σωστά;

Δωρεάν ιντερνετ με κάθε ανανέωση 20€ δίνει μόνο η WIND, νομίζω, και όχι η Vodafone, είναι έτσι;

Μήπως υπάρχει κι άλλος τρόπος για δωρεάν ίντερνετ από κάποια εταιρία και μου διαφεύγει;

Με ανανέωση 20 ευρώ , η Vodafone δίνει 60 MB.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked