stathis123 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 να προσθεσω οτι το υπολοιπο μου επεσε γιατι ειχα εκτροπη κλησεων απο ενα αλλο νουμερο σε αυτο. μηπως αυτο παιζει ρολο; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Ειμαι στο vodafone unlimited, είχα 1399 λεπτά και γύρω στα 2 ευρώ κάρτα, πήρα την κοπέλα μου (vodafone συμβολαιο) και μιλουσαμε για 7-8 λεπτά και άρχισε να κάνει τον ήχο (τουτ τουτ) οταν τελειώνει η κάρτα, και μετά απο λίγο έπεσε η γραμμή! Πήρα στο 1252 και μείναν 0,01 € και 1399 λεπτά για το unlimited! Τώρα όποιο vodafone και να πάρω, λέει πως το υπολοιπο της καρτας δεν αρκέι για να πραγματοποιήσω την κλήση! Και δεν μπορώ να καλέσω το 13830 γιατι δεν εχω κάρτα! Θέλω τα λεφτά μου πίσω! Έπαθα ανάλογο περιστατικό πριν λίγες ημέρες αλλά όχι με τα δωρεάν λεπτά αλλά με τα 120 mb που έδινε το πρόγραμμα surf&mail με αποτέλεσμα να μου τελειώσε η κάρτα μου. Σύμφωνα με τον μετρητή της συσκευής μου είχα καταναλώσει 40 mb, πήρα την εξυπηρέτηση και την επόμενη ημέρα μου ήρθε μήνυμα πως έγινε λάθος και μου επέστερεψαν τα χρήματα στην κάρτα. Γι αυτό λίγο προσοχή, να ελέγχετε συχνά το υπόλοιπό σας και αν έχετε αμφιβολία μη διστάζετε να πάρετε τηλ την εξυπηρέτηση πελατών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Είμαι έτοιμος να αλλάξω σε Νέο Καρτοκινητό και θα ήθελα να βεβαιωθώ για κάτι. Είμαι εγγεγραμένος στο Surf & Email 60. Θα χάσω τα ΜΒ'ς μου αν μεταβώ στο Νέο Καρτοκινητό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Είμαι έτοιμος να αλλάξω σε Νέο Καρτοκινητό και θα ήθελα να βεβαιωθώ για κάτι. Είμαι εγγεγραμένος στο Surf & Email 60. Θα χάσω τα ΜΒ'ς μου αν μεταβώ στο Νέο Καρτοκινητό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εμπειρικα, οταν το χα κανει εγω δεν μου ειχαν διαγραφει προφανως γιατι ηταν κοινη υπηρεσια οπως το vf unlimited. Για να μην εχεις προβλημα παρε ενα τηλ στο 13830 αλλα δε νομιζω να συναντησεις καποιο προβλημα ακριβως επειδη ειναι κοινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Είμαι έτοιμος να αλλάξω σε Νέο Καρτοκινητό και θα ήθελα να βεβαιωθώ για κάτι. Είμαι εγγεγραμένος στο Surf & Email 60. Θα χάσω τα ΜΒ'ς μου αν μεταβώ στο Νέο Καρτοκινητό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ότι υπάρχει κοινό και στα δύο πακέτα δεν διαγράφετε μετά την αλλαγή πακέτου. Όπως το surf+email 60, και το Sms 60 και άλλες υπηρεσίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Τελικά έκανα την αλλαγή και εχω ακόμα τα μέγκαμπαϊτ. Έβαλα και το μπόνους των 2 ωρών και όλα καλά. Αλλά πως ελέγχω τα διαθέσιμα λεπτά της προσφοράς; δοκίμασα και το 1286 αλλά και το 1252. Κανείς, καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Ερώτηση..... μπορώ να κάνω εκτροπή έναν αριθμό Vodafone CU σε καρτοκινητό Cosmote? μπορώ να κάνω και παραπάνω από έναν αριθμό εκτροπή στον Cosmote? δηλαδή Vodafone CU και WIND F2G2 εκτροπή στον Cosmote What's up που έχω......:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Ερώτηση..... μπορώ να κάνω εκτροπή έναν αριθμό Vodafone CU σε καρτοκινητό Cosmote? μπορώ να κάνω και παραπάνω από έναν αριθμό εκτροπή στον Cosmote? δηλαδή Vodafone CU και WIND F2G2 εκτροπή στον Cosmote What's up που έχω......:worry: Και βεβαια μπορεις να το κανεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Και βεβαια μπορεις να το κανεις Κόστος?? ανά μήνα, ανά χρόνο ή μια φορά πληρώνω και τέλος?? Αν με παίρνει CU αριθμός στον CU και η κλήση γίνεται εκτροπή στο Cosmote, δε νομίζω ο καλών να χρεώνεται κανονικά?? από το unlimited θα αφαιρούνται, έτσι?? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Κόστος?? ανά μήνα, ανά χρόνο ή μια φορά πληρώνω και τέλος?? Αν με παίρνει CU αριθμός στον CU και η κλήση γίνεται εκτροπή στο Cosmote, δε νομίζω ο καλών να χρεώνεται κανονικά?? από το unlimited θα αφαιρούνται, έτσι?? θα χρεώνεςαι όπως και να έχει πάντα όταν κάνουμε προώθηση από το ένα κινητό στο άλλο το πρώτο νούμερο που το προωθούμε στο άλλο χρεώνεται την κλήση. Πιο συγκεκριμένα ο αριθμός cu που η κλήση προωθείται στην κοσμοτε όταν κάποιος πάρει στο cu σου θα χρεωθεί κλήση προς cu ή εάν έχει unlimited θα αφαιρεται από εκεί, και μετά όσο η κλήση διαρκέσει θα χρεωθεί το cu σου για κλήση προς την κοσμοτε κάτι που είναι πολύ ασύμφορο. Θα σε συμβούλευα εάν ήθελες να το κανείς να έκανες αλλαγή πακέτου και να έβαζες το πρόγραμμα με τις 2 ώρες με κάθε κάρτα ανανέωσης 10€ και μετά να έκανες προώθηση νομίζω ότι θα αφαιρούνται από 120 λεπτά όλη η διάρκεια που θα έχεις στην κοσμοτε. Θα χρεώνεςαι μόνο εάν απαντήσεις στην κοσμοτε . Το ίδιο ακριβώς γίνεται και με το f2g . Όταν προωθήσεις όλες τις κλήσεις σου στην κοσμοτε , οποίος σε καλεί στην γουίντ , το κινητό τις γουίντ θα χρεώνεται κλήση προς κοσμοτε όση ώρα εσυ μιλάς. Κατά την γνώμη μου μπορείς να το βάλεις σε άλλο αριθμό που δεν χρησιμοποιείς και να βλέπεις ποιος σε πήρε και να το παίρνεις εσυ. Σημείωση τα Sms δεν προωθούνται. Πρέπει όμως να βάλεις κάρτα και στα δύο νούμερα πριν κανείς την προώθηση διότι όταν τελειώσει η κάρτα δεν θα λειτουργεί η προώθηση. Παλιά που την είχα δοκιμάσει κάνοντας προώθηση από βοντα σε κοσμοτε παρατήρησα ότι όταν έπαιρνα τηλ την βοντα έλεγε ότι η κλήση σας προωθείται και μετά συνδέε στο άλλο κινητό και χρεώνε, ανεξάρτητα εάν το είχα σηκώσει ή όχι. Δες μπορεί να έχει αλλάξει. Πάντως όταν κανείς προώθηση από κοσμοτε σε άλλο τηλ δεν ακούγεται τίποτα η κλήση μεταφέρεται κατευθείαν στο άλλο τηλ. Όσο για την γουίντ δεν το εχω δοκιμάσει. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Έτσι όπως μου ήρθε η σκέψη, έτσι ακριβώς έφυγε.....:rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papakas Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 παιδια επαθα και γω το ιδιο...ενω ειχα 4 ευρω υπολοιπο στο cu βλεπω υπολοιπο 4 λεπτα(!) χωρις λογο!και καλουσα 2 αριθμους cu μονο!πηρα τη βονταφον πριν 2 μερες και μου ειπαν θα το κοιταξουν...τους ξαναπηρα τωρα και λεει δεν βλεπουν προβλημα στη γραμμη,καντε μια αναλυτικη εκδοση λογαριασμου(με χρεωση βεβαια 2 ευρω) και θα το δουμε...αμα με ξαναδουν στη βονταφον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Είχες όμως βάλει πακέτο για να καλείς τα νούμερα δωρεάν? Μήπως έληξε? Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Κι εγώ αυτό φαντάζομαι διότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι άκρως εξυπηρετική, ενημερωμένη και αρκετά διαλλακτική σε διάφορα αιτήματα των πελατών τους. Μήπως, λοιπόν, από τη μεριά σου έκανες κάτι λάθος;:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Τελικά έκανα την αλλαγή και εχω ακόμα τα μέγκαμπαϊτ. Έβαλα και το μπόνους των 2 ωρών και όλα καλά. Αλλά πως ελέγχω τα διαθέσιμα λεπτά της προσφοράς; δοκίμασα και το 1286 αλλά και το 1252. Κανείς, καμία ιδέα; το πρόγραμμα που σου δίνει 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα όταν βάζεις κάρτα 10€ ισχύει για ένα μήνα και άμα βάλεις και δεύτερη κάρτα μέσα στο μήνα το υπόλοιπο από τις δύο ώρες τις πρώτης κάρτας χάνετε και ξεκινάνε πάλι από την αρχή δηλαδή παίρνεις 2 ώρες με διάρκεια χρήσης 30 από την τελευταία ανανέωση με 10€. Για να μάθεις το υπόλοιπο από τα λεπτά ομιλίας και μυνήματων καλείς δωρεάν το 1252 με την επιλογή 4. Να ξέρεις ότι στο πρόγραμμα αυτό με τις δύο ώρες έχει ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 3 λεπτά δηλαδή οποία κλήση κανείς λιγότερο από 3 λεπτά θα σου αφαιρεί από τον δωρεάν χρόνο ομιλίας 3 λεπτά ομιλίας. Και επίσης εάν στο πακέτο αυτό των 2 ωρών σου μείνουν λεπτά ομιλίας λιγότερο από 3 λεπτά τότε όταν θα πασ να πάρεις τηλέφωνο θα σου αφαιρέσει από την κάρτα σου λόγω τις ελάχιστης χρέωσης των 3λεπτών. Το πρόγραμμα αυτό ισχύει μέχρι τέλος του χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Έχω κάνει ανανέωση 10€ σε ένα Νεο καρτοκινητο και εχω παρει τα 1500' και 1500 sms προς vodafon. Η ανανέωση έγινε στις 29 Ιουλίου στις 5 το πρωί. Δεν θα κάνω άλλη ανανέωση αυτό το μήνα. Ερωτηση: Μέχρι πότε ακριβως θα ισχυουν τα υπολοιπόμενα λεπτά και sms που έχω; Μέχρι τα μεσανυχτα της 28ης Αυγουστου; Ή μέχρι τις 5 το πρωί της 28ης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 (edited) Έχω vodafone cu και έστειλα sms σε κινητό Κύπρου.Πριν στείλω όμως , επειδή την είχα ψυλιαστεί τη δουλειά από προηγούμενη κάρτα που μου άδειασε αμέσως , κοίταξα το υπόλοιπο και έλεγε 6,68 ευρώ.Αμέσως μετά το SMS ξανακαλώ να μάθω το νέο υπόλοιπο και έλεγε 6,38 ευρώ! Είναι δυνατόν; 0,3 ευρο το sms για κινητό Κύπρου; Ούτε σε hot line δεν έχουν τέτοιες χρεώσεις. Επιβεβαιώστε μου σας παρακαλώ εαν ισχύουν αυτές οι χρεώσεις και εαν υπάρχει εναλλακτική. Το μόνο πακέτο στο οποίο είμαι , είναι αυτό με τα 80 λεπτά χρόνου ομιλίας σε οποιοδήποτε κινητό ή σταθερο. Επίσης κάποιος μου πρότεινε να γραφτώ στο http://www.olatzaba.gr Edited August 26, 2010 by tarantules Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 (edited) Εναλακτική είναι να μετατρέψεις το Νέο καρτοκινητό που έχεις (γιατί πακέτο 80 λεπτών στο ΝΕΟ υπάρχει και όχι στο CU), σε International Αν θες μηνύματα εξωτερικού με 0.04 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2401 Και ναι το μήνυμα στο εξωτερικό από Νέο καρτοκινητό είναι 0.30 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1244 Ενώ από CU 0,20 Edited August 26, 2010 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papakas Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 παιδια ειχα κανει ανανεωσεις και των 10 ευρω και 2 των 5 σε διαστημα 10 ημερων...δε δικαιολογειται απο 4 ευρω να παει 0 χωρις να καλεσω κατι αλλο εκτος απο CU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Έχω κάνει ανανέωση 10€ σε ένα Νεο καρτοκινητο και εχω παρει τα 1500' και 1500 sms προς vodafon. Η ανανέωση έγινε στις 29 Ιουλίου στις 5 το πρωί. Δεν θα κάνω άλλη ανανέωση αυτό το μήνα. Ερωτηση: Μέχρι πότε ακριβως θα ισχυουν τα υπολοιπόμενα λεπτά και sms που έχω; Μέχρι τα μεσανυχτα της 28ης Αυγουστου; Ή μέχρι τις 5 το πρωί της 28ης; Μέχρι 5 το πρωί της 28ης. Είναι παγίδα της Vodafone που θέλει προσοχή. (Βασικά υπολογίζει ακριβώς και το λεπτό που έκανες ανανέωση) Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 ^ Ωχ! Ευχαριστώ! Άρα να ξοδεψω ο,τι μπορω σημερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 ερωτηση.. εχω το surf&mail με αυτοματη ενεργοποιηση καθε μηνα... επειδη δεν θυμαμαι στις ποσες του μηνα το πρωτοενεργοποιησα, μπορω να το μαθω ή τελοσπαντων να μαθω ποτε θα ξαναενεργοποιηθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 ερωτηση.. εχω το surf&mail με αυτοματη ενεργοποιηση καθε μηνα... επειδη δεν θυμαμαι στις ποσες του μηνα το πρωτοενεργοποιησα, μπορω να το μαθω ή τελοσπαντων να μαθω ποτε θα ξαναενεργοποιηθει? Μονο μεσω τηλ στο 13830 για να σου πουν ποτε ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 (edited) για να ενημερωθείς ανέξοδα για το πότε λήγει το μηνιαίο ίντερνετ σου, και καθημερινά να στέλνεις κενό μήνυμα στο 1286, για να σου λέει τα υπολοιπόμενα ΜΒ. όταν θα ξαναενεργοποιηθεί, θα έχεις τα νέα ΜΒ. Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει άλλος τρόπος, πέρα του 13830 (που έχει νέα χρέωση), για να μάθεις την ημερομηνία επανενεργοποίησης του πακέτου Edited August 27, 2010 by mpempoulinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Περίεργα πράγματα συμβαίνουν... Πριν 2 μέρες, είχα 9,77 ευρώ στην κάρτα. Σήμερα το πρωί που το κοίταξα, είχα 6,72 ευρώ. Είμαι στο Νέο Καρτοκινητό. Έχω ενεργοποιημένες τις 2 ώρες προς όλους, και το surf & email 60. Μηνύματα στέλνω από λίγα εώς καθόλου. Παίρνω τηλέφωνο στο 13830 και μου τα επιβεβαιώνει όλα αυτά, επίσης μου λέει πως έστειλα 18 μυνήματα. Αφού το κλείσαμε, το τσέκαρα ξανά. Και ήταν αλήθεια. Έστειλα 16 φορές στο 1292, για να δω αν είναι στη vodafone κάτι τηλέφωνα από τις αγγελίες. Συν άλλα 2 μηνύματα στην κοπέλα μου. Μήπως χρεώνεται το μήνυμα στο 1292 ?? Επειδή μου έβγαζε και επιπλέον σε ποιο δίκτυο ανήκει. Όχι μόνο αν είναι ή όχι Vodafone το νούμερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts