Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδιά η vodafone cu υποστηρίζει την δυνατότητα δωρεάν facebook από το κινητό?

ναι φιλε...η voda εχει αλλαξει τις ρυθμισεις του ιντερνετ και τις εβαλε και στα καρτοκινητα...μπορεις να μπαινεις και σε αλλα site αλλα εκει θα χρεωνεσε

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Εχω alacart και ηρθε μυνημα "τωρα εχετε αυτοματα και εντελως δωρεαν 500ΜΒ ιντερνετ εως 12-11- !!Μπητε σε ολες τις αγαπημενες σας σελιδες κλπ δωρεαν απο το κινητο σας" .

ενεργοποιησες κανενα προγραμμα? Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

ενεργοποιησες κανενα προγραμμα?

Οχι τιποτα.Το μονο που εχω ενεργοποιημενο ειναι ,απο πολυ καιρο,το 1' το λεπτο προς 2 αριθμους.

Εχω alacart και ηρθε μυνημα "τωρα εχετε αυτοματα και εντελως δωρεαν 500ΜΒ ιντερνετ εως 12-11- !!Μπητε σε ολες τις αγαπημενες σας σελιδες κλπ δωρεαν απο το κινητο σας" .

ωραία προσφορά αλλά με χρονικό όριο μόνο μια βδομάδα; αν ήταν για κανα μήνα θα ήταν πολύ καλύτερη περίπτωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι φιλε...η voda εχει αλλαξει τις ρυθμισεις του ιντερνετ και τις εβαλε και στα καρτοκινητα...μπορεις να μπαινεις και σε αλλα site αλλα εκει θα χρεωνεσε

να ρωτήσω ώμος κάθε φορά που μπαίνω facebook απο την σελίδα 0.facebook.com μου χρεώνει! ρώτησα στο κατάστημα και μου είπαν ότι έπρεπε να απενεργοποιήσω την λειτουργία να μην βλέπω τις εικόνες , το έκανα αλλά εξακολουθεί να με χρεώνει κάθε φορά... καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό ?

ρε παιδια,vodafone live,zero facebook,και ιντερνετ δεν μπαινει.μονο μεσω opera μπαινει για ιντερνετ κανονικα-με ψιλοδυσκολια.τι συμβαινει;αλλαξαν τιποτα ρυθμισεις;παλια εμπαινα κανονικα δεν εχω πειραξει τιποτα.

Ελπίζω το εν λόγω μήνυμα να σου ήρθε από 4ψήφιο ή 5ψήφιο αριθμό ή από τα αυτοματοποιημένα της Vodafone κι όχι από άλλο αριθμό(σ.σ. παραπλανητικές διαφημίσεις του τύπου "Στείλε σε 10 άτομα το τάδε μήνυμα και θα έχεις την τάδε υπηρεσία για πάντα") :rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

να ρωτήσω ώμος κάθε φορά που μπαίνω facebook απο την σελίδα 0.facebook.com μου χρεώνει! ρώτησα στο κατάστημα και μου είπαν ότι έπρεπε να απενεργοποιήσω την λειτουργία να μην βλέπω τις εικόνες , το έκανα αλλά εξακολουθεί να με χρεώνει κάθε φορά... καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό ?

πρεπει να ρυθμισεις στο κινητο να σε βαλει με προφιλ vf live:)

Φιλικά Γιώργος

Ελπίζω το εν λόγω μήνυμα να σου ήρθε από 4ψήφιο ή 5ψήφιο αριθμό ή από τα αυτοματοποιημένα της Vodafone κι όχι από άλλο αριθμό(σ.σ. παραπλανητικές διαφημίσεις του τύπου "Στείλε σε 10 άτομα το τάδε μήνυμα και θα έχεις την τάδε υπηρεσία για πάντα") :rolleyes:

Do i look stupid? :p:lol::)

Αποστολεας φαινετε "Vodafone" οπως ειναι και ολα τα ενημερωτικα sms που λαμβανω (κατω απο 1€ υπολοιπο,μπονους 45 λεπτων μεχρι ταδε κλπ).

Τα σπαμ ή chain sms/emails τα σβηνω κατευθειαν .

Το δοκιμασα για λιγο χθες και δεν αφαιρει απο το υπολοιπο μου.

Do i look stupid? :p:lol::)

Αποστολεας φαινετε "Vodafone" οπως ειναι και ολα τα ενημερωτικα sms που λαμβανω (κατω απο 1€ υπολοιπο,μπονους 45 λεπτων μεχρι ταδε κλπ).

Τα σπαμ ή chain sms/emails τα σβηνω κατευθειαν .

Το δοκιμασα για λιγο χθες και δεν αφαιρει απο το υπολοιπο μου.

τι θες να πεις???οτι σου στελνουν μηνηματα συνεχεια ασχετα??

Φιλικά Γιώργος

τι θες να πεις???οτι σου στελνουν μηνηματα συνεχεια ασχετα??

Τωρα με τις εκλογες εχω δεχτει 3 μηνυματα απο υποψηφιους που δεν μπορω να καταλαβω και που βρηκαν το νουμερο μου :mad: .

Email στο pc πολλα και πάνε κατευθειαν στο καλαθι.

Απο voda δεχομαι μηνυματα για χαμενες κλησεις (οταν πχ το εχω κλειστο) ,οταν ηδη εχω συνομιλια και με καλει καποιος,τα μηνυματα για τους διαγωνισμους που κανει,για νεες υπηρεσιες κλπ.Αυτα.

Τωρα με τις εκλογες εχω δεχτει 3 μηνυματα απο υποψηφιους που δεν μπορω να καταλαβω και που βρηκαν το νουμερο μου :mad: .

Email στο pc πολλα και πάνε κατευθειαν στο καλαθι.

Απο voda δεχομαι μηνυματα για χαμενες κλησεις (οταν πχ το εχω κλειστο) ,οταν ηδη εχω συνομιλια και με καλει καποιος,τα μηνυματα για τους διαγωνισμους που κανει,για νεες υπηρεσιες κλπ.Αυτα.

αυτο με τα μυνηματα για εκλογες το εχω παθει και εγω..λογικα το δινει καποιος πολιτικος γνωστος σου σε εναν αλλον και παει λεγοντας

Φιλικά Γιώργος

πρεπει να ρυθμισεις στο κινητο να σε βαλει με προφιλ vf live:)

φίλε μου μπορείς να μου πεις πως θα το κανό αυτό ?

εχεις αποθηκευμενη την ιστοσελιδα στο κινητο σου...εμενα στο νοκια 6730 μου που εχω για 2ο κινητο παω στους σελιδοδικτες και παταω επεξεργασια και απο εκει μεσα αλλαζω προφιλ...αυτο που λες το εχω παθει και εγω...δεν ηξερα οτι ειχα αλλο προφιλ και μπηκα και μου εφαγε ολη την καρτα

Φιλικά Γιώργος

δυστυχώς φίλε μου δεν μπορώ να το κάνω αυτό έχω sonz ericcson , δεν μπορώ δλδ να επεξεργαστώ το προφίλ μου μεσώ των σελιδοδεικτών ....ευχαριστώ πάντως

Ερώτηση. Αν δεν έχω ενεργοποιημένα τα 1500 sms το μήνα, η χρέωση από και προς cu ποιά είναι ? Ευχαριστώ. Edited by sv2evs

Ερώτηση. Αν δεν έχω ενεργοποιημένα τα 1500 sms το μήνα, η χρέωση από και προς cu ποιά είναι ? Ευχαριστώ.

Όσο και οποιαδήποτε άλλη κλήση

0,0062 το δευτερόλεπτο με ελάχιστη χρέωση 45 δευτερόλεπτα

μήνυμα 0,0915

Αν δεν έχεις στείλει μήνυμα στο 1288 χρεώνεσαι 0,0067 ομιλία το δευτερόλεπτο και μήνυμα 0,122

Επίσης δεν χρεώνεσαι για κλήσεις ή μηνύματα από CU ή και από οποιονδήποτε αριθμό εφόσον βρίσκεσαι στην Ελλάδα. ( αν αυτό εννοείς Χρέωση ΑΠΟ CU)

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1230

Edited by Vasileios

παιδια...απο χτες μου στελνουν μυνημα απο το 54944 και μου λενε για το διαγωνισμο ενω εγω δεν εστειλα τιποτα..τι μπορω να κανω?

Φιλικά Γιώργος

Όσο και οποιαδήποτε άλλη κλήση

0,0062 το δευτερόλεπτο με ελάχιστη χρέωση 45 δευτερόλεπτα

μήνυμα 0,0915

Αν δεν έχεις στείλει μήνυμα στο 1288 χρεώνεσαι 0,0067 ομιλία το δευτερόλεπτο και μήνυμα 0,122

Επίσης δεν χρεώνεσαι για κλήσεις ή μηνύματα από CU ή και από οποιονδήποτε αριθμό εφόσον βρίσκεσαι στην Ελλάδα. ( αν αυτό εννοείς Χρέωση ΑΠΟ CU)

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1230

Τι είναι το 1288 ? ;)

Επίσης μπορώ να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο της κάρτας για να έχω τον επόμενο μήνα τα 1500'+sms ή θα πρέπει όπως και στο what's up να κάνω ανανέωση με κάρτα ?

Τι είναι το 1288 ? ;)

Επίσης μπορώ να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο της κάρτας για να έχω τον επόμενο μήνα τα 1500'+sms ή θα πρέπει όπως και στο what's up να κάνω ανανέωση με κάρτα ?

το 1288 ήτανε οι νέες χρεώσεις του cu που τώρα ισχύουνε αυτόματα σε όλους, εκτός από τα παλιά κινητά cu που δεν έχουνε κάνει αλλαγή σε αυτές τις χρεώσεις. Οκ;

το 1288 ήτανε οι νέες χρεώσεις του cu που τώρα ισχύουνε αυτόματα σε όλους, εκτός από τα παλιά κινητά cu που δεν έχουνε κάνει αλλαγή σε αυτές τις χρεώσεις. Οκ;

Ευχαριστώ. Το διάβασα και ο ίδιος, έστειλα sms αλλά όπως είπες δεν χρειαζόταν.

Σε αλλαγή από CU σε Vodafone International χάνουμε τυχόν υπόλοιπο.....?

Το υπόλοιπο των χρημάτων παραμένει κανονικά.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked