Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έκανα μια ανανέωση σήμερα 5€ και μου έδωσε τα 1500+1500 προς cu.

αν κάνω καπάκι άλλη μια ανανέωση των 10€ θα μου δώσει επιλέον 1500+1500 προς όλη τη vodafone;

δηλαδή θα έχω 3000+3000 ή θα χάσω τα 1500 της ανανέωσης των 5€;

Παιδιά σε έναν αριθμό που μου γύρισε σήμερα από συμβόλαιο σε cu, έβαλα κάρτα και πρόλαβα τα 600 λεπτά προς όλη τη Vodafone.

Το πρόβλημα είναι όμως πως κάτι δεν πάει καλά με το Surf & Mail 60. Έστειλα "ΣΕ60" στο 19109 και μου ήρθε τγο sms οτι ενεργοποιήθηκε αλλά

πρώτον: δεν αναφέρονται καθόλου τα mb όταν καλώ 1252 (επιλογή 4) και

δεύτερον : δοκίμασα να μπω αλλά με χρέωσε. Άρα δεν έχει ενεργοποιηθεί

τρίτον : στη συσκευή nokia 5800 εξαρχής έχω πολλά σημεία πρόσβασης, (web vodafone, Live, Live prepay κλπ) είναι κάποιο συγκεκριμένο που είναι για το εν λόγω προγραμμα;

εγω το prepay χρησιμοποιω αλλα δεν ειχα στειλει αυτο το μηνυμα για ενεργοποιηση,κατι αλλο ειχα στειλει,πριν 2 χρονια περιπου..ψαχτο.σου λεει ακριβως τα ΜΒ απλα ναχεις στα υποψιν οτι τη μερα που κλεινει ο μηνας κ ανανεωνει μπορει να σε αφησει χωρις ΜΒ (δλδ ναχεις υπολοιπο αρκετα,κ να τα μηδενισει κ να μην σου ανανεωσει κατευθειαν ) με αποτελεσμα αν εισαι μεσα να χρεωθεις πολλα ευρω!εγω καθε μηνα βριζομαι κ μου πιστωνουν ποσα των 10 κ 20 ευρω..το εχω αναφερει κ εδω παλιοτερα!απλα αλητεια κ οποιον πιασουν..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

αν κάνω καπάκι άλλη μια ανανέωση των 10€ θα μου δώσει επιλέον 1500+1500 προς όλη τη vodafone;

αν δεν κανω λαθος θα κρατησεις το bonus απο την ανανεωση των 10 ευρω ΜΟΝΟ

Θα εχεις κανονικα 3000!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Θα είχες 3000 κανονικά . Τώρα είναι πλέον αργά . Καλό μήνα με κακές προσφορές.

Νομίζω οτι τα πακέτα non stop της wind είναι πολύ καλύτερα αν δεν τα αλλάξουν και αυτά μιας και η wind το συνηθίζει τελευταία http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g/non-stop.aspx

ήδη το πακέτο 1200 και 1200 προς όλη τη wind εξαφανίστηκε φαντάσου...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

η μονη λυση ειναι οπως παλια να βρουμε κανενα κολπακι αλλαζοντας τον αριθμο κεντρου μηνυματων και να μιλαμε τζαμπα :p

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

η μονη λυση ειναι οπως παλια να βρουμε κανενα κολπακι αλλαζοντας τον αριθμο κεντρου μηνυματων και να μιλαμε τζαμπα :p

τι είναι αυτό ; καινούργιο ; σε κάθε περίπτωση πως μπορούμε να το κάνουμε ; πρώτη φορά το ακούω. Επίσης κάτι άκυρο σήμερα είδα μια διαφήμιση της βοντα και κάτι έλεγε για άμεση ενημέρωση υπολοίπου και αφορούσε και καρτοκινητα και τα συμβόλαια αλλά δεν την πρόλαβα ολόκληρη. Τι είναι αυτό; αλλάζει τίποτα με τα καρτοκινητα ή όχι ; . Οποίος γνωρίζει κάτι ας μου πει.

Η μόνη λύση είναι αυτή που έγραψα στο thread της Q:

Κάνεις φορητότητα, σου δίνει 1€ χρόνο ομιλίας, κάνεις μια ανανέωση, στο καπάκι επέκταση υπολοίπου και στο καπάκι ξανά φορητότητα. Και ξανά το ίδιο τροπάριο.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10713 διαφημιζεται για τα συμβολαια και στα καρτοκινητα στην διαφημιση αλλα δεν λεει κατι για καρτοκινητο στο παραπανω λινκ.

Και εγώ έκανα ανανέωση σήμερα και δεν μου έδωσε τα 120 mb.

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση....

Εγώ πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση, είδαν πως μου έχει έρθει κανονικά το sms ενεργοποίησης του πακέτου. Θα το κοιτάξουν εντός 5 ημερών για να ξεμπλοκάρουν το σύστημα και θα μου πιστώσουν κάποια ευρώ που καταναλώθηκαν απ τη στιγμή της ενεργοποίησης.

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

friends and family στη vodafone καρτα ισχυει με 10ε ανανεωση?

οχι η υπηρεσια του 0,01ευρω το λεπτο δεν χρειαζεται προυποθεση ανανεωσης 10 ευρω οπως ισχυει παλια .

οχι η υπηρεσια του 0,01ευρω το λεπτο δεν χρειαζεται προυποθεση ανανεωσης 10 ευρω οπως ισχυει παλια .

χμ..παλια ερχοταν με την ανανεωση και τωρα δε χρειαζεται? μεγαλη διαφορα απο τη κοσμοτε...

χμ..παλια ερχοταν με την ανανεωση και τωρα δε χρειαζεται? μεγαλη διαφορα απο τη κοσμοτε...

οντως ητανε χαζομαρα αυτο με την προυποθεση ανανεωσης 10ευρω για να ισχυει το 0,01ευρω το λεπτο για αυτο και το επανεφεραν στην αρχικη του θεση δηαλδη χωρις προυποθεση. αλλα το καλο ειναι οτι στην βοντα υπαρχει και το πακετο των 80 λεπτων με 7 ευρω προς ολα τα δικτυα ενω στην κοσμοτε οχι. αρα ειναι σημαντικη η διαφορα απο ενα πακετο στο αλλο.

έκανα πριν λίγο ανανέωση 5€ σε ένα cu που έχω παρατημένο, για να μη χάσω το νούμερο (λήγει σε λίγες μέρες) και μου έδωσε τα 1500+1500.

σιωπηλή παράταση ημερών ή κανένα κόλλημα του συστήματος τους;

έκανα πριν λίγο ανανέωση 5€ σε ένα cu που έχω παρατημένο, για να μη χάσω το νούμερο (λήγει σε λίγες μέρες) και μου έδωσε τα 1500+1500.

σιωπηλή παράταση ημερών ή κανένα κόλλημα του συστήματος τους;

μην το πεις ουτε του παπα...

χρήματα δε χάνεις όταν κάνεις αλλαγή. απλά αν έχεις ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο, το χάνεις.

πχ cu all day

χρήματα δε χάνεις όταν κάνεις αλλαγή. απλά αν έχεις ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο, το χάνεις.

πχ cu all day

λοιπον πηρα εχτες την βοντα και μου ειπε οτι απο 1/8 που ακριβαινει οι χρεωσεις στο vodafone international http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=39831&dateFrom=&dateUntil= και μου ειπανε οτι ο ελαχιστος χρονος χρεωσης γινεται ανα δευτερολεπτο και η ομιλια ειναι 0,27ευρω το λεπτο και το μυνημα 0,0514ευρω. δηλαδη περιπου οπως στην κιου . μου ειπανε οτι απο 1/8 οταν ενεργοποιησω το μπονους ανανεωσης ΔΕΝ αλλαζουνε οι χρεωσεις και παραμενουνε οπως ειναι . αρα δεν συμφερει το vodafone cu διοτι εχει 0,37ευρω η ομιλια με χρεωση ανα 60 δευτερολεπτα ενω στο ιντερνατιοναλ ειναι 10λεπτα φθηνοτερη 0,27ευρω αλλα με χρεωση ανα δευτερολεπτο και το μυνημα στο cu εχει 0,09ευρω ενω στο ιντερνατιοναλ 0,0514ευρω αρα συμφερει παρα πολυ . εξαλλου τωρα που στο ιντερνατιοναλ που απο αυριο θα προσθεθουν και τα πακετα προς ολη την βονταφον Αναζήτηση

Έτος για τις αντίστοιχες ανακοινώσεις:

27/6/2011

Εκτύπωση

Νέες προσφορές καρτοκινητής – Νέα πακέτα ομιλίας/SMS/MB

Η εταιρία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει:

Νέα προσφορά “ Bonus Vodafone ” για συνδρομητές καρτοκινητής

Από τις 6 Ιουλίου 2011 θα είναι διαθέσιμη η νέα προσφορά «Bonus Vodafone» για παλιούς και νέους συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone CU, Vodafone International και Καρτοκινητό Ολυμπιακός. Όλοι οι συνδρομητές των παραπάνω καρτοκινητών καθώς και του Kαρτοκινητού Vodafone που είναι εγγεγραμμένοι στις προσφορές Vodafone Unlimited και Bonus Ανανέωσης οι οποίες λήγουν στις 30/06/11 θα μεταφερθούν αυτόματα στη νέα προσφορά «Bonus Vodafone». Για το Kαρτοκινητό Vodafone η προσφορά είναι εμπορικά διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές που ήταν εγγεγραμμένοι στις προσφορές Vodafone Unlimited και Bonus Ανανέωσης.

Συγκεκριμένα η προσφορά «Bonus Vodafone» προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές:

Πακέτο καρτοκινητής

Ονομασία επιλεγμένης προσφοράς Βonus Vodafone

Αξία ανανέωσης

Δωρεάν bonus που αποδίδεται

Vodafone CU

Bonus Talk 2 Vodafone

€10

120 λεπτά ομιλίας/βιντεοκλήσεων προς Vodafone

€20

120 λεπτά ομιλίας/βιντεοκλήσεων προς Vodafone και 60 ΜΒ

Καρτοκινητό Vodafone

Bonus Vodafone

(διαθέσιμη μόνο για όσους ήταν ήδη εγγεγραμμένοι στις προσφορές Vodafone Unlimited/Bonus Ανανέωσης )

€10

€20

Vodafone International

Vodafone Ολυμπιακός

Bonus Vodafone

€10

€20

Η αξία της ανανέωσης δεν αποτελεί χρέωση αλλά προϋπόθεση για την απόδοση των δωρεάν λεπτών ομιλίας και MB, και το ποσό ανανέωσης παραμένει στο λογαριασμό του συνδρομητή για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και ΜΒ είναι διαθέσιμα για χρήση μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την ανανέωση χρόνου ομιλίας, τυχόν υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας και ΜΒ δε μεταφέρονται σε επόμενο μήνα. Για την απόδοση των δωρεάν λεπτών ομιλίας και ΜΒ ισχύουν όλοι οι τρόποι ανανέωσης χρόνου ομιλίας, εκτός από την υπηρεσία “Vodafone Sharing”, την υπηρεσία επέκτασης υπολοίπου και το bonus αερόχρονου της πιστωτικής κάρτας Citibank Visa. Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθούν την κατανάλωση των λεπτών ομιλίας και των ΜΒ καλώντας δωρεάν το 1252. Επιπλέον, οι συνδρομητές Vodafone CU μπορούν να παρακολουθούν τα υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας και ΜΒ, από το http://www.vodafoneCU.gr. Η κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας θα γίνεται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά. Εάν τυχόν ξεπεραστεί το όριο των δωρεάν λεπτών, η χρέωση θα πραγματοποιείται σύμφωνα με το βασικό πρόγραμμα χρεώσεων του συνδρομητή.

Στα δωρεάν λεπτά ομιλίας δεν συμπεριλαμβάνονται κλήσεις προς υπηρεσίες, διεθνείς προορισμούς, καθώς και κλήσεις/MB κατά τη διάρκεια περιαγωγής.

Σε περίπτωση διαγραφής από το πρόγραμμα “Bonus Vodafone“ παύει άμεσα η δυνατότητα χρήσης των διαθέσιμων δωρεάν λεπτών ομιλίας και MB.

Για τους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone, το πρόγραμμα “Bonus Vodafone“ δεν θα είναι συμβατό με τις ακόλουθες υπηρεσίες και τα ακόλουθα πακέτα ομιλίας:

• Πρόγραμμα Ανταμοιβής Cash Back

• Νέα Προσφορά «Bonus » (1 ώρα προς όλα τα δίκτυα με ανανέωση €10)

• Υπηρεσία Προνομιακής Χρέωσης με κάθε ανανέωση €20 και άνω

• Super Πακέτo ομιλίας 80 λεπτών

Επίσης για τους συνδρομητές καρτοκινητού Vodafone που έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία χρέωσης €0.01/ λεπτό, τα δωρεάν λεπτά ομιλίας θα καταναλώνονται και προς τους δύο αριθμούς Vodafone που έχουν δηλωθεί στην υπηρεσία.

Οι συνδρομητές Vodafone International που θα μεταφερθούν από τις προσφορές Vodafone Unlimited/Bonus ανανέωσης στη νέα προσφορά, θα έχουν τις ακόλουθες μειώσεις στις βασικές χρεώσεις του πακέτου τους:

H xρέωση εθνικών κλήσεων μειώνεται από €0,0062 σε €0,0043 ανά δευτερόλεπτο

Η χρέωση γραπτού μηνύματος προς εθνικούς και διεθνείς προορισμούς μειώνεται από €0,12 σε €0,04

Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης των εθνικών κλήσεων μειώνεται από τα 60 δευτερόλεπτα στο 1 δευτερόλεπτο

Οι λοιπές χρεώσεις συμπεριλαμβανομένων των διεθνών κλήσεων παραμένουν ίδιες.

Οι συνδρομητές μπορούν να εγγραφούν στο “Bonus Vodafone” καλώντας δωρεάν στο 1286.

Η ενεργοποίηση του προγράμματος “Bonus Vodafone“ επιτρέπεται σε έως 3 συνδέσεις ανά συνδρομητή καρτοκινητής (όπως προσδιορίζεται από τον ίδιο Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας ή άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπίας).

Νέα προσφορά “ Bonus” για συνδρομητές Kαρτοκινητού Vodafone

Από τις 6 Ιουλίου 2011 θα είναι διαθέσιμη η νέα προσφορά «Bonus » για παλιούς και νέους συνδρομητές του Kαρτοκινητού Vodafone. Όλοι οι συνδρομητές του Kαρτοκινητού Vodafone που είναι εγγεγραμμένοι στην προσφορά «Bonus All» που λήγει στις 30/06/11 θα μεταφερθούν αυτόματα στη νέα προσφορά «Bonus».

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «Bonus» προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές:

Πακέτο καρτοκινητής

Ονομασία προσφοράς

Αξία ανανέωσης

Δωρεάν bonus που αποδίδεται

Καρτοκινητό Vodafone

Bonus

€10

60 λεπτά ομιλίας/βιντεοκλήσεων προς όλους τους εθνικούς προορισμούς

€20

150 λεπτά ομιλίας/βιντεοκλήσεων όλους τους εθνικούς προορισμούς

Η διάρκεια ισχύος του δωρεάν χρόνου ομιλίας είναι 30 ημέρες. Η κατανάλωση του χρόνου ομιλίας θα γίνεται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά, ενώ ο δωρεάν χρόνος ομιλίας αφορά κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα (κινητά και σταθερά).

Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας δεν θα καταναλώνονται προς τους δύο αριθμούς Vodafone που έχουν δηλωθεί στην υπηρεσία χρέωσης 0,01€/ λεπτό. Δεν περιλαμβάνονται κλήσεις προς αριθμούς εξωτερικού καθώς και προς υπηρεσίες και κλήσεις κατά τη διάρκεια περιαγωγής. Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας που δεν καταναλώνονται μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό περιθώριο δεν μεταφέρονται. Οι συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone θα μπορούν να εγγραφούν καλώντας δωρεάν το 1286. Η εγγραφή πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν την ανανέωση χρόνου ομιλίας. Η προσφορά δεν είναι συμβατή με το πρόγραμμα ανταμοιβής Cash Back, την υπηρεσία Προνομιακής Χρέωσης με κάθε ανανέωση 20€ και άνω , την προσφορά «Bonus Vodafone» και τα πακέτα ομιλίας Vodafone 600 και 300.

Διάθεση νέων πακέτων ομιλίας καρτοκινητής

Από τις 6 Ιουλίου 2011 θα είναι διαθέσιμα νέα πακέτα ομιλίας για τους όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής, Vodafone CU, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International και Καρτοκινητό Ολυμπιακός τα οποία θα προσφέρουν τα ακόλουθα:

Πακέτο καρτοκινητής

Ονομασία πακέτου ομιλίας

Χρέωση

Λεπτά ομιλίας που αποδίδονται

Καρτοκινητό Vodafone/Vodafone International/Καρτοκινητό Ολυμπιακός

Vodafone 600

€7

600 λεπτά ομιλίας/βιντεοκλήσεων προς Vodafone

Καρτοκινητό Vodafone/Vodafone International/Καρτοκινητό Ολυμπιακός

Vodafone 300

€5

300 λεπτά ομιλίας/βιντεοκλήσεων προς Vodafone συμφερει καλυτερα το ιντερνατιοναλ. μολις ληξουν τα 1500 με βλεπω να κανω αλλαγη πακετου στο ιντερνατιοναλ. και θα ειναι το πιο φθηνο καρτοκινητο και με μπονους ανανεωσης προσ βοντα και μειωμενες χρεωσεις προς ολα τα αλλα δικτυα ψαξτε το και εσεις . διοτι αμα δειτε εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=39822&dateFrom=&dateUntil= Οι συνδρομητές Vodafone International που θα μεταφερθούν από τις προσφορές Vodafone Unlimited/Bonus ανανέωσης στη νέα προσφορά, θα έχουν τις ακόλουθες μειώσεις στις βασικές χρεώσεις του πακέτου τους:

H xρέωση εθνικών κλήσεων μειώνεται από €0,0062 σε €0,0043 ανά δευτερόλεπτο

Η χρέωση γραπτού μηνύματος προς εθνικούς και διεθνείς προορισμούς μειώνεται από €0,12 σε €0,04

Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης των εθνικών κλήσεων μειώνεται από τα 60 δευτερόλεπτα στο 1 δευτερόλεπτο

Οι λοιπές χρεώσεις συμπεριλαμβανομένων των διεθνών κλήσεων παραμένουν ίδιες.

Οι συνδρομητές μπορούν να εγγραφούν στο “Bonus Vodafone” καλώντας δωρεάν στο 1286.

πραγματι, το international ειναι πιο φτηνο απο το Q. Σκεφτηκα καποια στιγμη για frog, που διπλασιαζει τη πρωτη ανανεωση χρονου καθε μηνα και εχει τις ιδιες σχεδον χρεωσεις, που με το διπλασιασμο πεφτουν στο μισό, αλλά μετα σκεφτηκα οτι παιρνει απο τη κοσμοτε σημα μπανανα..

Έχω κάποιες απορίες... Τα 600 λεπτά που αποδίδονταν με την 10αρα ισχύουν ακόμα, σωστά? Στο site γράφει ότι έληξε μόνο το 2ωρο προς όλα τα δίκτυα...

Από αύριο 6/7 πρακτικά τι θα ισχύει?

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked