Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέχρι πριν μερικές μέρες, όταν καλούσα στο 1252 για να ακούσω το υπόλοιπο μου, μπορούσα πατώντας αμέσως το 1 ή το 4 να ακούσω το υπόλοιπο μου, διακόπτοντας την ακρόαση του διαφημιστικού μηνύματος κάποιας προσφοράς της Vodafone που έπαιζε.

Εδώ και λίγες μέρες αυτό δεν μπορεί να γίνει πλέον!

Πρέπει να ακουστεί όλο το διαφημιστικό για να μπορέσει να γίνει δεκτή η εντολή του 1 ή του 4. :mad:

Υπάρχει καμιά "παράκαμψη"; (όπως το 6971314 για την κοσμοκάρτα)

Πολύ με τσάντισε αυτή η αλλαγή από την Vodafone, αντί να κάνουν καμιά σοβαρή δουλειά κάθονται και χαλάνε τα καλώς κείμενα...

[Νταξ, το ξέρω ότι υπάρχει και το sms αλλά προτιμάω το ηχητικό μήνυμα...]

Μόλις έλαβα ένα sms από 54944. Διαγωνισμός από ότι καταλαβαίνω με χρέωση 1.23E/sms για να κερδίσει κανείς 1000 ευρώ/ώρα (λέει).

Μέχρι πριν μερικές μέρες, όταν καλούσα στο 1252 για να ακούσω το υπόλοιπο μου, μπορούσα πατώντας αμέσως το 1 ή το 4 να ακούσω το υπόλοιπο μου, διακόπτοντας την ακρόαση του διαφημιστικού μηνύματος κάποιας προσφοράς της Vodafone που έπαιζε.

Εδώ και λίγες μέρες αυτό δεν μπορεί να γίνει πλέον!

Πρέπει να ακουστεί όλο το διαφημιστικό για να μπορέσει να γίνει δεκτή η εντολή του 1 ή του 4. :mad:

Υπάρχει καμιά "παράκαμψη"; (όπως το 6971314 για την κοσμοκάρτα)

Πολύ με τσάντισε αυτή η αλλαγή από την Vodafone, αντί να κάνουν καμιά σοβαρή δουλειά κάθονται και χαλάνε τα καλώς κείμενα...

[Νταξ, το ξέρω ότι υπάρχει και το sms αλλά προτιμάω το ηχητικό μήνυμα...]

και εμενα μου το εκανε...μου εσπασε τα νευρα...οσοι ακουνε τα μυνηματα στα αγγλικα ειναι πιο βασσανο...ξερουμε για το vodafone internet ολη μερα απο το καλοκαιρι:lol:

Μόλις έλαβα ένα sms από 54944. Διαγωνισμός από ότι καταλαβαίνω με χρέωση 1.23E/sms για να κερδίσει κανείς 1000 ευρώ/ώρα (λέει).

και εμεις τα εχουμε λαβει...σε εμενα ηρθαν δυο και μετα σταματησαν

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

εχει στο site ενα αριθμο οπου στελνεις τη λεξη στοπ και δε σε ξαναενοχλουνε με βλακειες. Εγω παροτι λαμβανα τετοια sms δεν ειχα απαντησει ποτε. Οταν εστειλα το στοπ μου λενε ευχαριστουμε για την εγγραφη και λαβατε 10 ποντους ή κατι τετοιο εν ολιγοις. Παντως απο τοτε δεν ξαναστειλανε Edited by morfeas-dsl-

εχει στο site ενα αριθμο οπου στελνεις τη λεξη στοπ και δε σε ξαναενοχλουνε με βλακειες. Εγω παροτι λαμβανα τετοια sms δεν ειχα απαντησει ποτε. Οταν εστειλα το στοπ μου λενε ευχαριστουμε για την εγγραφη και λαβατε 10 ποντους ή κατι τετοιο εν ολιγοις. Παντως απο τοτε δεν ξαναστειλανε

Αν μπορεις να μας δωσεις πληροφοριες γιατι στην σελιδα της βονταφον δεν μπορω να το βρω...αν μπορεις ποσταρε τον αριθμο που στελνεις μηνυμα και τι στελνεις..η καποιο λινκ..

Ευχαριστω :)

Αν μπορεις να μας δωσεις πληροφοριες γιατι στην σελιδα της βονταφον δεν μπορω να το βρω...αν μπορεις ποσταρε τον αριθμο που στελνεις μηνυμα και τι στελνεις..η καποιο λινκ..

Ευχαριστω :)

Απο το site της vodafone για το διαγωνισμο με τα 100 ευρω:

Ποια λέξη μπορώ να στείλω και που για να μην λαμβάνω ενημερωτικά μηνύματα;

Αν δεν θέλεις να λαμβάνεις άλλα μηνύματα από εμάς μπορείς να στείλεις τη λέξη ΣΤΟΠ στο 19541 (χωρίς χρέωση).

Επιπλέον μπορείς να καλείς 24 ώρες το 24ωρο στο 1238 από κινητό Vodafone δωρεάν. Αν στη συνέχεια θέλεις να ξανασυμμετάσχεις στον διαγωνισμό δεν έχεις παρά να στείλεις την απάντησή στην τελευταία ερώτηση που έλαβες! Δεν θα χάσεις τους πόντους που είχες συγκεντρώσει!

Μπες στο http://www.vodafonecu.gr και διάλεξε το δώρο σου 100 Mb internet ή 100 sms προς όλους με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας έως 31-12-2010.

Μπες στο http://www.vodafonecu.gr και διάλεξε το δώρο σου 100 Mb internet ή 100 sms προς όλους με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας έως 31-12-2010.

ναι το ξέρω μου ήρθε μάιλ για την συγκεκριμένη προσφορά του cu . Είναι όπως ακριβώς και το whats up reload μπαίνεις και κανείς εγράφη στο συγκεκριμένο σίτε ή εάν έχεις λογαριασμό ήδη από το my account μπαίνεις κατευθείαν με τα στοιχεία αυτα χωρίς να κανείς εγράφη. Επίσης είναι όπως και το vodafone unlimited που κάθε κάρτα ανανέωσης μηδενίζει τα υπάρχουσα μυνήματα και μβ ίντερνετ κάθε φορά που κανείς ανανέωση και εξαργυρωνεις τα δώρα σου παίρνεις καινούργια. Μια χαρά θα στείλουμε δωρεάν μυνήματα προς όλα τα δίκτυα δωρεάν τις γιορτές των χριστουγέννων και από σήμερα. Μια χαρά επιτέλους δωρεάν μυνήματα προς όλα τα δίκτυα.

Σύμφωνα με τους όρους "Μπορείς να λάβεις το δώρο σου με οποιαδήποτε ανανέωση χρόνου ομιλίας. Εξαιρούνται τα bonus και οι υπηρεσίες Vodafone Sharing και Επέκτασης Υπολοίπου."

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Σύμφωνα με τους όρους "Μπορείς να λάβεις το δώρο σου με οποιαδήποτε ανανέωση χρόνου ομιλίας. Εξαιρούνται τα bonus και οι υπηρεσίες Vodafone Sharing και Επέκτασης Υπολοίπου."

αρα συμφερει να ανανεωνεις με πενταρες καρτες για να παιρνεις οσα περισσοτερα μηνυματα η mb. 2-3 πενταρες καρτες και εβγαλες και με το παραπανω ολα τα μηνυματα των γιορτων

αρχιζει να υπαρχει μια κινητικοτητα και αυτο ειναι πολυ καλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

λίγο offtopic ίσως, αλλά το βλέπω σαν αντιγραφή μάλλον των bonus του what's up. Δεν χαλάει νομίζω κανέναν.

Δεν ειναι λιγο αδικο για τους κατοχους ομως του νεου καρτοκινητου γενικα?Ο αλλος 3Ε για 60ΜΒ και ο Σι Γιου .. με ανανεωση 100 ΜΒ ...κατσε ..τουλαχιστον αν το κανεις για ολους σιγουρα οι αγορες καρτων ανανεωσης θα ανεβουν...

λίγο offtopic ίσως, αλλά το βλέπω σαν αντιγραφή μάλλον των bonus του what's up. Δεν χαλάει νομίζω κανέναν.

καλύτερο όμως καθώς δεν σε περιορίζει στο ποσό της κάρτας και δίνει 100 σε όλα τα ποσά.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδιά παίρνω στο 1252 να μαθω ποση κάρτα έχω, αλλά έχει στο αυτόματο μια γκόμενα να διαφημίζει ένα πακέτο και παρόλο που πατάω "1" δε μπαίνει στο μενού! Πρέπει να περιμένω να τελειώσει το spam!
[sIGPIC][/sIGPIC]

^ Ναι, αυτό συμβαίνει εδώ και καμιά βδομαδα, το είπα κι εγώ!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3385391#post3385391

Αν βρεις τρόπο να το παρακάμψεις, πέστο και σε μας! ;)

Δεν ειναι λιγο αδικο για τους κατοχους ομως του νεου καρτοκινητου γενικα?Ο αλλος 3Ε για 60ΜΒ και ο Σι Γιου .. με ανανεωση 100 ΜΒ ...κατσε ..τουλαχιστον αν το κανεις για ολους σιγουρα οι αγορες καρτων ανανεωσης θα ανεβουν...

Κανένα πρόβλημα ,

με μια κλήση στο 1266 μεταφέρεσε στο CU .Όταν λήξη η προσφορά μπορείς να πάς πάλι στο νέο καρτοκινητό .

και σε μενα συνεβη...ομως νομιζω οτι δεν μου ειπε και ποτε λιγει η καρτα...ελεος...απο οτι νομιζω...

και αλλο ενα που θελω να πω ειναι οτι μου ξαναεστειλε για 2η συνεχομενη μερα το 59444 μυνημα για τον διαγωνισμο ενω δεν εχω απαντησει σε κανενα πως σταματαει?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

και σε μενα συνεβη...ομως νομιζω οτι δεν μου ειπε και ποτε λιγει η καρτα...ελεος...απο οτι νομιζω...

και αλλο ενα που θελω να πω ειναι οτι μου ξαναεστειλε για 2η συνεχομενη μερα το 59444 μυνημα για τον διαγωνισμο ενω δεν εχω απαντησει σε κανενα πως σταματαει?

Πρώτο post στη σελίδα που έγραψες μόλις τώρα......

Και εκτός αυτού το γράφει και στο επίσημο site της Vodafone......

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Κανένα πρόβλημα ,

με μια κλήση στο 1266 μεταφέρεσε στο CU .Όταν λήξη η προσφορά μπορείς να πάς πάλι στο νέο καρτοκινητό .

Το σκεφτηκα απλα εχω ενεργοποιημενο το 2 ωρες προς ολους.Στο cu δεν υπαρχει αυτο γιαυτο ψιλοξενερωσα.

Το σκεφτηκα απλα εχω ενεργοποιημενο το 2 ωρες προς ολους.Στο cu δεν υπαρχει αυτο γιαυτο ψιλοξενερωσα.

Προφανώς θέλεις όλες τις προσφορές ταυτόχρονα .....

Δυστυχώς , πάντα χρειάζεται να κάνουμε επιλογές .

Αν εκτιμάς πιο πολύ τα 100 ΜΒ και τα απεριόριστα, από τις δύο ώρες, πάς CU

αλλιώς μια χαρά .

Εγώ χρησιμοποιώ μόνο τα Απεριόριστα ( τα οποία δεν συμβάδίζουν με τις δύο ώρες ), αλλά επειδή βάζω και τα 30 λεπτά και 30 SMS κάθε βδομάδα για τα άλλα δίκτυα προσωρινά δεν με συμφέρει να παώ CU . Internet Μπαίνω από το WU .Τελικά πρέπει να κυκλοφορείς με 3 κινητά για να εκμεταλεύεσαι τις προσφορές.

έκανα εγγραφή στο vodafonecu.gr και μου ήρθε μήνυμα για τα 100sms προς όλους που διάλεξα. Μα καλά, το μήνυμα σε greekenglish ? :)

έκανα εγγραφή στο vodafonecu.gr και μου ήρθε μήνυμα για τα 100sms προς όλους που διάλεξα. Μα καλά, το μήνυμα σε greekenglish ? :)

για τους αλβανους...

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked