Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ολους ακουγεται.

ευχαριστω φιλε:)

Έκανα ανανέωση στις 4 Απριλίου 2010.

Η κάρτα αξίας συνδιαλέξεων έληγε στις 4 Απριλίου 2011.

Έφτασε η 2 Μαΐου 2011 για να μου έρθει το μήνυμα ότι σε 10 ημέρες θα γίνει οριστική αποσύνδεση του αριθμού μου.

Τελικά έκανα ανανέωση σήμερα για να κρατήσω τον αριθμό.

Συμπέρασμα: Τελικά ο αριθμός δε παραμένει επιπλέον 6 μήνες από τη λήξη της κάρτας συνδιαλέξεων αλλά 1 μήνα και κάτι.

πιστευω το κανουν για να αγοραζεις καρτες ανανεωσης...δεν τους συμφερει αλλιως

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Γνωρίζει κάποιος η πίστωση του δωρεάν χρόνοu ομιλίας που προέρχεται από vodafone visa παρατείνει την διάρκεια ισχύος της κάρτας όπως η κανονική ανανέωση, για ένα χρόνο?

Καλημέρα την προηγούμενη εβδομάδα παρατήρησα ότι όταν βάζω σε αναμονή ακούγεται ο ήχος της vodafone cu καλύτερα διότι είναι σπαστικο το του του που είχε πριν. (Εντωμεταξύ εδώ και παρά πολύ καιρό η γουίντ και η κοσμοτε το είχα ήδη αυτό). Για να δούμε τι θα γίνει με την προσφορά του cu με τα 100μυνήματα ή μβ ίντερνετ που έληξε εχτεσ άραγε θα ξανά δωθεί παράταση; προφανώς σήμερα θα βγει άμα είναι να βγει.

Καλημέρα την προηγούμενη εβδομάδα παρατήρησα ότι όταν βάζω σε αναμονή ακούγεται ο ήχος της vodafone cu καλύτερα διότι είναι σπαστικο το του του που είχε πριν. (Εντωμεταξύ εδώ και παρά πολύ καιρό η γουίντ και η κοσμοτε το είχα ήδη αυτό). Για να δούμε τι θα γίνει με την προσφορά του cu με τα 100μυνήματα ή μβ ίντερνετ που έληξε εχτεσ άραγε θα ξανά δωθεί παράταση; προφανώς σήμερα θα βγει άμα είναι να βγει.

Δε νομιζω να δωσουν παραταση..

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Γνωρίζει κάποιος η πίστωση του δωρεάν χρόνοu ομιλίας που προέρχεται από vodafone visa παρατείνει την διάρκεια ισχύος της κάρτας όπως η κανονική ανανέωση, για ένα χρόνο?

ναι....παρατεινεται για εναν χρονο...:)

+

Έκανα ανανέωση στις 4 Απριλίου 2010.

Η κάρτα αξίας συνδιαλέξεων έληγε στις 4 Απριλίου 2011.

Έφτασε η 2 Μαΐου 2011 για να μου έρθει το μήνυμα ότι σε 10 ημέρες θα γίνει οριστική αποσύνδεση του αριθμού μου.

Τελικά έκανα ανανέωση σήμερα για να κρατήσω τον αριθμό.

Συμπέρασμα: Τελικά ο αριθμός δε παραμένει επιπλέον 6 μήνες από τη λήξη της κάρτας συνδιαλέξεων αλλά 1 μήνα και κάτι.

μεχρι εναν μηνα απο την ληξη δεν μπορεις να κανεις κλησεις αλλα μπορεις να δεχτεις....

μετα τον ενα μηνα η καρτα δεν συνδεεται στο δικτυο αλλα εχεις την κυριοτητα του αριθμου και μπορεις να ζητησεις επνανεργοποιηση η μεταφορα σε αλλο δικτυο...

μετα το εξαμηνο το νουμερο διαγραφεται...

Edited by HEO
προσθηκη

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ναι , η πίστωση δωρεάν χρόνου από Vodafone Visa , παρατείνει την ημερομηνία λήξης του πακέτου , ανεξαρτήτως ποσού.

Παλιώτερα έπρεπε να πάρεις επιστροφή πάνω από 5 νομίζω ευρώ, τώρα και με 1,23 που πήρα , έκανε παράταση.

Για να δούμε τι θα γίνει με την προσφορά του cu με τα 100μυνήματα ή μβ ίντερνετ που έληξε εχτεσ άραγε θα ξανά δωθεί παράταση; προφανώς σήμερα θα βγει άμα είναι να βγει.

δεν έχουν δώσει τίποτα ακόμα.

τις άλλες φορές δεν έδιναν παράταση με το που έληγε η προθεσμία ακριβώς;

άσχημα τα πράγματα.

και όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι και θα κοπούν και τα δωρεάν λεπτά με τις ανανεώσεις προβλέπω μαύρο χειμώνα :lol:

κομμένες προσφορές, αυξήσεις, αυξήσεις και πάλι αυξήσεις

και όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι και θα κοπούν και τα δωρεάν λεπτά με τις ανανεώσεις προβλέπω μαύρο χειμώνα :lol:

μεχρι τελος μαιου δεν ειναι η προσφορα?

απλα ανανεωνεις τελος μαιου και εχεις τα 120 και για τον ιουνιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν έχουν δώσει τίποτα ακόμα.

τις άλλες φορές δεν έδιναν παράταση με το που έληγε η προθεσμία ακριβώς;

άσχημα τα πράγματα.

εχω πάρει έως 5 φορές το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου είπανε ότι σταμάτησε εχτεσ και δεν θα δωθεί παράταση. Κρίμα :-( . Πάντως για μην ξεχνάμε τα 1500 λήγουνε 30/6 οπότε θα φροντίσουμε όλοι μας να βάλουμε κάρτα έως της 30/6 και να έχουμε μέχρι το τέλος του ιουλίου το αντίστοιχο μπόνους. Και από τον αύγουστο βλέπουμε εάν και δεν το βλέπω να μας δίνουνε τίποτα αξιόλογο έτσι όπως το πάνε . Επίσης δοκίμασα να στείλω το δωρεάν μύνημα για να μάθω που έχει την φθηνή βενζίνη και από την βοντα και δούλεψε κανονικά και δωρεάν , ενώ η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα παρά μόνο η κότε και η γουίντ . Δοκιμάστε το

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Έκανα ανανέωση και πήρα τα 100ΜΒ.

Το θέμα είναι ότι το iPhone μου, έχει πάρει αυτόματα τις παρακάτω ρυθμίσεις

APN: webonly.vodafone.gr

Username: user

Password: pass

και παρόλα αυτά δεν μπορώ να surfάρω. Ποια άλλα APN να δοκιμάσω;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Έκανα ανανέωση και πήρα τα 100ΜΒ.

Το θέμα είναι ότι το iPhone μου, έχει πάρει αυτόματα τις παρακάτω ρυθμίσεις

APN: webonly.vodafone.gr

Username: user

Password: pass

και παρόλα αυτά δεν μπορώ να surfάρω. Ποια άλλα APN να δοκιμάσω;

Τα ΜΒ είναι για κίνηση μέσω των APN (Ρυθμίσεων Internet): wapkarta.vodafone.gr, webkarta.vodafone.gr.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Επίσης δοκίμασα να στείλω το δωρεάν μύνημα για να μάθω που έχει την φθηνή βενζίνη και από την βοντα και δούλεψε κανονικά και δωρεάν , ενώ η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα παρά μόνο η κότε και η γουίντ . Δοκιμάστε το

Τί και πού έστειλες φίλε;

Τί και πού έστειλες φίλε;

στέλνεις την περιοχή που ψάχνεις εντός αθήνας στο 54151 δωρεάν και σου έρχεται η απάντηση αμέσως. Καλό είναι να το αποθηκεύσεις στον τηλεφωνικό κατάλογο και όταν είσαι στο δρόμο και σε αυτοκίνητο και θέλεις να βάλεις βενζίνη να στέλνεις μύνημα και μαθαίνεις που βρίσκεται το πιο φθηνότερο βενζινάδικο εξάλλου δεν χρεώνεται το μύνημα!

Τελικα το bonus τον 100mb η 100sms ισχυει κανονικοτατα!

πλάκα κανείς; έκανες ανανέωση; και σου ήρθε μύνημα;

Στην ιστοσελίδα του cu δεν υπάρχει πάντως η προσφορά.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Στην ιστοσελίδα του cu δεν υπάρχει πάντως η προσφορά.

ακριβώς μπήκα εδώ και στην θέση της επιλογής διάλεξε μπόνους υπάρχει το έλα στο cu ( με φορητοτητα ή με δωρεάν καινούργιο αριθμό). Επίσης η βοντα μου απάντησε για το facebook zero το εξής: VODAFONE: TO 0.facebook.com ΘA ΠAPAMEINEI ΔΩPEAN MEXPI TIΣ 31 MAIOY. ΠAPAKAΛΩ ΓIA ΠEPETAIPΩ ENHMEPΩΣH KAΛEΣTE MAΣ ΣTHN EΞYΠHPETHΣH ΠEΛATΩN (13830). Άρα μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορούμε να μπαίνουμε δωρεάν και μετά βλέπουμε.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS
Απάντηση από την vodafone σχετικά με το facebook zero.

Προσφορά surf and email 60 με 3 ευρώ δίνει διπλάσια μβ . http://www.vodafonecu.gr/gr/paketa/paketa-internet/surf-email-60/ αντιγραφή από το whats up με της ίδιες ημερομηνίες δηλαδή μέχρι 30/6.

τελικα το zero facebook δεν εκλεισε:D

παρατάθηκε μέχρι τέλος μαϊου και μετά βλέπουμε...

Το πακέτο των 10 mms μηνιαίως όταν τελειώσει πριν τον μήνα δεν μπορώ να αγοράσω άλλο;Στέλνω αλλά μου λέει ότι είμαι ήδη εγγεγραμένη στην υπηρεσία.

Το πακέτο των 10 mms μηνιαίως όταν τελειώσει πριν τον μήνα δεν μπορώ να αγοράσω άλλο;Στέλνω αλλά μου λέει ότι είμαι ήδη εγγεγραμένη στην υπηρεσία.

το ειχα δοκιμασει και εγω παλαιοτερα και νομιζω πως δεν γινεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει και κάποιο άλλο πακέτο,που να μπορούμε να αγοράσουμε,ίσως με λιγότερα mms.Ή να είναι περισσότερα του μηνιαίου.Παρά να περιμένουμε να τελειώσει ο μήνας.

παρατάθηκε μέχρι τέλος μαϊου και μετά βλέπουμε...

θα το αφισουν γιατι θα πεσει μεγαλο παραπονο απο τους καταναλωτες

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked