nikthanos Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 καλημερα κ απο μενα θα ήθελα να ρωτήσω για την εγκατάσταση java καθώς και του NET.Microsoft στο 550 μου.υπάρχει κάποια διαδικασία.τι αρχειο εγκατάστασης java θα κατεβάσω?Για το ΝΕΤ. εχω κατεβάσει ένα αρχειο που πρότεινε κάποιος φίλος σε προηγούμενη σελίδα αλλα δεν αναγνωρίζεται απο το ppc.αυτα και ευχαριστω εκ των προτερων!!! ΥΓ.υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σαν remote control για ηλ συσκευές?κ επίσης κάποιο προγραμματάκι που να δείχνει κίνηση στους δρόμους ή κάμερες ή δεν ξέρω κ γω τι?μπορω από κάπου να βάζω διαδρομές αποκλείοντας δακτύλιο?? α.http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9655156B-356B-4A2C-857C-E62F50AE9A55&displaylang=en β. δεν έχω βρει κάποιο να δουλεύει ακόμα γ. πρέπει να πάρεις και δέκτη TMC αλλά και πάλι δεν ξέρω κατά πόσο υποστηρίζονται αυτές οι υπηρεσίες στην Ελλάδα....:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Τι router ηταν;; πολλοί φτιάχνουν και μετά και ας έχει χαλάσει το firmware. Σε πολλούς routers υπάρχει κάποιο BIOS που επιτρέπει μέσω πχ TFTP να περάσουμε καινούριο Firmware. Έτσι μπορέι το γραφικό (www) να χάλασε και να μην εκκινεί αλλά δουλεύει κάποιου είδους CLI (BIOS). Για να το δέις επειδή δεν έχουν VGA έξοδο αυτά θέλει κάποιο σειριακό καλώδιο (RS 232) και να δημιουργήσεις hyper terminal conection και "ειδική" εκκίνηση (πατάς πχ f1 κατά τα πρώτα sec της εκίνησης). Αλλά αυτό έιναι offtopic:O το καμμένο είναι το D-Link DSL-G604T/EU και τώρα σου γράφω μέσω ενός Linsys WAG-200G:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 To resco keyboard einai to pio diadedomeno.An psa3eis se alles selides tou forum tha deis oti kata kairous exoun proteinei diafora dwrean pliktrologia.. +1 tο resco ήταν το πληκτρολόγιο που το δοκίμασα και έμεινε από την 1η δοκιμή μέχρι σήμερα..:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 τσου....:):) το έκανα πριν μου απαντήσεις, όντως! :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 καλημερα κ απο μενα θα ήθελα να ρωτήσω για την εγκατάσταση java καθώς και του NET.Microsoft στο 550 μου.υπάρχει κάποια διαδικασία.τι αρχειο εγκατάστασης java θα κατεβάσω?Για το ΝΕΤ. εχω κατεβάσει ένα αρχειο που πρότεινε κάποιος φίλος σε προηγούμενη σελίδα αλλα δεν αναγνωρίζεται απο το ppc.αυτα και ευχαριστω εκ των προτερων!!! ΥΓ.υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σαν remote control για ηλ συσκευές?κ επίσης κάποιο προγραμματάκι που να δείχνει κίνηση στους δρόμους ή κάμερες ή δεν ξέρω κ γω τι?μπορω από κάπου να βάζω διαδρομές αποκλείοντας δακτύλιο?? Gia remote control den nomizw na vreis kati pou na doulevei..Min 3exnas oti gia remote control xreiazesai uperithres kai to P550 den exei..To P350 exei uperithres..Gia ta ipoloipa sou apantise o nickthanos.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Παλιότερα είχα ψάξει αρκετά για πρόγραμμα remote control. Κανένα δεν ήταν συμβατό με το 350... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_l Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 paidia sas eyxaristw gia tin politimi voithia sas.to mono pou mou exei meinei anapantito einai to 8ema me to java.exei kaneis kapoios tpt??exw katevasei to arxeio all i egkatastasi ginetai sto pc kai den ginetai tpt sto ppc.eyxaristw k pali! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 paidia sas eyxaristw gia tin politimi voithia sas.to mono pou mou exei meinei anapantito einai to 8ema me to java.exei kaneis kapoios tpt??exw katevasei to arxeio all i egkatastasi ginetai sto pc kai den ginetai tpt sto ppc.eyxaristw k pali! Gia java eixa dokimasei to opera mobile pou ipotithetai exei to java script enswmatwmeno alla den katafera kati..Dokimase to pantws mipws eixa kanei kati lathos.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris1974 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Καλησπερα εχω και εγω ενα 550 και λογο εργασιας χρειαζομαι το skype . Δεν υπαρχει υποστηριξη για το pda ''μας'' (αν φυσικα τα κανω ολα σωστα) υπαρχει καποια λυση μιας και ξερω οτι φιλος που εχει παλιο version λειτουργει. help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy05 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Καλησπερα εχω και εγω ενα 550 και λογο εργασιας χρειαζομαι το skype . Δεν υπαρχει υποστηριξη για το pda ''μας'' (αν φυσικα τα κανω ολα σωστα) υπαρχει καποια λυση μιας και ξερω οτι φιλος που εχει παλιο version λειτουργει. help Ψάξε να βρείς την έκδοση 2.0.0.51 baxy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy05 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Sorry που επαναλαμβάνω το request μου αλλά πλέον λέω να το πάμε βήμα βήμα μπάς και βγάλω καμία άκρη. Αυτό που θέλω να κάνω είναι απλό. Σύνδεση του ΜΙΟ Ρ550 στο internet μέσω ασύρματου δικτύου wifi με PC που έχει ασύρματη κάρτα και σύνδεση ethernet σε ADSL router. (όχι ασύρματο wifi router). Φαντάζομαι λοιπόν ότι το πρώτο βήμα είναι να συνδέσω το Ρ550 στο δίκτυο ασύρματα. Τι ρυθμίσεις απαιτούνται στο PDA και τι στο PC?. Εάν συνδεθεί...για επιβεβάίωση , δε θα πρέπει το PDA να φαίνεται στο δίκτυο του PC και να έχω πρόσβαση στα αρχεία που υπάρχουν στο ΜΙΟ από το PC όπως οποιοδήποτε δίκτυο?. (ή και αντίστροφα) -Αφού λύσουμε αυτό το θέμα μετά να πάμε και στο επόμενο για τη πρόσβαση στο ιντερνετ- Ευχαριστώ προκαταβολικά baxy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 λογικά θα πρέπει να δεις σε τι λειτουργία είναι η κάρτα wifi του pc. αν είναι σαν access point μπορείς να κάνεις share τη σύνδεση internet του pc, αλλά δε μπορείς να τα βάλεις σε δίκτυο (μόνο αν κάνεις share το σκληρό σου δίσκο ή κάποιους καταλόγους θα μπορεί το 550 να βλέπει τα περιεχόμενα των καταλόγων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Καλησπερα εχω και εγω ενα 550 και λογο εργασιας χρειαζομαι το skype . Δεν υπαρχει υποστηριξη για το pda ''μας'' (αν φυσικα τα κανω ολα σωστα) υπαρχει καποια λυση μιας και ξερω οτι φιλος που εχει παλιο version λειτουργει. help Afti einai i ekdosi skype pou xrisimopoiw egw sto P550..Leitourgei apsoga.. http://rapidshare.com/files/72252192/SkypeForPocketPC_2.1.0.65.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 λογικά θα πρέπει να δεις σε τι λειτουργία είναι η κάρτα wifi του pc. αν είναι σαν access point μπορείς να κάνεις share τη σύνδεση internet του pc, αλλά δε μπορείς να τα βάλεις σε δίκτυο (μόνο αν κάνεις share το σκληρό σου δίσκο ή κάποιους καταλόγους θα μπορεί το 550 να βλέπει τα περιεχόμενα των καταλόγων) Egw oso kai na exw prospathisei den katafera na dw ta arxeia tou pc..Apo oso 3erw den ginetai giati ta wm5 den exoun theseis diktiou opws ta windows gia pc.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 baxy05 dokimases na valeis sta network adapters tin epilogi my network connects to work? Emena mono me afti tin epilogi doulevei..An valw internet den vriskei selides ston ie.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Εχει κανεις παιδιά μήπως την ελληνική rom απο το 550 να την φορτώσω στο Pda μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris1974 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ενταξει , δουλεψε (το 2.0.0.51 version) ευχαριστω . Πανω στην ωρα και το απογευμα φευγω για εξω , να ειστε καλα!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapouts Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Παιδια να ρωτησω κατι?? Αν το παρω απο καποιο σαιτ του εξωτερικου και οχι απο την Ελλαδα παιζει καποιο ρολο ή ειναι σαν να το πηρα απο Ελλαδα? Ευχαριστω... Παράθεση iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 φιλε αν το εχεις βρεί σε καλήτερη τιμη please δωσε ενα link ( με pm ???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Egw oso kai na exw prospathisei den katafera na dw ta arxeia tou pc..Apo oso 3erw den ginetai giati ta wm5 den exoun theseis diktiou opws ta windows gia pc.. έχει κάτι αντίστοιχο για network places ο resco explorer που έχω βάλει...το έχεις δοκιμάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy05 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Egw oso kai na exw prospathisei den katafera na dw ta arxeia tou pc..Apo oso 3erw den ginetai giati ta wm5 den exoun theseis diktiou opws ta windows gia pc.. Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που προσπαθούν ναβοηθήσουν. Το να βέπω τα αρχεία από το pc στο pda και αντίστροφα δεν είναι αυτοσκοπός. Το ανέφερα απλά θεωρόντας ότι είναι απόδειξη σύνδεσης των 2 μηχανημάτων. Για να είμαι ειλικρινής παρόλου που και τα 2 αναφέρουν ότι έχει πραγματοποηθεί σύνδεση εγώ δεν είμαι σίγουρος γιατί δε βλέπω κάτι "χειροπιαστό" να το αποδεικνύει. Με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση να μάθω τα σωστά βήματα της σύνδεσης ( ποιές ρυθμίσεις και πού στο PDA κυρίως και βέβαι και στο pc ) και μετά τα υπόλοιπα. Αν καταφέρω να κάνω δίκτυο PDA PC θα μπορέσω να βρω και πώς να το βγάλω στο ιντερνετ. Φαντάζομαι ότι πρέπει να κάνω σύνδεση ad hoc. Ανάθεμά με όμως αν ξέρω πραγματικά πώς γίνετε...πάσα προσφορά δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 έχει κάτι αντίστοιχο για network places ο resco explorer που έχω βάλει...το έχεις δοκιμάσει? Oxi den exw valei resco explorer..Nomiza pws den dinei kati parapanw apo ton explorer twn wm5 opote kai to pareleipsa..Tha to dokimasw efoson dinei tetoies dinatotites..tnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Παιδια να ρωτησω κατι?? Αν το παρω απο καποιο σαιτ του εξωτερικου και οχι απο την Ελλαδα παιζει καποιο ρολο ή ειναι σαν να το πηρα απο Ελλαδα? Ευχαριστω... San siskevi den exei diafora arkei na exei aggliki kai oxi kineziki rom..Twra gia tin egguiisi den eimai sigouros alla logika se kaluptei.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Εχει κανεις παιδιά μήπως την ελληνική rom απο το 550 να την φορτώσω στο Pda μου? Nomizw pws den exei vgei elliniki rom gia P550 alla se proigoumenes selides anaferetai tropos gia na kaneis ta menu ellinika.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Γεια σας!:) Αγορασα ενα Μio P350 με εγκατεστημενα destinator 6 και 7 μαζι για 150 €. Επειδη ειμαι νεος στον χωρο, λιγο πριν το παραλαβω θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να προσεξω ωστε να ειμαι σιγουρος οτι εκανα καλη αγορα μεταχειρισμενου.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts