nikthanos Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 ..κι άλλη αναζήτηση... α. το Ρ350 κάρτα 2GB την παίρνει? είχα 1 Gb και έσπασε (και όμως...) και λέω να πάρω 2 gb τώρα β. κανα πρόγραμμα για να κρατάω ημερολόγιο για το τουτου (captain's log και έτσι :):):) ) έχει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 ..κι άλλη αναζήτηση... α. το Ρ350 κάρτα 2GB την παίρνει? είχα 1 Gb και έσπασε (και όμως...) και λέω να πάρω 2 gb τώρα β. κανα πρόγραμμα για να κρατάω ημερολόγιο για το τουτου (captain's log και έτσι :):):) ) έχει κανείς? 2gb κάρτα παίρνει κανονικότατα :) Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ.... ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑ..ΑΠΛΑ ΤΟ MIO.350...EOEEE ΑΠΟ ΤΙΣ 13/3 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΒΟΛΟ....ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΠΑΘΩΝ) ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ) ΚΑΤΑ ΤΙΣ 13/4.... ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΛΕΕΙ...ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΜ ΤΟΥ 550 (Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ) Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥ 350 ΑΛΗΘΕΙΑ...ΤΗΝ ΡΟΜ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ...? ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ??? ΧΑΧΑ....ΤΙ ΓΕΛΑΩ Ο Μ...Σ? ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ..ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ... ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.... ΧΕΧΕΧΕ (ΧΑΙΡΕΚΑΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ) ΑΣΕ...Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΛΕΩ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 ..κι άλλη αναζήτηση... α. το Ρ350 κάρτα 2GB την παίρνει? είχα 1 Gb και έσπασε (και όμως...) και λέω να πάρω 2 gb τώρα β. κανα πρόγραμμα για να κρατάω ημερολόγιο για το τουτου (captain's log και έτσι :):):) ) έχει κανείς? Karta 2GB mporeis na pareis..Mexri 2GB dexetai..Apla na apofigeis tin sandisk giati poloi exoun paraponethei gia asimvatotites.. Alitheia ,kathara apo periergeia,pws kataferes na spaseis tin proigoumeni karta sou?:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ.... ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑ..ΑΠΛΑ ΤΟ MIO.350...EOEEE ΑΠΟ ΤΙΣ 13/3 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΒΟΛΟ....ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΠΑΘΩΝ) ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ) ΚΑΤΑ ΤΙΣ 13/4.... ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΛΕΕΙ...ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΜ ΤΟΥ 550 (Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ) Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥ 350 ΑΛΗΘΕΙΑ...ΤΗΝ ΡΟΜ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ...? ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ??? ΧΑΧΑ....ΤΙ ΓΕΛΑΩ Ο Μ...Σ? ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ..ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ... ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.... ΧΕΧΕΧΕ (ΧΑΙΡΕΚΑΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ) ΑΣΕ...Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΛΕΩ.... An sou perasoun tin rom tou P550 tote einai oloi tous gia ta panigiria...lol..Afto mporouses na to kaneis kai monos sou..Den nomizw pantws..Oson afora ton stolismo stin athina den exoun stolisei gia xristougenna,apla variontousan na 3estolisoun kai etsi edw kai 3 peripou xronia i athina einai monima stolismeni:lol: ..Efxes kai apo mena.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Karta 2GB mporeis na pareis..Mexri 2GB dexetai..Apla na apofigeis tin sandisk giati poloi exoun paraponethei gia asimvatotites.. Alitheia ,kathara apo periergeia,pws kataferes na spaseis tin proigoumeni karta sou?:) :) :) αγόρασα μια Sandisk 1GB ExtremeIII η οποία είναι όντως και γαμώ τις γρήγορες (την έχω βάλει στην Pentax Optio SV) αλλά δε μου τη διαβάζει το Transcend card reader.....άκου πράγματα... Τώρα παρρήγειλα μία από Ebay 2gb 150X Samsung για το P350. Την παλιά δεν κατάλαβα πως την έσπασα ή αν την έσπασα εγώ...το πλαστικό έγινε σαν καρυδότσουφλο, ενώ το κύκλωμα λειτουργεί ακόμα κανονικά....που λέει ο λόγος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Karta 2GB mporeis na pareis..Mexri 2GB dexetai..Apla na apofigeis tin sandisk giati poloi exoun paraponethei gia asimvatotites.. Alitheia ,kathara apo periergeia,pws kataferes na spaseis tin proigoumeni karta sou?:) :) :) νομίζω ότι προβλήματα ασυμβατότητας έχουν οι twimos και όχι οι sandisk...:happy: Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 νομίζω ότι προβλήματα ασυμβατότητας έχουν οι twimos και όχι οι sandisk...:happy: Sorry gia to lathos..Mallon exeis dikio;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grioan Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 As elpisoume na doulepsei an kai den nomizw giati i diadikasia gia reinsert tis kartas tha eixe ginei apo moni tis me tosa hard reset..Kali tixi.. και γω το ίδιο πρόβλημα είχα. Έβαλα work στη κάρτα και καρφωτή ip και ως δια μαγείας λύθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dust83 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.. ΠΡΟΒΛΗΜΑ... Έχω ένα p550 και προσπαθώντας να εγκαταστήσω το pocketweather κόλλησε και μου εμφάνισε την άρχική είκονα (μια πράσινη που γράφει mio p550 κτλ).. ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Έκανα reset, hard reset(δεν έβγαλε την οθόνη των wm5,αλλά πάλι αυτή την πράσινη) αλλά τίποτα... Τι να κάνω... Please help... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.. ΠΡΟΒΛΗΜΑ... Έχω ένα p550 και προσπαθώντας να εγκαταστήσω το pocketweather κόλλησε και μου εμφάνισε την άρχική είκονα (μια πράσινη που γράφει mio p550 κτλ).. ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Έκανα reset, hard reset(δεν έβγαλε την οθόνη των wm5,αλλά πάλι αυτή την πράσινη) αλλά τίποτα... Τι να κάνω... Please help... Kala apo pou to katrevases afto?Tis spb einai?Hard reset me to joystick kratimeno panw dokimases?Xronia polla.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 χρόνια πολλά και πάλι.... Το PapaGo το έχει δοκιμάσει κανείς? Εντυπώσεις? Σύγκριση με το Destinator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dust83 Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Χθες 23:32 f_ste Παράθεση: Αρχικό Μήνυμα από Dust83 Εμφάνιση Μηνύματος Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.. ΠΡΟΒΛΗΜΑ... Έχω ένα p550 και προσπαθώντας να εγκαταστήσω το pocketweather κόλλησε και μου εμφάνισε την άρχική είκονα (μια πράσινη που γράφει mio p550 κτλ).. ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Έκανα reset, hard reset(δεν έβγαλε την οθόνη των wm5,αλλά πάλι αυτή την πράσινη) αλλά τίποτα... Τι να κάνω... Please help... Kala apo pou to katrevases afto?Tis spb einai?Hard reset me to joystick kratimeno panw dokimases?Xronia polla.. Εκανα hard reset με το joystick πατημενο προς τα πανω αλλά τίποτα..Πάλι κολλάει σε αυτή την εικόνα.. Το κατέβασα απο emule αλλά είναι της sbsh... Καλό πάσχα σε όλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Εκανα hard reset με το joystick πατημενο προς τα πανω αλλά τίποτα..Πάλι κολλάει σε αυτή την εικόνα.. Το κατέβασα απο emule αλλά είναι της sbsh... Καλό πάσχα σε όλους... sbsh?Den to exw dokimasei..Egw prosopika to emule kai to limewire den ta empistevomai giati einai full me ious..Stin xeiroteri dokimase na 3anaperaseis tin rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiletone Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Μήπως ξέρει κανείς κανένα sync για ΜΙΟ P550 με WIN MOBILE 5.0 KAI WIN98 ΣΕ LAPTOP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dust83 Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Καλησπέρα... Χρόνια πολλά.... Μεγαλύτερο πρόβλημα: Μετά το hard reset χωρίς αποτέλεσμα, βγήκα σε μια οθόνη και κάπως έκανα low level format.. Τώρα δεν ανοίγει καθόλου.Καμία οθόνη δεν βγάζει.ΤΙΠΟΤΑ...:( :( :( Please help... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Καλησπέρα... Χρόνια πολλά.... Μεγαλύτερο πρόβλημα: Μετά το hard reset χωρίς αποτέλεσμα, βγήκα σε μια οθόνη και κάπως έκανα low level format.. Τώρα δεν ανοίγει καθόλου.Καμία οθόνη δεν βγάζει.ΤΙΠΟΤΑ...:( :( :( Please help... Xristos Anesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twra prepei na 3anaperaseis tin rom..Mporw na sou pw pou na tin vreis alla to provlima einai pws epeidi den to exw 3anakanei egw den 3erw na sou e3igisw ton tropo..An 3erei kapoios me megaliteri empeiria sto thema as grapsei ena post gia na mathainoume kai emeis oi pio apeiroi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Μήπως ξέρει κανείς κανένα sync για ΜΙΟ P550 με WIN MOBILE 5.0 KAI WIN98 ΣΕ LAPTOP? Sto site tis microsoft exei ekdosi tou activesync gia win98.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dust83 Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Αληθώς Ανέστη... Xristos Anesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twra prepei na 3anaperaseis tin rom..Mporw na sou pw pou na tin vreis alla to provlima einai pws epeidi den to exw 3anakanei egw den 3erw na sou e3igisw ton tropo..An 3erei kapoios me megaliteri empeiria sto thema as grapsei ena post gia na mathainoume kai emeis oi pio apeiroi.. Ωραία, και που μπορώ να τη βρώ τη ROM? Και πώς θα την περάσω μέσα? Του έκανα μεγάλη ζημιά? Thanks anyway... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Αληθώς Ανέστη... Ωραία, και που μπορώ να τη βρώ τη ROM? Και πώς θα την περάσω μέσα? Του έκανα μεγάλη ζημιά? Thanks anyway... Κάπου (δεν θυμάμαι που) βρήκα αυτές τις οδηγίες Υπόψιν ότι ΔΕΝ τις έχω δοκιμάσει Καλή επιτυχία και Χριστός ανέστη ------------------------------------- 1) Κατέβασε απο το site της sumsung: http://www.samsung.com/products/semiconductor/MobileSoC/ApplicationProcessor/ARM9Series/S3C2410/S3C2410.htm#sp4 τα ακόλουθα αρχεία : α)USB downloader firware and win98/me/2000/XP device driver (αναβάθμιση για τους drivers της usb, εφόσον χρειαστεί) β)DNW V0.50I (πρόγραμμα σύνδεσης με τον επεξεργαστή, καθώς το Activesync της microsoft δεν συνδέεται με το pda) 2) κατέβασε το αρχείο με το image της rom για p550, από εδώ: α)ftp://ftp.mio-tech.be/ κατά καιρούς ανεβαίνουν διάφορα εργαλεία και image για προίόντα της mio ή β)http://download.35mb.com/nikolis/ [όλη η συλλογή :)] 3) Εγκατέστησε το activesync, χωρίς να συνδέσεις το pda, κάνε επενεκίνηση. 4) Τώρα για το pda. έχοντας πατημένο συνέχεια προς τα κάτω το joystick θέσε στην θέση on το διακόπτη ταυτόχρονα ή αν είναι ανοικτός ο διακόπτης χρησιμοποίησε το κουμπί reset και κράτησέ το έτσι για 3 δευτερόλεπτα και θα ανοίξει το μενού του Oscar 250/260_UT.....κ.λ.π. (για το p550 έιναι 260). θα προσέξεις τις εξής επιλογές : * 0=Image upgrade tools * 1=Uboot upgrade tools * 2=gps tools * 3=Bt tools * 4=dump tools * 5=Memory test * 6=Lowlevformat προσοχή σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να επιλέξεις την 6-κτη επιλογή (lowlevformat), καθώς θα πραγματοποιηθεί η διαγραφή της rom του pda και όχι η ram, με αποτέλεσμα να χαθούν τα πάντα, φυσικά και τα WM5. 5) επέλεξε την ο=image upgrate tools. τώρα θα έχεις το υπομενού : 0= image by usb (μέσω usb θύρας) 1= image by sd/mmc (από την SD κάρτα μνήμης) 2= exit Τώρα σύνδεσε το pda στο pc, με το καλώδιο της mini usb, έχοτας το διακόπτη στη θέση off. Θέσε το διακόπτη στη θέση on και θα προσέξεις ότι θα προσπαθεί το Activesync να συνδεθεί. αν σου ζητήσει drivers εγκατέστησε αυτούς από το φάκελο που έχεις κατεβάσει πρίν λίγο : "USB downloader firware and win98/me/2000/XP device driver¨. συγχρόνως εκτέλεσε το αρχείο DNW V0.50I, πήγαινε στο μενού configuration και επέλεξε ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων 9600 και com 4, επίσης βάλε την τιμή 0x300000 (είναι η τιμή για καθαρό upgrate image. μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η τιμή 0Χ300400 ή 0Χ800000 για Bump image) στο download address της USB Port και πάτε Ok. 6)Πρέπει τώρα να διαπιστώσεις ότι το dnw.exe επικοινωνεί με το pda μέσω usb: από το μενού usb Port επέλεξε την ρουτίνα status αν όλα είναι σωστά θα σου εμφανίσει ένα πίνακα με διάφορες τιμές, ανα όχι Rx test για την αποστολή data και την διαπίστωση της λήψης.Ίσως να χρειασθεί να περιμένεις μερικα δευτερόλεπτα. 7)αν υπάρχει σύνδεση επέλεξε το υπομενού 0= image by usb, σύμφωνα με την περίπτωση 5 και θα λάβεις το μήνυμα connect. 8)τώρα επέλεξε από το dwn.exe το usb port και την ρουτίνα trasmit ή UBoot (προτίμησε το trasmit) και πάλι trasmit, στο παράθυρο διαλόγου επέλεξε ως προορισμό το αρχείο "MioP550-Osc260AR05_P09" (αποσυμπιεσμένο) και πάτα επαλήθευση. Αν δεκτεί το αρχείο θα εμφανιστεί μια ένδειξη ποσοστού λήξης και στο μενού Oscar του pda και στο dwn.exe . 9)Χαλάρωσε η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει, μόλις τελειώσει η αποστολή και λήψη του αρχείου θα επεληφθεί από το μενού oscar και εγκατασταθεί. Στην οθόνη σου θα σε συγχαρεί και θα σου ζητήσει να κάνεις επανεκκίνηση, την οποία θα κάνεις. αν για οποιοδήποτε λόγο αποτύχει, προσπάθησε πάλι κλείνοντας πρώτα το dwn.exe και επενεκκίνησε με το ίδιο τρόπο της παρ.4 το pda. 10) περίμενε λίγο να φορτωθεί ο bootloader και θα δείς την οθόνη σου το mio p550!!!!!! τώρα μπορείς να γιορτάσεις. εγώ πάντος έκανα σαν μικρό παιδί!!! Υπάρχει και μια άλλη διαδικασία που θα βρείς στο http://pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=51913 σε εμένα δεν λειτούργησε, αν και επιστρατεύτηκε και το cli του dos για την ένωση των αρχείων. Απαραίτητα αρχεία : α) καλώδιο usb με type A & B. β) DNW V0.50I (εκτελέσιμο αρχείο για επικοινωνία με τον επεξεργαστή S3C2410X της samsung, μόνο για p350 & p550 και όχι για A701). Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 χρόνια πολλά και πάλι.... Το PapaGo το έχει δοκιμάσει κανείς? Εντυπώσεις? Σύγκριση με το Destinator? Καλό ειναι,βολικό το 7 σε πόλεις αλλά πριν καιρο το πηγα απο Αλμυρό Βελεστίνο - Βόλο και τάπεξε...Δεν ήξερε που πήγαινε ως ταμισά του Βόλου Το destinator ειναι καλλίτερο για διαδρομές εκτός πόλης Συμπέρασμα: Να συνδιαζεις και τα 2!! (καποιος ας βγάλει ενα συνδιασμό και των 2 ρε παιδιιααααααά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dust83 Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Αρχικά ευχαριστώ... προσοχή σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να επιλέξεις την 6-κτη επιλογή (lowlevformat), καθώς θα πραγματοποιηθεί η διαγραφή της rom του pda και όχι η ram, με αποτέλεσμα να χαθούν τα πάντα, φυσικά και τα WM5. Εγώ έκανα low level format... Σε μία φάση απελπισίας μη γνωρίζοντας τι άλλο να κάνω... Και τώρα δηλαδή,τι πρέπει να κάνω? Τα WM5 που μπορώ να τα βρώ για να τα περάσω??? Aν δεν μπορω να το φτιαξω μονος μου υπαρχει κανενας που να μπορει ή πρεπει να το στειλω στην αντιπροσωπεια;(νομιζω ειναι κ στο Βελγιο;)..ΥΓ: Το έχω αγοράσει απο το play247.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Αρχικά ευχαριστώ... Εγώ έκανα low level format... Σε μία φάση απελπισίας μη γνωρίζοντας τι άλλο να κάνω... Και τώρα δηλαδή,τι πρέπει να κάνω? Τα WM5 που μπορώ να τα βρώ για να τα περάσω??? Aν δεν μπορω να το φτιαξω μονος μου υπαρχει κανενας που να μπορει ή πρεπει να το στειλω στην αντιπροσωπεια;(νομιζω ειναι κ στο Βελγιο;)..ΥΓ: Το έχω αγοράσει απο το play247.. Και εγω κατα λάθος στο Π350 εκανα λοου λεβελ φορματ και τωρα περιιμένω απο την αντιπροσωπεία τα αποτελέσματα (μεσω του eshop) ΘΑ ΣΑ ΤΑ ΠΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Καλό ειναι,βολικό το 7 σε πόλεις αλλά πριν καιρο το πηγα απο Αλμυρό Βελεστίνο - Βόλο και τάπεξε...Δεν ήξερε που πήγαινε ως ταμισά του Βόλου Το destinator ειναι καλλίτερο για διαδρομές εκτός πόλης Συμπέρασμα: Να συνδιαζεις και τα 2!! (καποιος ας βγάλει ενα συνδιασμό και των 2 ρε παιδιιααααααά μπα...το έκανα για λίγο εγκατάσταση και πήγα να το δουλέψω...... στην αναζήτηση δε μου έβγαζε ούτε την οδό που μένω, και μένω Αθήνα..... σπάστηκα και έφαγε άκυρο..... Άντε να βγει το Destinator 7 να το αγοράσω και να τελειώνουμε....:p :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dust83 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Και εγω κατα λάθος στο Π350 εκανα λοου λεβελ φορματ και τωρα περιιμένω απο την αντιπροσωπεία τα αποτελέσματα (μεσω του eshop) ΘΑ ΣΑ ΤΑ ΠΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ!! Tο πήγες δηλαδή στο e-shop και αυτοί το έστειλαν στην αντιπροσωπεία??? Πλήρωσες κάτι για αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts