Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καθώς σκέφτομαι για καρτοπρόγραμμα κι εγώ να ρωτήσω κάτι; Τα 20ε που σου βάζει, αν δεν τα καταναλώσεις μέσα στον μήνα μεταφέρονται στον επόμενο ή χάνονται;

σου αυξανονται..δεν χανονται..δηλαδη αν εχεις 2 ευρω στο τελος του μηνα σου μπαινουν τα 20 και γινονται 22

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

σου αυξανονται..δεν χανονται..δηλαδη αν εχεις 2 ευρω στο τελος του μηνα σου μπαινουν τα 20 και γινονται 22

Έτσι γίνεται, αλλά... ...

Φιλαράκι που δουλεύει σε κατάστημα της Vodafone, μου είπε πως ακόμα και στα καρτοκινητά, το ποσό των δύο προηγούμενων μηνών θα διαγράφεται. Από εδώ και πέρα.

Επειδή τύχαινε κάποιοι να ανανεώνουν κάθε μήνα και να έχουν συγκεντρώσει πολύ μεγάλο υπόλοιπο χρόνο ομιλίας, καταναλώνοντας μόνο τα Bonus ανανέωσης. Ένας τρόπος να σε εξαναγκάζουν να καταναλώνεις το χρόνο ομιλίας εντός δύο μηνών.

Επειδή πλέον έχω και εγώ ΚαρτοΠρο, θέλω να επιβεβαιώσω ξανά κατά πόσο ισχύει αλλά και τι θα ξοδεύεται πρώτα, τα χρήματα του προηγούμενου μήνα ή του τρέχοντος;

Να προσθέσω ότι κατά την κλήση στο 1252 και πατώντας το 1 για ερώτηση χρόνου ομιλίας, μου λέει ότι έχω 25€ από τα οποία τα 15€ (ΚαρτοΠρο 15 έχω) θα λήξουν στις 7-8-2011. Η τελευταία ανανέωση του παγίου έγινε εχθές 8-6-2011.

Φιλαράκι που δουλεύει σε κατάστημα της Vodafone, μου είπε πως ακόμα και στα καρτοκινητά, το ποσό των δύο προηγούμενων μηνών θα διαγράφεται. Από εδώ και πέρα.

Επειδή τύχαινε κάποιοι να ανανεώνουν κάθε μήνα και να έχουν συγκεντρώσει πολύ μεγάλο υπόλοιπο χρόνο ομιλίας, καταναλώνοντας μόνο τα Bonus ανανέωσης. Ένας τρόπος να σε εξαναγκάζουν να καταναλώνεις το χρόνο ομιλίας εντός δύο μηνών.

Επειδή πλέον έχω και εγώ ΚαρτοΠρο, θέλω να επιβεβαιώσω ξανά κατά πόσο ισχύει αλλά και τι θα ξοδεύεται πρώτα, τα χρήματα του προηγούμενου μήνα ή του τρέχοντος;

Να προσθέσω ότι κατά την κλήση στο 1252 και πατώντας το 1 για ερώτηση χρόνου ομιλίας, μου λέει ότι έχω 25€ από τα οποία τα 15€ (ΚαρτοΠρο 15 έχω) θα λήξουν στις 7-8-2011. Η τελευταία ανανέωση του παγίου έγινε εχθές 8-6-2011.

ολες οι ανανεωσεις γινονται στις 8 καθε μηνα...εμενα μου κρατιονται τα λεφτα...βασικα χτες δεν κοιταξα...δηλαδη αμα εχω 5 ευρω θα μεινουν 20 κανονικα???η αμα δεν εχω χαλασει τους τελευταιους 2 μηνες??

Φιλικά Γιώργος

Νομίζω, εξαρτάται από πότε τα έχεις αυτά τα 5€. Δεν είμαι σίγουρος.

Εγώ τέλη Μαΐου έκανα το ΚαρτοΠρο. Ήμουν Καρτοκινητός και είχα 10€ περίπου. Αυτά έγιναν 25€ με το πρώτο πάγιο του Μαΐου και χθες που έγινε η ανανέωση προστέθηκαν άλλα 15€. Συνολικά είναι περίπου στα 40€. Έχω χαλάσει 7€ σε Ίντερνετ και άλλα 8 σε τηλέφωνα. Μένουν 25€, όπως αναφέρω και πιο πάνω.

Το θέμα μου τώρα είναι, αν καταναλώθηκαν πρώτα τα περισσευόμενα του Καρτοκινητού, μετά του Μαΐου και έχουν μείνει του Ιουνίου η ανανέωση να καταναλωθεί τελευταία?

Η σειρά προτεραιότητας κατανάλωσης ποια είναι τελικά?

To Φιλαράκι σου που δουλεύει σε Vodafone Είναι από τα πιό αναξιόπιστα άτομα, από αυτά που διαδίδουν τερατώδη νέα , χωρίς καμμία λογική βάση .

Απόδειξη , εδώ θα είμαστε και αύριο , για να δείς ότι τίποτα δεν θα αλλάξει στο υπόλοιπο στα καρτοκινητά .... από δώ και πέρα.

Edited by Vasileios

@Vasileios

Αναξιόπιστος δεν είναι. Το συγκεκριμένο άτομο τυχαίνει να είναι από τους πιο ενημερωμένους υπαλλήλους που μου έχουν τύχει σε τέτοια θέματα. Εκείνος μου είπε πως κυκλοφορούν φήμες για δι-εταιρική συνεννόηση για να καταργηθούν οι προσφορές με τα Bonus Ανανέωσης. Εγώ εκφράστηκα λάθος και συγγνώμη για αυτό. Αν συνυπολογίσουμε όμως το μήνυμα που ακούω στο 1252 ==> επιλογή 1: "Έχετε ##€ στο λογαριασμό σας, από τα οποία τα 15€ θα λήξουν στις 07/Αυγούστου/2011.

Αυτό στο ΚαρτοΠρο. Για τα καρτοκινητά μένω επιφυλακτικός. Επίσης στο ΚαρτοΠρο πλέον για να έχεις την δυνατότητα Unlimited, πληρώνεις το 10€. Σε μορφή πακέτου.

Φαντάζομαι πως μετά τις 30/06/2011, όποτε και λήγει η προσφορά Bonus Ανανέωσης, θα υπάρχει το Unlimited μόνο ως πακέτο αγοράς.

Δεν το εύχομαι, γιατί είναι μειονέκτημα για τους χρήστες, αλλά δεν νομίζω να κάνουν αγαθοεργίες οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών.

Να ρωτήσω κάτι...

Στο πακέτο του Καρτοκινητού vodafone "80' με 7€" η χρέωση γίνεται ανά λεπτό ή ανά τρίλεπτο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρον...

Να ρωτήσω κάτι...

Στο πακέτο του Καρτοκινητού vodafone "80' με 7€" η χρέωση γίνεται ανά λεπτό ή ανά τρίλεπτο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρον...

Είναι ανά 3 λεπτά. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να κάνεις το πολύ 26 κλήσεις των 3 λεπτών και λιγότερο.

η χρέωση γίνεται ανα δευτερόλεπτο με ελάχιστη χρέωση 3 λεπτών

Ανοιξα μολις εναν αριθμο vodafone Που ειχα και δεν συνδεεται καν στο δικτυο. Δειχνει οτι μαλλον εχει λειξει. Αυτο τωρα ποια ειναι η διαδικασια να το επαναφερω? Κοστιζει κατι και τι δικαιολογητικα θα θελει σε καταστημα?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Θα πάρεις την εξυπηρέτηση πελατών Vodafone , και θα ζητήσεις να στο ενεργοποιήσουν ξανά.

Θα δώσεις τον Αριθμό του καρτοκινητού και τον αριθμό SIM ,

Αν ήταν ταυτοποιημένο στο όνομα σου δεν χρειάζεται τίποτα άλλο .

Αρκεί να μην έχουν περάσει πάνω από 6 μήνες από την μέρα που απενεργοποιήθηκε.

Πολυ καλο το στησιμο της σελιδας του cu,η vodafone αποτελει την πιο ολοκληρωμενη εταιρια κινητης στην Ελλαδα,τελεια σε ολα..

Το καρτοκινητο vodafone εχει και ενα πακετο προς ολα τα δικτυα κατι το οποιο λειπει στα αντιστοιχα πακετα των ανταγωνιστων,επισης καλο θα ειναι το cu να αλλαξει τα πακετα ομιλιας προς ολη τη vodafone,οχι οτι θα ξεκολλησει ο κοσμος απο το whats up αλλα τουλαχιστον αυτοι που θα εχουν vodafone θα εξυπηρετηθουν με αυτο....

πηρα σημερα 1252 και ειδα οτι ειχα 14 ευρω στο καρτοπρογραμμα...και μετα μου ειπε οτι τα 13.68(νατα τα 68λεπτα)λιγουν στις 7 αυγουστου 2011 2 μηνες παρα μια μερα τις ανανεωσης...καινουριο ειναι αυτο???ειναι αυτο που λεγαμε με τον φιλο απο πανω...χανονται τα ευρω τωρα σε διαστημα 2 μηνων...αρα πρεπει να τα χαλαμε

Φιλικά Γιώργος

πηρα σημερα 1252 και ειδα οτι ειχα 14 ευρω στο καρτοπρογραμμα...και μετα μου ειπε οτι τα 13.68(νατα τα 68λεπτα)λιγουν στις 7 αυγουστου 2011 2 μηνες παρα μια μερα τις ανανεωσης...καινουριο ειναι αυτο???ειναι αυτο που λεγαμε με τον φιλο απο πανω...χανονται τα ευρω τωρα σε διαστημα 2 μηνων...αρα πρεπει να τα χαλαμε

ναι και επισης με αυτα τα χρηματα δεν μπορεις να ενεργοποιησεις πακετα ομιλιας/μηνυματων/internet πρεπει πλεον να ανανεωσεις!!:mad:

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

ναι και επισης με αυτα τα χρηματα δεν μπορεις να ενεργοποιησεις πακετα ομιλιας/μηνυματων/internet πρεπει πλεον να ανανεωσεις!!:mad:

Αυτό δεν το ήξερα. Με ποια ακριβώς χρήματα δεν μπορώ να αγοράσω πακέτα;

Αν θες κάντο λίγο πιο λιανά, ίσως και με κάποιο παράδειγμα.

Αυτό δεν το ήξερα. Με ποια ακριβώς χρήματα δεν μπορώ να αγοράσω πακέτα;

Αν θες κάντο λίγο πιο λιανά, ίσως και με κάποιο παράδειγμα.

απο 8/6 με τα χρηματα που σου βαζουν αυτοματα καθε 8 του μηνος πλεον ΔΕΝ μπορεις να αγορασεις τα προαναφερθείσα πακετα. για να βαλεις το πακετο των μηνυματων πχ προς εθνικους προορισμους πρεπει να ανανεωσεις με 5€ και ας εχεις επαρκες υπολοιπο!! (πιστευω να το αλλαξουν συντομα)

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

επισης καλο θα ειναι το cu να αλλαξει τα πακετα ομιλιας προς ολη τη vodafone

Και να προσθέσει πακέτα ομιλίας προς δίκτυα πλην vodafone!

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

απο 8/6 με τα χρηματα που σου βαζουν αυτοματα καθε 8 του μηνος πλεον ΔΕΝ μπορεις να αγορασεις τα προαναφερθείσα πακετα. για να βαλεις το πακετο των μηνυματων πχ προς εθνικους προορισμους πρεπει να ανανεωσεις με 5€ και ας εχεις επαρκες υπολοιπο!! (πιστευω να το αλλαξουν συντομα)

Μόνο για το πακέτο των 80'/5€ ή ισχύει και για τα μηνύματα και το Ίντερνετ;

Υπάρχει πουθενά στη σελίδα της Vodafone αυτός ο περιορισμός;

ναι γιατι δεν θα εχεις ενημερωση υπολειπου και μου ειπε μια φραση καινουρια που δεν την ελεγε παλιοτερα...αλλα τωρα δεν λεει καρτα συνδιαλεξεων λεει το ποσο...αρα για να μην τα χασω καλυτερα να τα φαω στο ιντερνετ...ετσι η voda διωχνει τους πελατες της δεν τους κραταει

Φιλικά Γιώργος

Μόνο για το πακέτο των 80'/5€ ή ισχύει και για τα μηνύματα και το Ίντερνετ;

Υπάρχει πουθενά στη σελίδα της Vodafone αυτός ο περιορισμός;

ισχυει για ολα τα πακετα και δεν εχει ανακοινωθει πουθενα.

My Mobile Phone History:
spacer.png

ισχυει για ολα τα πακετα και δεν εχει ανακοινωθει πουθενα.

Και από που το ξέρεις? 13830 ή φίλος από Vodafone?

Σε ερωτώ γιατί αν είναι έτσι θα πάρει "πόδι" το ΚαρτοΠρο.

Συγγνώμη αν προσβάλω την φερεγγειότητά σου, αλλά είσαι ο μόνος που αναφέρει κάτι τέτοιο. Ο μόνος απέναντι σε όλους εμάς, ακόμα και τη Vodafone

Και από που το ξέρεις? 13830 ή φίλος από Vodafone?

Σε ερωτώ γιατί αν είναι έτσι θα πάρει "πόδι" το ΚαρτοΠρο.

Συγγνώμη αν προσβάλω την φερεγγειότητά σου, αλλά είσαι ο μόνος που αναφέρει κάτι τέτοιο. Ο μόνος απέναντι σε όλους εμάς, ακόμα και τη Vodafone

ναι δεν πειραζει.:happy: το ξερω απο προσωπικη εμπειρια!! δεν μπορω να ενεργοποιησω το πακετο των sms. καλεσα το 13830 μου ειπαν οτι εχω δικιο και οτι θα το περασουν σαν παραπονο. σε προκαλω. καλεσε 1286 προσπαθησε να αγορασεις το πακετο των 120 sms (εφ'οσον δεν εχεις ανανεωσει με καρτα η το υπολοιπο απο ανανεωσεις ειναι κατω των 5€) εχοντας επαρκες υπολοιπο απο παγια να δεις οτι δεν θα μπορεις να το αγορασεις ενω παλια μπορουσαμε!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Από όσο ξέρω υπάρχει ειδικό forum για το καρτοπρόγραμμα . Μην τα γράφεται εδώ και αναστατώνεται εμάς που έχουμε CU

πιστεύω ότι θα κοπεί και θα συνεχίσει η καινούργια προσφορά που τρέχει και αυτή μέχρι 30/6. Πάντως μην ξεχάσεις να βάλεις κάρτα τέλος ιουνίου για να έχεις λεπτά και τον ιούλιο και από και μετά βλέπουμε. Στο πακέτο με τα 7€ μας βλέπω !.

Το προγραμμα ισχυει μεχρι 30/6..αρα πως να βαλουμε καρτα τελος ιουνιου για να εχουμε και τον ιουλιο??:worry::worry::worry:

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked