Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

α, σορρυ.

ενεργοποιηση καρτας σιμ-αριθμου εννοεις?

νομιζα το πακετο με τα 30mb/βδομαδα:wacko:

λογικα θα γινεται ενεργοποιηση. εφοσον το εχεις ταυτοποιησει. το πολυ πολυ να χρεωθεις για νεα καρτα σιμ

*αν παλι δε καταλαβα σωστα, σορρυ... ειναι η ωρα τετοια και μετα απο μια κουραστικη μερα, ...καταλαβαινεις :)

'Eληξε και η άτυπη παράταση της προσφοράς των 500mb με 5 ευρώ. Πλέον ισχύει η κανονική χρέωση, δηλ. 200mb με 7 ευρώ. Και το 1286 δεν το δίνει ως επιλογή αλλά το επιβεβαίωσα και από την εξυπηρέτηση πελατών(μου είπαν ότι έληξε 5 Απριλίου). Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν... Edited by elektron

Είχα κάνει μία ανανέωση των 5ε στο CU,είχα πάρει κανονικά τα 1500 προς CU και τα 100ΜΒ,αλλά μετά από 5 μέρες που έκανα άλλη μια ανανέωση των 10ε,μου έβαλε τα 1500 προς όλα τα vodafone αλλά δεν μου ανανέωσε τα ΜΒ...

Δεν θα έπρεπε να μου είχε δώσει τα 100 από την αρχή πάλι?

'Eληξε και η άτυπη παράταση της προσφοράς των 500mb με 5 ευρώ. Πλέον ισχύει η κανονική χρέωση, δηλ. 200mb με 7 ευρώ. Και το 1286 δεν το δίνει ως επιλογή αλλά το επιβεβαίωσα και από την εξυπηρέτηση πελατών(μου είπαν ότι έληξε 5 Απριλίου). Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν...

Οι υπολοιποι προλαβαινετε με φορητοτητα σε αλλη εταιρεια :P:lol:

Παιδιά καλησπέρα τα 1500 λεπτά με κάθε ανανέωση τον 5 ευρώ οριστικά τέλος?το ίδιο ισχύ κ για κάρτα τν 10 ευρώ?η αναγκαστικά μόνη επιλογή είναι τα 600 λεπτά με 5 ευρώ?

Για τους παλιούς ισχύει ακόμα μέχρι 30/06 το 1500+1500

Για νέες ενεργοποιήσεις παίρνεις μόνο 600 λεπτά ή 300 .

Ο φάκελος είναι κλειστός ακόμα.

μπορει αν πας σε καταστημα να στην ενεργοποιησουν μονο σου δεν νομιζω να καταφερεις κατι

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Για τους παλιούς ισχύει ακόμα μέχρι 30/06 το 1500+1500

Για νέες ενεργοποιήσεις παίρνεις μόνο 600 λεπτά ή 300 .

ok μπιλ παλιός είμαι εδώ κ 8-9 χρονιά:lol: πλάκα κάνω!άρα παίζει μπάλα με τα 1500 ευρώ με κάθε ανανέωση.τα 1500 είναι κ για βίντεο?η μόνο τηλ?σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Ενώ έχει λήξει ο χρόνος ομιλίας μου από τις 4 Απριλίου(τελευταία ανανέωση έγινε στις 4 Απριλίου 2010), μπορώ κανονικά να κάνω call me back(αλλά όχι κανονικές κλήσεις) και να δέχομαι κλήσεις από άλλους...:X

PS. Νικόλα, τα δωρεάν λεπτά είναι και για video κλήσεις.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ενώ έχει λήξει ο χρόνος ομιλίας μου από τις 4 Απριλίου(τελευταία ανανέωση έγινε στις 4 Απριλίου 2010), μπορώ κανονικά να κάνω call me back(αλλά όχι κανονικές κλήσεις) και να δέχομαι κλήσεις από άλλους...:X

ευχαριστώ αγορίνα!να σε καλά!ρώτησα γιατί στο σιτε του σιγιου έλεγε!έλεγε μόνο για τηλ κ δν έλεγε πουθενά για βίντεο!να σε καλά ευχαριστώ

Αυτό το δωρεάν ιντερνετ μέχρι 1/5 που το ονομάζουν chatκάτι, ισχύει μόνο για CU;

Γιατί μου ήρθαν διαφημιστικά SMS και στο Νέο και στο International...

λογικα σε 6 μηνες θα απενεργοποιηθει το νουμερο.

αν θελεις να το κρατησεις, αρκει να κανεις μια ανανεωση.

Αυτό το δωρεάν ιντερνετ μέχρι 1/5 που το ονομάζουν chatκάτι, ισχύει μόνο για CU;

σε international ισχυει...το ενεργοποιησα ηδη...:)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

λογικα παντου και καρτοπρογραμμα μαλλον δουλευει δεν το εχω δοκιμασει ακομα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Πρώτη φορά πέτυχα κι εγώ διανομή καρτοκινητών Vodafone στο μετρό Κεραμεικός απ' έξω, χτες το μεσημέρι! :D

Πήρα ένα CU να μου βρίσκεται (για το δωρεάν surf&mail για ένα μήνα)! Κράτησαν τα στοιχεία μου και έβγαλαν φωτογραφία (!!!) την ταυτότητά μου και μου είπαν ότι θα είναι ενεργό σε 2 εργάσιμες.

Το πακετάκι λέει επάνω "12€ δωρεάν χρόνος ομιλίας, 1€/μήνα για 12 μήνες με την προϋπόθεση 1 ανανέωση χρόνου ομιλίας" (sic).

Ρώτησα το παιδί που τα μοίραζε και μου είπε ότι εννοεί μία ανανέωση κάθε μήνα.

Έτσι είναι, όντως;

(Γιατί στην κοσμοτέ με μία ανανέωση τον πρώτο μήνα, σου δίνει και τα 12€ -1 ανά μήνα).

καλησπέρα!

το vodafone passport πλέον ισχύει μόνο στα συμβόλαια? στη καρτοκινητή το σταμάτησαν?

όχι ισχύει για όλα τα κινητά vodafone συμβόλαια και καρτοκινητα για ενεργοποίηση και για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε το 1333 δωρεάν

Νομίζω είναι μία ανανέωση γενικά.

1 ανανέωση το μήνα είναι ;)

Και πριν 2 χρόνια, μία ανανέωση το μήνα ήταν, οπότε μάλλον έτσι θα είναι και τώρα, φαίνεται.

Εν τω μεταξύ μόλις την πάτησα με το ιντερνετ όλη μέρα με 1€ και χρεώθηκα το 1€ κατά λάθος:

έχω το VF joy 845 με ένα CU με πακέτο data και ήθελα να αλλάξω sim και να βάλω στη συσκευή μια άλλη sim vodafone νέας καρτοκινητής για να καλέσω με το 1 λεπτό το λεπτό, που έχω. Έσβησα το κινητό χωρίς πρώτα να κλείσω την διακίνηση δεδομένων και άλλαξα sim και το ξανάνοιξα, και αυτό με το που άνοιξε πήγε αμέσως και συνδέθηκε (κάποια εφαρμογή, ή το google από μόνο του ή άγγιξα κατά λάθος το 360 στην βιασύνη μου να μπω στα μενού να κλείσω τα data) και, τσακ, πριν προλάβω να μπω στο μενού να απενεργοποιήσω τα δεδομένα μου το είχε φάει το 1 ευρώ [=100 λεπτά ομιλίας, αφού τον αριθμό αυτόν τον χρησιμοποιώ μόνο για το 1 λεπτό το λεπτό]! Αν δεν υπήρχε το "Ιντερνετ όλη μέρα", θα μου έτρωγε 2-3 σεντς μόνο, πιστεύω...

προσωπικα το θεωρω μεγαλη απατη το ιντερνετ ολη μερα.και καλα για την προστασια του συνδρομητη
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και πριν 2 χρόνια, μία ανανέωση το μήνα ήταν, οπότε μάλλον έτσι θα είναι και τώρα, φαίνεται.

Εν τω μεταξύ μόλις την πάτησα με το ιντερνετ όλη μέρα με 1€ και χρεώθηκα το 1€ κατά λάθος:

έχω το VF joy 845 με ένα CU με πακέτο data και ήθελα να αλλάξω sim και να βάλω στη συσκευή μια άλλη sim vodafone νέας καρτοκινητής για να καλέσω με το 1 λεπτό το λεπτό, που έχω. Έσβησα το κινητό χωρίς πρώτα να κλείσω την διακίνηση δεδομένων και άλλαξα sim και το ξανάνοιξα, και αυτό με το που άνοιξε πήγε αμέσως και συνδέθηκε (κάποια εφαρμογή, ή το google από μόνο του ή άγγιξα κατά λάθος το 360 στην βιασύνη μου να μπω στα μενού να κλείσω τα data) και, τσακ, πριν προλάβω να μπω στο μενού να απενεργοποιήσω τα δεδομένα μου το είχε φάει το 1 ευρώ [=100 λεπτά ομιλίας, αφού τον αριθμό αυτόν τον χρησιμοποιώ μόνο για το 1 λεπτό το λεπτό]! Αν δεν υπήρχε το "Ιντερνετ όλη μέρα", θα μου έτρωγε 2-3 σεντς μόνο, πιστεύω...

παραπάνω θα σου έτρωγε . Τώρα εκμεταλευσου το ίντερνετ όλη μέρα μέχρι τις 4 το πρωί σήμερα. Από 2/5 θα βάλει και η κοσμούε το αντίστοιχο ίντερνετ όλη μέρα στο δίκτυο της με 1€ για 20μβ ίντερνετ εικονικά απεριόριστα όπως και στην βοντα . Απλά στην κόσμοτε το αντίστοιχο πακέτο θα ισχύσει για 24ώρες από την στιγμή που μπεις στο ίντερνετ και όχι μέχρι τις 4 το πρωί όπως είναι στην βοντα . Πιστεύω ότι όταν βγει θα το αλλάξει και η βοντα για να μην χάσει κόσμο. Αν και το δίκτυο της κόσμοτε είναι πολύ υπέρφορτωμένο παρά πολλές φορές την ημέρα λόγω μεγάλου όγκου συνδρομητών.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked