Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμία απάντηση της vodafone στις καινούργιες επιλογές του non stop της παρεας ακόμα....

Έλεος... ας κουνηθεί λιγάκι απ'τον θρόνο της. Έχει αραχνιάσει πια...

ετσι ειναι..;) το παιζει πολυ υπερ ανω ανταγωνισμου...

αλλα απο την αλλη μηπως φταιμε και εμεις σαν καταναλωτες.. ? μηπως απλα ριχνουμε κιεμεις κουφιες απειλες οτι θα αλλαξουμε εταιρια κτλ και οι περισσοτεροι απο εμας δεν το πραγματοποιουμε για ενα σωρο λογους και εκεινοι το βλεπουν αυτο και λενε "ενταξει θα παραπονεθουν μια αντε δυο οπως κανουν συνηθως αλλα δεν θα φτασουν και στο σημειο να αλλαξουν και εταιρεια" ??;)

μηπως τους εχουμε δωσει το δικαιωμα τελικα?;)

Παιδιά μια ερώτηση..

Μπορώ να ενεργοποιήσω το πακέτο cu sms 130 και ταυτόχρονα να βάλω και το cu sms 600?

Αν ναι, ποιο καταναλώνεται πρώτα?

Συνδοιάζονται, ναι. Αν στείλεις σε cu αφαιρεί από το cu sms 600 (μέχρι να τελειώσουν), αν στείλεις αλλού αφαιρεί από το cu sms 130. Και όταν στέλνεις κενό στο 1286 σου απαντάει και για τα δύο πακέτα.

Γιατί σε έβαλαν φίλε μου στη σούπα να χρησιμοποιήσεις την προσφορά και τώρα ήρθε η ώρα να κονομίσουν κι αυτοί. Μας περνάνε για βλάκες και ζώα.

Να κάνω κι εγώ τώρα μια ερώτηση τώρα. Εχω ένα CU και με παίρνουν 2-3 άτομα με την προσφορά των 600 λεπτών. Αν κάνω το CU μου προώθηση κλήσεων σε μία σύνδεση Vodafone επίσης που έχω, θα συνεχίσει να ισχύει η προσφορά ή θα υπάρχει εξτρά χρέωση???

Υπάρχει τρόπος να έχεις φτηνές χρεώσεις στο a la carte, απλά με τα πακέτα ομιλίας

Τι να το κάνεις το a la carte... ας το καταργήσουν τελείως και ας ενισχύσουν το cu.

Παρεπιπτόντως... ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση για καινούργια πακέτα μηνυμάτων/ομιλίας.

Η Wind ανεβαίνει επικύνδινα... και μπράβο της. Αφου δεν κουνιέται η vodafone...

Τι να το κάνεις το a la carte... ας το καταργήσουν τελείως και ας ενισχύσουν το cu.

Παρεπιπτόντως... ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση για καινούργια πακέτα μηνυμάτων/ομιλίας.

Η Wind ανεβαίνει επικύνδινα... και μπράβο της. Αφου δεν κουνιέται η vodafone...

ετσι ειναι, καλυτερα να το καταργουσαν και να φτιαχναν ενα ενιαιο πακετο με ελκυστικες τιμες και πακετα..

τοτε να δειτε ποσο θα ανεβαιναν..

η wind standard θανεβει με τα καινουρια πακετα, απο τη στιγμη ειδικα που εχει και μηνυματα και σταθερα, ομως εξακολουθει να μην ειναι αξιοπιστη... να εχει κακο ονομα..

απο την αλλη και η βονταφον που εχει καλο υποτιθεται.. αν εξαιρεσεις κατι υποκλοπες κτλ.. τι κανει? αδιαφορει..

δεν τη κοβω να απανταει στη wind παντως...;)

Έβγαλε διαφήμιση και η cosmote

Αναβάθμισε τα πακέτα της. Τώρα το πακέτο ομιλίας έχει ΚΑΙ βιντεοκλήσεις όπως της vodafone και με 7 ευρώ έχεις 600 λεπτά ομιλίας (ή βιντεοκλήσεις) προς what's up καθώς και 600 σμς.

Μένει να δούμε τι κίνηση θα κάνει η voda...

Μένει να δούμε τι κίνηση θα κάνει η voda...

Λέτε να κάνει το "μπαμ", έχοντας το πλεονέκτημα απαντώντας τελευταία στην κίνηση της wind; Ίδωμεν...

ετσι ειναι, καλυτερα να το καταργουσαν και να φτιαχναν ενα ενιαιο πακετο με ελκυστικες τιμες και πακετα..

τοτε να δειτε ποσο θα ανεβαιναν..

Τώρα που το σκέφτομαι, αν σκεφτούμε το F2G πώς παρέχει τις βασικές του υπηρεσίες, στην πραγματικότητα, τις παρέχει με τρόπο αντίστοιχο του CU και του a la carte...και εξηγώ... Οι δύο βασικότερες υπηρεσίες του είναι η "Non stop παρέας" και η "Non stop προς 1 ή 2 νούμερα WIND".

Αυτές οι δύο όμως, δεν μπορούν να συνδυαστούν, με αποτέλεσμα αν έχεις ενεργοποιημένη την πρώτη, δεν μπορείς να επιλέξεις την δεύτερη και το αντίστροφο για έναν ολόκληρο μήνα. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και στο a la carte και στο CU. Όταν έχεις CU, δεν έχεις την υπηρεσία 1 λεπτό/λεπτό και όταν έχεις a la carte δεν έχεις τα "talk/sms a lot"-πακέτα "παρέας" του CU. Το βασικότερο μειονέκτημα λοιπόν σε σχέση με το F2G, είναι τα πακέτα "σαββατοκύριακου, σταθερά κτλ", που δεν τα παρέχει το CU, και τα πακέτα πολύ φθηνών μηνυμάτων προς όλους ή προς την "παρέα" που δεν παρέχει το a la carte.

Στην ουσία δηλαδή στο F2G όποιος κάνει την επιλογή μεταξύ των υπηρεσιών "Non stop παρέας" και "Non stop προς 1 ή 2 νούμερα WIND", επιλέγει να έχει για τον επόμενο μήνα είτε αντίστοιχο του CU -πρώτη περίπτωση-, είτε αντίστοιχο του a la carte -δεύτερη περίπτωση-. Αντίστοιχα στην Vodafone, μπορείς κάθε μήνα να μεταπηδάς από το CU στο a la carte, χωρίς να χρεώνεσαι το παραμικρό και κάνοντας απλά μια κλήση στο 1266.(Προσοχή: δεν αναφέρω την Cosmote, γιατί για να μεταπηδάς από Cosmokarta σε What's up, υπάρχει χρέωση 3€, εκτός από την πρώτη φορά που θα γίνει η αλλαγή).

Υ.Γ.: Για να μην παρεξηγηθώ, δεν τα γράφω αυτά για να προκαλέσω, απλά έκανα μια διαπίστωση. Σίγουρα το F2G έχει φθηνότερες βασικές χρεώσεις και παρέχει κάποια πακέτα παραπάνω και σίγουρα το a la carte έχει το πακέτο με 5€ την εβδομάδα με 30 λεπτά και 30 sms, αλλά για τα βασικά πακέτα που τελευταία γίνεται ο βασικός πόλεμος η κατάσταση είναι παραπλήσια, αν υποθέσουμε βέβαια ότι θα αναβαθμιστεί το talk a lot και το sms a lot και αν αγοραστούν σε κοινό πακέτο, θα αγοράζονται 7€ και όχι 10€ όπως ως τώρα.

παιδια μακαρι να απαντησει αλλα δεν τη κοβω.. και στο παρελθον σε αλλα πακετα κτλ που ειχε βγαλει η wind , ειχε απαντησει η κοσμοτε αλλα οχι η βονταφον.

δεν θυμαμαι ποτε εγινε ακριβως αυτο, αλλα εχει γινει

τι να πω, μακαρι να βγω λαθος..

Τώρα που το σκέφτομαι, αν σκεφτούμε το F2G πώς παρέχει τις βασικές του υπηρεσίες, στην πραγματικότητα, τις παρέχει με τρόπο αντίστοιχο του CU και του a la carte...και εξηγώ... Οι δύο βασικότερες υπηρεσίες του είναι η "Non stop παρέας" και η "Non stop προς 1 ή 2 νούμερα WIND".

Αυτές οι δύο όμως, δεν μπορούν να συνδυαστούν, με αποτέλεσμα αν έχεις ενεργοποιημένη την πρώτη, δεν μπορείς να επιλέξεις την δεύτερη και το αντίστροφο για έναν ολόκληρο μήνα. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και στο a la carte και στο CU. Όταν έχεις CU, δεν έχεις την υπηρεσία 1 λεπτό/λεπτό και όταν έχεις a la carte δεν έχεις τα "talk/sms a lot"-πακέτα "παρέας" του CU. Το βασικότερο μειονέκτημα λοιπόν σε σχέση με το F2G, είναι τα πακέτα "σαββατοκύριακου, σταθερά κτλ", που δεν τα παρέχει το CU, και τα πακέτα πολύ φθηνών μηνυμάτων προς όλους ή προς την "παρέα" που δεν παρέχει το a la carte.

Στην ουσία δηλαδή στο F2G όποιος κάνει την επιλογή μεταξύ των υπηρεσιών "Non stop παρέας" και "Non stop προς 1 ή 2 νούμερα WIND", επιλέγει να έχει για τον επόμενο μήνα είτε αντίστοιχο του CU -πρώτη περίπτωση-, είτε αντίστοιχο του a la carte -δεύτερη περίπτωση-. Αντίστοιχα στην Vodafone, μπορείς κάθε μήνα να μεταπηδάς από το CU στο a la carte, χωρίς να χρεώνεσαι το παραμικρό και κάνοντας απλά μια κλήση στο 1266.(Προσοχή: δεν αναφέρω την Cosmote, γιατί για να μεταπηδάς από Cosmokarta σε What's up, υπάρχει χρέωση 3€, εκτός από την πρώτη φορά που θα γίνει η αλλαγή).

Υ.Γ.: Για να μην παρεξηγηθώ, δεν τα γράφω αυτά για να προκαλέσω, απλά σήμερα, έκανα μια διαπίστωση. Σίγουρα το F2G έχει φθηνότερες βασικές χρεώσεις και παρέχει κάποια πακέτα παραπάνω και σίγουρα το a la carte έχει το πακέτο με 5€ την εβδομάδα με 30 λεπτά και 30 sms, αλλά για τα βασικά πακέτα που τελευταία γίνεται ο βασικός πόλεμος η κατάσταση είναι παραπλήσια, αν υποθέσουμε βέβαια ότι θα αναβαθμιστεί το talk a lot και το sms a lot και αν αγοραστούν σε κοινό πακέτο, θα αγοράζονται 7€ και όχι 10€ όπως ως τώρα.

εχεις δικιο ως ενα σημειο αλλα ξεχνας οτι αυτη τη στιγμη στο a la carte για να χρησιμοποιησεις το 1 λεπτο/ λεπτο πρεπει να ριξεις το μηνιαιο χαρατσι των 10 ευρω αλλιως.. δεν..

κατι που σαφως δεν ισχυει στη wind..

επιπλεον τα αλλα πακετα προς σταθερα, το καινουριο της παρεας με τα sms, τα πακετα για σαββατοκυριακα και προς ολους, ολα αυτα θα ηταν καλο να συνυπαρχουν ας πουμε ολα, σενα καρτοκινητο ενιαιο και απο εκει και περα ο καθε καταναλωτης να χρησιμοποιει τις υπηρεσιες που τον ενδιαφερουν περισσοτερο, εχοντας ομως επιλογες.

δηλαδη τι παραπανω κερδιζει η βονταφον με την υπαρξη 2 καρτοκινητων και ειδικα τωρα που το a la carte θα βαρεσει διαλυση λογω του καινουριου καθεστωτος? (χαρατσι 10 ευρω):X

δεν περισσευουν σε εμενα και σιγουρα δεν θα περισσευουν και σε εσας.. :wacko:

εχεις δικιο ως ενα σημειο αλλα ξεχνας οτι αυτη τη στιγμη στο a la carte για να χρησιμοποιησεις το 1 λεπτο/ λεπτο πρεπει να ριξεις το μηνιαιο χαρατσι των 10 ευρω αλλιως.. δεν..

κατι που σαφως δεν ισχυει στη wind..

επιπλεον τα αλλα πακετα προς σταθερα, το καινουριο της παρεας με τα sms, τα πακετα για σαββατοκυριακα και προς ολους, ολα αυτα θα ηταν καλο να συνυπαρχουν ας πουμε ολα, σενα καρτοκινητο ενιαιο και απο εκει και περα ο καθε καταναλωτης να χρησιμοποιει τις υπηρεσιες που τον ενδιαφερουν περισσοτερο, εχοντας ομως επιλογες.

δηλαδη τι παραπανω κερδιζει η βονταφον με την υπαρξη 2 καρτοκινητων και ειδικα τωρα που το a la carte θα βαρεσει διαλυση λογω του καινουριου καθεστωτος? (χαρατσι 10 ευρω):X

δεν περισσευουν σε εμενα και σιγουρα δεν θα περισσευουν και σε εσας.. :wacko:

Συμφωνώ για το χαράτσι των 10€(αν και για να έχεις τις επιλογές "non stop προς 1 ή 2 αριθμούς WIND" πρέπει να την προπληρώσεις την υπηρεσία -χρέωση 5€ ή 7,5€ ανάλογα το πακέτο που επιλέγεις- είτε μιλήσεις 600 λεπτά, είτε όχι, ενώ η Vodafone απλά ζητάει ανανέωση, κάτι που το προτιμώ εγώ, αν και είναι η γνώμη μου αυτή και όχι του γενικού πληθυσμού-μην μου αναφέρεις το F2G5 ή το F2G6, γιατί εκεί δεν έχεις τις επιλογές non stop, οπότε το F2G γίνεται ίδιο με την Cosmokarta και το a la carte και χάνει τα βασικά του πλεονεκτήματα για τα οποία συζητάμε).

Συμφωνώ επίσης ότι θα ήταν καλύτερα να είναι όλα τα πακέτα μαζεμένα σε ένα καρτοκινητό δίνοντάς σου επιλογή να κάνεις ό,τι θέλεις. Για να σου απαντήσω στο τι κερδίζει η Vodafone με την ύπαρξη 2 καρτοκινητών, μου έρχεται αμέσως αμέσως η χρέωση στην ομιλία από κάποιον χρήστη CU σε κάποιον χρήστη a la carte. Έχοντας 2 καρτοκινητά, ο χρήστης CU, πληρώνει τα μαλλιά της κεφαλής του για να πάρει τηλέφωνο έναν χρήστη a la carte γιατί τα πακέτα "talk/sms a lot" του CU δεν συμπεριλαμβάνουν χρήστες a la carte. Και σκέψου το σενάριο όπου εγώ κι εσύ για παράδειγμα είμαστε φίλοι και μιλάμε κάθε μέρα αρκετά, και έχουμε CU και αύριο που ξυπνάω εγώ, μου καπνίσει να το κάνω το πακέτο a la carte και με παίρνεις τηλέφωνο εσύ και τελικά σου φεύγουν 3-4€ για να μιλήσεις μαζί μου. Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ όμως στην WIND που όλοι όσοι έχουν καρτοκινητό, έχουν ΜΟΝΟ F2G.

Από την άλλη για να μην κατηγορούμε συνεχώς, προτιμώ να έχω την υπηρεσία αναγνώρισης CU αριθμού και να σιγουρεύομαι πάντα ότι παίρνω τηλέφωνο σε CU, παρά να έχω F2G (με τα 10 πακέτα παραπάνω) και κάθε φορά που παίρνω τηλέφωνο σε ένα αριθμό, να παρακαλάω να είναι F2G, γιατί μπορεί να μοιάζει με 693... ή 690... ή και να μην μοιάζει 694... ή 697... , αλλά ποιος μου λέει εμένα ότι ο αριθμός δεν είναι Mo'Mad ή συμβόλαιο οποιασδήποτε εταιρείας ή καρτοκινητό άλλης εταιρείας με φορητότητα και άντε ξεψίρησε την μαϊμού...

Το καλό με την wind είναι η δέσμευση τιμής. Αυτό την σώζει.

Σαν βασικές χρεώσεις το F2G1 έχει 0.25 € το λεπτό προς όλους όταν το cu έχει 0,3513€.

Επίσης, το F2G1 χρεώνει 0.12€ το λεπτό προς αριθμούς του ίδιου πακέτου όταν το cu χρεώνει 0,2927 € / λεπτό.

Το γραπτό μήνυμα στο F2G1 κοστίζει 0.04€ προς όλους και μόλις 0.02€ προς το ίδιο πακέτο. Το cu απ'την άλλη το χρεώνει 0,0514 είτε το στείλεις σε cu είτε σε wind/cosmote.

Ως προς τις επιλογές νον στοπ η wind έχει πάρα πολλές, ενώ του cu είναι μετρημένες στα δάχτυλα του (ενός) χεριού.

Όλα αυτά βέβαια στα πλαίσια της δέσμευσης τιμής. Ωστόσο το θέμα είναι οτι μπορεί και τα προσφέρει, και φυσικά είναι το πιο πλούσιο πακέτο καρτοκινητής αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Για κάποιον που η wind έχει άθλιο σήμα σπίτι του (όπως εγώ) δεν μπορει να έχει αυτές τις επιλογές και πρέπει να επιλέξει κάποια άλλη εταιρεία.

Οι 2 άλλες όμως έχουν τις ίδιες, πιο ακριβές χρεώσεις απ'την wind, και απο πληθώρα πακέτων ομιλίας/σμς.... βράστα! Τώρα βέβαια που απάντησε η cosmote κάτι γίνεται...

Αν δεν απαντήσει η vodafone (που πιστεύω οτι θα απαντήσει τελικά) θα έχει το χειρότερο πακέτο καρτοκινητής απο αποψη ευελιξίας....

.

Για κάποιον που η wind έχει άθλιο σήμα σπίτι του (όπως εγώ) δεν μπορει να έχει αυτές τις επιλογές και πρέπει να επιλέξει κάποια άλλη εταιρεία.

Μια από τα ίδια συν ότι και για την cosmote ισχύει το ίδιο, με αποτέλεσμα να έχω vodafone θέλοντας και μη...

Να ρωτησω κατι γιατι ειναι και μεγαλο το thred και δεν το καταλαβα.

Μπορεις καθε μηνα να αλλαζεις απο alla carte σε cu και αν ναι, μπορει καποιος να πει τα προγραματα alla carte στα γρηγορα ευχαριστω

Μπορείς κάθε μήνα να αλλάζεις από a la carte σε cu ή International .

Τα προγράμματα ομιλίας θα τα βρείς στο παρακάτω link

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1241

Να ρωτησω κατι γιατι ειναι και μεγαλο το thred και δεν το καταλαβα.

Μπορεις καθε μηνα να αλλαζεις απο alla carte σε cu και αν ναι, μπορει καποιος να πει τα προγραματα alla carte στα γρηγορα ευχαριστω

Να μπορείς να αλλάζεις από a la carte σε CU ή Vodafone International παίρνοντας τηλέφωνο στο 1266, όπου έχει αναλυτικά τις επιλογές...

Απο τις 20 του μηνός εχει απαντήσει η κοσμοτέ στη προσφορά της wind. Η Vodafone ακόμα...

Ελπίζω και εύχομαι οταν ανακοινώσει την απάντησή της στον ανταγωνισμό, να είναι κάτι για το οποίο θα μπορούμε να πούμε "αξιζε την αναμονή"

Γιατί κοντεύουν 2 εβδομάδες απ'τη προσφορά της wind , και 1 εβδομάδα απ'της κοσμοτέ...

Απο τις 20 του μηνός εχει απαντήσει η κοσμοτέ στη προσφορά της wind. Η Vodafone ακόμα...

Ελπίζω και εύχομαι οταν ανακοινώσει την απάντησή της στον ανταγωνισμό, να είναι κάτι για το οποίο θα μπορούμε να πούμε "αξιζε την αναμονή"

Γιατί κοντεύουν 2 εβδομάδες απ'τη προσφορά της wind , και 1 εβδομάδα απ'της κοσμοτέ...

Εγώ θεωρώ πλέον ότι δεν θα απαντήσει... Και πιστεύω ότι θα το στηρίξει στο ότι έχει πιο πολλά πακέτα από τον ανταγωνισμό (και μηνιαία και εβδομαδιαία) και επίσης ότι στο πακέτο με τα 5 ευρώ και τα 600sms τον μήνα, αντιστοιχούν τα 600 και σε mms...

Ναι, αλλά δεν έχει κανένα συνδυαστικό πακέτο, όπως ο ανταγωνισμός.

Δηλαδή ομιλία και σμς.

Δεν σου λέω βιντεοκλήσεις και μμς, ...απλή ομιλία και σμς.

isxioun akoma oi dwrean kliseis pros cu h kapoio bonus an kaneis ananewsh apo katasthma vodafone se kartokinhto? Kai an nai poso??

Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο... Έχεις μπερδευτεί μάλλον, γιατί υπήρχε το καλοκαίρι μια προσφορά...

Υπάρχει κάποιο bonus, ανάλογα με το ποσό ανανέωσης.

Δηλαδή για 10 ευρώ, το bonus είναι 1 ευρώ

Για 20, το bonus είναι 3 ευρώ.

Βασικά τα λέει αναλυτικά και στην ιστοσελίδα, δεν θέλει και πολύ ψάξιμο... αρκεί μια ματιά.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked