JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Vodafone 845 Joy ως μόντεμ για να δώσει ιντερνετ σε υπολογιστή καταναλώνοντας από τα πακέτα ιντερνετ για καρτοκινητά της vodafone (surf'n'mail, ιντερνετ όλη μέρα); Κατέβασα και εγκατέστησα αυτό εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10355&menuId=10357 αλλά ενώ με συνδέει στο δίκτυο 2G ή 3G της vodafone, δεν με αφήνει να φορτώσω καμία σελίδα και με βγάζει σε μια σελίδα της vodafone που μου ζητάει προπληρωμένους κωδικούς http://eikona.info/images/39474993557611152823_thumb.jpg Το πρόγραμμα που κατέβασα δεν έχει ρυθμίσεις για να του βάλω apn όποιο θέλω εγώ και μάλλον εκεί κάτι παίζεται. Δεν θέλω να πληρώσω ξανά, θέλω να "φάω" από το surf'n'mail μου! Το έχει καταφέρει κάποιος; Από το ίδιο το κινητό συνδέομαι κανονικά και χωρίς πρόβλημα με το webkarta.vodafone.gr [και μην μου πείτε ότι τα ΜΒ είναι λίγα και δεν αξίζει, το ξέρω, αλλά το θέλω για μια ώρα ανάγκης όταν δεν είμαι σε χώρο με wifi] Ευχαριστώ εκ των προτέρων. αυτό που σου βγάζει από ότι καταλαβαίνω είναι αυτό που βγάζει στο καρτοίντερνετ όταν έχει καταναλωθεί ο προπληρώμένος όγκος για να αγοράσεις καινούργιο όγκο. Πάρε τηλέφωνο το 13840 και θα σου πούνε τι ακριβώς να κανείς καλύτερα να φτιάξεις ένα εικονίδιο σύνδεσης όπως αυτό του τοπικού δικτύου του adsl και να μπαίνεις με αυτό όταν συνδέεισ το κινητό ως μόντεμ . Εγώ δεν κατάφερα να συνέδεσω το κινητό μου ως μόντεμ με την συγκεκριμένη εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει. Αλλά μου στείλανε μέσω μάιλ της ρυθμίσεις για μπω φτιάχνουντας ένα εικονίδιο σύνδεσης όπως του τοπικού δικτύου. Αλλά επίσης υπάρχει και ο τρόπος μέσω του προγράμματος που υπάρχει για το κινητό σου σε cd μέσα στο κινητό που μπορείς να κανείς αντιγραφή και μεταφορά και διαφορά αλλά προφανώς το παρέχει και αυτό. Εγώ π.χ. στην νοκια υπάρχει το pc suite αντίστοιχα που κάνει σύνδεση με το δίκτυο φτιάχνοντας της αντίστοιχες ρυθμίσεις για αυτό στο λέω. Πάντως σίγουρα μπορείς να μπεις . Επίσης πήρα και ρώτησα εγώ το 1397 και μου είπανε ότι πρώτα πρέπει να αλλάξεις το προφίλ και να μπεις με το internet.vodafone.gr εάν μπει κανονικά οκ συνεχίζεις την πλοήγηση σου . Εάν όμως σου εμφανίσει την ίδια σελίδα μου είπανε ότι είναι θέμα συσκευής και ότι αναγκαστικά θα πρέπει να αγοράσεις κάποια συνεδρία του καρτοίντερνετ για να μπορέσεις να μπεις. Επίσης για να κανείς αγορά κάποιας συνεδρίας θα πρέπει να έχεις κάρτα στο κινητό σου διότι θα αφαιρεθεί εκεί το πόσο ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξεις Edited May 31, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Vodafone 845 Joy ως μόντεμ για να δώσει ιντερνετ σε υπολογιστή καταναλώνοντας από τα πακέτα ιντερνετ για καρτοκινητά της vodafone (surf'n'mail, ιντερνετ όλη μέρα); Κατέβασα και εγκατέστησα αυτό εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10355&menuId=10357 αλλά ενώ με συνδέει στο δίκτυο 2G ή 3G της vodafone, δεν με αφήνει να φορτώσω καμία σελίδα και με βγάζει σε μια σελίδα της vodafone που μου ζητάει προπληρωμένους κωδικούς http://eikona.info/images/39474993557611152823_thumb.jpg Το πρόγραμμα που κατέβασα δεν έχει ρυθμίσεις για να του βάλω apn όποιο θέλω εγώ και μάλλον εκεί κάτι παίζεται. Δεν θέλω να πληρώσω ξανά, θέλω να "φάω" από το surf'n'mail μου! Το έχει καταφέρει κάποιος; Από το ίδιο το κινητό συνδέομαι κανονικά και χωρίς πρόβλημα με το webkarta.vodafone.gr [και μην μου πείτε ότι τα ΜΒ είναι λίγα και δεν αξίζει, το ξέρω, αλλά το θέλω για μια ώρα ανάγκης όταν δεν είμαι σε χώρο με wifi] Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Από το ρυθμίσεις θα βγαλεις το προπληρωμένη και θα επιλέξεις συμβόλαιο ( ναι το ξέρω ότι έχεις προπληρωμένη , αλλά απλά άκουσε με . Προπληρωμένη σε αυτό το πρόγραμμα σημαίνει ΚαρτοInternet και αυτόματη επιλογή του APN web.session) Στην συνέχεια πάτα διαχείρηση συνδέσεων , και μετά πάτα στο κόκκινο ταμπελάκι διαχείρηση Ωραία τώρα πατάμε δημιουργία Φτιάχνουμε μια νέα σύνδεση την οποία ονομάζουμε όπως θέλουμε στην συνέχεια ρυθμίζουμε το APN webkarta.vodafone.gr Κάνουμε ΟΚ ΟΚ Επιλέγουμε την νέα σύνδεση που φτιάξαμε . Αυτό ήταν είμαστε στο Internet. Edited May 31, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Το joy ειναι οπως το iphone. Το tethering χρεωνει ξεχωριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Δεν υφίστατε πρόβλημα χρεώσης Tethering σε καρτοκινητά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Καλα δεν ειμασταν τοτε με τα ανωνυμα καρτοκινητα,τι την θελουν την ταυτοποιηση τωρα??? πεφτει φακελωμα ε? εγω ειμαι αντιθετος γιατι πλεον δεν υπαρχουν αλλο πακετα σε περιπτερα και σε αλλα καταστηματα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Δεν υφίστατε πρόβλημα χρεώσης Tethering σε καρτοκινητά . Μην πας στοιχημα... θα χασεις. Οτι και να χεις, συμβολαιο/καρτοκινητο/vmb αν συνδεεσαι μεσα απο το apn του καρτοιντερνετ, θα εχεις χρεωσεις καρτοιντερνετ. Και προφανως το joy, οπως το iphone συνδεεται μεσω καρτοιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Μάλλον δεν θα διάβασες την απάντηση μου που του είπα πως θα βάλει το σωστό APN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Μάλλον δεν θα διάβασες την απάντηση μου που του είπα πως θα βάλει το σωστό APN Το πρόγραμμα που κατέβασα δεν έχει ρυθμίσεις για να του βάλω apn όποιο θέλω εγώ και μάλλον εκεί κάτι παίζεται. Δεν θέλω να πληρώσω ξανά, θέλω να "φάω" από το surf'n'mail μου! Προσεξε τι αναφερει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 ξερουμε τι θα γινει με το unlimited στο CU μετα τον Ιουνιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 ξερουμε τι θα γινει με το unlimited στο CU μετα τον Ιουνιο??? Μόνο ο Θεός τέκνον μου το γνωρίζει αυτό. Αλλά απ' ότι μαθαίνω μέχρι και Αυτός έχει χάσει τη μπάλα με όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν. Πολύ δύσκολη χρονιά το 2011 για την καρτοκινητή τηλεφωνία. Μας έχουν συνέχεια στην αβεβαιότητα και στην ακρίβεια. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 ξερουμε τι θα γινει με το unlimited στο CU μετα τον Ιουνιο??? πιστεύω ότι θα κοπεί και θα συνεχίσει η καινούργια προσφορά που τρέχει και αυτή μέχρι 30/6. Πάντως μην ξεχάσεις να βάλεις κάρτα τέλος ιουνίου για να έχεις λεπτά και τον ιούλιο και από και μετά βλέπουμε. Στο πακέτο με τα 7€ μας βλέπω !. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Γνωριζουμε κατι παραπανω για αυτο:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=323623&cid=36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Γνωριζουμε κατι παραπανω για αυτο:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=323623&cid=36 Αναφέρεται σε συμβόλαια. Μακάρι να λειτουργεί και στα καρτοκινητά αλλά τα μέχρι στιγμής δεδομένα από χρήστες/μέλη του φόρουμ δείχνουν το ακριβώς αντίθετο. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Αναφέρεται σε συμβόλαια. Μακάρι να λειτουργεί και στα καρτοκινητά αλλά τα μέχρι στιγμής δεδομένα από χρήστες/μέλη του φόρουμ δείχνουν το ακριβώς αντίθετο. Μα τα καρτοκινητα, παντα ειχαν ενημερωση υπολοιπου mb Κενο μηνυμα στο 1286. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Ναι αλλα συχνα ξεχνιεσαι ενω με αυτη την υπηρεσια σε ενημερωνει αυτοματα χωρις να πρεπει να στειλεις στο 1286. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Σε vodafone cu οι σωστές ρυθμίσεις για internet είναι webkarta.vodafone.gr και για vodafone live wapkarta.vodafone.gr ; Edited June 4, 2011 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Ανανεωση απο καταστημα δινει κανα μπονους? Το λιγοτερο που μπορω να ανανεωσω πιο ειναι? Θελω να σωσω εναν αριθμο που δειχνει οτι εληξε. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Το λιγότερο δυνατό είναι 5 ευρώ. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Τον φορο τον γλιτωνεις? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Δυστυχώς όχι. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Από το ρυθμίσεις θα βγαλεις το προπληρωμένη και θα επιλέξεις συμβόλαιο ( ναι το ξέρω ότι έχεις προπληρωμένη , αλλά απλά άκουσε με . Προπληρωμένη σε αυτό το πρόγραμμα σημαίνει ΚαρτοInternet και αυτόματη επιλογή του APN web.session) Στην συνέχεια πάτα διαχείρηση συνδέσεων , και μετά πάτα στο κόκκινο ταμπελάκι διαχείρηση Ωραία τώρα πατάμε δημιουργία Φτιάχνουμε μια νέα σύνδεση την οποία ονομάζουμε όπως θέλουμε στην συνέχεια ρυθμίζουμε το APN webkarta.vodafone.gr Κάνουμε ΟΚ ΟΚ Επιλέγουμε την νέα σύνδεση που φτιάξαμε . Αυτό ήταν είμαστε στο Internet. Ήρθε η στιγμή που μπόρεσα να δοκιμάσω τις οδηγίες σου και δούλεψε! Οπότε Τέλεια και ευχαριστώ πολύ! Υποθέτω ότι αντίστοιχη διαδικασία θα κάνω αν κάποια στιγμή θελήσω να συνδεθώ με wind ή cosmote, δεν θα έχω πρόβλημα επειδή το προγραμματάκι είναι της Vodafone. Έτσι; Ο λόγος που δεν είχα βρει πώς γίνεται να βάλω ό,τι apn θέλω ήταν επειδή δεν είμαι εξοικειωμένη με το προγραμματάκι αυτό της vodafone και δεν είχα καταλάβει ότι το κόκκινο κουτάκι που λέει "Manage" σου έδινε την δυνατότητα να φτιάξεις νέα σύνδεση. Με ψάρωσε το γεγονός ότι είναι της Vodafone το πρόγραμμα και άρα υπέθεσα ότι έχει κάποιο κλείδωμα. Όλα καλά, λοιπόν, και πάλι ευχαριστώ τον Vasileio για τον χρόνο που μου αφιέρωσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Καλησπερα...σημερα που μου ανανεωθηκε το καρτοπρογραμμα μου μπηκαν 20 ευρω ενω καποιους αλλους μηνες μου εβαζαν 20.68 ευρω..γιατι το σταματησανε??? με καρτοπρογραμμα 20 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Καλησπερα...σημερα που μου ανανεωθηκε το καρτοπρογραμμα μου μπηκαν 20 ευρω ενω καποιους αλλους μηνες μου εβαζαν 20.68 ευρω..γιατι το σταματησανε??? με καρτοπρογραμμα 20 και για 68λεπτά το κανείς θέμα;. Το πάγιο που πληρώνεις πόσο είναι ; με τον φόρο ; προφανώς έχουνε μειώσει το πάγιο αυτό πιστεύω δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 και για 68λεπτά το κανείς θέμα;. Το πάγιο που πληρώνεις πόσο είναι ; με τον φόρο ; προφανώς έχουνε μειώσει το πάγιο αυτό πιστεύω δηλαδή. δεν κανω ετσι...απλος απορισα...αν θυμαμαι πληρωνω 23 κατι ευρω..δεν θυμαμαι να σου πω ακριβως edit..22.78 πληρωνω..μαζι με φορο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Καθώς σκέφτομαι για καρτοπρόγραμμα κι εγώ να ρωτήσω κάτι; Τα 20ε που σου βάζει, αν δεν τα καταναλώσεις μέσα στον μήνα μεταφέρονται στον επόμενο ή χάνονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts