Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα πρέπει να αλλάξεις και την υπογραφή σου:lol::p

Γιατί μπρε; :p:p

- - - -

Γιατί μπρε; :p:p

Τώρα με το vodafone και οι 2, όλο και κάτι από unlimited θα χρησιμοποιήσετε:p

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

παιδια συγνωμη αν ειμαι :offtopic: αλλα θελω να ρωτησω αν ειχατε συνειδητοποιησει κατι στο 1252...εμενα και σε εναν φιλο μου ελεγε η καρτα αξιας συνδιαλεξεων λυγει στις π.χ 25 μαρτιου 2111..:lol::lol: το ειχατε παρατηρεισει αυτο...??

το κανει και στο δικο μου το καρτοπρογραμμα στο οποιο δεν εχω βαλει καθολου καρτα για ενα χρονο και αν ηταν καρτοκινητο θα ειχε ληξει με αποτελεσμα το συστημα να λεει οτι ληγει το 2111 για να μην μου γινει φραγη. εσυ τι εχεις καρτοκινητο;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Τώρα με το vodafone και οι 2, όλο και κάτι από unlimited θα χρησιμοποιήσετε:p

ΑΑ,της υπογραφής είναι για τα συμβόλαια :lol:.Που δεν λένε μία...Στην cu το έχω το unlimited νταξ.

- - - -

παιδια ξερετε η δηλωση του καρτοκινητου μεχρι ποτε ειναι..??τα εχω δηλωσει τα κινητα ετσι απλως απορω:p

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

παιδια ξερετε η δηλωση του καρτοκινητου μεχρι ποτε ειναι..??τα εχω δηλωσει τα κινητα ετσι απλως απορω:p

Μέχρι να ακυρωθούν οι αριθμοί που υπάρχουν και δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

το κανει και στο δικο μου το καρτοπρογραμμα στο οποιο δεν εχω βαλει καθολου καρτα για ενα χρονο και αν ηταν καρτοκινητο θα ειχε ληξει με αποτελεσμα το συστημα να λεει οτι ληγει το 2111 για να μην μου γινει φραγη. εσυ τι εχεις καρτοκινητο;

εγω εχω καρτοπρογραμμα τον 20...δηλαδη αν δεν βαλουμε καρτα θα ληξει σε 100 χρονια??:lol::lol:..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Οποτεδήποτε μπορεί να γίνει η ταυτοποίηση αρκεί να μην έχει λήξει η κάρτα. Κάποια μέλη έχουν αναφέρει ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα η ταυτοποίηση λήγει τέλη Ιανουαρίσου του 2011

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήταν μέχρι τέλος Ιούλη....ο κόσμος είχε βουίξει ! :P :P

Και μετά για ένα 6μηνο νομίζω,μπορεί να πας να το ξαναενεργοποιήσεις!Αλλιώς παπαλα ο αριθμός.

Η φάση είχε με την γιαγιά μου :P ..δεν ήθελε να το κάνει ,χαχαχαχα!

Edited by xtrmsnpr

- - - -

τι την κανεις μωρε την καημενη! εγω το εκανα στο ονομα μου το δικο της και δεν της ειπα τιποτα!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

τι την κανεις μωρε την καημενη! εγω το εκανα στο ονομα μου το δικο της και δεν της ειπα τιποτα!

Και άμα η γιαγιά μου έκανε πλάκες ή ήταν μπλεγμένη πουθενά,με καμία αίρεση θρησκευτική ,να έτρεχαν εμένα μετά; :lol::lol::lol::lol:

Άσε και είναι επικίνδυνες οι γιαγιάδες της τεχνολογίας :p .

Στο όνομα της,έγινε.Αλλά μέχρι να της εξηγήσουμε...

- - - -

Και άμα η γιαγιά μου έκανε πλάκες ή ήταν μπλεγμένη πουθενά,με καμία αίρεση θρησκευτική ,να έτρεχαν εμένα μετά; :lol::lol::lol::lol:

Άσε και είναι επικίνδυνες οι γιαγιάδες της τεχνολογίας :p .

Στο όνομα της,έγινε.Αλλά μέχρι να της εξηγήσουμε...

θα την βγαλεις και μυστικο πρακτορα! :lol::lol::lol:

ας το σταματησουμε ομως εδω γιατι ειμαστε εκτος!

My Mobile Phone History:
spacer.png

καλημερα.

Ξερει κανεις τις χρεωσεις στο cu? Tωρα που το f2g εγινε πανακριβο, σκεφτομαι μερικα καρτοκινητα στην οικογενεια, να τα παω προς cu. ( Οχι νεες καρτοκινιτες wind ή voda, γιατι και το 10ευρω καθε μηνα, σαν συμβολαιο ειναι κατα τη γνωμη μου..)

Αν ξερει καποιος τι παιζει γενικα στο cu απο θεμα χρεωσεων, ας μου πει.. δεν εχω ιδεα..:)

My Mobile Phone History:
spacer.png

0,0062 € / δευτ....? απλα πανακριβο σε σχεση με το f2g2..

ή υπαρχουν τιποτα πακετα που ειναι πιο φτηνα? π.χ. προς ολη τη vodafone και σταθερα? - κατι τετοιο εχω ακουσει-..

My Mobile Phone History:
spacer.png

καλημερα.

Ξερει κανεις τις χρεωσεις στο cu? Tωρα που το f2g εγινε πανακριβο, σκεφτομαι μερικα καρτοκινητα στην οικογενεια, να τα παω προς cu. ( Οχι νεες καρτοκινιτες wind ή voda, γιατι και το 10ευρω καθε μηνα, σαν συμβολαιο ειναι κατα τη γνωμη μου..)

Αν ξερει καποιος τι παιζει γενικα στο cu απο θεμα χρεωσεων, ας μου πει.. δεν εχω ιδεα..:)

στο cu το Sms προς όλα τα δίκτυα με τις νέες χρεώσεις κοστίζει 0,09€ και η ομιλία είναι 0,37€/λεπτό προς όλα τα δίκτυα και προς cu κινητά. Και μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτα ομιλίας και μυνήματων καλώντας το 1286.

Ενεργοποιησα το surf & e-mail και τωρα καλω το 1286 για να το απενεργοποιησω και οταν πατησω απενεργοποιηση μου λεει οτι η η υπηρεσια διατιθετε μονο σε συνδρομητες cu και εγω εννοειται οτι εχω cu. Τωρα που ξανακαλω μολις πατησω απενεργοποιηση δεν γινεται τιποτα και ξαναρχιζει η εκφωνηση των μενου.

Ενεργοποιησα το surf & e-mail και τωρα καλω το 1286 για να το απενεργοποιησω και οταν πατησω απενεργοποιηση μου λεει οτι η η υπηρεσια διατιθετε μονο σε συνδρομητες cu και εγω εννοειται οτι εχω cu. Τωρα που ξανακαλω μολις πατησω απενεργοποιηση δεν γινεται τιποτα και ξαναρχιζει η εκφωνηση των μενου.

Δε στελνεις καλυτερα ενα μηνυμα; Αν θυμαμαι ειναι SE60OFF στο 19109

Καλημερα παιδια

Εχω x10 mini pro (android 1.6) με Vodafone CU και εχω ενεργοποιησει το Vodafone Internet Όλη - Μέρα.

Εχω ανοιχτο το data traffic

Προσπαθω να μπω με το internet.vodafone.gr (ηταν ηδη σεταρισμενο οπως φιανεται και στο http://magic-tips.blogspot.com/2010/...ernet-mms.html) αλλα τζιφος

Εψαξα και βρηκα ρυθμισεις με webkarta.vodafone.gr

Δοκιμασα webkarta.vodafone.gr χωρίς proxy δεν δουλεψε

Δοκιμασα webkarta.vodafone.gr με proxy 213.249.019.49 και port 5080, παλι τιποτα

Να σημειωσω οτι δεν εμφανιζεται κανενα εικονιδιο 3G στην status bar

Αν εχει κανεις καμμια ιδεα...

LG G3

Το internet.vodafone.gr είναι για συμβόλαια

Για προπληρωμένα όπως το CU μπαίνεις με webkarta.vodafone.gr χωρίς proxy

Στο δικό μου κινητό αυτά αρκούν

Αλλά για Android κινητά δεν γνωρίζω

Κάλεσε δωρεάν το 1399 που είναι για το Internet της Vodafone.

ποιον αριθμο καλουμε για αλλαγη πακετου?

1266 για αλλαγή οικονομικού προγράμματος (νέα καρτοκινητή σε international ή cu και ούτω καθεξής)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked