blue_moon_ Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 το θεμα ειναι ομως αν σε χρεωνει μονο οταν χρησιμοποιεις την υπηρεσια 0,35 ή και τις μερες που δεν τις χρησιμποποιεις επειδη την εχεις ενεργοποιησει.. Μονο εικασίες κάνουμε... δεν καταλαβαίνω γιατι απο τη στιγμή που διαφημίζει κατι η vodafone δεν εχει φροντίσει να δίνει πληροφορίες στο site της... Να μας φύγει η απορία κι εμας!!! Παντως θα ταν καλύτερα αν μπορούσε να συνδυαστεί με το talk a lot. Βέβαια, δεν λέω... πολύ καλό το πακέτο. Και το ότι δίνει σταθερά είναι πολύ θετικό. Ένα πραγμα δεν εχω καταλάβει όμως... Είναι υπηρεσία ή προσφορά? κιεγω αυτο αναρωτιεμαι.. αλλα νομιζω ειναι υπηρεσια.. παντως αν και δεν μπορει να συνδιαστει με το talk a lot.. τουλαχιστον το μηνα χρεωνεσαι λογικα 10,5 ευρω και μιλας 1800 λεπτα, ενω με το talk μιλας 1200 λεπτα με 10 ευρω..και μονο με cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Ναι...σίγουρα!!!!!!!Παιδιά την είδα και τρίτη φορά...Λογικά αν είναι αυτο που κατάλαβα τότε μάλλον μιλάμε για πολυ καλή προσφορά ειδικά για όσους έχουν ήδη cu...Ενεργοποιείς την υπηρεσία και έχεις 60 λεπτα (cu-σταθερά) με 0,35 ευρω την ημέρα...Δηλαδή αν την ενεργοποιήσεις και καλέσεις cu ή σταθερό θα χρεωθείς με 0,35 ευρώ και θα έχεις 1 ώρα δωρεάν για όλη την ημέρα...Δεν είμαι σίγουρος αν τα 0,35 θα στα χρεώνει κάθε μέρα μιλήσεις-δε μιλήσεις ή θα στα χρεώνει μόνο αν μιλήσεις...Αν ισχύει το δεύτερο είναι πάρα πολύ καλή προσφορά γιατί αναφέρει οτι θα έχει ισχύ για πάντα(για ενεργοποιήσεις μέχρι 31/12/08)!!!Σίγουρα κάτι θα βγάλει και για μηνύματα...και μυρίζομαι απεριόριστα!!!Ελπίζω και για ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!! Αυτό δεν το είδε κανείς??? Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Από σήμερα η ανανέωση από το site της Vodafone έγινε 10% για ποσά από 10 μέχρι 49 ευρώ, και 15% για ποσά άνω των 50 ευρώ . Το 25 % δεν υπάρχει πλέον Ναι, Vasileios! :( Δεν ξέρω ποιο είναι το πλάνο τους και γιατί το κάνουν αυτό (τις συνεχείς μειώσεις του bonus για ανανεώσεις μέσω πιστωτικής). Ξέρεις εσύ κάτι? Για κάποιο λόγο προτιμούν πελάτες που τους δίνουν 3 - 3 ή έστω 10 - 10 τα ευρουλάκια... Και αυτό και το ότι δεν δίνουν το 1 λεπτό το λεπτό παρά μόνο για μέχρι 2 μήνες, ανεξαρτήτως του ποσού της ανανέωσης, δείχνουν ότι θέλουν στο καρτοκινητό μόνο πελάτες "του ψιλικατζήδικου": Τσούκου τσούκου να τα βάζουν τα ευρώ και όχι μπαμ και πάρτα για ένα εξάμηνο πχ. Πώς το σκέφτονται? :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BacktoEarth Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 επίτέλους έβγαλαν και κάτι πραγματικά οικονομικό. εγώ κάνω 2 talk a lot το μήνα και έχω με 10Ε 1200 λεπτά. τώρα με 10Ε έχω 1800 λεπτά.΄ τρελάθηκαν οι τύποι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 επίτέλους έβγαλαν και κάτι πραγματικά οικονομικό. εγώ κάνω 2 talk a lot το μήνα και έχω με 10Ε 1200 λεπτά. τώρα με 10Ε έχω 1800 λεπτά.΄ τρελάθηκαν οι τύποι? Ξέχασες τα σταθερά στα 1800 λεπτά... :lol: Μου φαίνεται καλή η υπηρεσία-προσφορά (ό,τι είναι τέλοσπάντων), αλλά ας δούμε τι άλλο έχει να μας πει η Vodafone. Υπάρχουν πολλές απορίες ακόμα και πρέπει να απαντηθούν. 1) Πώς χρεωνόμαστε όταν ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία. 2) Κάθε πότε μπορούμε να επιλέξουμε να την σταματήσουμε, γιατί αν είναι να μην θέλω να την χρησιμοποιήσω για ένα μήνα, αλλά μου επιβάλλει να την έχω ενεργοποιημένη για 3 μήνες συνεχόμενους για παράδειγμα, τότε δεν συμφέρει, γιατί θα πληρώσω καμιά 20 ευρώ κερατιάτικα. 3) Μετά τις 31/12/2008 τι γίνεται? Αλλάζει η υπηρεσία μορφή? 4) Η αφαίρεση χρόνου από τα 60 λεπτά ομιλίας είναι ανά δευτερόλεπτο, ανά λεπτό, ανά 3λεπτο ή ανά 10λεπτο? 5) Σε χρεώνει 35λεπτά στην πρώτη οποιαδήποτε κλήση (είτε προς σταθερά, είτε προς CU) και σε χρεώνει κάθε μέρα, είτε τηλεφωνήσεις, είτε όχι? 6) Αν σε μια μέρα τελειώσει το 60λεπτο, θα σε χρεώνει με τις βασικές χρεώσεις μετά ή θα σε χρεώσει άλλα 35 λεπτά στην επόμενη κλήση προς CU ή σταθερό, σαν να αγοράζεις άλλα 60 λεπτά ομιλίας και αν ναι, πόσες φορές μπορεί να γίνει σε μια μέρα αυτό? Μια χαρά ο εντυπωσιασμός, τα καταφέρατε εκεί στην Vodafone, αλλά θέλουμε απαντήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 to grafei kai sto site tis Vodafone Όλοι οι συνδρομητές CU που θα εγγραφούν μέχρι τις 31/12/08, στην νέα υπηρεσία "CU All Day", θα έχουν διαθέσιμα 60 λεπτά ομιλίας και βίντεο-κλήσεων προς συνδρομητές CU αλλά και προς όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, για 24 ώρες με χρέωση μόνο 0,35 € για πάντα! Nmz oti einai poly kalo paketo... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=4361 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 to grafei kai sto site tis Vodafone Όλοι οι συνδρομητές CU που θα εγγραφούν μέχρι τις 31/12/08, στην νέα υπηρεσία "CU All Day", θα έχουν διαθέσιμα 60 λεπτά ομιλίας και βίντεο-κλήσεων προς συνδρομητές CU αλλά και προς όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, για 24 ώρες με χρέωση μόνο 0,35 € για πάντα! Nmz oti einai poly kalo paketo... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=4361 Μάλιστα, είναι σαφέστατο... Αν ενεργοποιηθεί μια φορά η υπηρεσία μέχρι 31/12/2008, θα ισχύει για πάντα και θα μπορεί να ενεργοποιείται όποτε θέλουμε...Μια επιπλέον υπηρεσία δηλαδή, για όποιον χρεωθεί μια φορά 0.35 ευρώ. Μικρό το ποσό, μιας και δεν ξέρεις στο μέλλον, μπορεί και να μας χρειαστεί, αν τώρα δεν μας χρειάζεται άμεσα... ;) Δυστυχώς τα 0.35 ευρώ αφαιρούνται κάθε μέρα είτε κάνεις κλήση, είτε όχι, αλλά ευτυχώς η διακοπή της υπηρεσίας μπορεί να γίνει όποτε το επιλέξεις και αν δεν έχει τελειώσει το 24ωρο, τότε δεν χάνεται το δικαίωμα του υπολοιπόμενου χρόνου για να καταναλωθεί ως το τέλους του 24ωρου. Επίσης η χρέωση είναι όπως στο talk a lot 600, δηλαδή αφαιρούνται 3 λεπτά και μετά ανά δευτερόλεπτο... Θεωρώ κατά την γνώμη μου ότι είναι εξαιρετική υπηρεσία και ανταγωνίζεται στα ίσια το F2G και ίσως το ξεπερνάει κιόλας, ανάλογα και την χρήση που κάνει ο καθένας, αλλά ξεπερνάει κατά πολύ τις προσφορές του What's up... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Αν καταλαβα καλα πες οτι μια μερα θες να κανεις τηλεφωνηματα σε CU και σταθερα αρα ενεργοποιεις αυτο και σου τραβαει 0,35 ευρω και για 1 ωρα μιλας σε σταθερα και CU.αυτο παραμενει ενργοποιημενο και την αλλη μερα ή πρεπει να το ενργοποιησεις ξανα? Μυριζομαι οτι πολλοι θα το ξεχασουν και καθε μερα θα τους τραβαει 0,35 ευρω και η καρτα θα γινει αερας...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Όλοι οι συνδρομητές CU που θα εγγραφούν μέχρι τις 31/12/08, στην νέα υπηρεσία "CU All Day" στέλνοντάς κενό SMS στο 1324 θα έχουν διαθέσιμα 60 λεπτά ομιλίας και βίντεο-κλήσεων προς συνδρομητές CU αλλά και προς όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, για 24 ώρες με χρέωση μόνο 0,35 € για πάντα!Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΛΗΣΗΣ είναι τα 3 λεπτά και μετά από την πάροδο των 3 πρώτων λεπτών η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο. Η νέα υπηρεσία "CU All Day" από τη στιγμή της εγγραφής, θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε μέρα μέχρι την απενεργοποίηση της. Ο συνδρομητής Θα έχει τη δυνατότητα να διαγράφεται και να ξαναγράφεται στο "CU All Day" οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί για πάντα* Ο συνδρομητής μπορεί ανά πάσα στιγμή να μάθει το υπόλοιπο των 60 λεπτών από την υπηρεσία "CU All Day" καλώντας δωρεάν στο 1252. O συνδρομητής θα διαγράφεται αυτόματα από το "CU All Day" αν έχει διαθέσιμο υπόλοιπο στο λογαριασμό του κάτω του ορίου των 0,35 € για 7 συνεχόμενες ημέρες. Αν διαγραφεί, θα έχει τη δυνατότητα να εγγραφεί ξανά στην υπηρεσία "CU All Day" στέλνοντας κενό SMS στο 1324 και ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ. Σε περίπτωση μεταφοράς σε άλλο πρόγραμμα καρτοκινητής π.χ Vodafone à la Carte, o συνδρομητής χάνει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα 60 λεπτά της υπηρεσίας “CU Αll Day” και διαγράφεται αυτόματα από την υπηρεσία "CU All Day".Οι συνδρομητές CU που έχουν ενεργοποιήσει πακέτα ομιλίας TALK A LOT εβδομαδιαίο ή μηνιαίο, δεν θα μπορούν να κάνουν εγγραφή στην νέα υπηρεσία "CU All Day" αν πρώτα δεν καταναλώσουν όλα τα λεπτά ομιλίας από το πακέτο ομιλίας TALK A LOT . Για την αγορά πακέτου ομιλίας TALK A LOT θα πρέπει να έχουν καταναλωθεί τα 60 λεπτά ομιλίας της ημέρας (24 ωρών) της υπηρεσίας "CU All Day". Εφόσον έχουν καταναλωθεί, είναι εφικτή η αγορά ενός πακέτου ομιλίας TALK A LOT και αυτόματα η υπηρεσία "CU All Day" θα απενεργοποιηθεί. Ο συνδρομητής θα μπορεί και πάλι να εγγραφεί στην υπηρεσία "CU All Day" στέλνοντας κενό SMS στο 1324 όταν καταναλωθεί ο χρόνος ομιλίας του πακέτου TALK A LOT ή λήξει η χρονική διάρκεια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Αν καταλαβα καλα πες οτι μια μερα θες να κανεις τηλεφωνηματα σε CU και σταθερα αρα ενεργοποιεις αυτο και σου τραβαει 0,35 ευρω και για 1 ωρα μιλας σε σταθερα και CU.αυτο παραμενει ενργοποιημενο και την αλλη μερα ή πρεπει να το ενργοποιησεις ξανα? Μυριζομαι οτι πολλοι θα το ξεχασουν και καθε μερα θα τους τραβαει 0,35 ευρω και η καρτα θα γινει αερας...:ninja: Μένει ενεργοποιημένη και θα πρέπει να την απενεργοποιείς... Όταν όμως το υπόλοιπο φτάσει κάτω από τα 0,35 ευρώ για 7 συνεχόμενες μέρες, τότε απενεργοποιείται η υπηρεσία και πρέπει να ξαναενεργοποιηθεί όταν βάλεις κάρτα... Συνήθως οι κάρτες που βάζουμε είναι 3 ευρώ ή 10 ευρώ. Η μία θα κρατήσει 8 μέρες και η άλλη 28 αντιστοίχως... Όποιος δεν προσέξει, δεν του φταίει η εταιρεία. Η υπηρεσία είναι ημερήσια και θα ήταν βαρετό κάθε μέρα να την ενεργοποιείς ξανά και ξανά. Αν έπρεπε συνεχώς να την ενεργοποιούμε, θα γκρινιάζαμε γιατί κάποιοι θα ξεχνούσαν να την ενεργοποιούν και θα τέλειωνε η κάρτα τους νομίζοντας ότι εκμεταλλεύονται την υπηρεσία. Καλύτερα να χάσεις 1 ευρώ σε 3 μέρες μέχρι να συνηθίσεις τις ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις, παρά να χάσεις 10 ευρώ σε μια μόλις μέρα και να βρίζεις... Υ.Γ.: Η μόνη ένστασή μου είναι ότι δεν συνδυάζεται με το talk a lot... Τι θα τους πείραζε δηλαδή? Ίσα ίσα έτσι θα κέρδιζαν περισσότερα χρήματα, γιατί θα είχαν 2 υπηρεσίες ταυτόχρονα ενεργοποιημένες σε ένα νούμερο. Ας αφαιρούσαν πρώτα από το ημερήσιο χρόνο, μετά από το εβδομαδιαίο και μετά από το μηνιαίο. Συμφέρον για εκείνους είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Απο τη στιγμη που υπαρχει δυνατοτητα ενεργοποιησης/απενεργοποιησης κατα βουληση, ειναι ΤΕΛΕΙΟ για τις δικες μου αναγκες. Το Talk a lot, οχι οτι δεν με συνεφερε, αλλα ποτε δεν ξοδεψα πανω απο 300 λεπτα οσο και να προσπαθησα... οποτε τωρα θα μπορω μονο τις μερες που θελω να ενεργοποιω το all day. Δεν ξερω αν θα τους βολεψει ολους αυτο, αλλα εμενα αφανταστα. Δεν εχω καταλαβει ομως η απενεργοποιηση πως γινεται... παλι με sms? Ακυρο, το βρηκα στο site. Στελνεις ΟΧΙ στο 1324. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Απο τη στιγμη που υπαρχει δυνατοτητα ενεργοποιησης/απενεργοποιησης κατα βουληση, ειναι ΤΕΛΕΙΟ για τις δικες μου αναγκες. Το Talk a lot, οχι οτι δεν με συνεφερε, αλλα ποτε δεν ξοδεψα πανω απο 300 λεπτα οσο και να προσπαθησα... οποτε τωρα θα μπορω μονο τις μερες που θελω να ενεργοποιω το all day. Δεν ξερω αν θα τους βολεψει ολους αυτο, αλλα εμενα αφανταστα. Δεν εχω καταλαβει ομως η απενεργοποιηση πως γινεται... παλι με sms? Όντως αυτό είναι μεγάλο ατού στην υπηρεσία... Όπως και το ότι με 10,5 ευρώ, θα έχεις 1800 λεπτά ομιλίας και προς σταθερά και προς CU, ενώ με το talk a lot 600, με δύο ενεργοποιήσεις(δηλαδή 10 ευρώ) θα έχεις 1200 λεπτά μόνο προς CU. Στέλνεις "ΟΧΙ" στο ίδιο νούμερο που έστειλες το κενό sms για εγγραφή (1324) όταν θες να την απενεργοποιήσεις. Απλά είναι σαν να επιλέγεις τις (5 ευρώ / 0,35 ευρώ=) 14 μέρες του μήνα που θα μιλάς με την παρέα σου(έχοντας διπλάσιο χρόνο από το talk a lot 600), χωρίς να σε αναγκάζει κανείς να προπληρώνεις για ολόκληρο μήνα. Το μόνο που με προβληματίζει, είναι γιατί βάζουν το όριο στην ημερομηνία. Μήπως μετά τις 31/12/2008 βγει καλύτερη υπηρεσία και δεν αφήνει τους χρήστες που ενεργοποίησαν την CU All Day, να την ενεργοποιήσουν? Ή είμαι εντελώς φαντασιόπληκτος και καχύποπτος και κακεντρεχής? :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eco0328 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Guys.. καλά όλα αλλά το "cu all day" δεν εχει σχέση με τη CU land... Είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα. Διάβασα το thread με ενδιαφέρον και την έψαξα λίγο. Δεν έχει σχέση το spot για το CU all day με τη cu land. Νομίζω ότι το cu land θα είναι κάτι πιο μεγάλο, μια πλατφόρμα που πάνω της θα κάθονται πολλά περισσότερα. Σίγουρα πάντως κάτι παραπάνω από ένα πακέτο CU. Αυτό μου δίνει να καταλάβω τουλάχιστον η γενικότερη πολιτική της Vodafone. Αν ήταν ένα πακέτο CU γιατί να βγάλει teaser spots, να πληρώσει τα μαλιοκέφαλά της για την παραγωγή; Εδώ και τα videos: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Guys.. καλά όλα αλλά το "cu all day" δεν εχει σχέση με τη CU land... Είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα. Διάβασα το thread με ενδιαφέρον και την έψαξα λίγο. Δεν έχει σχέση το spot για το CU all day με τη cu land. Νομίζω ότι το cu land θα είναι κάτι πιο μεγάλο, μια πλατφόρμα που πάνω της θα κάθονται πολλά περισσότερα. Σίγουρα πάντως κάτι παραπάνω από ένα πακέτο CU. Αυτό μου δίνει να καταλάβω τουλάχιστον η γενικότερη πολιτική της Vodafone. Αν ήταν ένα πακέτο CU γιατί να βγάλει teaser spots, να πληρώσει τα μαλιοκέφαλά της για την παραγωγή; Εδώ και τα videos: Δες τι γράφει εδώ... Όπως βλέπεις είναι λάθος αυτό που λες. Το CU All Day, είναι μέρος της CUland... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 E logika omws 8a vgoun kai alla paketa i prosfores apo th Cu land... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Από την μια είναι έξυπνο αυτό που έκανε η vodafone.. από την άλλη το θεωρώ βλακεία. Δηλαδή αν το ενεργοποιήσω και κάποια στιγμή το απενεργοποιήσω πριν τις 31/12/08 μετά δεν θα μπορώ να το ενεργοποιήσω πάλι μετά τις 31/12/08? Εγώ έχω σκοπώ να το ενεργοποιώ συγκεκριμένες μέρες που θα θέλω να μιλήσω.. Επίσης γίνετε να το ενεργοποιήσω 2-3 φορές τη μέρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eco0328 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Δες τι γράφει εδώ... Όπως βλέπεις είναι λάθος αυτό που λες. Το CU All Day, είναι μέρος της CUland... my mistake, δεν είχα δει ότι αναφέρεται στο site. Αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτό το πακέτο είναι μόνο το τυράκι από όλη την προώθηση της CU land. Θέλω να ελπίζω δηλαδή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Από την μια είναι έξυπνο αυτό που έκανε η vodafone.. από την άλλη το θεωρώ βλακεία. Δηλαδή αν το ενεργοποιήσω και κάποια στιγμή το απενεργοποιήσω πριν τις 31/12/08 μετά δεν θα μπορώ να το ενεργοποιήσω πάλι μετά τις 31/12/08? Εγώ έχω σκοπώ να το ενεργοποιώ συγκεκριμένες μέρες που θα θέλω να μιλήσω.. Επίσης γίνετε να το ενεργοποιήσω 2-3 φορές τη μέρα? Τα ερωτήματά σου είναι απαντημένα ήδη από το site. Η πρώτη ενεργοποίηση, σημαίνει και εγγραφή στην υπηρεσία. Η υπηρεσία κάθε μέρα θα ανανεώνεται μέχρι να την σταματήσεις εσύ χειροκίνητα. Μετά μπορείς να την ενεργοποιείς και να την απενεργοποιείς (να διαγράφεσαι και να ξαναγράφεσαι στην υπηρεσία όπως χαρακτηριστικά λέει) για πάντα. Μην μπερδεύεις τους όρους εγγραφή, ανανέωση και ενεργοποίηση, είναι διαφορετικοί. Όσο για την ενεργοποίηση, γίνεται μια φορά την ημέρα και μετά την κατανάλωση των 60 λεπτών έχεις χρέωση σύμφωνα με τις βασικές χρεώσεις. Το γράφει χαμηλά στους "όρους και προϋποθέσεις". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Τα γράφει λίγο μπερδεμένα στο site. Έτσι και εμένα με συμφέρει απ' ότι τα 600 λεπτά, γιατί θα πληρώνω λιγότερα και θα μπορώ να καλώ και σταθερά! Αν όμως το ενεργοποιήσω και το απενεργοποιήσω την ίδια μέρα, μετά σίγουρα δεν γίνετε να κάνω δεύτερη ενεργοποίηση την ίδια μέρα; Άντε να δούμε και κανένα καλό πακέτο για ίντερνετ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Τα γράφει λίγο μπερδεμένα στο site. Έτσι και εμένα με συμφέρει απ' ότι τα 600 λεπτά, γιατί θα πληρώνω λιγότερα και θα μπορώ να καλώ και σταθερά! Αν όμως το ενεργοποιήσω και το απενεργοποιήσω την ίδια μέρα, μετά σίγουρα δεν γίνετε να κάνω δεύτερη ενεργοποίηση την ίδια μέρα; Άντε να δούμε και κανένα καλό πακέτο για ίντερνετ! :) Αυτό, αν το καταφέρεις, θα είναι τρύπα στο σύστημά τους και όχι της υπηρεσίας, γιατί η υπηρεσία με την πρώτη ενεργοποίηση ισχύει για 24 ώρες δες τον παρακάτω όρο για παράδειγμα: "Αν ο συνδρομητής θέλει να διαγραφεί από την υπηρεσία CU All Day αλλά έχει υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας, μπορεί να τα καταναλώσει μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή ενεργοποιήσης του πακέτου." Που σημαίνει ότι μένει ενεργό μέχρι να περάσει το 24ωρο και απενεργοποιείται μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Ξέρετε σε ποίο νούμερο παίρνουμε τηλ. για να μετατρέψουμε το CU σε a laCarte :worry: ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Ξέρετε σε ποίο νούμερο παίρνουμε τηλ. για να μετατρέψουμε το CU σε a laCarte :worry: ?? Kαλείς το 1266 και ακολουθείς τις οδηγίες. Είναι δωρεάν για 1 φορά το μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Ευχαριστώ φίλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Καλημέρα! Ένα CU που είναι ενεργοποιημένο εδώ και μερικά χρόνια θα βρίσκεται ακόμα στις παλιές χρεώσεις (0,58/λεπτό προς εκτός CU προορισμούς) ή στις καινούριες με 0,35/λεπτό; Φαντάζομαι στις παλιές, έτσι δεν είναι; Μπορείτε να μου υπενθυμίσετε τί μήνυμα στέλνω και σε ποιόν αριθμό για να μπω στις χαμηλότερες χρεώσεις των 0,35/λεπτό; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Καλημέρα! Ένα CU που είναι ενεργοποιημένο εδώ και μερικά χρόνια θα βρίσκεται ακόμα στις παλιές χρεώσεις (0,58/λεπτό προς εκτός CU προορισμούς) ή στις καινούριες με 0,35/λεπτό; Φαντάζομαι στις παλιές, έτσι δεν είναι; Μπορείτε να μου υπενθυμίσετε τί μήνυμα στέλνω και σε ποιόν αριθμό για να μπω στις χαμηλότερες χρεώσεις των 0,35/λεπτό; Ευχαριστώ! Απ' ό,τι βλέπω στο site, στέλνεις κενό sms στο 1288 "3Οι χρεώσεις ισχύουν εφόσον ο συνδρομητής αποστείλλει κενό SMS στο 1288. Διαφορετικά οι χρεώσεις είναι ως εξής: Vodafone CU με Vodafone, OTE, Wind, Cosmote, Q-Telecom 0,5855 € / λεπτό, αποστολή γραπτού μηνύματος (προς Ελληνικά δίκτυα) 0,0857 € / SMS." http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1230 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts