Vasileios Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 ευχαριστω! υπαρχει αλλο πακετο το οποιο να σου δινει mb για πλοηγηση και sms προς cu ή ακομη και προς ολους? Για τα πακέτα του cu δές εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1042 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 ok! ευχαριστω Vasileios! btw ακομη δεν συνειδητοποιησα οτι δεν εχουμε πλεον την προσφορα του 2009 και μιλαω αβερτα :p παει η καρτα μου :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 ok! ευχαριστω Vasileios! btw ακομη δεν συνειδητοποιησα οτι δεν εχουμε πλεον την προσφορα του 2009 και μιλαω αβερτα :p παει η καρτα μου :ninja: βαλε τα 1200 λεπτα και μυνηματα με 7€!. η καποιο αλλο πακετο του 1286 το πακετο με τα 1200 ειναι το μονο που συμφερει μπορει να ειναι πολλα τα χρήματα αλλα συμφερει απο το να παρεις χωρις πακετο και να μην εχεις καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 μαλλον αυτο θα ενεργοποιησω... απλα θα ηθελα αν υπηρχε καποιο προγραμμα με περισσοτερα mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Καλα τι γίνεται επιτέλους με αυτή την online ανανέωση χρόνου ομιλίας? Πόσο καιρό θα είναι ακόμα offline? Υπάρχει κάποια επίσημε ενημέρωση? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Καλα τι γίνεται επιτέλους με αυτή την online ανανέωση χρόνου ομιλίας? Πόσο καιρό θα είναι ακόμα offline? Υπάρχει κάποια επίσημε ενημέρωση? προσωπικα πιστευω οτι δεν θα επανελθει ποτε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Kαλή χρονιά παιδιά... Ακούστε την ιστορία μου με το cu που έχω... Αυτός ο αριθμός είναι πολύ παλιός,από τα πρώτα cu που κυκλοφόρησαν.Τον είχε ο θείος μου,και μετά εγώ... Πήρα προχθές τηλ να ενεργοποιήσω το mobile internet,και μου ζήτησαν όνομα να επιβεβαιώσουν,τους δίνω το δικό μου,και μου είπαν πως το κινητό είναι δηλωμένο αλλού.Εγώ δεν είχα πάει ποτέ να δηλώσω το όνομα μου φυσικά. Μήπως παλιά,όταν αγόραζες καρτοκινητό το δήλωνες κιόλας? Εντωμεταξύ δεν μπορούσαν μου είπαν να μου πουν σε ποιον είναι δηλωμένος ο αριθμός κτλ.... Μπορώ να κάνω κάτι για να το σώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Kαλή χρονιά παιδιά... Ακούστε την ιστορία μου με το cu που έχω... Αυτός ο αριθμός είναι πολύ παλιός,από τα πρώτα cu που κυκλοφόρησαν.Τον είχε ο θείος μου,και μετά εγώ... Πήρα προχθές τηλ να ενεργοποιήσω το mobile internet,και μου ζήτησαν όνομα να επιβεβαιώσουν,τους δίνω το δικό μου,και μου είπαν πως το κινητό είναι δηλωμένο αλλού.Εγώ δεν είχα πάει ποτέ να δηλώσω το όνομα μου φυσικά. Μήπως παλιά,όταν αγόραζες καρτοκινητό το δήλωνες κιόλας? Εντωμεταξύ δεν μπορούσαν μου είπαν να μου πουν σε ποιον είναι δηλωμένος ο αριθμός κτλ.... Μπορώ να κάνω κάτι για να το σώσω? ξαναπαρε τηλεφωνο και οταν σου ζητησουν ονομα δωσε του θειου σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 πολλά χρόνια πριν δήλωνες τηλεφωνικά ότι όνομα ήθελες. Μπορείς να κάνεις δήλωση σύμφωνα με τον νέο νόμο . Οι παλιές δηλώσεις δεν ισχύουν κανονικά. επίσης κατά πάσα πιθανότητα θα έχει δηλωθεί το όνομα του θείου σου . μόνο αν το είχε χάσει και έδωσε ταυτότητα είναι κανονικά δηλωμένο , εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Τέλος για ενεργοποίηση του mobile internet κάλεσε 1392 γίνεται αυτόματα χωρίς να δώσεις στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 πολλά χρόνια πριν δήλωνες τηλεφωνικά ότι όνομα ήθελες. Μπορείς να κάνεις δήλωση σύμφωνα με τον νέο νόμο . Οι παλιές δηλώσεις δεν ισχύουν κανονικά. επίσης κατά πάσα πιθανότητα θα έχει δηλωθεί το όνομα του θείου σου . μόνο αν το είχε χάσει και έδωσε ταυτότητα είναι κανονικά δηλωμένο , εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Τέλος για ενεργοποίηση του mobile internet κάλεσε 1392 γίνεται αυτόματα χωρίς να δώσεις στοιχεία. κανε ξανα δηλωση στοιχείων ετσι και αλλίως δεν ισχύει η παλια δήλωση στοιχείων . οποτε δεν υπάρχει πρόβλημα να κανεις μεταβιβαση. πηρα και ρωτησα πριν λιγο το 13830. οποτε θα το εχεις στο ονομα σου και δεν θα υπάρχει κανενα προβλημα για το ποιος είναι ο κάτοχος της γραμμής . ετσι και αλλιως αυτο θα πρεπει να γινει σε ολους του κατόχους καρτοκινητής εως και 30/7/2010 αλλα πηγαινε αμεσα διοτι οι περισσοτεροι θα πάνε την τελευταία στιγμή και μπορεί να υπάρχει συμφόρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Τότε τι μου έλεγε ένας στο 13830 ότι θα πρέπει να πάω σε μια vodafone μαζί με αυτόν που είναι δηλωμένο το όνομά του κτλ? Και το θέμα είναι ότι ο θείος μου δεν μένει Αθήνα... Τέσπα,σας ευχαριστώ πολύ για τιος απαντήσεις,από Δευτέρα θα πάω σε μία vodafone και θα πω ότι θέλω να το δηλώσω χωρίς να αναφέρω τίποτα παραπάνω....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naerdiel Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 καλησπερα. Φυσιολογικα κ εφοσον ειναι δηλωμενο σε αλλο ονομα, δεν θα μπορεσεις να κανεις αυτο που λες. εαν δεν μπορει να το κανετε μαζι με τον θειο, προφανως μια υπευθυνη δηλωση απο τον θειο σου θα χρειαστει. Οψομεθα ομως γιατι καμια φορα συμβαινουν κ παρατυπιες. Παράθεση "A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Τότε τι μου έλεγε ένας στο 13830 ότι θα πρέπει να πάω σε μια vodafone μαζί με αυτόν που είναι δηλωμένο το όνομά του κτλ? Και το θέμα είναι ότι ο θείος μου δεν μένει Αθήνα... Τέσπα,σας ευχαριστώ πολύ για τιος απαντήσεις,από Δευτέρα θα πάω σε μία vodafone και θα πω ότι θέλω να το δηλώσω χωρίς να αναφέρω τίποτα παραπάνω....;) ειναι τοσο μεγαλο το χαος που επικρατει που αν πας να το δηλωσεις στο ονομα σου κατα πασα πιθανοτητα δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καμιά προσφορά θα βγεί;;; Άντε γιατί με τον φόρο κινητής τηλεφωνίας,και με το πόσο ανέβηκαν οι τιμές..δεν βγαίνουμε..Έχει γίνει ασύμφωρη η καρτοκινητή! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καμιά προσφορά θα βγεί;;; Άντε γιατί με τον φόρο κινητής τηλεφωνίας,και με το πόσο ανέβηκαν οι τιμές..δεν βγαίνουμε..Έχει γίνει ασύμφωρη η καρτοκινητή! εδω κοψανε την ηλεκτρονικη ανανεωση και το μπονους που προσφερε, τι να λεμε τωρα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 εδω κοψανε την ηλεκτρονικη ανανεωση και το μπονους που προσφερε, τι να λεμε τωρα? Συν αυτό...Μπήκα προχτές να βάλω από το νετ κάρτα...και @@!Λέει βάλτε τα στοιχεία σας να σας ειδοποιήσουμε..Άντε γεια.. Ή θέλουν να φύγουμε από τις καρτοκινητές (αλλά και σε συνδέσεις να πάμε δεν είναι λογικά πακέτα-τιμής) ή απλά περνάνε μια κρίση οι τύποι..:ninja: Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Συν αυτό...Μπήκα προχτές να βάλω από το νετ κάρτα...και @@!Λέει βάλτε τα στοιχεία σας να σας ειδοποιήσουμε..Άντε γεια.. Ή θέλουν να φύγουμε από τις καρτοκινητές (αλλά και σε συνδέσεις να πάμε δεν είναι λογικά πακέτα-τιμής) ή απλά περνάνε μια κρίση οι τύποι..:ninja: το κακο με την ηλεκτρονικη ανανεωση συμβαινει σε ολες τις εταιριες και ειναι ντροπη τους. ας την επαναφερουν χωρις μπονους. ειναι πολυ βολικο να μπορεις να ανανεωνεις απο το σπιτι σου, εστω και χωρις μπονους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 το κακο με την ηλεκτρονικη ανανεωση συμβαινει σε ολες τις εταιριες και ειναι ντροπη τους. ας την επαναφερουν χωρις μπονους. ειναι πολυ βολικο να μπορεις να ανανεωνεις απο το σπιτι σου, εστω και χωρις μπονους ναι για όλους μιλούσα πριν.. Btw,για όσους ψαχνόντουσαν: Μόνο στη CUland μιλάμε 60 ολόκληρα λεπτά την ημέρα προς CU και όλα τα σταθερά δίκτυα, πληρώνοντας μόνο το πρώτο!!! Όσοι συνδρομητές CU έχουν εγγραφεί έστω και μία φορά στην υπηρεσία CU All Day έως τις 31 Ιανουαρίου 2010, θα μπορούν να παραμείνουν ή να ξαναεγγραφούν όποτε επιθυμούν ώστε να έχουν διαθέσιμα 60 λεπτά ομιλίας και βίντεο-κλήσεων προς συνδρομητές CU αλλά και προς όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας,για 24 ώρες με χρέωση μόνο 0,35 €! Για εγγραφή στην υπηρεσία στείλε δωρεάν κενό SMS στο 1324. Η υπηρεσία CU All Day από τη στιγμή της εγγραφής, θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε μέρα μέχρι την απενεργοποίηση της. Εφόσον ο συνδρομητής έχει ήδη εγγραφεί μέχρι τη παραπάνω ημερομηνία μπορεί να διαγράφεται και να ξαναγράφεται στο CU All Day οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί. Ο συνδρομητής μπορεί ανά πάσα στιγμή να μάθει το υπόλοιπο των 60 λεπτών από την υπηρεσία CU All Day καλώντας δωρεάν στο 1252. Για διαγραφή από την υπηρεσία, ο συνδρομητής στέλνει τη λέξη "OXI" στο 1324. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=4361 Καλώς ήρθατε στη CU land! το ενεργοποίησα,αλλά τώρα είδα....ότι είναι για σταθερά και cu,θα τρελαθούμε...δεν μπορούσε να είναι και για όλα τις άλλες εταιρίες; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 ειναι παλια η υπηρεσια αυτη, εχει πολυ καιρο που βγηκε. θελει λιγη προσοχη μονο το γεγονος οτι αν την ενεργοποιησεις ανανεωνεται μονη της καθε μερα. αν την χρειαστεις μονο για μια φορα θα πρεπει να την διακοψεις στελνοντας εκ νεου μηνυμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 ειναι παλια η υπηρεσια αυτη, εχει πολυ καιρο που βγηκε. θελει λιγη προσοχη μονο το γεγονος οτι αν την ενεργοποιησεις ανανεωνεται μονη της καθε μερα. αν την χρειαστεις μονο για μια φορα θα πρεπει να την διακοψεις στελνοντας εκ νεου μηνυμα ναι,το ξέρω απλά ειδα 1-2 παιδία πριν που ρωτούσαν για προσφορές,μαζί και εγω..Εντάξει για σήμερα θα το κρατήσω.. Είδα ότι και το pointmania τέλος!!!:X:X Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 ναι,το ξέρω απλά ειδα 1-2 παιδία πριν που ρωτούσαν για προσφορές,μαζί και εγω..Εντάξει για σήμερα θα το κρατήσω.. Είδα ότι και το pointmania τέλος!!!:X:X καταργηθηκε το ποινμανια αλλα εβγαλαν το κας μπακ που για μενα ειναι πολυ καλυτερο, οποτε εδω μικρο το κακο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 καταργηθηκε το ποινμανια αλλα εβγαλαν το κας μπακ που για μενα ειναι πολυ καλυτερο, οποτε εδω μικρο το κακο Αχ και έχω 79 πόντους..που θα τους χάσω. χμμμ,ναι αλλά έπερνες και κάτι τις παραπάνω . Μήπως να αλλάξουμε στο νεο καρτοκινητό; Είναι το μόνο που βλέπω ότι συμφέρει πια..Μόνο να δώσουν παραπάνω sms και είναι οκ.. Δεν ξέρω είναι ένας χαμός αυτές οι αλλαγές.. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Αχ και έχω 79 πόντους..που θα τους χάσω. χμμμ,ναι αλλά έπερνες και κάτι τις παραπάνω . Μήπως να αλλάξουμε στο νεο καρτοκινητό; Είναι το μόνο που βλέπω ότι συμφέρει πια..Μόνο να δώσουν παραπάνω sms και είναι οκ.. Δεν ξέρω είναι ένας χαμός αυτές οι αλλαγές.. μπορεις να κανεις ανανεωσεις χρονου και να τους εξαργυρωσεις, νομιζω ειναι 300 ποντοι η μικροτερη κατηγορια. δεν ξερω αν σε πολυσυμφερει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 μπορεις να κανεις ανανεωσεις χρονου και να τους εξαργυρωσεις, νομιζω ειναι 300 ποντοι η μικροτερη κατηγορια. δεν ξερω αν σε πολυσυμφερει Δεν προσμετρώνται πλέον οι ανανεώσεις στο vodafone pointmania. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Δεν προσμετρώνται πλέον οι ανανεώσεις στο vodafone pointmania. δεν το γνωριζα οτι δεν μπορουν να προστεθουν ποντοι. υπαρχει και μια ημερομηνια μεχρι την οποια μπορεις να κανεις εξαργυρωση γιατι μετα χανονται οι ποντοι σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts