pexths Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Ναι αλλά δεν αναφέρονται πουθενά μέσα αλλού στο site! Ούτε στον τιμοκατάλογο, ούτε στις υπηρεσίες... Είναι κάποιου είδους μυστικό (κάτι σαν κρυμμένος θησαυρός) που πρέπει να ανακαλύψει ο συνδρομητής; :confused: ίσως είναι κακός σχεδιασμός του σαΐτ καθώς η εταιρία είχε πολυδιαφημισει αυτα τα πακέτα όταν είχαν πρωτοβγει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Είμαι νέος στην καρτοκινιτή cu και θέλω να ρωτήσω το εξής: έχω το πρόγραμμα unlimited με τα 10 ευρώ προς όλους τους vodafone αριθμούς, μπορώ να έχω και τα 1500'+1500sms και τις 2 ώρες προσ τα υπόλοιπα δίκτυα με μια ανανέωση των 10 ευρώ? αν ναί πως το ενεργοποιώ όλο αυτο το πακέτο ευχαριστωωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Είμαι νέος στην καρτοκινιτή cu και θέλω να ρωτήσω το εξής: έχω το πρόγραμμα unlimited με τα 10 ευρώ προς όλους τους vodafone αριθμούς, μπορώ να έχω και τα 1500'+1500sms και τις 2 ώρες προσ τα υπόλοιπα δίκτυα με μια ανανέωση των 10 ευρώ? αν ναί πως το ενεργοποιώ όλο αυτο το πακέτο ευχαριστωωωωωω Αυτό για να το κάνεις πρέπει να αλλάξεις από CU σε Νέο Καρτοκινητό Vodafone.. Απλά να ξέρεις ότι η παρέα σου που χρησιμοποιεί CU θα πρέπει να κάνουν ανανέωση από 10€ και πάνω για να επικοινωνούν κι εκείνει με τα 1.500'+1.500sms(καταλαβαίνεις τι εννοώ..) :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 (edited) Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση, έχεις ένα δίκο σε αυτό που λες. Αν πάω σε νεα καρτοκινητο vodafone και κάνω οτι λες παραπάνω τα 10 ευρώ μένουν σαν υπόλοιπο <<μέσα>> στο καρτοκινητό? Στο site (εκει που λεει για το Νέο Καρτοκινητο βρήκα την εξής επισήμανση:" * το νέο πρόγραμμα «Βοnus 2 Ώρες» δεν είναι συμβατό με το πρόγραμμα Vodafone Unlimited και το πρόγραμμα Cash Back" τι θέλει να πει ο ποιητής ??? Edited October 10, 2010 by mobile_32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση, έχεις ένα δίκο σε αυτό που λες. Αν πάω σε νεα καρτοκινητο vodafone και κάνω οτι λες παραπάνω τα 10 ευρώ μένουν σαν υπόλοιπο <<μέσα>> στο καρτοκινητό? Στο site (εκει που λεει για το Νέο Καρτοκινητο βρήκα την εξής επισήμανση:" * το νέο πρόγραμμα «Βοnus 2 Ώρες» δεν είναι συμβατό με το πρόγραμμα Vodafone Unlimited και το πρόγραμμα Cash Back" τι θέλει να πει ο ποιητής ??? Ναι, τα 10€ παραμένουν στο υπόλοιπό σου.. Στην επισήμανση που βρήκες, ισχύουν αυτά που λέει αλλά μπορείς να διαλέξεις είτε ULIMITED προς ΟΛΗ τη Vodafone ή 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα με ανανέωση 10€ και 1 λεπτό το λεπτό προς 2 αριθμούς Vodafone (τα λεπτά ομιλίας ΔΕΝ αφαιρούνται από τις 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα) και Super πακέτα ομιλίας (προς όλα τα δίκτυα).. Για του λόγου το αληθές, checkαρε το παρακάτω link.. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1043 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Να ρωτήσω κάτι: υπάρχει αντίστοιχο πακέτο του "cu sms 130" στην καρτοκινητή vodafone; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Επειδή είμαι λίγο άσχετος, πώς γίνεται η μετατροπή από cu σε νέο καρτοκινητό?έχει κάποιο κόστος? Αξίζει να το κάνω, σχεδόν όλοι η υπόλοιπη παρέα μου κάνει ανανεώσεις των 10€ Ευχαριστωωωωωωωωωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Μια ερώτηση και από μένα..... Αν κάποιος μεταφερθεί από Νέα Καρτοκινητή σε International, τι γίνεται με τυχόν υπόλοιπο...? Χάνεται ή παραμένει....? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Παραμένει φυσικά. Αυτό έλειπε να χανόταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a25 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Μια ερώτηση και από μένα..... Αν κάποιος μεταφερθεί από Νέα Καρτοκινητή σε International, τι γίνεται με τυχόν υπόλοιπο...? Χάνεται ή παραμένει....? Σίγουρα παραμένει. Το έχω κανει στο δικό μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Επειδή είμαι λίγο άσχετος, πώς γίνεται η μετατροπή από cu σε νέο καρτοκινητό?έχει κάποιο κόστος? Αξίζει να το κάνω, σχεδόν όλοι η υπόλοιπη παρέα μου κάνει ανανεώσεις των 10€ Ευχαριστωωωωωωωωωωωωω Η αλλαγή είναι δωρεάν και γίνεται μέσω του 1266. Επιτρέπεται μια αλλαγή κάθε μήνα Δεν μπορείς να πάρεις ταυτοχρόνως unlimited προς Vodafone και 2 ώρες ομιλία προς όλους με ανανέωση € 10. Σε βάζει να διαλέξεις εσύ ποιο πρόγραμμα ανταμοιβής θέλεις και βέβαια αν θες να το αλλάζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Η αλλαγή είναι δωρεάν και γίνεται μέσω του 1266. Επιτρέπεται μια αλλαγή κάθε μήνα Δεν μπορείς να πάρεις ταυτοχρόνως unlimited προς Vodafone και 2 ώρες ομιλία προς όλους με ανανέωση € 10. Σε βάζει να διαλέξεις εσύ ποιο πρόγραμμα ανταμοιβής θέλεις και βέβαια αν θες να το αλλάζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Να ρωτήσω κάτι: υπάρχει αντίστοιχο πακέτο του "cu sms 130" στην καρτοκινητή vodafone; ναι υπάρχει αλλά είναι πιο ακριβό από το cu σου δίνει 120 Sms με 7,8€ είναι από τα παλιά πακέτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Η προσφορά με τα 10€ προς όλα τα Vodafone μέχρι πότε ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Μέχρι Ιούνιο 2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Λέτε μετά να καταργηθεί το unlimited γενικα απο την καρτοκινητη??Εκει το πανε? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Who knows τι θα γίνει σε 8 μήνες... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Δεν το αποκλείω να γίνει πάντως..αν και πιστεύω ότι θα έχουμε μια αρκετά καλή άποψη το τι μας περιμένει για το 2011 γύρω στον Μάρτιο (όπου σίγουρα δεν θα υπάρχουν προσφορές με € 1 ή δωρεάν κτλ). Εαν συνενοηθούν και οι τρείς εταιρείες να τα κόψουν δεν τους εμποδίζει κανείς!! Προβλέπω μάλλον το 2011 να επανέλθουμε στο 2008 , δηλαδή 600 λεπτά με € 5 Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 ξερεις το ωραια το κοβεις το κινητο? δεν ειμαστε και ολοι επιχειρηματιες... με την οικονομικη κριση πολα κοβονται και ευκολα μαλιστα! μετα να τις δω αν χτυπανε μυγες τι θα κανουν! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Ε, ας ζητάμε το βέλτιστο, ας ψάχνουμε, ας παίρνουμε ό,τι καλυτερο βρίσκουμε στις εκάστοτε συνθήκες και ας προσαρμόζουμε και τη χρήση του κινητού μας ανάλογα. Δεν είναι κακό, νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 παιδια να κανω μια ερωτηση που την εχω πολυ καιρο...ειχα σιμ που δεν εμπαινε ιντερνετ και ειχε σημα 3G και οχι 3G+...και το κειμενο της vodafone ηταν Vodafone GR...μια μερα το κειμενο εγινε VODAFONE GR και το σημα 3G+...εχετε κατι να μου πειτε...αν και γω πιστευω οτι ηταν παλι μια ρυθμιση απο βονταφον..εγω θελω να μεινει παντως το 3G+:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 παιδια να κανω μια ερωτηση που την εχω πολυ καιρο...ειχα σιμ που δεν εμπαινε ιντερνετ και ειχε σημα 3G και οχι 3G+...και το κειμενο της vodafone ηταν Vodafone GR...μια μερα το κειμενο εγινε VODAFONE GR και το σημα 3G+...εχετε κατι να μου πειτε...αν και γω πιστευω οτι ηταν παλι μια ρυθμιση απο βονταφον..εγω θελω να μεινει παντως το 3G+:) Ρύθμιση της Vodafone είναι. Είναι το ίδιο ακριβώς που γίνοταν παλιότερα όταν μεταπηδούσαμε από το GPRS στο 3G και χρειαζόταν αρχικά να αλλάξουμε την κάρτα SIM σε κάρτα SIM που υποστηρίζει 3G. Τελικά έγιναν οι απαραίτητες ρυθμίσεις από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και έγινε η μετάβαση από GPRS σε 3G χωρίς αλλαγή καρτών SIM. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 αρα ετσι ειναι και 3G σε 3G+??αρα το ιδιο ειναι με την ρυθμιση του ιντερνετ που μου ειχε συμβει...ευχαριστω φιλε..παντως εχω καρτοπρογραμμα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Η ελάχιστη χρέωση στα "νορμάλ" πακέτα ομιλίας, ποια είναι? Μήπως είναι ίδια όπως του βασικού πακέτου? 45"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Η ελάχιστη χρέωση στα "νορμάλ" πακέτα ομιλίας, ποια είναι? Μήπως είναι ίδια όπως του βασικού πακέτου? 45"? αν και δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις με την λέξη νορμάλ. Απλά σε καλύπτω σε όλες τις πιθανές ερμήνιες τις λέξης νορμάλ. Λοιπόν εάν εννοείς τα παλιά πακέτα ομιλίας που είχε το νέο καρτοκινητο vodafone ( δηλαδή τα πακέτα που υπήρχαν και στο all carte ) από όσο θυμάμαι όλα τα πακέτα είχαν ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 30" εκτός από το εβδομαδιαίο πακέτο των 30'και 30 Sms που εδώ η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο. Εάν εννοείς για τα σούπερ πακέτα ομιλίας των 70 και 150 λεπτών αυτα έχουνε ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 3λεπτά. Επίσης ότι κλήσεις κανείς από το κινητό σου χωρίς κάποιο πακέτο ενεργοποίημένο ο ελάχιστος χρονος χρέωσης είναι τα 45". Και εάν έχει υπόλοιπο μικρότερο από 0,30€ δεν μπορείς να κανείς κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts