mol Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 εγω ηδη εκανα κινηση να παρω(ειχα βασικα) what's up και σιγα σιγα να απορριψω την cu! και στην συνδεση τα ιδια εκανα... απο βοντα, μεταφορα σε wind! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 εγω ηδη εκανα κινηση να παρω(ειχα βασικα) what's up και σιγα σιγα να απορριψω την cu! και στην συνδεση τα ιδια εκανα... απο βοντα, μεταφορα σε wind! λογική κινηση μου κανει, ετσι οπως μας κοροιδευει στα μουτρα η vodafone.. και εγω θελω να φυγω αλλα το γεγονος οτι η οικογενεια μου και οι πιο στενοι μου φιλοι εχουν cu με αποτρεπει.. αλλα εχω εκνευριστει με την ολη κατασταση...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Oταν κανατε φορητοτητα σε αλλη εταιρια σας πηραν τηλ. γιατι φευγετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Νομίζω (προσωπική εκτίμηση) ότι πολύς κόσμος έχει διάφορες κάρτες sim από διάφορες καρτοκινητές τις οποίες χρησιμοποιεί για να εκμεταλλεύεται τις προσφορές του κάθε πακέτου. Ειδικά αυτό το 1 λεπτό το λεπτό της Cosmokarta έχει μεγάλο σουξέ :lol:! Επίσης, κάθε εταιρία έχει τα καλά και τα κακά της και καλά κάνει ο κάθε χρήστης να επιλέγει εκείνη που τον εξυπηρετεί καλύτερα. Όποιος νομίζει ότι η εταιρία του τον κοροϊδεύει καλα κάνει και πηγαίνει σε άλλη. Είναι όμως σίγουρος ότι θα έχει τελικά καλύτερη αντιμετώπιση από τη νέα του εταιρία; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 @skoulikomirmigot απο οτι εχω ακουσει παιρνουν και σου κανουν και προσφορα για να μεινεις(αν δω οτι με συμφερει θα καθησω στην βοντα). εμενα δεν με εχουν παρει. εχει 3 μερες που εκανα αιτηση... @tseapis δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχεις καλυτερη μεταχειρηση απο την νεα σου εταιρια αλλα αν βλεπεις οτι αυτη που εχεις σε κορο'ι'δευει, τι κανεις? δοκιμαζεις αλλη... και οτι βγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Νομίζω (προσωπική εκτίμηση) ότι πολύς κόσμος έχει διάφορες κάρτες sim από διάφορες καρτοκινητές τις οποίες χρησιμοποιεί για να εκμεταλλεύεται τις προσφορές του κάθε πακέτου. Ειδικά αυτό το 1 λεπτό το λεπτό της Cosmokarta έχει μεγάλο σουξέ :lol:! Επίσης, κάθε εταιρία έχει τα καλά και τα κακά της και καλά κάνει ο κάθε χρήστης να επιλέγει εκείνη που τον εξυπηρετεί καλύτερα. Όποιος νομίζει ότι η εταιρία του τον κοροϊδεύει καλα κάνει και πηγαίνει σε άλλη. Είναι όμως σίγουρος ότι θα έχει τελικά καλύτερη αντιμετώπιση από τη νέα του εταιρία; :confused: αυτό είναι ένα θέμα, αν θα έχει καλύτερη αντιμετώπιση από την νέα του εταιρία, όμως αν βλέπεις μια βονταφον να κάθεται αναπαυτικά στο θρόνο της σαν να μη συμβαίνει τίποτα ενω το βασίλειο της εχει καταρρεύσει προ πολλου και εκείνη δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα, τι θα κάνεις? μάλλον αυτό το κλασσικό "αέρα πατέρα" με τις 2 - 3 εναλλακτικές κάρτες sim διαφόρων εταιριών ανάλογα με την εκάστοτε προσφορά να είναι η "καλύτερη" λύση, αλλά και πάλι πόσα κινητά θα κουβαλάς μαζί σου ή πόσα διαφορετικά νούμερα σου θα μοιράζεις σε φίλους κτλ?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 @ mol Πες μας λοιπόν, αργότερα, την εμπειρία σου και από την Cosmote και τη Wind -στα κατάλληλα thread! :) η οικογενεια μου και οι πιο στενοι μου φιλοι εχουν cu με αποτρεπει.. Απορία -αν επιτρέπετε και δεν γίνομαι αδιάκριτη: Εσείς που έχετε CU οικογενειακώς, δεν μιλάτε με άλλους προορισμούς εκτός από CU; Ρωτάω γιατί εγώ το CU το έχω απορρίψει γιατί οι κλήσεις προς άλλους προορισμούς μου φαίνονται πολύ ακριβές, έχω καταλάβει κάτι λάθος; Εσάς σας συμφέρει τελικά; Ή μήπως τα CU τα έχετε μόνο σαν δεύτερο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Έχω 3 αριθμούς. Ένα Vodafone συμβόλαιο, ένα Vodafone Cu, και ένα Cosmoκάρτα. Το συμβόλαιο Vodafone το καλοκαίρι που κλείνω χρόνο θα το καταργήσω τελείως, και θα μείνω με το cu και την cosmoκαρτα. Με τον κολλητό που πηγε Λαμία για διακοπές, στο cu μας έχουν σπάσει τα νεύρα. Δεν έχει σήμα για να σταυρώσουμε κλήση, και όταν έχει... πέφτει η γραμμή κάθε τρείς και λίγο.. απαράδεκτη κατάσταση.. Με τη cosmoκάρτα πάλι και την υπηρεσία 1 λεπτο το λεπτο όλα τέλεια.. και σήμα και ποιότητα κλήσης. Πλέον δεν θα χρησιμοποιώ το cu ως κύριο αριθμό, και αυτό γιατι βαρέθηκα την (συγκριτηκά με την cosmote) ελλειπή κάλυψη, τις προσφορές με το σταγονόμετρο, και τις υπηρεσίες υπο προυποθέσεις (βλέπε a la carte και 1 λεπτο το λεπτο)... Ναι, έχει ενα καλό δίκτυο η Vodafone. Σίγουρα καλύτερο απ'της Wind.. Αλλά τουλάχιστον σε κάλυψη η Cosmote είναι πολύ μπροστά και φαίνεται να είναι πιο "γενναιόδωρη" στους πελάτες της... Ας ξυπνήσει λίγο το management εκεί στη Voda. Θα έπρεπε να είχαν ακούσει τα καμπανάκια με τις πεσμένες νέες συνδέσεις τα τελευταία τρίμηνα... Δεν γίνεται οι αλλες 2 να κάνουν προσφορές κι εσυ να απαντας τελευταία ή και καθόλου και να περιμένεις οτι ο κόσμος θα κάτσει σε σένα κυρία Vodafone!!! Η αρχή έγινε οταν είχε τη φαινή ιδέα να αναγκάσει τους συνδρομητές του a la carte να βάζουν κάρτα τον τελευταιο μήνα προκειμένου να τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν το 1 λεπτο το λεπτο. Και η κατάσταση συνεχίζει χωρίς να αλλάζει κάτι. Δεν πειράζει. Αυτή χάνει πελάτες! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 @ mol Πες μας λοιπόν, αργότερα, την εμπειρία σου και από την Cosmote και τη Wind -στα κατάλληλα thread! :) Απορία -αν επιτρέπετε και δεν γίνομαι αδιάκριτη: Εσείς που έχετε CU οικογενειακώς, δεν μιλάτε με άλλους προορισμούς εκτός από CU; Ρωτάω γιατί εγώ το CU το έχω απορρίψει γιατί οι κλήσεις προς άλλους προορισμούς μου φαίνονται πολύ ακριβές, έχω καταλάβει κάτι λάθος; Εσάς σας συμφέρει τελικά; Ή μήπως τα CU τα έχετε μόνο σαν δεύτερο κινητό; ακριβως αυτο λεμε για να μιλας προς αλλους προορισμους καθαρα δε συμφερει εκτος κιαν μιλησεις κανα 2λεπτο και αν.. γιαυτο εγω ας πουμε το χρησιμοποιω για την αδερφη μου κ τη μητερα μου που εχουν cu (ο πατερας μου συνδεση κοσμοτε , γιαυτο και δεν του τηλεφωνω και ποτε):lol: και 3 - 4 φιλες που έχουν cu κ μιλαμε περισσοτερο.. οι υπολοιποι.. μηνυματα, ελαχιστη τηλ επικοινωνια κτλ (ειδικα αυτη τη περιοδο που εχω μονο καρτοκινητο, παλιοτερα ειχα και συνδεση για ενα φεγγαρι) εσυ αν δεν γινομαι κιεγω αδιακριτη, απο την κινηση σου και τα μηνυματα σου που εχω πετυχει σε διαφορα θεματα εδω τρυγυρω, θα πρεπει να εχεις αρκετες καρτες..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Ναι αλλα το cu στον τομεα της ομιλιας εκτος ιδιου πακετου ειναι πιο μπροστα απο το whats up που αναταγωνιζετε!!Την διαφορα την κανει το cu all day.To whats up δεν εχει τιποτα απολυτως προς αλλους προορισμους +σταθερα. καλα τωρα μη συγκρινουμε το αλα καρτ με την κοσμοκαρτα.Εκει εχει χασει τη μπαλα η voda.Εχει πεθανει αυτο το πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Εγώ θα επανέρθω σε κάτι που είπε η Tseapis... Τελικά... μήπως οι προσφορές μας δημιουργούν ανάγκες που δεν έχουμε? Οι λόγοι του nucleogenesis που αντιμετωπίζει προβλήματα με την κάλυψη είναι αξιοσέβαστοι. Αλλά το να κάνω φορητότητα επειδή οι άλλοι κάνουν προσφορές και η Vodafone δεν κάνει μου φαίνεται παράλογο. Ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Γιατί να μπω στο τρυπάκι να σκέφτομαι πόσο πολύ περισσότερο θα μπορούσα να μιλήσω με κάτι άλλο αφού μια χαρά μιλάω και με αυτά που έχω? Και η Vodafone μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει μείνει πίσω σε σχέση με προσφορές, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή... έχει κάνει προσφορές πρώτη σε ανύποπτη χρονική στιγμή (Cu το καλοκαίρι με τα 100 MB π.χ.) που έχουν εξυπηρετήσει απίστευτα. Επίσης το Cu all day δεν το έχει αντιγράψει κανείς μέχρι στιγμής και είναι υπηρεσία απίστευτα βολική για όσους δε μιλάνε τόσο πολύ. (Εγώ όποτε θέλω να κάνω κλήση είτε σε cu είτε σε σταθερό που ξέρω πως θα είναι μεγάλη, το ενεργοποιώ απλά και μου κοστίζει μόλις 0.35 λεπτά. Ζήτημα να το κάνω 4 φορές το μήνα, και με συμφέρει πολύ περισσότερο από τα 600 λεπτά). Γιατί να κάτσω να σκεφτώ ότι αφού η Cosmote δίνει 300 μηνύματα με 5€ προς όλους είναι καλύτερη? Μα αφού δεν στέλνω τόσα μηνύματα... Απλά σαν παράδειγμα το φέρνω, για το γεγονός ότι μας μπαίνουν ιδέες για πράγματα που στην ουσία ίσως να μη χρειαζόμαστε, ο καθένας βέβαια με διαφορετικά κριτήρια. Οπότε... προσωπική καθαρά μου άποψη είναι να μένει κανείς εκεί που είναι καλά, αν δε τίθεται θέμα κάλυψης. Από κει και πέρα... προσφορές πάνε και έρχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 καλα τωρα μη συγκρινουμε το αλα καρτ με την κοσμοκαρτα.Εκει εχει χασει τη μπαλα η voda.Εχει πεθανει αυτο το πακετο.για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν δεν το έβγαζε η Vodafone οι άλλοι δύο ξέρετε τι θα μας είχαν δώσει... τίποτα. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί δικαιολογία για τον περιορισμό που έβαλε. Πιθανολογώ οτι δεν έχει δουλέψει ακόμα η νέα διοίκηση, δεν εχει δείξει ακόμη κινήσεις αλλαγής. Δεν μπορώ να καταλάβω το προφίλ των πελατών που θέλει πλεον... Κάποτε θα έλεγα οτι κυνηγάει τον πελάτη που θέλει ποιότητα και εξυπηρέτηση. Τώρα πιά δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 εσυ αν δεν γινομαι κιεγω αδιακριτη, απο την κινηση σου και τα μηνυματα σου που εχω πετυχει σε διαφορα θεματα εδω τρυγυρω, θα πρεπει να εχεις αρκετες καρτες.. Έχω "μόνο" 6 κάρτες -υπάρχουν και πολύ χειρότεροι από ότι διαβάζω εδώ στο φόρουμ. :lol: Δεν ξοδεύω πολλά χρήματα για τηλεφωνήματα, απλά έχω μπει στο τριπάκι της πιο φτηνής χρέωσης -τσίπης γαρ. :lol: Κι ακόμα δεν έχω βρει το σωστό "μίγμα" κινητών, σταθερών, walkie talkie (!) και λοιπών μέσων που θα μου επιτρέψουν να... εκμηδενίσω το κόστος χρήσης επικοινωνίας που (νομίζω πως χρειάζομαι(; ) να) κάνω. :p @angelfeather Να διαλέγεις αυτό που είναι καλύτερο για τη χρήση που θες να κάνεις αλλά να μπορείς και ελιχθείς αν χρειάζεται ;) . Άμα είσαι σε πακέτο με φτηνό sms στείλε sms καλύτερα, άμα έχεις 1 λεπτό το λεπτό, πάρε τηλέφωνο :) . @skoulikomirmigot Το CU all day είναι καλό και χρήσιμο αλλά είναι μόνο για CU και σταθερά (και σε αυτό είναι καλύτερο από το What's up), αλλά προς όλους του άλλους είναι 0,348 ανά λεπτό ακατέβατα... (σωστά;) @tasulm Αχ και να 'ξερα τι έχει στο νου της η βοδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Παιδιά να ρωτήσω κάτι για τα 45' δωρεάν στην ανανέωση των 15 ευρώ: Αν βάλω 2 κάρτες των 15 "καπάκι" θα έχω σίγουρα 90' δωρεάν για 7 μέρες ή δεν αθροίζονται;; Δεν μπορώ να καταλάβω το: "Τα δωρεάν λεπτά από bonus ανανέωσης θα διατηρούν την δική τους διάρκεια κατανάλωσης και δεν θα μεταφέρονται ανεξάρτητα από τον αριθμό των πραγματοποιηθέντων ανανεώσεων. " Ξέρετε όλοι την απάντηση (και την θεωρείτε αυτονόητη) ή δεν την ξέρει κανείς;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Εννοεί ότι αν κάνεις ανανέωση σήμερα στις 12 την πρώτη κάρτα και στις 1 η ώρα την επόμενη, τα πρώτα 45 λεπτά θα λήξουν στις 12 η ώρα μετά από 7 ημέρες και τα επόμενα 45 στις 1 η ώρα μετά από 7 μέρες. Παράδειγμα, Μετά από 7 ημέρες στις 11:59 έχεις ακόμα 53 λεπτά Στις 12 η ώρα τα 8 λεπτά χάνονται διότι το bonus της πρώτης κάρτας έληξε και έχεις πλέον 45 λεπτά στις 1 η ώρα λήγουν και τα 45 αν δεν τα μιλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Ευχαριστώ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την γιορτή σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Εγώ θα επανέρθω σε κάτι που είπε η Tseapis... Τελικά... μήπως οι προσφορές μας δημιουργούν ανάγκες που δεν έχουμε? Οι λόγοι του nucleogenesis που αντιμετωπίζει προβλήματα με την κάλυψη είναι αξιοσέβαστοι. Αλλά το να κάνω φορητότητα επειδή οι άλλοι κάνουν προσφορές και η Vodafone δεν κάνει μου φαίνεται παράλογο. Ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Γιατί να μπω στο τρυπάκι να σκέφτομαι πόσο πολύ περισσότερο θα μπορούσα να μιλήσω με κάτι άλλο αφού μια χαρά μιλάω και με αυτά που έχω? Και η Vodafone μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει μείνει πίσω σε σχέση με προσφορές, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή... έχει κάνει προσφορές πρώτη σε ανύποπτη χρονική στιγμή (Cu το καλοκαίρι με τα 100 MB π.χ.) που έχουν εξυπηρετήσει απίστευτα. Επίσης το Cu all day δεν το έχει αντιγράψει κανείς μέχρι στιγμής και είναι υπηρεσία απίστευτα βολική για όσους δε μιλάνε τόσο πολύ. (Εγώ όποτε θέλω να κάνω κλήση είτε σε cu είτε σε σταθερό που ξέρω πως θα είναι μεγάλη, το ενεργοποιώ απλά και μου κοστίζει μόλις 0.35 λεπτά. Ζήτημα να το κάνω 4 φορές το μήνα, και με συμφέρει πολύ περισσότερο από τα 600 λεπτά). Γιατί να κάτσω να σκεφτώ ότι αφού η Cosmote δίνει 300 μηνύματα με 5€ προς όλους είναι καλύτερη? Μα αφού δεν στέλνω τόσα μηνύματα... Απλά σαν παράδειγμα το φέρνω, για το γεγονός ότι μας μπαίνουν ιδέες για πράγματα που στην ουσία ίσως να μη χρειαζόμαστε, ο καθένας βέβαια με διαφορετικά κριτήρια. Οπότε... προσωπική καθαρά μου άποψη είναι να μένει κανείς εκεί που είναι καλά, αν δε τίθεται θέμα κάλυψης. Από κει και πέρα... προσφορές πάνε και έρχονται. στο οτι οι προσφορες δημιουργούν ανάγκες είναι κάτι που εν μέρει μπορεί να έχεις και δίκιο.. όμως οι προσφορές είναι (οκ, απο τη μεριά των εταιριών τρόπος να προσελκύσουν πελάτες), αλλά από τη μεριά του καταναλωτή είναι μία ένδειξη "σεβασμου" να το θέσω από τη στιγμή που χαλάει τα λεφτά του στην εκάστοτε εταίρια, και με τις "συνεχείς" προσφορές του δείχνουν οτι κάπως τον υπολογίζουν.. αντικειμενικά, στο cu αν εξαιρέσεις τα πακέτα προς cu που και πάλι είναι ελλειπή κατ εμε (από τη στιγμή που εγώ πχ θέλω ενα μηνιαίο πακετο μικροτερης αξιας απο τα 600 λεπτα προς cu και τα 600 sms, αλλα που να συνδιάζει ομιλια με sms), κατα τάλλα ούτε να το διανοηθείς δεν πρέπει να τηλεφωνήσεις σε καποιο άλλο κινητο εκτός βονταφον.. στο whats up βέβαια είναι σχεδον τα ίδια, με τη διαφορά οτι τουλαχιστον με καθε καρτα ανανεωσης σου δινει καποια sms προς ολους συν τις εκάστοτε προσφορες κτλ.. (προσωπική μου αίσθηση βέβαια ειναι πως η cosmocarta συμφέρει καλύτερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Εγώ νομίζω οτι το αλακαρτ είναι καλύτερο απο τη κοσμοκαρτα γιατί έχοντας ίδια χρέωση δίνει την επιλογή να άγοράσεις πακέτο 30 λεπτά συν 30 sms με 5 ευρώ. Δεν νομίζω να υπάρχει παρομοιο πακέτο στη κοσμοκαρτα. Πάντως αυτο που συζητάτε σχετικά με τα πολλες σιμ που έχουμε για να εξασφαλήσουμε πιο φτηνή επικοινωνία είναι σωστο. Και γω παλευω με τις κάρτες για να ρίξω τους λογαριασμούς στο συμβολαιο αλλά μ'εχει κουράσει να κουβαλαω 3 κινητα μαζι μου...... Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 To μελλον των κινητων θα ειναι αυτα που θα δεχονται πολλες sim ταυτοχρονα!:lol::lol:Μια συσκευη με 5 αριθμους!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 To μελλον των κινητων θα ειναι αυτα που θα δεχονται πολλες sim ταυτοχρονα!:lol::lol:Μια συσκευη με 5 αριθμους!:p Πλάκα πλάκα... πες το ψέμματα :lol: Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Ναι.. θα αρχίσουμε να παίρνουμε όλοι κινέζικα :p Εμένα πάντως το cu all day με έχει βολέψει πάρα πολύ.. και γενικώς είμαι ευχαριστημένος με την vodafone εδώ και πολλά χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Ναι.. θα αρχίσουμε να παίρνουμε όλοι κινέζικα :p Εμένα πάντως το cu all day με έχει βολέψει πάρα πολύ.. και γενικώς είμαι ευχαριστημένος με την vodafone εδώ και πολλά χρόνια. +1 .. Αν είναι να αλλάζεις συνέχεια κάρτες.. Έλεος.. 4 χρόνια έχω CU και είμαι πολύ ευχαριστημένως.. Εντάξει μπορεί να περάσουν και εποχές που να έχουν οι άλλες λίγο καλύτερες προσφορές αλλά πάντα με βολεύει περισσότερο από τις άλλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 καλησπερα... στο ΝΕΟ CU TALK A LOT 600 + 600 SMS ,Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι 3 λεπτά? η απο την αρχη ανα δευτερολεπτο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 το cu all day πως λειτουργει ακριβως; εχω στειλει μηνυμα κι εχει ενεργοποιηθει. στο πρωτο τηλεφωνο που θα παρω προς cu (ή σταθερο) θα χρεωθω 35 λεπτα κι απο κει και περα εχω 60 λεπτα δωρεαν; αυτο εδω δεν καταλαβαινω "Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι τα 3 λεπτά και μετά από την πάροδο των 3 πρώτων λεπτών η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο." http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=4361 ποια χρεωση; αφου ειναι 60 λεπτα δωρεαν; επισης η μοναδα πεφτει ανα λεπτο; εχω δηλαδη 60 μονολεπτα δωρεαν, ή τριαντα 2λεπτα ή... γενικα δεν το χω πολυκαταλαβει :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Έχεις ήδη χρεωθεί τα 0.35 και θα χρεώνεσε κάθε μέρα μέχρι να το σταματήσεις. Κάθε κλήση σου αφαιρεί 3 λεπτά από τον χρόνο ομιλίας των 60 λεπτών. Αν μιλήσεις πάνω από 3 λεπτά η χρέωση θα είναι ανά δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts