kalfinho Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Καλησπερα μαγκες. Τι χανω αν παω απο το νεο καρτοκινητο στην cu land?????????:ninja: Ενοοω σε 8εμα πακετων προσφορων κτλπ..... (Ξερω μονο οτι για το unlimited βαζω 10αρα για να παρω κ με 5αρα αν βαλει καποιος cu κ με παρει 8α χρεωνεται... Αν εχω καταλαβει σωστα.) Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 .. (Ξερω μονο οτι για το unlimited βαζω 10αρα για να παρω κ με 5αρα αν βαλει καποιος cu κ με παρει 8α χρεωνεται... Αν εχω καταλαβει σωστα.) Ευχαριστω. δε καταλαβα τι ακριβως εννοεις. αλλα δες τι γινεται. υποθετουμε οτι εχεις cu. βαζεις 10€ καρτα και μιλας 1500 λεπτα/στελνεις 1500 sms προς ΟΛΗ τη vodafone. βαζεις 5€ καρτα και μιλας 1500 λεπτα/στελνεις 1500 sms ΜΟΝΟ σε cu. εδω: κ με 5αρα αν βαλει καποιος cu κ με παρει 8α χρεωνεται... τι θες να πεις? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 δε καταλαβα τι ακριβως εννοεις. αλλα δες τι γινεται. υποθετουμε οτι εχεις cu. βαζεις 10€ καρτα και μιλας 1500 λεπτα/στελνεις 1500 sms προς ΟΛΗ τη vodafone. βαζεις 5€ καρτα και μιλας 1500 λεπτα/στελνεις 1500 sms ΜΟΝΟ σε cu. εδω: κ με 5αρα αν βαλει καποιος cu κ με παρει 8α χρεωνεται... τι θες να πεις? :confused: mol, με 10€ ανανέωση μιλάς σε όλη τη vodafone απεριόριστα και με 5€ ανανέωση μιλάς σε όλα τα cu απεριόριστα. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 αυτο δεν ειπα και γω? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 θελω να πω αν εχεις cu κ με παρεις σε νεο καρτο. ποσο θα πρεπει να εχεις βαλει καρτα για να παρει απο τα 1500;Αν εψεις βαλει 5ε δν θα σε χρεωσει;Αφου θα εχεις προς σιγιου μονο;;;Κανω λαθος;Κ πες μ κ τι προσφορες θα χασω αν θες.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 ναι, ετσι οπως τα λες ειναι. απλη λογικη ;) για προσφορες δε γνωριζω. μπορεις να τις δεις στο site της βοντα ομως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 για το surf n mail 60, δεν μπαινει με το apn του internet.vodafone.gr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 για το surf n mail 60, δεν μπαινει με το apn του internet.vodafone.gr? •Τα ΜΒ αφορούν κίνηση μέσω των APN (Ρυθμίσεων Internet): wapkarta.vodafone.gr, webkarta.vodafone.gr Βάλε το WEBKARTA http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5661 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 •Τα ΜΒ αφορούν κίνηση μέσω των APN (Ρυθμίσεων Internet): wapkarta.vodafone.gr, webkarta.vodafone.gr Βάλε το WEBKARTA http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5661 ευχαριστω, να σαι καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 •Τα ΜΒ αφορούν κίνηση μέσω των APN (Ρυθμίσεων Internet): wapkarta.vodafone.gr, webkarta.vodafone.gr Βάλε το WEBKARTA http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5661 και με το APN: webonly.vodafone.gr Username: user Password: pass δουλεύει. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Το webonly είναι, με κάθε επιφύλαξη, μόνο για i-phones, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 μηπως εχει καποιος ευκαιρο καποιο link με τις ρυθμισεις για webkarta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Μόνο το apn χρειάζεσαι που ειναι webkarta.vodafone.gr. Στο username γράψε user και στο password pass. Και είσαι έτοιμος Jim ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 μηπως εχει καποιος ευκαιρο καποιο link με τις ρυθμισεις για webkarta? Και το link που ζήτησες, με όλες τις ρυθμίσεις όλων των εταιρειών, MMS, GPRS, GPRS via proxy, 3G και Tethering ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 για καποιον περιεργο λογο δουλευει μονο το wapkarta και οχι το webkarta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Στις προφίλ του Webkarta που δημιούργησες πήγαινε στην τελευταία ρύθμιση που λέει Τύπος Apn και επίλεξε internet και πάτα ξανά αποθήκευση των ρυθμίσεων. Δοκίμασε μετά ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 το εκανα κ αυτο αλλο δεν μου το εμφανιζει μετα διαθεσιμο για επιλογη το προφιλ... μπερδεμα συναδελφε... δωσε τα φωτα σου που ειδικευεσαι σ αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Σιγά την "ειδίκευση" Jim :lol: Για να επιλέξεις το webkarta προφίλ πρέπει να πατήσεις μέσα στο κυκλάκι, στα δεξιά του προφίλ, όχι πάνω στο όνομα προφίλ, γιατί τότε θα ανοίξει το μενού επεξεργασίας του. Πατάς πάνω στο κυκλάκι, ώστε να γίνει κίτρινο/μαύρο/μπλε/ wahtever(δεν ξέρω τι χρώμα έχουν οι ενεργοποιημένες επιλογές στο Desire :p) και έπειτα κάνε και μια επανεκκίνηση τη συσκευή για σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 δεν με καταλαβες... σου λεω οτι με αυτο που μου ειπες εξαφανιζεται το κυκλακι και δεν μπορω να το επιλεξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Τότε δοκίμασε να διαγράψεις το προφίλ και να το ξαναδημιουργήσεις. Αφού βαλεις apn. user και pass επίλεξε και το internet στον τύπο Apn και αποθήκευσέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Δεν ξέρω αν έχει ξανα-αναφερθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχουμε cu εγώ και η κοπέλα μου και την τελευταία εβδομάδα αν μου κάνει αυτή ή κάνω εγώ αναπάντητη και το αφήνω να καλέσει μια φορά, το κινητό που καλώ συνεχίζει να χτυπά για ώρα ενώ εγώ το έχω κλείσει. Τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Το webonly είναι, με κάθε επιφύλαξη, μόνο για i-phones, σωστά; Ναι και μονο για συνδρομητες με ενεργοποιημενο πακετο ιντερνετ.Δεν ειμαι σιγουρος παντως αν ειναι και για καρτοκινητους.Εγω στο δικο μου με unlimited 30+internet εχω το webonly.vodafone.gr Αν ξερει καποιος αν ισχυει και για iphone καρτοκινητα ας μας πει γιατι τον αλλο μηνα θα ειμαι καρτοκινητος :lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Ναι και μονο για συνδρομητες με ενεργοποιημενο πακετο ιντερνετ.Δεν ειμαι σιγουρος παντως αν ειναι και για καρτοκινητους.Εγω στο δικο μου με unlimited 30+internet εχω το webonly.vodafone.gr Αν ξερει καποιος αν ισχυει και για iphone καρτοκινητα ας μας πει γιατι τον αλλο μηνα θα ειμαι καρτοκινητος :lol: Εγώ είμαι καρτοκινητός cu(iphone 3gs) και carrier settings το itunes μου πέρασε το webonly.vodafone.gr Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Έχω 3 μέρες ένα καρτοκινητό Vodafone. Μπορώ να ζητήσω φορητότητα σε άλη εταιρεία ή πρέπει να κάτσω υποχρεωτικά κάποιο διάστημα μέχρι να φύγω; Ας μου απαντήσει όποιος ξέρει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Δεν ξέρω αν έχει ξανα-αναφερθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχουμε cu εγώ και η κοπέλα μου και την τελευταία εβδομάδα αν μου κάνει αυτή ή κάνω εγώ αναπάντητη και το αφήνω να καλέσει μια φορά, το κινητό που καλώ συνεχίζει να χτυπά για ώρα ενώ εγώ το έχω κλείσει. Τι μπορεί να συμβαίνει? Μηπως ειναι θεμα συσκξυης και οχι συνδεσης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts