Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε

χάχα1982 σε ευχάριστο παρα πολύ που είχες την ευγενία να ασχοληθείς και να μου κανεις αυτήν την ανάλυση.που είναι πολύ χρήσιμη και θα την φυλάξω ..πάντως οντός μιλάω παρα πολύ εσύ ποιον "σινδιασμο" θα διάλεγες γιατί το cash μπαίνει κάθε 3 μείνω ..επίσης οδός θα έχω και παρακράτηση φόρου 7 euro στα 60 euro

πάντως μιλάμε πιο φτηνά και από συμβόλαιο σωστά ?

επίσης αν θέλω τα 45 λεπτά ..τότε μπορείς να βάλεις 2*30=60 euro οποτε να εxεις δυο 45 aria για ένα μηνα συν τα πακέτα

επίσης αν θέλω τα 45 λεπτά ..τότε μπορείς να βάλεις 2*30=60 euro οποτε να εxεις δυο 45 aria για ένα μηνα συν τα πακέτα

Super!'Ολα τα πακέτα είναι πολύ καλά!Με βολεύει πολύ και το πακετάκι των 30 sms με 2 ευρώ!Επιτέλους και κάτι καλό από το a la carte.

φιλε

χάχα1982 σε ευχάριστο παρα πολύ που είχες την ευγενία να ασχοληθείς και να μου κανεις αυτήν την ανάλυση.που είναι πολύ χρήσιμη και θα την φυλάξω ..πάντως οντός μιλάω παρα πολύ εσύ ποιον "σινδιασμο" θα διάλεγες γιατί το cash μπαίνει κάθε 3 μείνω ..επίσης οδός θα έχω και παρακράτηση φόρου 7 euro στα 60 euro

πάντως μιλάμε πιο φτηνά και από συμβόλαιο σωστά ?

Εγώ με τα ποσά που δίνεις εσύ, θα διάλεγα το cash ακόμα και στην περίπτωση που έβαζα 2*30€ κάθε μήνα όπως σωστά με διόρθωσες. Γιατί έτσι θα έχω 900λεπτά ομιλίας στην μια περίπτωση και 840 στην άλλη. Μια ώρα ομιλίας κέρδος δηλαδή... Προφανώς το καλύτερο για σένα είναι το cash..

Για μένα σίγουρα συμφέρει το cash μιας και βάζω πολύ μικρότερα ποσά στο καρτοκινητό μου γιατί το αποφεύγω να μιλάω τόσο πολύ (γενικώς δεν μιλάω πολύ πέρα από 2 συγκεκριμένα νούμερα για τα οποία χρησιμοποιώ το 1λεπτό/λεπτό της Cosmokarta και την προσφορά της χρονιάς του CU) οπότε επειδή τα 45 λεπτά τον μήνα μπορεί να μην καταφέρω να τα μιλήσω, με συμφέρει να βάζω μια κάρτα των 20€ για τους 3 μήνες πχ και να παίρνω το 20% πίσω... :)

Βασικά εγώ δεν βάζω 30άρες κάρτες

Βάζω 20άρες

Έτσι με 3 εικοσάρες τον μήνα φίλε Eliseos έχεις 135 λεπτά δωρεάν τον μήνα

Άρα δεν σε συμφέρει η επιστροφή των 12 ευρώ....

Και αν μιλάς τόσο πολύ δεν σε πειράζει να έχουν διάρκεια μία εβδομάδα τα 45 λεπτά.

Πάντψε σε εμένα που είμαι παλιός στο a la carte εξακολουθεί και δίνει το επιπρόσθετο εβδομαδιαίο των 30 λεπτών και 30 μηνυμάτων με 5 ευρώ....

Δεν πρόκειται λοιπόν να πάω στα νέα προγράμματα γιατί δεν με συμφέρουν με την χρέωση των 3 λεπτών...

Έχω να κάνω παρατήρηση! Στην ιστοσελίδα, γράφει στον τελευταίο όρο κάτω κάτω, κάτι για μεταφορά χρόνου από καρτοκινητό σε καρτοκινητό... Τι θέλει να πει ο ποιητής? Από πότε μπορούμε να μεταφέρουμε χρόνο ομιλίας από ένα καρτοκινητό σε άλλο στην Vodafone?

* H μεταφορά χρόνου ομιλίας από καρτοκινητό σε καρτοκινητό δεν υπολογίζεται στο bonus του Cash Back

χμ ναι για να μάθουμε περισσότερα

καλησπέρα!Λέει κάπου η vodafone πως πως απενεργοποιούνται τα 45 λεπτά ομιλίας αν ζητήσουμε επιστροφή χρημάτων?

Εάν είσαστε εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα επιβράβευσης 45 λεπτών ομιλίας με κάθε ανανέωση, τότε με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα ανταμοιβής Cash Back του νέου καρτοκινητού Vodafone, χάνετε τo bonus των 45 λεπτών ομιλίας με κάθε σας ανανέωση

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7551

Εμένα που χρησιμοποιώ το 1 λεπτό το λεπτό και δεν με ενδιαφέρουν τα 45 λεπτά με κάθε ανανέωση με συμφέρει να ενεργοποιήσω το cash έτσι;Όταν λέει

"Παράλληλα, με την υπηρεσία “CASH BACK”, το Καρτοκινητό Vodafone ανταμείβει τους συνδρομητές του επιστρέφοντας 10% για κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας μέχρι 19,99€ και 20% για κάθε ανανέωση μεγαλύτερη των 20€ κάθε 3 μήνες. "

εννοεί για κάθε ανανέωση μεγαλύτερη των 20 ευρώ κάθε τρίμηνο?Συνολικά;'Οχι κάθε μήνα έτσι;Λίγο κουφή ερώτηση αλλά να είμαστε σίγουροι.

Εμένα που χρησιμοποιώ το 1 λεπτό το λεπτό και δεν με ενδιαφέρουν τα 45 λεπτά με κάθε ανανέωση με συμφέρει να ενεργοποιήσω το cash έτσι;Όταν λέει

"Παράλληλα, με την υπηρεσία “CASH BACK”, το Καρτοκινητό Vodafone ανταμείβει τους συνδρομητές του επιστρέφοντας 10% για κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας μέχρι 19,99€ και 20% για κάθε ανανέωση μεγαλύτερη των 20€ κάθε 3 μήνες. "

εννοεί για κάθε ανανέωση μεγαλύτερη των 20 ευρώ κάθε τρίμηνο?Συνολικά;'Οχι κάθε μήνα έτσι;Λίγο κουφή ερώτηση αλλά να είμαστε σίγουροι.

Δεν λέει πουθενά ότι λειτουργεί αθροιστικά. Άρα, για κάθε ξεχωριστή ανανέωση υπολογίζεται και το ποσό που θα πάρεις πίσω στο τέλος του τριμήνου... Μην μπερδεύεσαι επειδή λέει κάθε τρίμηνο. Απλά στο τέλος του τριμήνου υπολογίζουν τις κάρτες ανανέωσης που πέρασες στο καρτοκινητό σου και σου στέλνουν το ποσό που δικαιούσαι...

Δεν λέει πουθενά ότι λειτουργεί αθροιστικά. Άρα, για κάθε ξεχωριστή ανανέωση υπολογίζεται και το ποσό που θα πάρεις πίσω στο τέλος του τριμήνου... Μην μπερδεύεσαι επειδή λέει κάθε τρίμηνο. Απλά στο τέλος του τριμήνου υπολογίζουν τις κάρτες ανανέωσης που πέρασες στο καρτοκινητό σου και σου στέλνουν το ποσό που δικαιούσαι...

Μάλιστα!Ευχαριστώ!:)Έτσι όπως το διάβασα όντως μπερδεύτηκα και νόμιζα αθροιστικά!Άρα τώρα πια συμφέρει αντί να βάζω κάθε μήνα 10 ευρώ να βάζω 20 ευρώ και να κρατάει η κάρτα 2 μήνες καθώς έτσι είναι περισσότερη η επιστροφή.

απορω πως χαιρεστε ετσι οταν υπαρχει ελαχιστη χρεωση 3 λεπτων στα νεα super πακετα,ελεος δηλαδη αυτη η κοροιδεια με την ελαχιστη χρεωση...

* H μεταφορά χρόνου ομιλίας από καρτοκινητό σε καρτοκινητό δεν υπολογίζεται στο bonus του Cash Back

χμ ναι για να μάθουμε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ

Καλέστε το 1330 απο το κινητό σας χωρίς χρέωση και πατήστε την επιλογή 2. Μπορείτε με κόστος 0,30 λεπτά να μεταφέρετε χρόνο ομιλίας απο 5 έως και 30 ευρώ!!!

Επιτέλους . Επέτρεψε και η Vodafone την μεταφορά υπολοίπου .

Επιτέλους μεταφορά στη voda! :-)

Και για το τρίλεπτο κι εγώ πιστεύω ότι κάνει πολύ λιγότερο συμφέροντα τα πακέτα. Εμένα οι περισσότερες κλήσεις μου είναι κάτω από 3λεπτο, κι αν έχω σκοπό να μιλήσω πολλή ώρα παίρνω από κάποια sim που να έχω το 1 λεπτό το λεπτό.

απορω πως χαιρεστε ετσι οταν υπαρχει ελαχιστη χρεωση 3 λεπτων στα νεα super πακετα,ελεος δηλαδη αυτη η κοροιδεια με την ελαχιστη χρεωση...

Εγώ να σου πω γιατί χαίρομαι. Με 15€ το μήνα θα έχω: 45' για την πρώτη εβδομάδα με ελάχιστη χρέωση 30'' και 150 λεπτά για τις υπόλοιπες εβδομάδες, έστω με 3' ελάχιστη χρέωση (που συνήθως κάπου γύρω εκεί στα 3 λεπτά μιλάω). Και θα μου μένουν χρήματα να πάρω και 30 sms με 2€, γιατί θα έχω ανανεώσει μέσω του vodafone.gr και θα έχω κερδίσει 0.75€. (Γιατί έχουμε και το φόρο να υπολογίσουμε.)

Ας μου πει κάποιος τι συμβόλαιο μπορώ να κάνω ή τι καρτοκινητό να πάρω που με 15€ το μήνα θα έχω πολλά λεπτά και μηνύματα προς όλα τα δίκτυα. Ποια ελάχιστη χρέωση και βλακείες μου λέτε, κάθεστε και κολλάτε σε λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει καλύτερο πακέτο αυτή τη στιγμή σε καρτοκινητά που να δίνει κλήσεις προς όλους και χαλαρά σκέφτομαι να αλλάξω το cu μου.

Εχει κανείς τις ρυθμίσεις για το Surf & Email 30?

Προσπαθώ να τις βάλω σε ενα sonyericsson και δεν έχω καταλάβει μία.

Στο a la carte γίνεται πλέον ανανέωση με κάρτα 3 ευρώ ή ισχύει ακόμη κάρτα των 10 ευρώ?

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

Εχει κανείς τις ρυθμίσεις για το Surf & Email 30?

Προσπαθώ να τις βάλω σε ενα sonyericsson και δεν έχω καταλάβει μία.

Θα καλέσεις 1392

και θα πατήσεις 1 2

οι ρυθμίσεις θα σου έρθουν αυτόματα.

Επίσης πρέπει να έχεις ενεργοποιήση την δυνατότητα του INTERNET καλώντας 1392 και μετά 1 1 2

Η ενεργοποίηση θέλει 4 ώρες.

Εγώ να σου πω γιατί χαίρομαι. Με 15€ το μήνα θα έχω: 45' για την πρώτη εβδομάδα με ελάχιστη χρέωση 30'' και 150 λεπτά για τις υπόλοιπες εβδομάδες, έστω με 3' ελάχιστη χρέωση (που συνήθως κάπου γύρω εκεί στα 3 λεπτά μιλάω). Και θα μου μένουν χρήματα να πάρω και 30 sms με 2€, γιατί θα έχω ανανεώσει μέσω του vodafone.gr και θα έχω κερδίσει 0.75€. (Γιατί έχουμε και το φόρο να υπολογίσουμε.)

Ας μου πει κάποιος τι συμβόλαιο μπορώ να κάνω ή τι καρτοκινητό να πάρω που με 15€ το μήνα θα έχω πολλά λεπτά και μηνύματα προς όλα τα δίκτυα. Ποια ελάχιστη χρέωση και βλακείες μου λέτε, κάθεστε και κολλάτε σε λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει καλύτερο πακέτο αυτή τη στιγμή σε καρτοκινητά που να δίνει κλήσεις προς όλους και χαλαρά σκέφτομαι να αλλάξω το cu μου.

Κάπως έτσι σκέφτομαι κι εγώ.. Η ελάχιστη χρέωση είναι μεν σημαντική, αλλά αν ξεπερνάς στις περισσότερες κλήσεις σου το 1 λεπτό και 10 δευτερόλεπτα(που συνήθως έτσι γίνεται), τότε βγαίνει φθηνότερο από την βασική χρέωση που έχουν τα Frog,Q,F2G και αν υπολογίσεις και τα 45 λεπτά ή το cash, τότε μιλάμε ότι σίγουρα τις έχει πατήσει κάτω τις βασικές χρεώσεις των Frog,Q,F2G.

Επίσης εκτός από τα Super πακέτα μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει και τα 30 λεπτά τον μήνα προς Vodafone 2 φορές τον μήνα

Οπότε όλες οι κλήσεις προς Vodafone θα χρεώνονται μεν με 0,166 αλλά χωρίς ελάχιστη χρέωση, και θα μένουν τα Super πακέτα για τα υπόλοιπα δίκτυα.

Θα καλέσεις 1392

και θα πατήσεις 1 2

οι ρυθμίσεις θα σου έρθουν αυτόματα.

Επίσης πρέπει να έχεις ενεργοποιήση την δυνατότητα του INTERNET καλώντας 1392 και μετά 1 1 2

Η ενεργοποίηση θέλει 4 ώρες.

Χμ.. Το έκανα φίλε μου ευχαριστώ.

Το μόνο που βλέπω είναι το VF MMS1 και το VF Prepay ρυθμίσεις ίντερνετ αλλα εκει μέσα έχει μόνο το APN (webkarta. klp klp) και όλα τα άλλα κενά. Ετσι πρέπει να είναι? Απ ότι βλέπω δεν μπαίνει στο νετ.

έτσι είναι αλλά θα περιμένεις 4 ώρες από την ώρα που ενεργοποίησες την υπηρεσία internet καλώντας 1392 και 1 1 2

Μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις και το surf & email

Το χω ενεργοποιήσει και το surf & email εδώ και μέρες.

Θα περιμένω και θα δώ τι θα γίνει, ευχαριστώ.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked