Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δοκιμασε m.facebook.com

όχι δεν ισχύει το δωρεάν facebook στην διεύθυνση πού γράφεις . Στην διεύθυνση m.facebook.com χρεώνεσαι κανονικά εκτός και αν ενεργοποιήσεισ κάποιο πακέτο ίντερνετ. Το δωρεάν facebook θα το απολαύσεις μόνο μπαίνοντας στην διεύθυνση zero.facebook.com , βέβαια μπορείς να αντικαταστήσεις την λέξη zero με 0 ή ο το ίδιο είναι απλά εγώ μπαίνω με την λέξη zero μπροστά για να είμαι σίγουρος. Όντως με μίνι όπερα δεν μπαίνεις στο zero facebook αλλά μόνο στο κανονικό χρέωσήμο facebook μπορείς να μπεις στην σελίδα m.facebook.com. Να ξέρεις ότι το zero facebook παρέχεται απο όλα τα δίκτυα. Και νομίζω ότι θα σταματήσει να είναι δωρεάν το καλοκαίρι. Μακάρι όμως να πάρει παράταση διότι βολεύει αρκετά.

ναι βολευει παρα πολυ...μια φορα ρε παιδια πηγα να μπω απο το cu μου που εχω για 2ο κινητο...η συσκευη ηταν η νοκια 6730...επειδη ειχα βαλει σελιδοδικτη την σελιδα ειχε ρυθμιστει απο μονο του να μπαινει με vodafone web και οχι με vodafone live..μπηκα και μου χαλασε ολη την καρτα στο 0.facebook ελεγε οτι ενα μυνημα οτι θα χρεωθω..ξερετε τι φταει...με το vodafone καρτοπρογραμμα που εχω μπαινω ολα οκ με την συσκευη στο αβαταρ μου

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ναι βολευει παρα πολυ...μια φορα ρε παιδια πηγα να μπω απο το cu μου που εχω για 2ο κινητο...η συσκευη ηταν η νοκια 6730...επειδη ειχα βαλει σελιδοδικτη την σελιδα ειχε ρυθμιστει απο μονο του να μπαινει με vodafone web και οχι με vodafone live..μπηκα και μου χαλασε ολη την καρτα στο 0.facebook ελεγε οτι ενα μυνημα οτι θα χρεωθω..ξερετε τι φταει...με το vodafone καρτοπρογραμμα που εχω μπαινω ολα οκ με την συσκευη στο αβαταρ μου

vodafone live είναι το προφίλ που πρέπει να μπαίνεις.

vodafone live είναι το προφίλ που πρέπει να μπαίνεις.

το ξερω..τωρα το αλλαξα..αλλα την καρτα μου την εφαγε:p

Φιλικά Γιώργος

1)στο cu all day, με την ενεργοποιηση του αφαιρει 60 λεπτα(του ευρω) και εχει κανεις 60 λεπτα προς cu και σταθερα για ενα 24ωρο. αν τα επομενα 24ωρα δεν γινει κληση προς cu και σταθερα, σταματαει η αυτοματη χρεωση, μεχρι να ξαναγινει μια τετοια κληση (και να ξαναγινει χρεωση 60 λεπτων);;;

2) το ιδιο ισχυει για το ιντερνετ με 1 ευρω τη μερα;; (χρεωνει μονο τις μερες που υπαρχει προσβαση στο ιντερνετ);;;

3)το 1 ευρω τη μερα δουλευει και με wapkarta & webkarta (web kai vf live)???

ευχαριστω

1)στο cu all day, με την ενεργοποιηση του αφαιρει 60 λεπτα(του ευρω) και εχει κανεις 60 λεπτα προς cu και σταθερα για ενα 24ωρο. αν τα επομενα 24ωρα δεν γινει κληση προς cu και σταθερα, σταματαει η αυτοματη χρεωση, μεχρι να ξαναγινει μια τετοια κληση (και να ξαναγινει χρεωση 60 λεπτων);;;

2) το ιδιο ισχυει για το ιντερνετ με 1 ευρω τη μερα;; (χρεωνει μονο τις μερες που υπαρχει προσβαση στο ιντερνετ);;;

3)το 1 ευρω τη μερα δουλευει και με wapkarta & webkarta (web kai vf live)???

ευχαριστω

1) Δεν ενεργοποιείται την δεύτερη μέρα αυτόματα αλλά την τρίτη θα ενεργοποιηθεί αυτόματα στις 2 το πρωί

Μπορείς να το απενεργοποιήσεις μόνος σου

2) Χρεώνει μόνο τις μέρες που υπάρχει πρόσβαση

3) δουλεύει και με τα δύο ΑPN

Στο νεο καρτοκινητο με ενεργα τα 1500 λεπτα και sms αν ενεργοποιησω το εβδομαδιαιο πακετο 30'και 30sms προς ολους οταν θα παιρνω σε βονταφον θα μου καταναλωνει απο τα 1500 η απο τα 30;επειδη τα 30 ληγουν πιο νωρις και λεει προς ολους.

Σήμερα στο μεσολόγγι στην επαρχία υπάρχει το βάνακι τις βοντα και μοιράζει πακέτα σύνδεσης. Μου μίλησε ένας υπάλληλος που ήθελε να μου δώσει πακέτο σύνδεσης και επειδή είπα ότι δεν εχω ταυτότητα δεν μου έδωσε . Χαζόμάρα προφανώς πληρώνονται για τις ταυτόποίησεις που γίνονται και όχι για το πόσα πακέτα συνδέσεις που δίνονούνε. Καλά πριν ένα χρόνο που δεν υπήρχε η ταυτοποιηση τα πακέτα συνδέσεις τα μοιράζονται αβερτα τώρα τσιγκούνευονται . Α ρε ελλάδα!!

σωστος..δηλαδη ησουν στον δρομο και επειδη δεν ειχες μαζι σου ταυτοτητα δεν σου εδωσε πακετο???ελεος...τι πακετα δινανε ξερεις...εδω στο μοσχατο που μενω διναν alacarte...και δεν ζηταγανε ταυτοτητα...πριν 2 χρονια πηρα δωρεαν ενα cu απο κατι κοπελες και αυτος ειναι τωρα ο βασικος μου αριθμος...συμφερει πολυ αυτο...και δεν ζητουσαν στοιχεια τιποτα..που φτασαμε:(...ασε εκεινη την ημερα ειχα παρει 5 πακετα cu:lol::lol:

Φιλικά Γιώργος

Στο νεο καρτοκινητο με ενεργα τα 1500 λεπτα και sms αν ενεργοποιησω το εβδομαδιαιο πακετο 30'και 30sms προς ολους οταν θα παιρνω σε βονταφον θα μου καταναλωνει απο τα 1500 η απο τα 30;επειδη τα 30 ληγουν πιο νωρις και λεει προς ολους.

Όχι , μην ανυσυχείς.

θα χρεώνει μόνο στα άλλα δίκτυα από τα 30 λεπτά και 30 SMS

Βασικά θέλεις κάτι παραπάνω ,για την ακρίβεια πρέπει να πληρώνεις 22,40 ευρώ τον μήνα για να βρίσκεις 20 ευρώ να αγοράζεις τα πακέτα

τα υπόλοιπα στα τρώει ο φόρος κινητής τηλεφωνίας.

σωστος..δηλαδη ησουν στον δρομο και επειδη δεν ειχες μαζι σου ταυτοτητα δεν σου εδωσε πακετο???ελεος...τι πακετα δινανε ξερεις...εδω στο μοσχατο που μενω διναν alacarte...και δεν ζηταγανε ταυτοτητα...πριν 2 χρονια πηρα δωρεαν ενα cu απο κατι κοπελες και αυτος ειναι τωρα ο βασικος μου αριθμος...συμφερει πολυ αυτο...και δεν ζητουσαν στοιχεια τιποτα..που φτασαμε:(...ασε εκεινη την ημερα ειχα παρει 5 πακετα cu:lol::lol:

ναι αστα να πάνε.. Δεν μου έδωσαν.. Νομίζω ότι ήτανε cu νούμερα . Συγκεκριμένα αυτός με ρώτησε εάν εχω βοντα και του είπα ναι!, και μου λέει θέλετε ένα δεύτερο νούμερο , λέω τι να το κάνω μου λέει να το δώσετε σε μια γνωστή σας και λέω οκ. Μου λέει ταυτότητα έχετε μαζί σας λέω όχι. Και δεν μου έδωσε.

μια χαρά σε βρίσκω και εγώ το πιστεύω αυτό ότι συμφέρει. Παλιά στο mall πριν εφαρμοστεί η ταυτόποιηση μοίραζανε πακέτα και βοντα και whats up και είχα πάρει πολλά με αποτέλεσμα να τα χαρίσω διότι απλά ληγανε. Και κράτησα τις βοντα αλλά τελικά έληξε. Απλά να έχεις κάβατζα μερικά πακέτα δωρεάν διότι πότε δεν ξέρεις.Εξάλλου βολεύει και το άλλο.Εάν μοιράζουν πακέτα σύνδεσης από άλλες εταιρίες απλά τα κρατάς και όταν θέλεις να αλλάξεις αριθμό ή εταιρεία επιλεγείς τον πιο εύκολο αριθμό και τον ταυτοποιεις και κανείς φορητοτητα. Και αυτό εξυπηρετεί απλά θα πρέπει να περιμένεις 15 μέρες ή και παραπάνω για να ολοκληρωθεί η φορητοτητα.

Ποσο χρεωνει η vodafone στα καταστηματα της τα νεα πακετα καρτοκινητης;

5 ευρώ , αλλά χτες που πήγα να ταυτοποιήσω ένα δικό μου νούμερο , με ρώταγαν αν θέλω να μου δώσουν ένα ακόμα σαν δώρο .

ευχαριστω!τοτε αξιζει, με 20 ευρω το μηνα εχω 120' και 120sms προς ολους και απεριοριστα προς vodafone:)

Αυτά τα 120' έχουν ελάχιστη χρέωση τα 3' ?

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Αυτά τα 120' έχουν ελάχιστη χρέωση τα 3' ?

Αυτά τα 120 που μιλάμε , είναι 30 λεπτά την εβδομάδα , έχουν ελάχιστη χρέωση 1 δευτερόλεπτο.

Αυτά τα 120 που μιλάμε , είναι 30 λεπτά την εβδομάδα , έχουν ελάχιστη χρέωση 1 δευτερόλεπτο.

Μπορώ να τα ενεργοποιήσω όλα μαζί σε 1 μέρα και να τα ξανα-ενεργοποιήσω αρχές του άλλου μήνα?(για να μπαίνουν όλα μαζί, και 1500' και 1500 sms και 120' προς όλους για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Μπορώ να τα ενεργοποιήσω όλα μαζί σε 1 μέρα και να τα ξανα-ενεργοποιήσω αρχές του άλλου μήνα?(για να μπαίνουν όλα μαζί, και 1500' και 1500 sms και 120' προς όλους για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο)

Όχι δεν γίνεται απ' ότι θυμάμαι!

μπορείς να τα ενεργοποιείς κάθε δευτέρα πρωί

Ρε παιδιά με έχει πρήξει η vodafone στα sms με ένα διαγωνισμό για ένα σπίτι και κάτι τέτοια. :mad:

Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;

δοκίμασε να καλέσεις στο τμήμα εξυπηρέτησης αν γίνεται να σε διαγράψουν ακόμα και από την ενημέρωση απλά.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδιά με έχει πρήξει η vodafone στα sms με ένα διαγωνισμό για ένα σπίτι και κάτι τέτοια. :mad:

Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;

εδω και 2 μερες μου ερχονται πανω απο 5 μηνυματα σε δυο αριθμους. και δεν εχω στειλει ουτε ενα μηνυμα για συμμετοχη. που να εστελνα κιολας

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked