fonzi Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Μονο τη δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις τα σουπερ πακετα, το cashback και το 45λεπτο της ανανεωσης στην τελική για μένα είναι δηλαδή: 45' δωρεάν προς όλους για 1 εβδομάδα VS 1500' δωρεάν προς όλα τα vodafone για 1 μήνα. ε, δεν είναι και τόσο αυτονόητη η απάντηση νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Το cashback για μένα δεν είναι τίποτα μπροστά στο ότι θα μου μένουν τα 10 ευρώ(μείον τον φόρο)της ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Για το cashback έχεις δίκιο. Τα 45' είναι το πρόβλημα... (κι εκεί σου μένουν τα 20 ευρώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 (edited) Σωστά.Απλά εγώ τα 45' δεν τα χρησιμοποιούσα γιατι μιλούσα μόνο σε 2 νούμερα Vodafone με το 1 λεπτό το λεπτό και έστελνα sms.Άρα με συμφέρει το unlimited.Ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας.Aν και τα 20 ευρώ σου μένουν ακριβώς;Φαντάζομαι όχι αφού θα έκανες και κάποια άλλα τηλέφωνα μέσα στον μήνα. Edited January 31, 2010 by maria02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Σωστά.Απλά εγώ τα 45' δεν τα χρησιμοποιούσα γιατι μιλούσα μόνο σε 2 νούμερα Vodafone με το 1 λεπτό το λεπτό και έστελνα sms.Άρα με συμφέρει το unlimited.Ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας.Aν και τα 20 ευρώ σου μένουν ακριβώς;Φαντάζομαι όχι αφού θα έκανες και κάποια άλλα τηλέφωνα μέσα στον μήνα. σωστά επίσης. Αλλά και τα 10 δεν θα σου μένουν ολόκληρα αφού σίγουρα θα μιλάς και εκτός δικτύου vodafone. Ασε, θέλει να λύσουμε διαφορικές για να βρούμε τελικά αν συμφέρει καθε τι νέο που βγάζουν οι εταιρείες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Ασε, θέλει να λύσουμε διαφορικές για να βρούμε τελικά αν συμφέρει καθε τι νέο που βγάζουν οι εταιρείες! :lol: Σπαζοκεφαλιά όντως.Κι εγώ το σκέφτηκα αρκετά!Πάντως ας βγάζουν αυτοί προσφορές και ας σπαζοκεφαλιάζουμε εμείς.Πού θα πάει θα το βρούμε.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 ανοιγεις τις επαφες σου... βλεπεις ποσοι εχουν βονταφον, και αν εχουν παραπανω απο τους μισους βαζεις.... απλα τα πραγματα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 ανοιγεις τις επαφες σου... βλεπεις ποσοι εχουν βονταφον, και αν εχουν παραπανω απο τους μισους βαζεις.... απλα τα πραγματα ξέχασες κ την συχνότητα που καλείς τον καθέναν... :-Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 ανοιγεις τις επαφες σου... βλεπεις ποσοι εχουν βονταφον, και αν εχουν παραπανω απο τους μισους βαζεις.... απλα τα πραγματα Το θεμα ειναι ποσες απο τις επαφες σου ειναι οντως vodafone γιατι παιζει και η φορητοτητα στη μεση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 ο πιο ασφαλης τροπος ειναι να στελνεις τον αριθμο που σε ενδιαφερει με μηνυμα, για να δεις αν ειναι βονταφον η οχι. με τις φορητοτητες τα πραγματα εχουν μπερδευτει πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris4 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Αν θέλετε να μάθετε αν ενας αριθμός είναι vodafone 1. Με την υπηρεσία Call Me Back Με την δωρεάν υπηρεσία Call Me Back* μπορείς να ειδοποιήσεις έναν συνδρομητή Vodafone να σε καλέσει εκείνος. Πληκτρολόγησε τη δίεση (#) και τον αριθμό του κινητού Vodafone και κάλεσε την υπηρεσία. Ο συνδρομητής θα λάβει αυτόματα το παρακάτω μήνυμα: "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ". Στέλνει μνμ μόνο σε συνδρομητές vodafone, οποτε αν σταλεί το μνμ τοτε ειναι vodafone, αν δεν είναι vodafone τοτε θα σας το πει την ώρα που καλείτε. 2. Με την υπηρεσία CU Finder Μάθε εύκολα και γρήγορα αν ένας αριθμός κινητού είναι CU, για να μιλάτε CU φθηνά! Στείλε δωρεάν SMS στο 1253 τον αριθμό του κινητού που επιθυμείς, και θα σου σταλεί μήνυμα αν ο συγκεκριμένος αριθμός ανήκει στον λαό της CU land! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 To πακετο αυτο με τα 1500 λεπτα/SMS ειναι για καρτοκινητο CU ή και για το απλο?? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 To πακετο αυτο με τα 1500 λεπτα/SMS ειναι για καρτοκινητο CU ή και για το απλο?? για ολα τα καρτοκινητα βονταφον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 για ολα τα καρτοκινητα βονταφον εκτος Careffour :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 To πακετο αυτο με τα 1500 λεπτα/SMS ειναι για καρτοκινητο CU ή και για το απλο?? το πακετο αυτο ειναι για ολην την βονταφον... και για καρτοκηνιτα και για συμβολαια Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 το πακετο αυτο ειναι για ολην την βονταφον... και για καρτοκηνιτα και για συμβολαια για οτιδηποτε εχει σχεση με βονταφον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Με λιγα λογια δηλαδη, ετσι οπως το εχω εγω σχεδιασμενο στο μυαλο μου, το προγραμμα 1500 minutes/sms, συμφερει αυτους που στελνουν πολλα μηνυματα. Αλλιως και με το unlimited κανεις μια χαρα τη δουλεια σου (αν καποιος δεν ασχολειται με τα sms). Εγω παλι γραφτηκα στο unlimited....απο τη στιγμη που τα μηνυματα που στελνω ειναι ελαχιστα δεν βρισκω λογο να παω και στο 1500. Καλα δεν επραξα?? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Με λιγα λογια δηλαδη, ετσι οπως το εχω εγω σχεδιασμενο στο μυαλο μου, το προγραμμα 1500 minutes/sms, συμφερει αυτους που στελνουν πολλα μηνυματα. Αλλιως και με το unlimited κανεις μια χαρα τη δουλεια σου (αν καποιος δεν ασχολειται με τα sms). Εγω παλι γραφτηκα στο unlimited....απο τη στιγμη που τα μηνυματα που στελνω ειναι ελαχιστα δεν βρισκω λογο να παω και στο 1500. Καλα δεν επραξα?? ετσι οπως τα λες ειναι, αφου το βασικο για σενα ειναι η ομιλια, καλα εκανες και ενεργοποιησες το unlimited Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 εχω "χαθει" με τις νεες προσφορες... εχω ηδη cu εδω και καιρο.... σημερα κοπηκε το συμβολαιο που ειχα και εγινε cu, αλλα θα το μετατρεψω σε "νεο καρτοκινητο". λοιπον, το cu το εχω για να στελνω sms και να μιλαω με την cu παρεα μου. την συνδεση την ειχα για ομιλια προς αλλες εταιριες,σταθερα και συμβολαια. τωρα που τελειωσα με την συνδεση θελω να "κανω" ενα πακετακι για να μιλαω με ολους. αντε πες, στο cu ειναι απλα τα πραματα. βαζω μια 10αρα καρτα το μηνα και ειμαι καλλυμενος! 1500min και 1500sms προς οποιονδηποτε vodafone αριθμο, μου ειναι υπεραρκετα. τι γινεται ομως με τις αλλες εταιριες? πως θα επικοινωνω? τι με συμφερει να κανω με το "νεο καρτοκινητο"? αντε να μου χρειαστει περιπου μια με μιαμιση ωρα το μηνα για ομιλια προς σταθερα και αλλα δικτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) θα κανεις το vodafone together με τις 2 σιμ, και θα βαλεις το πακετο με τα 80 λεπτα προς ολους με 7 ευρω Edited February 2, 2010 by ababapanos Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 εχω "χαθει" με τις νεες προσφορες... εχω ηδη cu εδω και καιρο.... σημερα κοπηκε το συμβολαιο που ειχα και εγινε cu, αλλα θα το μετατρεψω σε "νεο καρτοκινητο". λοιπον, το cu το εχω για να στελνω sms και να μιλαω με την cu παρεα μου. την συνδεση την ειχα για ομιλια προς αλλες εταιριες,σταθερα και συμβολαια. τωρα που τελειωσα με την συνδεση θελω να "κανω" ενα πακετακι για να μιλαω με ολους. αντε πες, στο cu ειναι απλα τα πραματα. βαζω μια 10αρα καρτα το μηνα και ειμαι καλλυμενος! 1500min και 1500sms προς οποιονδηποτε vodafone αριθμο, μου ειναι υπεραρκετα. τι γινεται ομως με τις αλλες εταιριες? πως θα επικοινωνω? τι με συμφερει να κανω με το "νεο καρτοκινητο"? αντε να μου χρειαστει περιπου μια με μιαμιση ωρα το μηνα για ομιλια προς σταθερα και αλλα δικτυα. ναι δυστυχως δεν συμβαδιζουν τα πακετα του νεου καρτοκινητου με το unlimited. αλλα απο οτι ξερω τα παλια πακετα του vodafone (αλα καρτ) λειτουργουν παραλληλα με το προγραμμα vodafone unlimited αρα καλο ειναι να το μετατραψεις σε νεο καρτοκινητο vodafone μεσω του 1266. και μετα να ενεργοποησεις την υπηρεσια. και μετα καλεσε το 1286 και ενεργοποιησε τα πακετα τα <<παλια>> του vodafone αλα καρτ. πιστευω οτι το πακετο με 30λεπτα και 30sms με 5€ την εβδομαδα θα εξυπηρετουσε 'η να ενεργοποιησεις 30 λεπτα με 9,90€. . ξερω οτι απο αποψη χρεωσεων δεν συμφερει αλλα δοκιμασε το στην πραξη διοτι πιστευω οτι ειναι κουραστικο να κουβαλας δυο κινητα. και να χρειαζεσαι να βαζεις το μηνα 10€ στο ενα και 10€ στο αλλο . δεν ξερω εγω την γνωμη μου. ελπιζω να σε βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naerdiel Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Kαι ναι...δεν βγαζω ακρη... Οποιος εχει υπομονη ας διαβασει... Ειχα cu και ενεργοποιησα το unlimited. το μεταφερω στο νεο καρτοκινητο.διατηρω το unlimited...χωρις να ξερω την ασυμβατοτητα γιατι ειμαι κ ζωον κ δεν διαβαζω ολα οσα λετε, ενεργοποιω το 7ευρω για τα 80 λεπτα σε ολα τα δικτυα. Καλω την εξυπηρετηση κ μου λενε πρεπει να ξεγραφτειτε απο το ανλιμιτιντ για να εχετε οποιο αλλο πακετο. ξεγραφομαι. Καλω το 1252 να μαθω ποσο χρονο εχω και μου λεει μπλα μπλα μπλα 1500 λεπτα απο το ανλιμ. και 80 λεπτα... Λεω, οκ, κατι τρεχει. στελνω μηνυμα στο 1286 να μαθω τα μηνυματα κ μου λεει 1500 απο το ανλιμ. Καλω το ρημαδι το 13830, χρεωνομαι ξανα, περιμεεεεεεεεεεεεεεεεενω,περιμεεεεεεεεεεεεενω, περνανε τα λεπτα, με πεταει εξω το τηλ κεντρο. ξανακαλω. χρεωνομαι, περιμεεεεεεεεεεεενω σαν μ@λακας, περιμεεεεεεεεεεεεεεεεενω κ μετα απο καμποσα λεπτα, πεφτει παλι η γραμμη... Οκ... τελικα δοκιμαζω να καλεσω ενα γουιντ να δω τι θα γινει, μιλαω 3,36 λεπτα. Καλω 1252 μετα κ μου λεει εχετε 1500 λεπτα απο το ανλιμ. και 76 απο το σουπερ πακετο ομιλιας. Ρωτω: τι στην ευχη συμβαινει;;; εγω ξεγραφτει απο την υπηρεσια. ρωτω: γιατι 76 και οχι 76 λεπτα και 24 δευτερα;πρεπει να μιλαω η τρια λεπτα νταν η 6 δλδ;;; Πειτε καλοι μου ανθρωποι για ακομα μια φορα...Μπορω καπως να εχω και ανλιμ και σουπερ πακετα;; τι ειναι αυτο το 2 σιμ σε ενα;;; δλδ; σε μια συσκευη; εγω πχ εχω μια πλεον. ΟΠοιος εχει υπομονη αγιου και καλη θεληση, ας με ξεστραβωσει... Παράθεση "A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 ξερω οτι απο αποψη χρεωσεων δεν συμφερει αλλα δοκιμασε το στην πραξη διοτι πιστευω οτι ειναι κουραστικο να κουβαλας δυο κινητα. και να χρειαζεσαι να βαζεις το μηνα 10€ στο ενα και 10€ στο αλλο . δεν ξερω εγω την γνωμη μου. ελπιζω να σε βοηθησα. τοσα χρονια κουβαλαω 2 κινητα. δεν ειναι προβλημα αυτο :) λοιπον, λεω να ενεργοποιησω στο cu αυτο με τα 1500min με 10€. αρα για vodafone ειμαι καλλυμενος απο αυτο, οπως επισης και για sms προς αλλες εταιριες(απο τα 10€ της καρτας;)) στο νεο καρτοκινητο απλα θα ενεργοποιησω το πακετο 80λεπτων με 7€ προς ολους. και αν τελειωσει το ξαναενεργοποιω. αρα αυτο με καλυπτει για σταθερα και αλλς εταιριες. υπαρχει καποιο πακετο για mobile internet στο cu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 τοσα χρονια κουβαλαω 2 κινητα. δεν ειναι προβλημα αυτο :) λοιπον, λεω να ενεργοποιησω στο cu αυτο με τα 1500min με 10€. αρα για vodafone ειμαι καλλυμενος απο αυτο, οπως επισης και για sms προς αλλες εταιριες(απο τα 10€ της καρτας;)) στο νεο καρτοκινητο απλα θα ενεργοποιησω το πακετο 80λεπτων με 7€ προς ολους. και αν τελειωσει το ξαναενεργοποιω. αρα αυτο με καλυπτει για σταθερα και αλλς εταιριες. υπαρχει καποιο πακετο για mobile internet στο cu? Ναι, 30mb --> 3,5 ευρώ με τον πρώτο μήνα δωρεάν από ότι βλέπω στο site. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5661 Surf & Email 30 (κάτω κάτω στη σελίδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Kαι ναι...δεν βγαζω ακρη... Οποιος εχει υπομονη ας διαβασει... Ειχα cu και ενεργοποιησα το unlimited. το μεταφερω στο νεο καρτοκινητο.διατηρω το unlimited...χωρις να ξερω την ασυμβατοτητα γιατι ειμαι κ ζωον κ δεν διαβαζω ολα οσα λετε, ενεργοποιω το 7ευρω για τα 80 λεπτα σε ολα τα δικτυα. Καλω την εξυπηρετηση κ μου λενε πρεπει να ξεγραφτειτε απο το ανλιμιτιντ για να εχετε οποιο αλλο πακετο. ξεγραφομαι. Καλω το 1252 να μαθω ποσο χρονο εχω και μου λεει μπλα μπλα μπλα 1500 λεπτα απο το ανλιμ. και 80 λεπτα... Λεω, οκ, κατι τρεχει. στελνω μηνυμα στο 1286 να μαθω τα μηνυματα κ μου λεει 1500 απο το ανλιμ. Καλω το ρημαδι το 13830, χρεωνομαι ξανα, περιμεεεεεεεεεεεεεεεεενω,περιμεεεεεεεεεεεεενω, περνανε τα λεπτα, με πεταει εξω το τηλ κεντρο. ξανακαλω. χρεωνομαι, περιμεεεεεεεεεεεενω σαν μ@λακας, περιμεεεεεεεεεεεεεεεεενω κ μετα απο καμποσα λεπτα, πεφτει παλι η γραμμη... Οκ... τελικα δοκιμαζω να καλεσω ενα γουιντ να δω τι θα γινει, μιλαω 3,36 λεπτα. Καλω 1252 μετα κ μου λεει εχετε 1500 λεπτα απο το ανλιμ. και 76 απο το σουπερ πακετο ομιλιας. Ρωτω: τι στην ευχη συμβαινει;;; εγω ξεγραφτει απο την υπηρεσια. ρωτω: γιατι 76 και οχι 76 λεπτα και 24 δευτερα;πρεπει να μιλαω η τρια λεπτα νταν η 6 δλδ;;; Πειτε καλοι μου ανθρωποι για ακομα μια φορα...Μπορω καπως να εχω και ανλιμ και σουπερ πακετα;; τι ειναι αυτο το 2 σιμ σε ενα;;; δλδ; σε μια συσκευη; εγω πχ εχω μια πλεον. ΟΠοιος εχει υπομονη αγιου και καλη θεληση, ας με ξεστραβωσει... το πακετο vodafone unlimited δεν λειτουργει παραλληλα με την υπηρεσια cash back ,45λεπτα προς ολους και τα σουπερ πακετα ομιλιας του νεου καρτοκινητου . απο οτι ξερω τα παλια πακετα (vodafone ala carte tou 1286) λειτουργουνε κανονικα με το vodafone unlimited. τωρα για να ξανα εγραφτεις στο unlimited πρεπει να περασουνε 31 μερες απο τοτε που διαγραφτηκες. το προγραμμα vodafone together μπορεις να εχεις δυο αριθμους vodafone σε μια καρτα σιμ και μια συσκευη. αλλα θα πρεπει να αλλαξεις τις γραμμες για να παιρνεις τηλεφωνο . οταν η μια γραμμη ειναι κλειστη οι κλήσεις πρωθουντε αυτοματα στην αλλη γραμμη χωρις χρεωση. οποτε στο ενα βαλε το νεο καρτοκινητο για τα σουπερ πακετα και στο αλλο βαλε ενα αριθμο cu και ενεργοποησε το vodafone unlimited. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts