Vasileios Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Μόνο αν έχεις ενεργοποιημενη κάρτα πριν τις 7 Νοεμβρίου δεν χρειάζετε ταυτοποίηση Πάντως μπορείς να βρέις ενεργοποιημένες κάρτες πιθανόν όχι στο Νομό Ευρυτανίας Ίσως κάπιος φίλος σου ή συγγενής σου μπορεί να το δηλώσει σε κάποια άλλη περιοχή. Είναι αδιανόητο πάντως να μην υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ευρυτανία. Στην Άρτα πάντως βρήκα ακόμα και περίπτερα που αναλαμβάναν ταυτοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 είμαι γερμανία κ έχω το passport. (cu η σύνδεσή μου.) αγόρασα μια κάρτα ανανέωσης κ καλώντας το 1268 μου λεει πως ο αριθμός δεν αντιστοιχεί πουθενά.. ξέρει κανείς κανέναν άλλο τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 (edited) είμαι γερμανία κ έχω το passport. (cu η σύνδεσή μου.) αγόρασα μια κάρτα ανανέωσης κ καλώντας το 1268 μου λεει πως ο αριθμός δεν αντιστοιχεί πουθενά.. ξέρει κανείς κανέναν άλλο τρόπο? Μήπως δεν είσαι στο δίκτυο D2 (vodafone) H vodafone έχει και το 1252 νομιζω λειτουργεί και στο εξωτερικό Edited April 6, 2010 by hostis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Ή ζήτα απο κάποιον στην ελλάδα να σου βάλει την κάρτα (στειλε του τον κωδικό). Αυτός θα καλέσει ένα 694xxxxx (αναγράφεται στην κάρτα) απο σταθερό τηλ και θα κάνει την ανανέωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 είμαι γερμανία κ έχω το passport. (cu η σύνδεσή μου.) αγόρασα μια κάρτα ανανέωσης κ καλώντας το 1268 μου λεει πως ο αριθμός δεν αντιστοιχεί πουθενά.. ξέρει κανείς κανέναν άλλο τρόπο? Ο δεύτερος τρόπος αν η κάρτα είναι γερμανική είναι να καλέσεις τον αριθμό που γράφει η κάρτα (τον Γερμανικό αριθμό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 ήμουν στο δίκτυο της γερμανικής βονταφον, κ πήρα το δικό τους τηλέφωνο. Βγήκε ηχογραφημένο μήνυμα στην ελληνική γλώσσα. πάτησα τον αριθμό, κ μόλις τσέκαρα στο my account στo vodafone site, ότι είχαν πιστωθεί τα χρήματα Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Μήπως δεν είσαι στο δίκτυο D2 (vodafone) H vodafone έχει και το 1252 νομιζω λειτουργεί και στο εξωτερικό νομίζω οτι μπορεις να το καλεσεις κανονικα αλλα χρεώσε διεθνή κληση . δοκιμασε να στείλεις τον αριθμό σε ενα φιλο σου στην ελλαδα και αυτος να την περασει δωρεαν στο κινητο σου καλωντας δωρεαν το 1254 απο το κινητο του. ή εαν δεν εφικτό να γίνει κάτι τετοιο πες σε καποιον να σου βαλει ηλεκτρονικα απο καταστημα vodafone στην ελλαδα. εαν ή δοκίμασε εσυ να στειλεις το γραμμα α και μετα το κωδικο της καρτας ανανεωσης στο 1252 πιστευω οτι συμφερει καλυτερα (εαν πετυχει δηλαδη) απο το να παρεις το 1252. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Όλη αυτή η ταλαιπωρία επειδή οι εταιρείες αποφάσισαν συνολικά και σχεδόν ταυτόχρονα να καταργήσουν την δυνατότητα ανανέωσης μεσω ίντερνετ με πιστωτική κάρτα. Όλος ο κόσμος πάει μπροστά, εμέις έχουμε μείνει στο ξύσε-ξύσε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Όλη αυτή η ταλαιπωρία επειδή οι εταιρείες αποφάσισαν συνολικά και σχεδόν ταυτόχρονα να καταργήσουν την δυνατότητα ανανέωσης μεσω ίντερνετ με πιστωτική κάρτα. Όλος ο κόσμος πάει μπροστά, εμέις έχουμε μείνει στο ξύσε-ξύσε. ελα ντε πες τα .... αποτελουσε μεγαλη εξυπηρετηση η ανανεωση μεσω ιντερνετ και πιστωτικης καρτας αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι την καταργησαν νομιζω οτι κατι φτίαχνουν και οτι θα ενεργοποιηθει σε καποιο χρονικο δίαστημα. ετσι ειχα ακουσει πριν λιγο καιρό. δεν ξερω εαν οντως ισχυει δεν εχω παρει το 13830 για να το επιβεβαιωσω εαν οντως ισχυει ή οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juamx Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ (ΝΟΥΜΕΡΟ) ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ.ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΕΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2010 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ .ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ VODAFONE ΑΛΛΑ Σ Ε ΑΛΛΟΝ ΝΟΜΟ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛ ΝΑ ΧΡΕΩΘΩ 20 ΕΥΡΩ ΒΕΝΤΖΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ. Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ? Από ότι ξέρω η VOdafone έχει κάτι Vans που γυρνάνε όλη την Ελλάδα (πάνε και σε κάτι κουλά μέρη). Αν δεν έχουν έρθει ήδη Καρπενήσι, μπορεί να έρθουν. δεν πέρνεις στην Εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Είδα σήμερα τη νέα διαφήμιση της Vodafone CU. Συνεχίζεται η "μαύρη" διαφήμιση προς τις άλλες εταιρίες, μετά το ιδιαίτερα πετυχημένο "αυτοί δεν σου δίνουν, σου παίρνουν 5 ευρώ" τώρα κάνει ανάλυση της κάθε προσφοράς ξεχωριστά Cosmoκαρτα, what's up, f2g και CU. Τονίζει για τις άλλες εταιρίες ότι προσφέρουν μόνο για f2g ή μόνο για what's up ενώ η CU (με ανανέωση 10 ευρώ νομίζω ή άλλαξε;) για όλη τη Voda. Εσκεμμένα αφήνει απ'έξω την νέα καρτοκινητή wind, που προσφέρει και διπλασιασμό για 15 μέρες και την Q η οποία προσφέρει και ίντερνετ στο πακέτο του 1 ευρώ. Ελπίζω αυτή η καμπάνια να ωθήσει τη wind να προσφέρει και στο f2g προς όλη τη wind, την Cosmote να προσφέρει επιτέλους ίντερνετ στην καρτοκινητή. Όσο για την ίδια τη Vodafone θα έπρεπε ίσως να μειώσει το κόστος του ίντερνετ ή να αυξήσει τα MB που προσφέρονται. Ποιά είναι η γνώμη σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Μπορείς να μπείς απο vodafone καρτοκινητό με wap/gprs στο ίντερνετ;;; Και υπάρχει πακέτο που να δίνει ξέρω γω 30-40mb /μήνα με 3-4 ευρώ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dal_kos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Ναι... Με 3,5 ευρώ έχεις 30 MB ανα μήνα. Αυτό το ανα μήνα μόνο μου κάνει λίγο εντύπωση.Δηλαδή κάθε μήνα τραβάει 3,5 ευρώ? Σαν να είναι συμβόλαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Α ωραία ! αμα είναι έτσι θα πάω να το ενεργοποιήσω !! ναι λογικά θα είναι κάθε μήνα και εαν θέλεις φανταζομαι μπορείς να το κόψεις. αλλά καλύτερα να είναι στην κάρτα που το ελέγχεις παρά στο συμβόλαιο που μπορέι να σου έρθει κάτι τρελό στο λογαριασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Ναι... Με 3,5 ευρώ έχεις 30 MB ανα μήνα. Αυτό το ανα μήνα μόνο μου κάνει λίγο εντύπωση.Δηλαδή κάθε μήνα τραβάει 3,5 ευρώ? Σαν να είναι συμβόλαιο? ναι. αν δεν έχεις χρήματα στην κάρτα, απενεργοποιείται το πακέτο.. μπορείς κ να το απενεργοποιήσεις, για τον επόμενο μήνα. δήλαδή, σου δίνεται η δυνατότητα, να αξιοποιήσεις τα 30 ΜΒ για τον τρέχον μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 μήπως ξέρεις πως ενεργοποιείται και τι settings χρειάζεται;; παίζει και απο gprs εκτός απο 3g έτσι ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Είδα σήμερα τη νέα διαφήμιση της Vodafone CU. Συνεχίζεται η "μαύρη" διαφήμιση προς τις άλλες εταιρίες, μετά το ιδιαίτερα πετυχημένο "αυτοί δεν σου δίνουν, σου παίρνουν 5 ευρώ" τώρα κάνει ανάλυση της κάθε προσφοράς ξεχωριστά Cosmoκαρτα, what's up, f2g και CU. Τονίζει για τις άλλες εταιρίες ότι προσφέρουν μόνο για f2g ή μόνο για what's up ενώ η CU (με ανανέωση 10 ευρώ νομίζω ή άλλαξε;) για όλη τη Voda. Εσκεμμένα αφήνει απ'έξω την νέα καρτοκινητή wind, που προσφέρει και διπλασιασμό για 15 μέρες και την Q η οποία προσφέρει και ίντερνετ στο πακέτο του 1 ευρώ. Ελπίζω αυτή η καμπάνια να ωθήσει τη wind να προσφέρει και στο f2g προς όλη τη wind, την Cosmote να προσφέρει επιτέλους ίντερνετ στην καρτοκινητή. Όσο για την ίδια τη Vodafone θα έπρεπε ίσως να μειώσει το κόστος του ίντερνετ ή να αυξήσει τα MB που προσφέρονται. Ποιά είναι η γνώμη σας; Την είδα και εγώ την διαφήμιση που λες. Νομίζω, κάτι που αναφέρει και το weeklytelecom.gr ότι τουλάχιστον η cosmote θα απαντήσει διότι όποτε προκαλείται τόσο ανοιχτά απαντάει και μάλιστα πολύ σκληρά. Το έκανε άλλωστε πρόσφατα στο wu. Όταν δεν προκαλείται τόσο ανοιχτά απαντάει ήπια όπως έκανε στο απεριόριστα στα καρτοσυμβόλαια που ούτε καν το έχει διαφημίσει ακόμα αν και το προσφέρει από τις 20/3. Πιστεύω ότι με την διαφήμιση αυτή η vodafone θα κερδίσει μόνο τις εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Είδα σήμερα τη νέα διαφήμιση της Vodafone CU. Συνεχίζεται η "μαύρη" διαφήμιση προς τις άλλες εταιρίες, μετά το ιδιαίτερα πετυχημένο "αυτοί δεν σου δίνουν, σου παίρνουν 5 ευρώ" τώρα κάνει ανάλυση της κάθε προσφοράς ξεχωριστά Cosmoκαρτα, what's up, f2g και CU. Τονίζει για τις άλλες εταιρίες ότι προσφέρουν μόνο για f2g ή μόνο για what's up ενώ η CU (με ανανέωση 10 ευρώ νομίζω ή άλλαξε;) για όλη τη Voda. Εσκεμμένα αφήνει απ'έξω την νέα καρτοκινητή wind, που προσφέρει και διπλασιασμό για 15 μέρες και την Q η οποία προσφέρει και ίντερνετ στο πακέτο του 1 ευρώ. Ελπίζω αυτή η καμπάνια να ωθήσει τη wind να προσφέρει και στο f2g προς όλη τη wind, την Cosmote να προσφέρει επιτέλους ίντερνετ στην καρτοκινητή. Όσο για την ίδια τη Vodafone θα έπρεπε ίσως να μειώσει το κόστος του ίντερνετ ή να αυξήσει τα MB που προσφέρονται. Ποιά είναι η γνώμη σας; Η vodafone με αυτή την διαφήμιση θέλει να περάσει το μήνυμα ότι το CU είναι το μόνο καρτοκινητό,οι προσφορές του οποίου ισχύουν για όλη την εταιρία. Δεν αναφέρεται όμως καθόλου στην Q card,η προσφορά της οποίας ισχύει για όλη την Q και τη WIND. ''Τυχαία'' να υποθέσω...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Σαφώς καθόλου τυχαία. Έχει δικαιολογία όμως ότι συγκρίνει ομοειδείς παροχές, με την έννοια ότι καμία από τις συγκρινόμενες δεν απαιτεί την χρέωση του λογαριασμού με οποιοδήποτε ποσό, αλλά απλώς την ανανέωση χρόνου ομιλίας με το υπόλοιπο να παραμένει ανέπαφο για χρήση σε άλλες υπηρεσίες. Η q χρεώνει (έστω και το μικρό ποσό του) 1 ευρώ. Αλλά δεν παύει να χρεώνει, άρα δεν είναι ομοειδές και συγκρίσιμο προϊόν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Σαφώς καθόλου τυχαία. Έχει δικαιολογία όμως ότι συγκρίνει ομοειδείς παροχές, με την έννοια ότι καμία από τις συγκρινόμενες δεν απαιτεί την χρέωση του λογαριασμού με οποιοδήποτε ποσό, αλλά απλώς την ανανέωση χρόνου ομιλίας με το υπόλοιπο να παραμένει ανέπαφο για χρήση σε άλλες υπηρεσίες. Η q χρεώνει (έστω και το μικρό ποσό του) 1 ευρώ. Αλλά δεν παύει να χρεώνει, άρα δεν είναι ομοειδές και συγκρίσιμο προϊόν Με αυτή την έννοια όμως πάλι δεν είναι ομοειδή αυτά που συγκρίνει καθώς το F2G δεν προυποθέτει καμία ανανέωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Την είδα και εγώ την διαφήμιση που λες. Νομίζω, κάτι που αναφέρει και το weeklytelecom.gr ότι τουλάχιστον η cosmote θα απαντήσει διότι όποτε προκαλείται τόσο ανοιχτά απαντάει και μάλιστα πολύ σκληρά. Το έκανε άλλωστε πρόσφατα στο wu. Όταν δεν προκαλείται τόσο ανοιχτά απαντάει ήπια όπως έκανε στο απεριόριστα στα καρτοσυμβόλαια που ούτε καν το έχει διαφημίσει ακόμα αν και το προσφέρει από τις 20/3. Πιστεύω ότι με την διαφήμιση αυτή η vodafone θα κερδίσει μόνο τις εντυπώσεις. Απανταει σιγουρα πολυ σκληρα, απο τον Ιανουαριο απανταει πολυ σκληρα, θα συνεχησει να το κανει.:lol::lol::lol::lol: Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Με αυτή την έννοια όμως πάλι δεν είναι ομοειδή αυτά που συγκρίνει καθώς το F2G δεν προυποθέτει καμία ανανέωση... Το ουσιώδες μάλλον είναι ότι δεν χρεώνεται το υπόλοιπό σου. Εννοείται ότι είναι πλεονέκτημα του f2go ότι δεν απαιτεί ανανέωση, στην διαφήμιση όμως δεν την συμφέρει να τονίσει πλεονεκτήματα των ανταγωνιστών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 (edited) Είμαι στη vodafone εδώ και αρκετά χρόνια και χρησιμοποιώ και σύνδεση και κάρτα. Στην διαφήμισή της απλά πιστεύω είπε μόνο όσα ήθελε να πει...γιατί όταν συγκρίνεις καρτοκινητά τα συγκρίνεις όλα όλα και όχι όσα σε συμφέρουν... (ή αν ήθελε να ήταν πιο σωστή να σύγκρινε CU, WU, FREE TO GO, δλδ τα αντίστοιχα των 3 εταιρειών ή CU, KARTOKINHTO VODAFONE, COSMOKARTA, WU, KARTOKINHTH WIND, FREE TO GO, Q, FROG) Με διαφορά η wind κάνει τις καλύτερες προσφορές τον τελευταίο καιρό (καρτοκινητό wind και Q), ακολουθεί η vodafone και τέλος η cosmote απλά δεν υπάρχει. Σε λίγο η wind θα σε πληρώνει για να πας στο δίκτυο της και να μιλάς τσάμπα! Τώρα όσο για το πια εταιρεία έχει το καλύτερο σήμα, όλες ίδιες είναι από προσωπική εμπειρία και γνώμες γνωστών, απλά σημασία έχει τι βολεύει τον καθένα στην περιοχή που βρίσκεται... Εγώ αυτό που έκανα τις τελευταίες μέρες είναι το εξής: 1.έκοψα τη σύνδεση vodafone που είχα (γτ πολλά τα λεφτά κ λίγα αυτά που προσφέρει) και το γύρισα σε καρτοκινητό....10ε και απεριόριστα προς vodafone και τα 10 σου μένουν. 2.αγόρασα μια καρτοκινητή wind...10e και απεριόριστα προς wind-Q και μένουν 10+10(δώρο)=20ε 3.συνόλο= με 20ε το μήνα απεριόριστα προς vodafone-wind-Q και μου μένουν και 30ε για cosmote. 4.αγόρασα ένα κινητό που παίρνει 2 κάρτες (έχει βγάλει πολλά η samsung) για να μην κουβαλάω 2 τηλέφωνα! Edited April 7, 2010 by gp30169 Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juamx Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Η vodafone με αυτή την διαφήμιση θέλει να περάσει το μήνυμα ότι το CU είναι το μόνο καρτοκινητό,οι προσφορές του οποίου ισχύουν για όλη την εταιρία. Δεν αναφέρεται όμως καθόλου στην Q card,η προσφορά της οποίας ισχύει για όλη την Q και τη WIND. ''Τυχαία'' να υποθέσω...:p Καλά, φαντάζεσαι να αναφερόταν σε ΟΛΕΣ τις προσφορές καρτοκινητής στην Ελλάδα??? Θα ήταν 5 λεπτά διαφήμιση!!!! λογικό είναι να δείξουν αυτές που την συμφέρουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Δεν πιστευω πως είναι ο χρόνος το προβλημα αλλα το τι θέλουν να παρουσιάσουν αυτοι...αλλιώς μέσα σε 1' τα λένε όλα αν θέλουν! Απλά πιστεύω πως σιγά σιγά ο κόσμος πρέπει να ξυπνάει κ να μην έχει κολλήματα με μια συγκεκριμένη εταιρία κ να τους τα ακουμπάει σα χαζός! Έτσι θα αναγκάζονται να κάνουν κ συνεχώς νέες προσφορές... αν πχ πάνε όλοι προς cosmote χωρίς να έχει κανει καμία προσφορά γτ μετα να μπουν στη διαδικασία προσφορών?! ενω αν της γυρίζουν πλάτη να δεις μετά πως θα βάλει κ αυτή unlimited προς όλα τα cosmote, και πάει λέγοντας.... Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts