dal_kos Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 (edited) Το κόστος που ζητάνε για τις sim, δεν είναι τυχαίο, καθώς είναι αυτό που αντιστοιχεί στη τιμή έκδοσης νέας κάρτας sim. Επίσης η υπάλληλος που είπε πως πρέπει να πληρώσω δεν υπάρχει πιθανότητα να κατάλαβε λάθος, γιατί είναι στο κατάστημα τουλάχιστον 6 χρόνια,[και είναι η υπεύθυνη πιθανότατα] ενώ οι άλλες είναι καινούριες. Έτσι για την ιστορία... Όσο για τη διαφήμιση της Vodafone, ας έριχνε τα χρήματα στους χρήστες, να τους δώσει πιο φθηνό ίντερνετ και να έστελνε κανα δελτίο τύπου στα αρμόδια site, αντί να τα σκάσει για τηλεοπτική διαφήμιση. Κακά τα ψέματα, καλή η απεριόριστη vodafone, αλλά ας έδινε κι ένα λογικό πακέτο ίντερνετ... 100 mb με 1 ευρώ ας πούμε. Τα 30 mb με τα καινούρια κινητά, δε φτάνουν καλά καλά να ανοίξεις το browser. Edited April 9, 2010 by dal_kos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 ...Κατάλαβα. Είναι προφανές λοιπόν ότι όσοι έχουν αυτές τις προυποθέσεις (τι εννοείς με το "εργολάβο την intracom?), οι μισοί operator του πλανήτη δηλαδή, κάνουν υποκλοπές. Σωστά? Η Cosmote όμως που έχει Nokia δεν κάνει, ενω πάλι η WIND που έχει Ericsson είναι δεδομένο ότι κάνει... Νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω για να φτάσουμε στο προφανές. Προφανως αγνοεις την κατασταση που επικρατουσε εκεινη την προολυμπιακη εποχη με την τρομοιστερια στα υψη. Εκτος βεβαια και αν θεωρεις οτι στην Vodafone πανε οι first class και οι αλλοι 2 εχουν μαζεψει οτι εμεινε, οποτε δεν υπηρχε και λογος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Πόλεμος διαφημίσεων και προσφορών στα καρτοκινητά. Άρθρο του Βήματος με αφορμή την πρόσφατη αρνητική διαφήμιση της Vodafone http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=19&artid=324699&dt=09/04/2010 Το ΣΕΕ αποφάσισε τελικά να ζητήσει τροποποίηση της διαφήμισης. Επίσης ζήτησε να τεθεί στην έγρισή του ενδεχόμενη τροποποιημένη διαφήμιση. http://www.capital.gr/News.asp?id=941936 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Ε,αναμενόμενο ήτανε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Codert Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Προφανως αγνοεις την κατασταση που επικρατουσε εκεινη την προολυμπιακη εποχη με την τρομοιστερια στα υψη. Εκτος βεβαια και αν θεωρεις οτι στην Vodafone πανε οι first class και οι αλλοι 2 εχουν μαζεψει οτι εμεινε, οποτε δεν υπηρχε και λογος. Πίστεψε με δεν αγνοώ τίποτα. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ αναλυτικά κάποια πράγματα και ειδικά στην συγκεκριμένη υπόθεση. Είναι όμως τουλάχιστον άδικο να γενικεύουμε καταστάσεις και να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι με αφαιρετική λογική. Και στις τρεις εταιρείες υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται με αξιοπρέπεια...Αν συγκεκριμένοι άνθρωποι από την Vodafone παρέκλιναν από αυτό δεν σημαίνει ότι το κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι σε αυτή την εταιρεία ούτε οι άνθρωποι των άλλων δύο. Καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί σε κάποια πράγματα γιατί πρώτα πρώτα θίγουμε τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Πίστεψε με δεν αγνοώ τίποτα. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ αναλυτικά κάποια πράγματα και ειδικά στην συγκεκριμένη υπόθεση. Καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί σε κάποια πράγματα γιατί πρώτα πρώτα θίγουμε τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί. Μην βιαστείς να συμπεράνεις οτι είσαι ο μοναδικός που "γνωρίζεις πολύ αναλυτικά", πιθανότατα να είμαστεκαι εμείς από αυτούς που γνωρίζουν... αλλά είμαστε off topic εδώ, οπότε άστο... Η wind ετοίμασε ήδη διαφήμιση-ανακοίνωση που τα λέει χοντρά στη Βοντα... μιλάμε τους γύρισε τελείως μπούμεραγκ η διαφήμιση του περιπτερά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Codert Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Μην βιαστείς να συμπεράνεις οτι είσαι ο μοναδικός που "γνωρίζεις πολύ αναλυτικά", πιθανότατα να είμαστεκαι εμείς από αυτούς που γνωρίζουν... αλλά είμαστε off topic εδώ, οπότε άστο... Η wind ετοίμασε ήδη διαφήμιση-ανακοίνωση που τα λέει χοντρά στη Βοντα... μιλάμε τους γύρισε τελείως μπούμεραγκ η διαφήμιση του περιπτερά!!! Δεν είπα ποτέ ότι μόνο εγώ γνωρίζω κάποια πράγματα. Σίγουρα όμως είμαι σε θέση να γνωρίζω και εγώ. Για αυτό ακριβώς συνιστώ να αποφεύγουμε τις γενικεύσεις...Anyway Την διαφήμιση την είδα χτες. Για να δούμε η Cosmote τι θα κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Για να δούμε η Cosmote τι θα κάνει... για δες εδω http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_7643.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Καλησπέρα και απο εμένα στο forum... σε μερικές μέρες θα κάνω φορητότητα απο τη Wind και θέλω να ρωτήσω ποιο καρτοκινητό της Vodafone με συμφέρει καλύτερα... στέλνω περίπου 120-150 sms το μήνα, θέλω να μιλάω με ένα Vodafone αριθμό γύρω στα 300 λεπτά το μήνα, να έχω internet στο κινητό, να μιλάω με σταθερά απεριόριστα και να έχω και κανένα 100αρι λεπτά για τα υπόλοιπα κινητά. Ποιο συμφέρει; Ζητάω πολλά; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Καλησπέρα και απο εμένα στο forum... σε μερικές μέρες θα κάνω φορητότητα απο τη Wind και θέλω να ρωτήσω ποιο καρτοκινητό της Vodafone με συμφέρει καλύτερα... στέλνω περίπου 120-150 sms το μήνα, θέλω να μιλάω με ένα Vodafone αριθμό γύρω στα 300 λεπτά το μήνα, να έχω internet στο κινητό, να μιλάω με σταθερά απεριόριστα και να έχω και κανένα 100αρι λεπτά για τα υπόλοιπα κινητά. Ποιο συμφέρει; Ζητάω πολλά; :D Το Νέο καρτοκινητό σου δίνει χρόνο για άλλα δίκτυα 30 λεπτά και 30 SMS Την εβδομάδα με 5 ευρώ. Για σταθερά μόνο στο CU έχεις 60 λεπτά προς CU και σταθερά την ημέρα με 0,36 λεπτά αλλά τα άλλα δίκτυα με 0,36 το λεπτό.... Για Vodafone αριθμούς είσαι καλυμένος οπου και να πάς με μία ανανέωση τον μήνα Internet στην Vodafone για καρτοκινητά δυστυχώς μόνο 30ΜΒ με 3,5 ευρώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 καλημερα μηπως μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να στειλω μοναδες απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο vodafone.ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 καλημερα μηπως μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να στειλω μοναδες απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο vodafone.ευχαριστω πολυ Αντιγράφω από το site: * Με κλήση στο 1330 μέσω της υπηρεσίας Επέκτασης Υπολοίπου, επιλέγοντας την υπηρεσία Vodafone Sharing. * Mε γραπτό μήνυμα στο 1331, επιλέγοντας το ποσό (από 5€ έως και 30€, χωρίς δεκαδικά), τη λέξη ‘ΣΤΟ’ και τον αριθμό του χρήστη καρτοκινητής Vodafone στον οποίο θα ήθελες να μεταφέρεις χρόνο ομιλίας, π.χ. 12 ΣΤΟ 69xxxxxxxx. * Η υπηρεσία διατίθεται με χρέωση 0,30€ ανά συναλλαγή. * Το ημερήσιο όριο μεταφοράς χρόνου ομιλίας έχει διαμορφωθεί στα 30€, ενώ το μηνιαίο όριο στα 150€. Αναλυτικότερα: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7571 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Στην κατοχυρωση των στοιχειων δεν μου δωσανε καποιο χαρτι για επιβεβαιωση...ετσι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Στην κατοχυρωση των στοιχειων δεν μου δωσανε καποιο χαρτι για επιβεβαιωση...ετσι γινεται? Άλλα καταστήματα δίνουν άλλα όχι. Μπορούσες να τους το ζητήσεις και να σου δώσουν. Εγώ έτσι έκανα και μου έδωσαν φωτοαντίγραφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Στην κατοχυρωση των στοιχειων δεν μου δωσανε καποιο χαρτι για επιβεβαιωση...ετσι γινεται? Στη vodafone όταν έκανα ταυτοποίηση (κατά το Γενάρη αν θυμάμαι καλά) συμπλήρωσα ένα διπλότυπο. Το ένα φύλλο το κράτησε το κατάστημα κι εγώ πήρα το άλλο. Άρα, αν ακόμα γίνεται έτσι, δεν παίζει να μη σου δώσουν. Αν το ζητήσεις, πολύ περισσότερο, είναι υποχρεωμένοι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 σε μενα δεν εδωσαν τιποτα. κανενα χαρτι. δηλωσα 2 νουμερα μαλιστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Κι εγώ όταν δήλωσα τα νούμερά μου δεν μου έδωσαν κάτι.Σε μία φίλη μου όμως έδωσαν.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Έχω πρόγραμμα iPhone με 18μηνό συμβόλαιο και το μηνιαίο ποσό που πληρώνω είναι κοντά στα 60€ με τους φόρους και τα ρέστα, την ώρα που για σταθερό και internet πληρώνω 70 το δίμηνο. Θεωρώ ότι τα 20€ επιπλέον που πληρώνω είναι πολύ μεγάλο ποσό για ένα πάγιο 40€ και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σπάσω το συμβόλαιο, να επιστρέψω την επιδότηση και να μετατρέψω τη σύνδεση σε κάρτα στο πρόγραμμα unlimited. Οι απορίες μου είναι οι εξής: Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης για τα δωρεάν λεπτά είναι 3 λεπτά και μετά η χρήση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο. Τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής? Δηλαδή αν η κλήση διαρκεί λιγότερο από 3 λεπτά θα χρεώνομαι κανονικά, ενώ αν υπερβαίνει τα 3 λεπτά θα αφαιρούνται ανά δευτερόλεπτο από τα 1500? Επειδή θέλω να έχω και Internet υπάρχει κάποιο πακέτο δεδομένων που μπορώ να αγοράσω συνδυαστικά με το unlimited ή θα πρέπει να χρησιμοποιώ τις μονάδες μου για χρέωση δεδομένων? Αν ισχύει το δεύτερο, υπάρχει ογκοχρέωση κι αν ναι πόσο κοστίζει? Edited April 10, 2010 by LeRoi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Έχω πρόγραμμα iPhone με 18μηνό συμβόλαιο και το μηνιαίο ποσό που πληρώνω είναι κοντά στα 60 με τους φόρους και τα ρέστα, την ώρα που για σταθερό και internet πληρώνω 70 το δίμηνο. Θεωρώ ότι τα 20 επιπλέον που πληρώνω είναι πολύ μεγάλο ποσό για ένα πάγιο 40 και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σπάσω το συμβόλαιο, να επιστρέψω την επιδότηση και να μετατρέψω τη σύνδεση σε κάρτα στο πρόγραμμα unlimited. Οι απορίες μου είναι οι εξής: Τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής? Δηλαδή αν η κλήση διαρκεί λιγότερο από 3 λεπτά θα χρεώνομαι κανονικά, ενώ αν υπερβαίνει τα 3 λεπτά θα αφαιρούνται ανά δευτερόλεπτο από τα 1500? Επειδή θέλω να έχω και Internet υπάρχει κάποιο πακέτο δεδομένων που μπορώ να αγοράσω συνδυαστικά με το unlimited ή θα πρέπει να χρησιμοποιώ τις μονάδες μου για χρέωση δεδομένων? Αν ισχύει το δεύτερο, υπάρχει ογκοχρέωση κι αν ναι πόσο κοστίζει? Αυτό που θέλει να πει ο ποιητής είναι ότι αν μιλήσεις μέχρι 2 λεπτά και 59 θα αφαιρούνται 3 λεπτά από τα 1500, ενώ μετά το 3ο λεπτό θα χρεώνεσαι ανα δευτερόλεπτο. Δηλαδή ακόμα και 10 δεύτερα να μιλήσεις 3 λεπτά θα σου αφαιρεθούν. Το μόνο πακέτο Internet που υπάρχει στην καρτοκινητή σου προσφέρει 30Mb Internet με 3, 50 ευρώ / μήνα Edited April 10, 2010 by Student Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν υπερβώ τα 30 mb Internet φαντάζομαι ότι αφαιρούνται από το υπόλοιπο της κάρτας μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν υπερβώ τα 30 mb Internet φαντάζομαι ότι αφαιρούνται από το υπόλοιπο της κάρτας μου. Ναι. Καλό είναι να μην υπερβείς τα 30 Mb γιατί οι χρεώσεις είναι ολίγον τι τσουχτερές. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 σε μενα δεν εδωσαν τιποτα. κανενα χαρτι. δηλωσα 2 νουμερα μαλιστα! Κι εγώ όταν δήλωσα τα νούμερά μου δεν μου έδωσαν κάτι.Σε μία φίλη μου όμως έδωσαν.:worry: Έπρεπε να ζητήσετε αντίγραφα. Το αναφέρω γενικότερα αυτό. Μη σας πιάνει ντροπή, να ζητάτε πάντα αντίγραφο. Αν θέλετε να είστε βέβαιοι ότι έχει γίνει κανονικά η ονομαστικοποίηση καλέστε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και ρωτήστε. Ή στείλτε ένα mail και πείτε ότι θα θέλατε κάποιο αποδεικτικό για την ονομαστικοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Έπρεπε να ζητήσετε αντίγραφα. Το αναφέρω γενικότερα αυτό. Μη σας πιάνει ντροπή, να ζητάτε πάντα αντίγραφο. Αν θέλετε να είστε βέβαιοι ότι έχει γίνει κανονικά η ονομαστικοποίηση καλέστε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και ρωτήστε. Ή στείλτε ένα mail και πείτε ότι θα θέλατε κάποιο αποδεικτικό για την ονομαστικοποίηση. Εμενα παντως μου αρνηθηκαν αρκετα επιμανα θα ελεγα να μου δωσουν αντιγραφο (οχι σε καταστημα αλλα στο κινητο van) λεγοντας μου οτι δεν το χρειαzομαι. Οταν τους εξηγησα οτι εχω ταυτοποιησει και αλλο κινητο σε καταστημα και μου εδωσαν αντιγραφο (οπως επισης και στην Wind αλλα και στην Cosmote) εκεινοι αρνηθηκαν και παλι να μου δωσουν αντιγραφο. Τωρα τι να κανω να παω να ακυρωσω την ταυτοποιηση η να πω οτι εχασα την sim? Δεν με πολυ ενδιαφερει ο συγκεκριμμενος αριθμος και θεωρω απαραδεκτη την συμπεριφορα τους. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Εμενα παντως μου αρνηθηκαν αρκετα επιμανα θα ελεγα να μου δωσουν αντιγραφο (οχι σε καταστημα αλλα στο κινητο van) λεγοντας μου οτι δεν το χρειαzομαι. Οταν τους εξηγησα οτι εχω ταυτοποιησει και αλλο κινητο σε καταστημα και μου εδωσαν αντιγραφο (οπως επισης και στην Wind αλλα και στην Cosmote) εκεινοι αρνηθηκαν και παλι να μου δωσουν αντιγραφο. Τωρα τι να κανω να παω να ακυρωσω την ταυτοποιηση η να πω οτι εχασα την sim? Δεν με πολυ ενδιαφερει ο συγκεκριμμενος αριθμος και θεωρω απαραδεκτη την συμπεριφορα τους. οχι δεν νομιζω να σε συμφερει να μπεις στην συγκεκριμενη διαδικασια εκτος και αν θελεις φυσικα.και εγω που εκανα ταυτοποιηση μου εδωσαν χαρτι αλλα τι να το κανεις ;, αχρηστο ειναι απλα το φυλας σαν αποδεικτικο βλακιεες , καλεσε το 13830 και ζητα τους να σου πουνε εαν ειναι ταυτοποιημενο και τσεκαρε τα στοιχεια που εχουνε βαλει και μην ανασυχεις μπορεις νομιζω να το ζητησεις να στο στειλουνε με καποιο μαιλ ή να σου δωσουνε ενα αποδεικτικο (αντιγραφο) απο το καταστημα. παντως εαν δεν το θελεις τον αριθμο κοψε την σιμ και επικοινωνησε με το 13830 να τους πει οτι το εχασες τον αριθμο ετσι ωστε να μπει φραγη και μετα παρε αλλον αριθμο. δεν ξερω οτι σε βολευει πιστευω οτι εαν δεν εχεις καποιο κολλημα με αυτον τον αριθμο ς π.χ. τον εχουνε πολλοι και δεν θελεις ή κατι αλλο . δεν νομιζω οτι θα σε βολευε να μαθεις απεξω αλλον αριθμο εαν γνωριζεις ηδη αυτον διοτι που ξερεις εαν ο αριθμος αυτος που θα παρεις θα ειναι τοσο ευκολος οσο αυτος που εχεις τωρα; ή ποσο ευκολα θα τον θυμασαι εαν ειναι δυσκολο το νουμερο, εσυ ξερεις εγω την γνωμη μου σου λεω,αναλογως πραξε. Edited April 10, 2010 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 οχι δεν νομιζω να σε συμφερει να μπεις στην συγκεκριμενη διαδικασια εκτος και αν θελεις φυσικα.και εγω που εκανα ταυτοποιηση μου εδωσαν χαρτι αλλα τι να το κανεις ;, αχρηστο ειναι απλα το φυλας σαν αποδεικτικο βλακιεες , καλεσε το 13830 και ζητα τους να σου πουνε εαν ειναι ταυτοποιημενο και τσεκαρε τα στοιχεια που εχουνε βαλει και μην ανασυχεις μπορεις νομιζω να το ζητησεις να στο στειλουνε με καποιο μαιλ ή να σου δωσουνε ενα αποδεικτικο (αντιγραφο) απο το καταστημα. παντως εαν δεν το θελεις τον αριθμο κοψε την σιμ και επικοινωνησε με το 13830 να τους πει οτι το εχασες τον αριθμο ετσι ωστε να μπει φραγη και μετα παρε αλλον αριθμο. δεν ξερω οτι σε βολευει πιστευω οτι εαν δεν εχεις καποιο κολλημα με αυτον τον αριθμο ς π.χ. τον εχουνε πολλοι και δεν θελεις ή κατι αλλο . δεν νομιζω οτι θα σε βολευε να μαθεις απεξω αλλον αριθμο εαν γνωριζεις ηδη αυτον διοτι που ξερεις εαν ο αριθμος αυτος που θα παρεις θα ειναι τοσο ευκολος οσο αυτος που εχεις τωρα; ή ποσο ευκολα θα τον θυμασαι εαν ειναι δυσκολο το νουμερο, εσυ ξερεις εγω την γνωμη μου σου λεω,αναλογως πραξε. Κοιταξε απλως ηθελα να εχω τον συγκεκριμμενο αριθμο χωρις ουσιαστικα να τον πολυχρησιμοποιω αλλα απο την αλλη αφου ειναι υποχρεωμενοι να δινουν αντιγραφο γιατι δεν το κανουν? Σε τραβανε με το zορι στον δρομο ελα να ταυτοποιησεις το καρτοκινητο σου και μετα πως μπορω εγω να αποδειξω οτι το εκανα αν δεν εχω το αντιγραφο. Ο ενας zηταει αφμ ο αλλος δεν σου δινει αντιγραφο ο παραλλος θελει σταθερο τηλεφωνο αλλιως δεν στο ταυτοποιει. Πιστεψε με εχω ακουσει οτι μπορεις να φανταστεις. Μονο αποφυλακηστηριο δεν μου zητησαν σε συγκεκριμμενο καταστημα. Μεχρι οτι ο αριθμος μου εχει ληξει (τουλαχιστον αυτο τους εδειχνε το συστημα λενε). Περαστικα μας... Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts