Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μμμ, κι αναρωτιέμαι αν, χωρίς καμία ανανέωση, πας και στείλεις sms σε ραδιοφωνικούς σταθμούς κλπ που να χρεώνουν 35 + 35 + 30 λεπτά =1€ ακριβώς (ή κάποιον άλλον ισότιμο συνδιασμό), θα το πάρεις το ευρώ;

Εγώ πάντως το πάγωσα το θέμα του 1€ το μήνα σε 3 CU πακετάκια προμόσιον που είχα, δεν αξίζει τον κόπο να ασχολοληθεί κανείς κατά την γνώμη μου, αν δεν κάνει και κάποια άλλη χρήση του αριθμού ώστε να του έρχεται "μόνο του" το ευρώ.

Τον χρόνο τον κατανάλωσα ΜΟΝΟ χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα 'ένα λεπτό το λεπτό' για δύο αριθμούς vodafone. Μίλησα 100 λεπτά και κατανάλωσα 100 cents δηλαδή 1 ευρώ. Άρα, τουλάχιστο στην δικιά μου περίπτωση, η παραπάνω δικαιολογία δεν ευσταθεί.

Ακόμα και σε αυτό η χρέωση είναι ανα δευτερόλεπτο ....

Ακόμα και σε αυτό η χρέωση είναι ανα δευτερόλεπτο ....

H χρέωση σε αυτό ειναι ανα λεπτό και όχι ανα δευτερόλεπτο και πιστεύω οτι αν παρει στο τμημα εξυπηρετησης και τους πει τι εγραφε το πακετο συνδεσης θα του το πιστωσουν το 1 ευρω. Πάντως το 1 ευρω απο οσο γνωριζω πιστωνεται τις πρωτες 10 μερες του επομενου μηνα και σε μενα μια φορα μονο ειχε πιστωθει στο 15νθημερο.

H χρέωση σε αυτό ειναι ανα λεπτό και όχι ανα δευτερόλεπτο και πιστεύω οτι αν παρει στο τμημα εξυπηρετησης και τους πει τι εγραφε το πακετο συνδεσης θα του το πιστωσουν το 1 ευρω. Πάντως το 1 ευρω απο οσο γνωριζω πιστωνεται τις πρωτες 10 μερες του επομενου μηνα και σε μενα μια φορα μονο ειχε πιστωθει στο 15νθημερο.

Η χρέωση είναι με ελάχιστο 30 δευτερόλεπτα και μετά ανα δευτερόλεπτο .

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1244

Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης κλήσης για εθνικές κλήσεις είναι τα 30". 'Άνω των 30", η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο.

Έχω δηλώσει τα στοιχεία του καρτοκινητού μου, σύμφωνα με το νέο νόμο, από την προηγούμενη Τετάρτη και ακόμα να περαστούν...

Και καίγομαι γιατί μου απορρίφθηκε γι αυτό το λόγο το αίτημα φορητότητας που έκανα προς Cosmote. :mad:

Ξέρετε περίπου πόσο χρόνο παίρνει να γίνει αυτή η καταχώρηση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Έχω δηλώσει τα στοιχεία του καρτοκινητού μου, σύμφωνα με το νέο νόμο, από την προηγούμενη Τετάρτη και ακόμα να περαστούν...

Και καίγομαι γιατί μου απορρίφθηκε γι αυτό το λόγο το αίτημα φορητότητας που έκανα προς Cosmote. :mad:

Ξέρετε περίπου πόσο χρόνο παίρνει να γίνει αυτή η καταχώρηση;

Η καταχώρηση ή η φορητότητα; :rolleyes:

Για την καταχώρηση περίπου 10ημέρες (ανάλογα το φόρτο εργασίας) και για φορητότητα περίπου 15ημέρες αλλά πληροφοριακά από τη στιγμή που αλλάζει πάροχος χρειάζεται ξανά δήλωση στοιχείων.

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

την ταυτοποιηση των στοιχειων της εννοει

Το 'πιασα ;) , για αυτό και συμπλήρωσα / επεξεργάστηκα το προηγούμενο μου ποστ :cool:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

για το friends and family η χρεωση ειναι ανα λεπτο.

Απο τη στιγμη που εχω δωρεαν λεπτα προς CU και εχω κανει εκτροπη το κινητο μου σε CU κανονικα δεν θα επρεπε να χρεωνεται. Ισχυει μονο στο CU αυτο η σε ολα τα καρτοκινητα;

Απο τη στιγμη που εχω δωρεαν λεπτα προς CU και εχω κανει εκτροπη το κινητο μου σε CU κανονικα δεν θα επρεπε να χρεωνεται. Ισχυει μονο στο CU αυτο η σε ολα τα καρτοκινητα;

Την εκτροπή τη χρεώνεσαι ανεξαρτήτως αν την έχεις κάνει σε cu αριθμό!!!

απο το site:

Η προώθηση κλήσεων έχει δύο σκέλη:

1. από τον καλούντα προς τον καλούμενο αριθμό

2. από τον καλούμενο προς τον τρίτο αριθμό στον οποίο γίνεται η τελική προώθηση της κλήσης.

Στην προώθηση κλήσεων χρεώνονται και τα δύο αυτά σκέλη.

Συγκεκριμένα οι χρέωσεις έχουν ως εξής:

* καλών συνδρομητής, η κλήση προς συνδρομητή που έχει ενεργοποιήσει την προώθηση κλήσεων, χρεώνεται κανονικά, σαν μία επιτυχής κλήση προς το δίκτυο της Vodafone.

* καλούμενος συνδρομητής (αυτός που ενεργοποιήσε την προώθηση), χρεώνεται για κλήση από τον καλούμενο προς τον τελικό αριθμό που έγινε η προώθηση.

στην wind η προωθηση δεν χρεωνεται, αφαιρουνται τα λεπτα απο την προσφορα της χρονιας

[sIGPIC][/sIGPIC]

για το friends and family η χρεωση ειναι ανα λεπτο.

Μήπως μπορείτε να μου δώσετε μία παραπομπή?

Εγώ σας τεκμηρίωσα την άποψη μου.

φιλε βασιλη εγω διαβαζω αυτο στο σαιτ της εταιριας

Συγκεκριμένα:

* Η εξαιρετικά φθηνή αυτή χρέωση ισχύει αυτόματα από τη στιγμή που θα επιλέξετε τους αγαπημένους σας αριθμούς με μία κλήση δωρεάν στο 1286.

* Η υπηρεσία αυτή ισχύει για παλιούς και νέους συνδρομητές.

* 'Oταν καλείτε αριθμούς που δεν ανήκουν στους προορισμούς της επιλογή σας θα χρεώνεστε ανάλογα με το παλιό σας πρόγραμμα.

* Μπορείτε να αλλάξετε 1 ή 2 από τους προεπιλεγμένους μία φορά τον μήνα.

* Η χρέωση 0,01 € / λεπτό περιλαμβάνει ΦΠΑ 19%.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα πακετα του νεου καρτοκινητου vodafone ισχυουν για παντα ή ειναι περιορισμενης διαρκειας? λεω να κοψω την συνδεση και να παω στο νεο καρτοκινητο

χαιρομαι. μαλλον θα με βολεψει αρκετα, μιας και δεν μιλαω πολυ και τζαμπα πληρωνα 30αρια το μηνα.

Η καταχώρηση ή η φορητότητα; :rolleyes:

Για την καταχώρηση περίπου 10ημέρες (ανάλογα το φόρτο εργασίας) και για φορητότητα περίπου 15ημέρες αλλά πληροφοριακά από τη στιγμή που αλλάζει πάροχος χρειάζεται ξανά δήλωση στοιχείων.

την ταυτοποιηση των στοιχειων της εννοει

Το 'πιασα ;) , για αυτό και συμπλήρωσα / επεξεργάστηκα το προηγούμενο μου ποστ :cool:

Ευχαριστώ πολύ! :happy:

Έτσι κι αλλιώς θέλω να κάνω συμβόλαιο, οπότε δε θα χρειαστώ εκ νέου ταυτοποίηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Απο χρήση το κατάλαβα καθώς όταν μιλάω <1 λεπτό αφαιρείται 1 λεπτό, όταν μιλάω 1 λεπτό και κάτι αφαιρούνται 2 λεπτά κ.ο.κ.

Να ρωτήσω για να μην ψάχνω όλα τα προηγούμενα: Δεν έχω αλλάξει σε νέο πρόγραμμα αλλά έχω παραμείνει ως είχα με 2 δηλωμένους αριθμούς που πληρώνω 1 λεπτό το λεπτό. Βάζω κάρτες των 20 και έχω 45' δωρεάν για 1 εβδομάδα.

Επαψε το 1λεπτό/1' προς 2 αριθμούς vodafone να έχει τον περιορισμό του 1 μηνός σίγουρα; Διότι έτσι παρατηρώ. Δεν μου έστειλε μήνυμα λήξης στο μήνα και οι χρεώσεις εξακολουθούν χαμηλές...

Να ρωτήσω για να μην ψάχνω όλα τα προηγούμενα: Δεν έχω αλλάξει σε νέο πρόγραμμα αλλά έχω παραμείνει ως είχα με 2 δηλωμένους αριθμούς που πληρώνω 1 λεπτό το λεπτό. Βάζω κάρτες των 20 και έχω 45' δωρεάν για 1 εβδομάδα.

Επαψε το 1λεπτό/1' προς 2 αριθμούς vodafone να έχει τον περιορισμό του 1 μηνός σίγουρα; Διότι έτσι παρατηρώ. Δεν μου έστειλε μήνυμα λήξης στο μήνα και οι χρεώσεις εξακολουθούν χαμηλές...

Πλεον δεν υπαρχει η προϋποθεση ανανεωσης για χρηση της υπηρεσιας οποτε η υπηρεσια παραμενει κανονικα στο κινητο σου χωρις καποιο προβλημα. :)

Απο χρήση το κατάλαβα καθώς όταν μιλάω <1 λεπτό αφαιρείται 1 λεπτό, όταν μιλάω 1 λεπτό και κάτι αφαιρούνται 2 λεπτά κ.ο.κ.

Εγώ αντιθέτως μίλησα 4 φορές από 1 δευτερόλεπτο .

Στο τέλος παρατήρησα ότι είχα 0.02 λιγώτερο

Αποτέλεσμα θεωρώ ότι η χρέωση είναι 0.005 δηλαδή 30 δευτερόλεπτα ελάχιστη .

Επειδή , όμως τώρα είμαι στην Γερμανία μόλις γυρίσω την τρίτη θα δοκιμάσω πάλι μήπως έχει αλάξει κάτι τελευταία .

Ενα παραδοξο που ειδα σημερα ... πεταξα για Γερμανια την τριτη ειχα στειλει μηνυμα απο το αεροδρομιο στο 1286 να δω ποσα mb ειχα ακομα ... (εχω surf & mail 30 στο καρτοκινητο) μου στελνει 20ΜΒ ...... Εκει δεν εκανα καμια χρηση ιντερνετ απο το κινητο μονο ομιλια ... σημερα που γυρισα το μεσημερι και ξαναστελνω μηνυμα στο 1286 .. μου ερχετε... 49.5 ΜΒ διαθεσιμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παιρνω στο 13830 και αυτοι δεν ξεραν να μου πουν.. για τα πανηγυρια η μου φαινεται?

Ενα παραδοξο που ειδα σημερα ... πεταξα για Γερμανια την τριτη ειχα στειλει μηνυμα απο το αεροδρομιο στο 1286 να δω ποσα mb ειχα ακομα ... (εχω surf & mail 30 στο καρτοκινητο) μου στελνει 20ΜΒ ...... Εκει δεν εκανα καμια χρηση ιντερνετ απο το κινητο μονο ομιλια ... σημερα που γυρισα το μεσημερι και ξαναστελνω μηνυμα στο 1286 .. μου ερχετε... 49.5 ΜΒ διαθεσιμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παιρνω στο 13830 και αυτοι δεν ξεραν να μου πουν.. για τα πανηγυρια η μου φαινεται?

τις τελευταιες μερες το δικτυο της vodafone ειναι ανω κατω. τα ιδια και χειροτερα συμβαινουν και στις συνδεσεις. μεγαλο μπαχαλο. για καλο και για κακο προσεχε μην βρεθεις προ απροοπτου

[sIGPIC][/sIGPIC]

τις τελευταιες μερες το δικτυο της vodafone ειναι ανω κατω. τα ιδια και χειροτερα συμβαινουν και στις συνδεσεις. μεγαλο μπαχαλο. για καλο και για κακο προσεχε μην βρεθεις προ απροοπτου

Ε ναι θελει να θυμαμαι οτι πχ...καθε 12 του μηνα γινεται η ανανεωση της υπηρεσιας surf & mail και οταν μου "τσιμπανε" τα 3,5 να μηδενιζω τους μετρητες στο τηλεφωνο για να ξερω πανω κατω που βρισκομαι γιατι αν περιμενεις απο αυτους καλα κρασια... οχι τιποτα αλλο ουτε και το δικιο μου θα μπορω να βρω αφου ουτε και αυτοι μπορουν να δουνε τι εχω καταναλωσει ...αφου εκει μεσα ειναι .... να μην το πω !:p

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked