xapns_cw Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Oxi dev vomizw va ftaiei n allagn 8uras. Pavtws gia des auto pou eipe o f_ste, av exeis evergopoinmevo to Active Sync kai stn suskeun kai sto Pc. Alliws kave apo to mevu tou Active Sync sto PC Arxeio/Diagrafn Kivntns Suskeuns gia va tnv ksavabrei molis to suvdeseis kai va to setareis apo tnv arxn!:O Παράθεση Εν αναμονή για OZZY!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Ποιο ειναι αυτο το κολπο που λετε; Και εμενα με ενοχλει που παντα ξεκινα και το activesync.. Oσον αφορα το προβλημα του φιλου, μηπως αλλαξες θυρα usb? Εγω οταν δοκιμασα σε αλλη θυρα μου εβγαλε αυτο το μηνυμα..... :cry: Η διαδικασία έχει αναφερθεί σε άλλα threads και είναι η εξής... Even with the latest BIOS, you'll still want to set ActiveSync to only synch manually. Otherwise, ACtiveSync will turn on at regular intervals and potentially drain your battery. I don't know for sure if this is the cause of your problem, but try setting ActiveSync to manual and see if it relieves some of the problem: Open Activesync on your PDA. To gain access to the feature that will allow you to set it to a manual schedule you need to first set up a dummy server - if you tap Menu, you'll see the second item is "Schedule" but it is grayed out and you can't access it. Setting up a dummy server simply lets you gain access to this option (you will never use this dummy server and will delete it after you change ActiveSync to a manual schedule). From the Menu popup menu, tap Add Server Source. Type in 1.1.1.1 in the server address box, then tap Next. Type any kind of foolishness in the username, password and domain boxes. Tap Next > Finish. Now tap Menu > Schedule. Tap the down arrow on "Peak times" and change to "Manual". Tap the down arrow on "Off-peak times" and change to "Manual." Tap OK at the top right-hand side of screen. Now delete the dummy server settings you just set up: Tap Menu > Options > Delete button > Tap Yes to delete the server settings. You are done. Now ActiveSync should only come on when you turn it on. Whenever you use ActiveSync, it is a good idea to turn it off when you are done using it. You can tap the memory icon on your Start page, then tap the Running Programs tab. Tap ActiveSync (if it shows in the Running Programs List) and Stop. Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Δηλαδη ακομα και οταν το κλεισω manual το προγραμμα , υπαρχει περιπτωση να λειτουργησει; Sux. Καλα παρατηρησα οτι η μπαταρια μου τελειωνε πολυυυυυυυυ πιο γρηγορα. Δοκιμασατε τη λυση; Ειναι safe? Εκτος απο το προβλημα που ανεφερε ο φιλος. Θα κανει δηλαδη συγχρονισμο μονο οταν παταω sync στο προγραμμα, thats what i want! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Δηλαδη ακομα και οταν το κλεισω manual το προγραμμα , υπαρχει περιπτωση να λειτουργησει; Sux. Καλα παρατηρησα οτι η μπαταρια μου τελειωνε πολυυυυυυυυ πιο γρηγορα. Δοκιμασατε τη λυση; Ειναι safe? Εκτος απο το προβλημα που ανεφερε ο φιλος. Θα κανει δηλαδη συγχρονισμο μονο οταν παταω sync στο προγραμμα, thats what i want! Η λύση δουλεύει 100%. Το activesync ανοίγει μόνο όταν συνδέεις το PPC με το PC. Μόλις το αποσυνδέσεις, κλείνεις το activesync και αυτό δεν ανοίγει ξανά μόνο του:lol: :lol: Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Δηλαδη ακομα και οταν το κλεισω manual το προγραμμα , υπαρχει περιπτωση να λειτουργησει; Sux. Καλα παρατηρησα οτι η μπαταρια μου τελειωνε πολυυυυυυυυ πιο γρηγορα. Δοκιμασατε τη λυση; Ειναι safe? Εκτος απο το προβλημα που ανεφερε ο φιλος. Θα κανει δηλαδη συγχρονισμο μονο οταν παταω sync στο προγραμμα, thats what i want! Ξέχασα να σου πω ότι υπάρχει η δυνατότητα να κλείνεις το activesync και από το PC. Ένα τέτοιο πρόγραμμα που το κάνει αυτό είναι πχ το ActiveSyncToggle, αλλά υπάρχουν και άλλα... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 u r a life saviour, thanx m8! Θα το τεσταρω σε λιγο και θα ποσταρω! Oταν θα κανω συγχρονισμο, θα πρεπει να το ανοιγω το activesync και στο ppc? Αλλαζει κατι; ΕDIT: ΥΑΥ! Φαινεται να λειτουργει κανονικα! ΑΝοιξα κανα δυο φορες το ppc και δεν ετρεχε το επιμονο activesync, thanks Garet + Guyz! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 u r a life saviour, thanx m8! Θα το τεσταρω σε λιγο και θα ποσταρω! Oταν θα κανω συγχρονισμο, θα πρεπει να το ανοιγω το activesync και στο ppc? Αλλαζει κατι; Όταν συνδέεις το PC με το PPC πρέπει το activesync να ανοίγει μόνο του (στο PPC), ενώ στο PC θα πρέπει να το ανοίγεις εσύ. Όταν τα αποσυνδέεις, θα μπορείς να κλείνεις το activesync στο PC με το ActiveSyncToggle, ενώ στο PPC από Start->Settings->System->Memory->Running Programms->Activesync->Stop Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 u r a life saviour, thanx m8! Θα το τεσταρω σε λιγο και θα ποσταρω! Oταν θα κανω συγχρονισμο, θα πρεπει να το ανοιγω το activesync και στο ppc? Αλλαζει κατι; ΕDIT: ΥΑΥ! Φαινεται να λειτουργει κανονικα! ΑΝοιξα κανα δυο φορες το ppc και δεν ετρεχε το επιμονο activesync, thanks Garet + Guyz! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapns_cw Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 garet egw pou to exw kavei auto edw kai kairo,molis to bazw to kalwdio suvdeetai kai sto Pc kai sto PPC apo movo tou,dev kavw tpt egw!Bebaia exw to 4,5 evw kapoios mou eixe pei oti n movn ekdosn pou leitourgei swsta eivai n 4,1! les va ftaiei auto? :blink: Prepei va tnv balww va tnv dokimasw kai va dw av allazei tpt!:O Παράθεση Εν αναμονή για OZZY!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 garet egw pou to exw kavei auto edw kai kairo,molis to bazw to kalwdio suvdeetai kai sto Pc kai sto PPC apo movo tou,dev kavw tpt egw!Bebaia exw to 4,5 evw kapoios mou eixe pei oti n movn ekdosn pou leitourgei swsta eivai n 4,1! les va ftaiei auto? :blink: Prepei va tnv balww va tnv dokimasw kai va dw av allazei tpt!:O Αρχικά πρέπει να σου πω ότι εγώ χρησιμοποιώ το 4.1. Τόσο με το 4.2 όσο και με το 4.5 είχα προβλήματα σύνδεσης στο internet, οπότε δεν τα χρησιμοποιώ... Το activesync στο PC δεν το έχω στα startup για να μην φορτώνει κάθε φορά μόνο του με την εκκίνηση του PC. Ίσως γι' αυτό πρέπει κάθε φορά να το ανοίγω manually. Στο PPC από την άλλη έχω κάνει το "κόλπο" που αναφέρω σε προηγούμενο post. Ακόμη και κλειστό όταν έχω το activesync, αυτό ενεργοποιείται μόνο του μόλις το συνδέσω στο PC. Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ το GSPocketMagic με το οποίο μπορώ να κλείνω τελείως τις εφαρμογές (άρα και το activesync) πατώντας το πλήκτρο Χ (πάνω δεξιά) Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapns_cw Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Ka8olou.Egw exw balei to Wisbar Advance to opoio exei tnv idia leitourgia me autn pou eipes kai apo ekei kleivw oles tis efarmoges teleiws!!!Epeidn exw paratnrnsei ki egw kati problnmatakia pali,parolo pou exw akolou8nsei tnv diadikasia giauto 8elw va balw to 4,1 gia va dw av 8a dior8o8ouv!Oswv afora auto pou eipes stnv arxn,vai egw to exw afnsei kai avoigei me ta windows.MIkro to kako!:D Παράθεση Εν αναμονή για OZZY!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Νομίζω ότι η 4.1 είναι η καλύτερη έκδοση του activesync. Δοκίμασέ το μερικές μέρες και πες μας την άποψή σου... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOLIMARES Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Paidia tipota. To dokimasa me to activesync anoigmeno kai sto pc kai sto ppc, kai vgazei akrivos to idio minima. Episis to evala kai se allo pc, ta idio. To kako einai oti akoma kai me hard reset den eftiakse. Kamia idea kaneis????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOLIMARES Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Kalispera paidia Eimai kainourgios xrisitis enos Mio 550 kai eimai se apognosi. Ekana to kolpaki gia na min anoigei to activesync sto background kai apo tote kathe fora pou to sindeo me usb sto pc vgazei to parakato minima. "Mia apo tis siskeues pou einai sindedemenes s' auton ton ipologisti den leitourgise kanonika kai den mporei na anagnoristei apo ta windows" Den mporo me tipota na kano to pc na to anagnorisei, me apotelesma den mporo na peraso tipota mesa. Exo kanei Hard boot, tipota. Kapoios kamia idea. Ti na kano??? Signomi, alla ksexasa na kano parathesi to arxiko mou minima. Auto mou vgazei. Ti prepei na kano??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Signomi, alla ksexasa na kano parathesi to arxiko mou minima. Auto mou vgazei. Ti prepei na kano??? τί εννοείς όταν λες "hard boot"?? Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopop Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 telika pira apo to plaisio ena usb adaptor.xreiazete na exo kai router asyrmato? sto plaisio mou eipan oti den xreiazete alla ego den vrisko oute sto mio to usb oute kanei syndesi apo to pc sto mio.xreiazete kai asyrmato router telika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 telika pira apo to plaisio ena usb adaptor.xreiazete na exo kai router asyrmato? sto plaisio mou eipan oti den xreiazete alla ego den vrisko oute sto mio to usb oute kanei syndesi apo to pc sto mio.xreiazete kai asyrmato router telika? Δεν ξέρω πολλά από δίκτυα οπότε δεν ξέρω αν αυτά που θα σου πω θα βοηθήσουν... Έχω την εντύπωση ότι θα έπρεπε να έχεις ένα wifi access point, το οποίο θα επρεπε να "βλέπει" το ΜΙΟ για να συνδέεται με το internet. Εγώ τουλάχιστον χρησιμοποιώ ένα wileless access point το οποίο "βλέπουν" τόσο ο φορητός όσο και ο σταθερός Η/Υ. Εκτιμώ ότι το ίδιο θα συνέβαινε αν είχα το 550 (έχω το 350). Καλύτερα όμως να σου απαντήσει κάποιος με γνώσεις πάνω στο αντικείμενο:O :O Το usb adaptor για ποιο λόγο το πήρες? Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOLIMARES Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 τί εννοείς όταν λες "hard boot"?? Lathos ekfrasi. Enoo Hard Reset. Mesa apo to settings - sysinfo - clean Boot. Den egine omos tipota. To provlima paramenei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Lathos ekfrasi. Enoo Hard Reset. Mesa apo to settings - sysinfo - clean Boot. Den egine omos tipota. To provlima paramenei. Hard reset κάνεις ως εξής: Πατάς με την γραφίδα το reset. Κρατάς τη γραφίδα πατημένη. Ταυτόχρονα κρατάς το joystick προς τα πάνω. Περιμένεις έτσι περίπου 1 λεπτό. Στη συνέχεια αφήνεις τη γραφίδα, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ JOYSTICK. Αυτό το αφήνεις μόλις δεις την οθόνη των WM5. ΠΡΟΣΟΧΗ Τo PDA θα επανέλθει στην αρχική κατάσταση όπως το αγόρασες και θα πρέπει να ξαναπεράσεις όλα τα προγράμματά σου από την αρχή... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 παιδιά καλησπέρα. πήρα σήμερα ένα p350 και ενδιαφέρομαι να βρω διάφορα προγραμματάκια να το στολίσω! :) μπορεί να μου πει κάποιος αν χρειάζεται να ξέρω κάτι συγκεκριμένο για να κατεβάσω τη σωστή έκδοση ή όλα τα μηχανακια με windows mobile παίρνουν τα ίδια προγράμματα?? επίσης συνηθισμένος από το SE p900 μου ψάχνω για κανένα briefcase ή κανένα forum που να έχει "έτοιμα" προγραμματάκια. ;) υπάρχει κάτι γνωστό για ppc ή θα πρέπει να δουλέψει emule? :) ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια.. Υ.Γ. έκανα ένα search στο forum για τα παραπάνω που ρωτάω αλλά δε με βοήθησε και ιδιαίτερα.. είναι και η ώρα περασμένη.. :hypno: Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heisenberg Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Exw to mio p550. Otan katevazw ta email mou apo ena POP3 account, otan ta diagrafw apo to pda, tote diagrafontai kai apo to server tin epomeni fora pou tha kanw send/receive. :cry: :wacko: Ti prepei na rithmisw wste na min diagrafontai apo to server (wste meta na uparxoun akoma sto server kai na mporw na ta katevasw kai apo to desktop pc. de me endiaferei h lusi tou sugxronismou) euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 παιδιά καλησπέρα. πήρα σήμερα ένα p350 και ενδιαφέρομαι να βρω διάφορα προγραμματάκια να το στολίσω! :) μπορεί να μου πει κάποιος αν χρειάζεται να ξέρω κάτι συγκεκριμένο για να κατεβάσω τη σωστή έκδοση ή όλα τα μηχανακια με windows mobile παίρνουν τα ίδια προγράμματα?? επίσης συνηθισμένος από το SE p900 μου ψάχνω για κανένα briefcase ή κανένα forum που να έχει "έτοιμα" προγραμματάκια. ;) υπάρχει κάτι γνωστό για ppc ή θα πρέπει να δουλέψει emule? :) ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια.. Υ.Γ. έκανα ένα search στο forum για τα παραπάνω που ρωτάω αλλά δε με βοήθησε και ιδιαίτερα.. είναι και η ώρα περασμένη.. :hypno: ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΜΙΟ Π30 ΠΙΣΤΕΥΩ-ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ- ΠΡΩΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΑ ΨΡΑΨΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 APANTHΣΗ ΑΠΟ ΤΟ e-shoπ ΑΦΟΥ ΑΠΟΣΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.... ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapns_cw Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 garet to P550 exei stis ru8mnseis tou epilogn gia Hard Reset pou kavei akribws tnv idia douleia me tnv diadikasia pou aveferes!!!:D :D :D Ki egw etsi to kavw...(ektos bebaia apo mia fora pou ekava ma..kia kai eblepa movo mia asprn o8ovn opote xreiastike va to kavw etsi opws eipes!):lol: Παράθεση Εν αναμονή για OZZY!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 garet to P550 exei stis ru8mnseis tou epilogn gia Hard Reset pou kavei akribws tnv idia douleia me tnv diadikasia pou aveferes!!!:D :D :D Ki egw etsi to kavw...(ektos bebaia apo mia fora pou ekava ma..kia kai eblepa movo mia asprn o8ovn opote xreiastike va to kavw etsi opws eipes!):lol: :oops: δεν το ήξερα... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts