Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που μόλις έγραψες ποιός σου το έχει μάθει?

Αν είναι καρτοκινητό δεν υπάρχει απολύτως καμία δέσμευση.

Εγώ έχω κάνει φορητότητα καρτοκινητού και καπάκι φορητότητα , γιαυτό το λεω.

αυτο που εγραψα δεν μου το εμαθε κανενας. το διαβασα πανω απο 50 φορες στο myphone. αν δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα γιαυτο υπαρχουν και οι υπολοιποι συμφορουμιτες. για να διορθωνουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο το myaccount δεν φαινεται. ισως με κληση στην εξυπηρετηση πελατων

Δεν με καλύπτει και τόσο,γιατί βαριέμαι να μιλάω.:rolleyes::happy:

- - - -

Εμένα που το myaccount το έχω από αρκετά πιο παλιά (σίγουρα πάνω από χρόνο, ίσως και 2-3 χρόνια), το username μου είναι ο αριθμός του κινητού μου, γιατί τότε ήταν έτσι υποχρεωτικά. Για δοκίμασε! Βάλε username τον αριθμό σου και μετά πάτα ότι έχεις ξεχάσει το password σου.

Πωπω... Ηταν τοσο απλο... Εισαι εκπληκτικη! Ευχαριστω!

Έχει βγει καμία χριστουγεννιάτικη προσφορά όσον αφορά το νέο καρτοκινητο βοντα;. Edited by JOHNMEGARYTHMOS

μακαρι να δωσουν mb δωρο σε καρτοπρογραμμα και σε ολα τα καρτοκινητα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

αυτο που εγραψα δεν μου το εμαθε κανενας. το διαβασα πανω απο 50 φορες στο myphone. αν δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα γιαυτο υπαρχουν και οι υπολοιποι συμφορουμιτες. για να διορθωνουν

Οι 30 μέρες είναι ο ελάχιστος χρόνος από την ενεργοποίηση ενός καρτοκινητού για να μετατραπεί σε συμβόλαιο της ίδιας εταιρείας . Όταν γίνεται φορητότητα δεν υπάρχουν προϋποθέσεις.

Γενικά όσο θα γίνεται ευρέως γνωστό ότι η φορητότητα διαρκεί 3 εργάσιμες μέρες , οι "διπλές" φορητότητες θα είναι της μόδας!!

lalista.gr

μακαρι να δωσουν mb δωρο σε καρτοπρογραμμα και σε ολα τα καρτοκινητα

Ξεκίνησε ήδη το "πανηγύρι"

Ξεκίνησε ήδη το "πανηγύρι"

αυτο το εχω δει...δεν χανεις καρτα αμα τα ενεργοποιησεις???

ισχει για καρτοπρογραμμα?

Φιλικά Γιώργος

αυτο το εχω δει...δεν χανεις καρτα αμα τα ενεργοποιησεις???

ισχει για καρτοπρογραμμα?

Κάποιος φίλος μου είπε οτι το έκανε

Εγώ που προσπάθησα να το κάνω με Καρτοκινητή, δεν με αφήνει ...με το παρακάτω μύνημα.

Sorry, αλλά μόνο όσοι ανήκουν στην παρέα του CU μπορούν να κάνουν εγγραφή στο http://www.vodafoneCU.gr.

Αν έχεις ήδη καρτοκινητό Vodafone μπορείς να καλέσεις δωρεάν στο 1266 και να έρθεις στο Vodafone CU στο φτερό!

Μήπως ισχύει μόνο για το CU ????

Και αν πάω CU οπως λέει χάνω κάτι ???

Τα 10 ευρώ της κάρτας που εβαλα σήμερα τα χάνω ????

Και επειδή είμαι νέος στα καρτοκινητά (10 χρόνια μ@λ@κας με συμβόλαιο) μήπως κάποιος με απλα λόγια να μου πει

ποιές ειναι οι διαφορές CU και Καρτοκινητής ????

Στο site εχει μεγάλη πλάκα ...

Δείτε εδώ http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/allagi-paketou/

Διπλα-διπλα την μια λέει :

Και μάλιστα, αν έχεις το πρόγραμμα Vodafone Unlimited, θα παραμείνεις εγγεγραμμένος

και θα διατηρήσεις τυχόν υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας ή SMS που έχεις κερδίσει από προηγούμενη ανανέωση.

Και ακριβώς απο κάτω στα τιπς

Αν μεταφερθείς στο Vodafone CU ή πας σε άλλο πακέτο καρτοκινητής Vodafone θα διαγραφείς αυτόματα από

οποιαδήποτε προσφορά ή υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, και θα χάσεις τυχόν υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας,

SMS ή MB που έχεις στη διάθεση σου. Γι’ αυτό πριν αλλάξεις πακέτο καρτοκινητής κάνε πρώτα ένα check.

Συγνώμη αλλα δεν βγάζω ακρη για το τι ισχύει αν πάω απο Καρτοκινητή σε CU η αντιστροφα...

Χάνοναι τα υπολοιπα χρονου και ΜΒ ????

Αν κάποιος μπορει να βοηθήσει ??????

Ευχαριστώ

colossus

Edited by colossus_r

Κάποιος φίλος μου είπε οτι το έκανε

Εγώ που προσπάθησα να το κάνω με Καρτοκινητή, δεν με αφήνει ...με το παρακάτω μύνημα.

Sorry, αλλά μόνο όσοι ανήκουν στην παρέα του CU μπορούν να κάνουν εγγραφή στο http://www.vodafoneCU.gr.

Αν έχεις ήδη καρτοκινητό Vodafone μπορείς να καλέσεις δωρεάν στο 1266 και να έρθεις στο Vodafone CU στο φτερό!

Μήπως ισχύει μόνο για το CU ????

Και αν πάω CU οπως λέει χάνω κάτι ???

Τα 10 ευρώ της κάρτας που εβαλα σήμερα τα χάνω ????

Και επειδή είμαι νέος στα καρτοκινητά (10 χρόνια μ@λ@κας με συμβόλαιο) μήπως κάποιος με απλα λόγια να μου πει

ποιές ειναι οι διαφορές CU και Καρτοκινητής ????

Στο site εχει μεγάλη πλάκα ...

Δείτε εδώ http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/allagi-paketou/

Διπλα-διπλα την μια λέει :

Και μάλιστα, αν έχεις το πρόγραμμα Vodafone Unlimited, θα παραμείνεις εγγεγραμμένος

και θα διατηρήσεις τυχόν υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας ή SMS που έχεις κερδίσει από προηγούμενη ανανέωση.

Και ακριβώς απο κάτω στα τιπς

Αν μεταφερθείς στο Vodafone CU ή πας σε άλλο πακέτο καρτοκινητής Vodafone θα διαγραφείς αυτόματα από

οποιαδήποτε προσφορά ή υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, και θα χάσεις τυχόν υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας,

SMS ή MB που έχεις στη διάθεση σου. Γι’ αυτό πριν αλλάξεις πακέτο καρτοκινητής κάνε πρώτα ένα check.

Συγνώμη αλλα δεν βγάζω ακρη για το τι ισχύει αν πάω απο Καρτοκινητή σε CU η αντιστροφα...

Χάνοναι τα υπολοιπα χρονου και ΜΒ ????

Αν κάποιος μπορει να βοηθήσει ??????

Ευχαριστώ

colossus

Οχι ειμουν στο νεο καρτοκινητο με ιντερνετ ολη μερα και απεριοριστα ..ακυρωσα μονο το ιντερνετ ολη μερα στο 1350 αλλαξα πακετο στο 1266 και γραφτηκα για την προσφορα ... δεν εχασα τιποτα ουτε υπολοιπο χρονου ουτε τα απεριοριστα ...και πηρα και την προσφορα. Η γυναικα μου ειχε νεο καρτοκινητο και ενεργοποιημενο το surf & mail 60 ... γυρισε και αυτη στο cu και απλα γραφτηκε για τα δωρεαν μηνυματα σε ολους.Δεν εχασε ουτε και αυτη κατι με την αλλαγη πακετου οποτε .. προχωρα αφοβα !!!

Η γυναικα μου ειχε νεο καρτοκινητο και ενεργοποιημενο το surf & mail 60 ... γυρισε και αυτη στο cu και απλα γραφτηκε για τα δωρεαν μηνυματα σε ολους.Δεν εχασε ουτε και αυτη κατι με την αλλαγη πακετου οποτε .. προχωρα αφοβα !!!

ειχα την εντυπωση οτι οταν αλλαζεις πακετο χανονται ολα τα προπληρωμενα προγραμματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειχα την εντυπωση οτι οταν αλλαζεις πακετο χανονται ολα τα προπληρωμενα προγραμματα

τα κοινα πακέτα δεν διαγράφονται όταν κανείς αλλαγή , μόνο τα πακέτα που δεν είναι ίδια χάνονται π.χ. Εάν είσαι νέο καρτοκινητο και ενεργοποιήσεις το σούπερ πακέτο μετά 150 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και κανείς αλλαγή μετά για cu το χάνεις επειδή δεν υπάρχει στο cu το συγκεκριμένο πακέτο. Επίσης εάν αντίστροφα είσαι cu και έχεις ενεργοποιήσει το unlimited και έχεις βάλει 5€ κάρτα και έχεις τα απεριόριστα προς cu (κλήσεις, μυνήματα) μετά πας να κανείς αλλαγή πακέτου στο νέο καρτοκινητο ή στο vodafone international χάνονται τα 1500.

Ερώτηση αν και μάλλον είναι το πιο λογικό να υσχίει: Αν βάλεις 10 ευρώ σε cu για τα 1500'+1500...και προσθέσεις και 5 ευρώ για τα 150 λεπτά σε σταθερά...υπάρχει πρόβλημα ?

Ερώτηση αν και μάλλον είναι το πιο λογικό να υσχίει: Αν βάλεις 10 ευρώ σε cu για τα 1500'+1500...και προσθέσεις και 5 ευρώ για τα 150 λεπτά σε σταθερά...υπάρχει πρόβλημα ?

κανενα προβλημα. γιατι να υπαρχει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πράγματι, αυτός είναι καλός συνδυασμός τώρα που το λες... thanks

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

κανενα προβλημα. γιατι να υπαρχει?

Ρώτησα γιατί δεν ξέρω το κατά πόσο υπάρχει ακόμα η προσφορά. Αφού έτσι και αλλιώς μένουν στην κάρτα, είπα να τα χρησιμοποιήσω ενεργοποιώντας αυτή την προσφορά. Θα καλύψει την μείωση του χρόνου που αφαίρεσα από προηγούμενο πρόγραμμα συμβολαίου. ;)

Πράγματι, αυτός είναι καλός συνδυασμός τώρα που το λες... thanks

Ναι, ειδικά αν δεν χρησιμοποιείς τα 5 ευρώ που βάζεις για άλλο λόγο...;):D

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!

Οχι ειμουν στο νεο καρτοκινητο με ιντερνετ ολη μερα και απεριοριστα ..ακυρωσα μονο το ιντερνετ ολη μερα στο 1350 αλλαξα πακετο στο 1266 και γραφτηκα για την προσφορα ... δεν εχασα τιποτα ουτε υπολοιπο χρονου ουτε τα απεριοριστα ...και πηρα και την προσφορα. Η γυναικα μου ειχε νεο καρτοκινητο και ενεργοποιημενο το surf & mail 60 ... γυρισε και αυτη στο cu και απλα γραφτηκε για τα δωρεαν μηνυματα σε ολους.Δεν εχασε ουτε και αυτη κατι με την αλλαγη πακετου οποτε .. προχωρα αφοβα !!!

Ευχαριστώ για την απαντηση..θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω

Για να στέλνω προς cu ή Vodafone (unlimited) πρέπει να έχω συγκεκριμένο υπόλοιπο στην κάρτα μου ?

CU.

edit:

"Τι θα γίνει αν ξεχαστώ και βάλω κάρτα ενώ έχω ακόμα δωρεάν λεπτά ή SMS;

* Σε περίπτωση που υπάρχουν υπολειπόμενα δωρεάν λεπτά ή SMS από κάρτα 5€ και βάλεις κάρτα 10€ και άνω ή αντίστροφα, τότε θα διατηρήσεις τα υπολειπόμενα λεπτά και SMS από την προηγούμενη κάρτα, δηλαδή τα δωρεάν λεπτά και SMS προς CU και προς Vodafone. Προτεραιότητα στην κατανάλωση θα έχουν τα λεπτά ή τα SMS με τη συντομότερη ημερομηνία λήξης."

Παιδιά για εξηγήστε μου λίγο τι λέει, αν βάλω π.χ 10€ κάρτα ενώ έχω ήδη τα λεπτά/sms προς cu...μένουν αυτά και απλά μπορώ να τα στείλω προς όλη την Vodafone ?

Edited by sv2evs

Παιδιά σας παρακαλώ, θέλω να μου απαντήσετε το συντομότερο δυνατό. Μπορεί να μη 'ποστάρω' στο κατάλληλο θέμα αλλά σκέφτηκα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα για μία, μόνο, απορία μου. Έχω Vodafone A La Carte και θέλω να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας. Ποιά είναι η χαμηλότερης αξίας κάρτα που μπορώ να βάλω αλλά και να μπορώ να τη χρησιμοποιήσω άμεσα για SMS. Αυτό το ρωτάω επειδή θυμάμαι ότι πολύ παλιά είχα αγοράσει μία κάρτα των 3€ και δε μπορούσα να στείλω SMS εαν δεν έκανα ανανέωση ίση ή μεγαλύτερη από 10€, και όλα αυτά χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει προηγουμένως την υπηρεσία επέκτασης υπολοίπου.

Παρακαλώ τους Admin ακόμη και αν κρίνουν πως το ποστ μου είναι εκτός θέματος να μη το διαγράψουν γιατί θέλω άμεση απάντηση μια και θέλω να κάνω κατανάλωση της κάρτας μέχρι αύριο και αφού δε μιλάω πολύ, δεν υπάρχχει λόγος να κάνω ανανέωση 10€.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων πάρα πάρα πολύ :happy:

:dance:

σκέφτηκα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα για μία, μόνο, απορία μου. Έχω Vodafone A La Carte και θέλω να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας. Ποιά είναι η χαμηλότερης αξίας κάρτα που μπορώ να βάλω αλλά και να μπορώ να τη χρησιμοποιήσω άμεσα για SMS.

Πας σε ένα κατάστημα Vodafone και νομίζω μπορείς να κάνεις ότι ανανέωση/προσθήκη θέλεις...:rolleyes:

παιδιά εγω έχω το surf &mail 60 .που λήγει στις 20 του μήνα αλλα θέλω να βάλω το Internet όλη μέρα τώρα .μπορώ κάπως να ακύρωσω το άλλο πακέτο ;

απο οτι ξερω υπαρχει 5αευρη καρτα ανανεωσης

Εαν υπάρχει θα μπορώ σίγουρα να τη χρησιμοποιήσω άμεσα για SMS (ΟΧΙ για κλήσεις) ή θα μου ζητάει και πάλι, πρώτα να κάνω ανανέωση ίση ή μεγαλύτερη των 10€; Επιπλέον εάν υπάρχει το κάθε περίπτερο-ψιλικατζίδικο δεν ωφείλει να την έχει;

Πας σε ένα κατάστημα Vodafone και νομίζω μπορείς να κάνεις ότι ανανέωση/προσθήκη θέλεις...:rolleyes:

Εννοείς πως μπορώ να βάλλω οποιοδήποτε ποσό θέλω από 0,20€ έως άπειρο :worry: Εαν ναι, δε το 'χω ξανακούσει:confused:

παιδιά εγω έχω το surf &mail 60 .που λήγει στις 20 του μήνα αλλα θέλω να βάλω το Internet όλη μέρα τώρα .μπορώ κάπως να ακύρωσω το άλλο πακέτο ;

Νομίζω όχι, δε μπορείς να το αλλάξεις τώρα. :(

Edited by mouse
:dance:

Εαν υπάρχει θα μπορώ σίγουρα να τη χρησιμοποιήσω άμεσα για SMS (ΟΧΙ για κλήσεις) ή θα μου ζητάει και πάλι, πρώτα να κάνω ανανέωση ίση ή μεγαλύτερη των 10€; Επιπλέον εάν υπάρχει το κάθε περίπτερο-ψιλικατζίδικο δεν ωφείλει να την έχει;

ναι την εχουν...απο οτι ξερω μπορεις να στειλεις μυνημα αμεσα

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked