Jump to content

Και οι ασυμβατοτητες της ΑΤΙ καλα κρατουν...

HellasVagabond
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπορεσα να κρατηθω οταν ειδα το Mayhem που γινεται στο Beta Forum ενος παιχνιδιου που τεσταρω.

Συγκεκριμενα παραθετω απαντησεις απο 10 ατομα..Υπαρχουν πολλα περισσοτερα δυστυχως..

i have crashes every 20 minutes or so. bad crashes with my x800xt.

i have 9800XT and have crashes.

Still amazed people are surprised when their games run choppy or not at all, when using ATI. Seriously. Theyve had issues with so many major game players.

Well im running a crappy little X600 pro (256mb) and im forced to run to 800x600 with everything off, to keep it stable.. getting a 7800 GTX in 2 weeks so that should sort it.

I was gonna get a x1800 but I'm gonna go for a 7800 GTX now just due to the problems i've had with many years of ATI.

I'm playing with a Radeon 9600 Pro and I also get the "VPU Errors".

this is a known ATI problem, latest drivers there dont seems to like ADM cpu's too well. wich isnt exactly anything new...

Sadly historically ATI has always had problems with mainstream games etc.

ATI cards had and still have more probs than nVidia as a whole. Numerous MMos that ive tested had probs with ATI.

I'm running on an ATI Radeon X850XT and everything runs fine until i turn anti-aliasing on.

Δυστυχως ουτε και εγω δεν περιμενα κατι τετοιο αλλα απο οσα ατομα εχουν ΑΤΙ μονο ενα μικρο ποσοστο λεει πως παιζει καλα...

Απο την αλλη ουτε και εμενα με εκπλησει εφοσον η ΑΤΙ ειχε ασυμβατοτητες απο την εποχη του Tomb Raider 1.

• Απαντήσεις 50
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλα ενταξει. Παλια ηταν ετσι. Τωρα η ΑΤΙ εχει φτιαξει πολυ τους οδηγους της. Απο οτι καταλαβα το παιχνιδι ειναι beta ή κανω λαθος? Οταν βγει το παιχνιδι τα ξαναλεμε.:)

Δεν ειμαι απολυτος ουτε εχω μετοχες στην ΑΤΙ:p . Απλα ας κρινουμε οταν θα κυκλοφορησει το παιχνιδι και οχι πριν.

βασικα σε παρα πολλα BETA εχω δει προβληματα με ΑΤΙ.

Το ζητημα ειναι πως σχεδον ολα ειναι βασισμενα σε υπαρχουσες μηχανες που ακομα και σε Final παιχνιδια εχουν προβληματα με την ΑΤΙ.

Το ζητημα ειναι πως απο την μια η ΑΤΙ εχει ασυμβατοτητες με παιχνιδια πραγμα που ειναι κοινα αποδεκτο απο οσους ασχολουνται και η NVIDIA εχει ελαχιστα. Στην τελικη αυτο δεν μετραει ?

Επειδη εχω ΑΤΙ καρτα εδω και 3 χρονια (9700 pro) θα σου μιλησω εκ πειρας.

ΠΟΤΕ δεν αντιμετωπισα προβλημα σε παιχνιδια (και ειναι πολλα αυτα που εχω παιξει). Το μονο που εκανα ηταν να βαζω τους προσφατους οδηγους και ημουν μια χαρα. Αυτο δεν ειναι προβλημα, ετσι? Αυτο κανουν και οι κατοχοι της nVidia.

Για πες μου μερικα παιχνιδια που ξερεις οτι οτι εχουν ασυμβατοτητα με καρτες ΑΤΙ?

θα μπορουσα να σου πω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ παιχνιδια αλλα θα αρκεστω σε λιγα προσφατα που βεβαια μετα απο 10 driver releases της ΑΤΙ και 2-3 patch απο τις εταιρειες δημιουργιας των παιχνιδιων διορθωθηκαν.

Battlefield 2

Battlefield 2 Special Forces

Call Of Duty 2

Quake 4

Chrome Specforce

T-72 Bulcans on Fire

Black & White 2

Dungeon Siege 2

Τα παραπανω παρουσιασαν πληθωρα προβληματων με καρτες ΑΤΙ που αργοτερα διορθωθηκαν σε μεγαλο μερος αλλα οχι ολοκληρωτικα.

Απο την αλλη σε Nvidia καρτες τα προβληματα ηταν ελαχιστα ως μηδαμινα.

Αν τα εχεις παιξει θα το ξερεις, αν οχι κανε ενα Googling και θα δεις τι εννοω.

Επεσες στην περιπτωση τωρα:p

Απο αυτα εχω παιξει μονο το Quake 4 με οδηγους 5,11, χωρις patch του παιχνιδιου. Αμα σου πω οτι δεν ειχα προβλημα θα με πιστεψεις? Να με πιστεψεις γιατι δεν εχω λογο να σου ψεματα.

Βεβαια, αν τωρα εμφανιζε προβλημα σε antiallising και τις λοιπες ρυθμισεις, παω πασο καθως η καρτουλα μου δεν μπορει να αποδωσει με αυτα και τα ειχα απενεργοποιημενα.

Και τωρα που το θυμηθηκα. Quake, Doom ειναι με την "υποστηριξη" της nVidia. Εχουν φτιαξει τον κωδικα ετσι ωστε να εκμεταλευεται τις καρτες nVidia και να χαντακωνει τις ATI. Κοινο μυστικο ειναι...

Βασικα η μηχανη του DOOM χρησιμοποιουσε Shaders που υποστηριζαν τοτε μονο οι καρτες της Nvidia , τωρα πια δεν ισχυει κατι τετοιο.

Δεν ξερω τα Settings που το επαιζες οποτε δεν μπορω να απαντησω.

Με αυτη την λογικη ομως Half Life 1-2 , Far Cry , FEAR φτιαχτηκαν με υποστηριξη για ΑΤΙ και οχι για Nvidia και μαλιστα στην περιπτωση του HL2 εγινε σαλος που υποχρεωσε την Valve να καθυστερησει την εκδοση του retail παιχνιδιου για να φτιαχτει το προβλημα αυτο.

Φίλε μου τα βλέπεις μονόπλευρα ή μου φαίνεται;

Το ίδιο ισχύει και για τις κάρτες της nVidia, υπάρχουν πολλά παραδείγματα και από τις δυο πλευρές για ασυμβατότητες των παιχνιδιών με το hardware και αυτό είναι γνωστό και λογικό (εξού και ο όρος pach ή η κυκλοφορία οδηγών σε τακτά χρονικά διαστήματα).…

Σιγά μα μην κάτσει ο κάθε προγραμματιστής να γράψει κώδικα ειδικά για κάθε μια κάρτα γραφικών ενώ ξέρει ότι σε 6 μήνες θα βγει καινούρια με νέα τεχνικά χαρακτηριστικά (το ίδιο θα πρέπει να κάνει και για τους επεξεργαστές, μητρικές κάρτες, κάρτες ήχου και ουτε το καθ'εξής).

Γι'αυτό και οι περισσότεροι προγραμματιστές παιχνιδιών προτιμάνε να κάνουν παιχνίδια σε κονσόλες.

the show must go on...

Καλα μην ακουσω και εδω το κουφο που ακουσα και σε αλλο Forum οτι η ATI εχει το ιδιο ποσοστο ασυμβατοτητας με την NVIDIA γιατι μαλλον τοτε κανεις δεν ζουσε την περιοδο 95-2005 και ολοι γεννηθηκαν το 2006.

Η ιδια η ΑΤΙ παραδεχεται πως εχει μεγαλυτερη ασυμβατοτητα απο την NVIDIA σε παιχνιδια ( το ριχνει βεβαια στο management ).

Εδω σε BETA παιχνιδι προβληματα παρουσιασαν ΜΟΝΟ οι ΑΤΙ καρτες αυτο δεν λεει κατι ???

Εδω σε BETA παιχνιδι προβληματα παρουσιασαν ΜΟΝΟ οι ΑΤΙ καρτες αυτο δεν λεει κατι ???

Και συνεχίζεις να βλέπεις το δέντρο και όχι το δασός φίλε μου, κρίμα…

Καλα μην ακουσω και εδω το κουφο που ακουσα και σε αλλο Forum οτι η ATI εχει το ιδιο ποσοστο ασυμβατοτητας με την NVIDIA γιατι μαλλον τοτε κανεις δεν ζουσε την περιοδο 95-2005 και ολοι γεννηθηκαν το 2006.

Το επιχείρημα του στυλ γεννήθηκες το 2006, είναι ισχυρό όσο και το «οι AMD ζεσταίνονται σε αντίθεση με τους Intel» που λένε αρκετοί ακόμα!!!

the show must go on...

Μπορω να σε παραθεσω σε απειρα sites παιχνιδιων καθως και σε απειρα forums που θα δεις οτι οι ΑΤΙ εχουν μεγαλυτερο προβλημα απο τις NVIDIA.

Παρα πολυ προσφατο προβλημα ακομα και στην 1.2 ver του BF2....

Συν ολα τα παραπανω που αναφερα και που ειναι νεα Games...

Ακομα και στο Empire At War της Lucas που βγηκε προχθες εχει προβληματα...

Και εγω ποτε δεν ειπα οτι οι νεοι AMD υπερθερμενονται...

Δεν μπορεσα να κρατηθω οταν ειδα το Mayhem που γινεται στο Beta Forum ενος παιχνιδιου που τεσταρω.

Συγκεκριμενα παραθετω απαντησεις απο 10 ατομα..Υπαρχουν πολλα περισσοτερα δυστυχως..

i have crashes every 20 minutes or so. bad crashes with my x800xt.

i have 9800XT and have crashes.

Still amazed people are surprised when their games run choppy or not at all, when using ATI. Seriously. Theyve had issues with so many major game players.

Well im running a crappy little X600 pro (256mb) and im forced to run to 800x600 with everything off, to keep it stable.. getting a 7800 GTX in 2 weeks so that should sort it.

I was gonna get a x1800 but I'm gonna go for a 7800 GTX now just due to the problems i've had with many years of ATI.

I'm playing with a Radeon 9600 Pro and I also get the "VPU Errors".

this is a known ATI problem, latest drivers there dont seems to like ADM cpu's too well. wich isnt exactly anything new...

Sadly historically ATI has always had problems with mainstream games etc.

ATI cards had and still have more probs than nVidia as a whole. Numerous MMos that ive tested had probs with ATI.

I'm running on an ATI Radeon X850XT and everything runs fine until i turn anti-aliasing on.

Δυστυχως ουτε και εγω δεν περιμενα κατι τετοιο αλλα απο οσα ατομα εχουν ΑΤΙ μονο ενα μικρο ποσοστο λεει πως παιζει καλα...

Απο την αλλη ουτε και εμενα με εκπλησει εφοσον η ΑΤΙ ειχε ασυμβατοτητες απο την εποχη του Tomb Raider 1.

δεν λέω ότι δεν έχει ασυμβατότητες αλλά προσπαθεί και τις διορθώνει να και ο λόγος που βγαίνουν oi drivers.Παλιά στο site της ΑΤΙ έβλεπες τι διορθώσεις τώρα εγώ τουλάχιστον δε το βλέπω...Μπορώ να σου Πώ ώς χρήστης Της ΑΤΙ ποτέ δεν μου έβγαλε λάθος σε παιχνίδι.

Και τωρα που το θυμηθηκα. Quake, Doom ειναι με την "υποστηριξη" της nVidia. Εχουν φτιαξει τον κωδικα ετσι ωστε να εκμεταλευεται τις καρτες nVidia και να χαντακωνει τις ATI. Κοινο μυστικο ειναι...

Ναι αυτό το έχω διαβάσει σε περιοδικό όπως και αυτό που είπες παραπάνω με το half-life2.

η ένδειξη beta δεν σου λέει κάτι?όπως όλες οι εκδόσεις λογισμικών έχουν bugs και χρειάζονται fixes έτσι και στο παιχνίδι...

Εγώ κατατάσομαι στον Χρήστη της ΑΤΙ

Ναι αλλα 100% προβληματα με ΑΤΙ ??????????

Ακομα και ΒΕΤΑ που ειναι αφου δεν βλεπω ουτε 1 προβλημα με NVIDIA αυτο δεν λεει κατι ?

Εμενα προσωπικα, οχι δεν μου λεει κατι. Αφου ειναι beta, ας μην δουλευει και καθολου με ΑΤΙ καρτα. Αυτο που με νοιαζει, ειναι να δουλευει οταν θα βγει το παιχνιδι.

Εξαλλου, δεν μπορει να ειναι τοσο χαλια οσο τα περιγραφεις. Αλλιως οι χρηστες δεν θα επαιρναν ΑΤΙ καρτες και θα πουλαγε μονο η nVidia. Κατι τετοιο ομως δεν γινεται.

Μπορω να σε παραθεσω σε απειρα sites παιχνιδιων καθως και σε απειρα forums που θα δεις οτι οι ΑΤΙ εχουν μεγαλυτερο προβλημα απο τις NVIDIA.

Παρα πολυ προσφατο προβλημα ακομα και στην 1.2 ver του BF2....

Συν ολα τα παραπανω που αναφερα και που ειναι νεα Games...

Ακομα και στο Empire At War της Lucas που βγηκε προχθες εχει προβληματα...

Και εγω ποτε δεν ειπα οτι οι νεοι AMD υπερθερμενονται...

Γιατί είπα ότι ανέφερες κάτι για AMD;;;

Είπα, στην ουσία λες για την ΑΤΙ όπως κάποιοι για την AMD…

Δεν καταλαβαίνω όμως τι θες να μας πεις για τις κάρτες τις ΑΤΙ, ότι δεν αξίζουν δηλαδή τα λεφτά τους επειδή έχουν περισσότερες ασυμβατότητες από τις κάρτες της nVidia;;

Δηλαδή με κοροϊδεύει η ΑΤΙ με τις κάρτες της και όχι η KONAMI (παραδείγματος χάριν) που έβγαλε το Metal Gear 2 χωρίς να κάνει τις απαιτούμενες προσαρμογές στα PC κατευθείαν από το X-BOX (πριν αρκετά χρόνια βέβαια, αλλά τρανταχτό παράδειγμα προχειροδουλειάς)?

Και στην τελική φίλε μου θα καταλάβαινα να φωνάζεις για ότι έχει σχέση με το hardware κομμάτι ενός προϊόντος, στο software όμως είσαι φάουλ…

the show must go on...

Viper εχεις ακουσει πολλους χρηστες ΑΤΙ να λενε πως τις παιρνουν λογο συμβατοτητας ?? Εγω το μονο που ακουω 5 χρονια τωρα ειναι πως τις παιρνουν επειδη εχουν καλυτερο χρωμα, γραφικα απο τις αντιστοιχες NVIDIA.

( 95-2000 ειχαμε την κυριαρχια της Matrox οσο αφορα ποιοτητα αν και ακομα βγαζει το καλυτερο χρωμα )

Οσο για το BETA επειδη εχω παρει μερος σε πολλα παντα εβλεπα περισσοτερα προβληματα με ΑΤΙ καρτες αλλα και σε retail παιχνιδια το ιδιο βλεπω.

Μερικοι λενε πως ειμαι Nvidiakias χωρις να δεχονται πως ειχα Ατι Rage, Rage3d , 9700pro , 9800pro/xt. Πηγα ομως σε Nvidia και εμεινα εκει επειδη βρηκα λιγοτερα προβληματα, δεν κερδιζω ουτε χρηματα ουτε τιποτα απο την NVIDIA απλα λεω αυτο που βλεπω.

Απο την αλλη ξερω μερικα ατομα που δεν παιζουν ποτε games και κανουν μονο Benchmarks και πεταγονται και λενε οτι δεν εχουν ασυμβατοτητες οι ΑΤΙ.

Εγω τουλαχιστον εχω και 1500 παιχνιδια στο σπιτι μου που τα εχω τερματισει σχεδον ολα με πληθωρα καρτων , τυφλος ειμαι και δεν ξερω τι λεω ?

Κατ' αρχην μην αρπαζεσαι. Ουτε τυφλος εισαι, ουτε παιρνεις λεφτα απο την nVidia. Φιλικα λεμε οτι λεμε για το καλο ολων μας και για να αποφευγουμε τα "σκαρτα" προιοντα.

Στο θεμα μας: Δεν λεω οτι παιρνουν ΑΤΙ λογω συμβατοτητας. Λεω οτι αν εχουν τοσα προβληματα, οπως λες, δεν θα τις επαιρναν καθολου!! (τελος πατων, θα ειχε χαμηλες πωλησεις). Ποιος θα εσκαγε 300+ ευρω για καρτα που ξερει οτι θα εχει ασυμβατοτητα? Παντως οχι καποιος λογικος.

Ειναι σαν να παιρνεις αμαξι ξεροντας οτι δεν εχει φρενα, δεν στριβει και οτι ο κινητηρας απο 100 αλογα που λεει οτι βγαζει, βγαζει 60!!

Η ΑΤΙ εχει μεγαλο μεριδιο αγορας (η nVidia το περισοτερο βεβαια) οποτε καπου οφειλεται αυτο. Και στο τελος, οι drivers (και τα patch των παινχιδιων) αυτο κανουν: Να φτιαχνουν τα οποια προβληματα με το hardware. Εδω η ΑΤΙ εβγαλε νεους drivers μονο για το DOOM και το Quake για να παιζει καλυτερα.

Εγω το μονο που ακουω 5 χρονια τωρα ειναι πως τις παιρνουν επειδη εχουν καλυτερο χρωμα, γραφικα απο τις αντιστοιχες NVIDIA.

Και θα προσθέσω επιδόσεις γενικά ή με μικρή διαφορά.

Οπότε μου προτείνεις να πάρω μια κάρτα που δεν θα έχει προβλήματα με ΒΕΤΑ παιχνίδια (κυρίως) αλλά με χειρότερες επιδόσεις, από μια κάρτα που θα έχει καλύτερες επιδόσεις και λυμμένα τα οποιαδήποτε προβλήματα με τα παιχνίδια μέσα σε ένα μήνα.

the show must go on...

Ε τωρα τα ακουσα ολα...Η ΑΤΙ καλυτερες επιδοσεις.....

Που ακριβως ??? Ας συγκρινουμε καρτες ιδιας γεννιας ( ετη 2005 )

H 7800gt ξεπερναει σχεδον σε ολα τα bench την αντιστοιχη x1800xl της ΑΤΙ.

Η 7800gtx παει στα ιδια επιπεδα με την x1800xt.

Η 7800gtx 512 ξεπερνουσε σε ολα τα Bench την Χ1800ΧΤ της ΑΤΙ.

Η Νεας γενιας Χ1900ΧΤΧ ειναι η ταχυτερη αυτη την στιγμη αλλα εφοσον μεσα στον μαρτιο εχουμε την κυκλοφορια της νεας NVIDIA παλι η ΑΤΙ ερχεται δευτερη. Γενικα σχεδον παντα η ΑΤΙ ερχοταν δευτερη απο την NVIDIA σε καρτες ιδιας γεννιας.

Οσο για το λυσιμο προβληματων της ATI βλεπω μετα απο 1 χρονο απο την κυκλοφορια του BF2 εχουμε τους 6.2 Catalyst , το 1.2 Patch του BF2 και ομως η ΑΤΙ εχει ακομα προβληματα...

Ε τωρα τα ακουσα ολα...Η ΑΤΙ καλυτερες επιδοσεις.....

Που ακριβως ??? Ας συγκρινουμε καρτες ιδιας γεννιας ( ετη 2005 )

H 7800gt ξεπερναει σχεδον σε ολα τα bench την αντιστοιχη x1800xl της ΑΤΙ.

Η 7800gtx παει στα ιδια επιπεδα με την x1800xt.

Η 7800gtx 512 ξεπερνουσε σε ολα τα Bench την Χ1800ΧΤ της ΑΤΙ.

Η Νεας γενιας Χ1900ΧΤΧ ειναι η ταχυτερη αυτη την στιγμη αλλα εφοσον μεσα στον μαρτιο εχουμε την κυκλοφορια της νεας NVIDIA παλι η ΑΤΙ ερχεται δευτερη. Γενικα σχεδον παντα η ΑΤΙ ερχοταν δευτερη απο την NVIDIA σε καρτες ιδιας γεννιας.

Οσο για το λυσιμο προβληματων της ATI βλεπω μετα απο 1 χρονο απο την κυκλοφορια του BF2 εχουμε τους 6.2 Catalyst , το 1.2 Patch του BF2 και ομως η ΑΤΙ εχει ακομα προβληματα...

όπως τα περιγράφεις η μόνη εταιρεία που πρέπει να πουλάει είναι η Nvidia.κάτι το οποίο δεν θα γίνει στο προσεχές μέλλον τουλάχιστον...

ΑΑ και η Nvidia έβγαλε dual core ή Ati έβγαλε dual crossfire.Κάτι που λογικά είναι καλύτερο.1 κάρτα τέλεια VS 2 κάρτες μέτριες που συνεργάζονται.Ποιά είναι λογική???να νικάει η 1 ή οι 2???

φίλε μου όσο για to battlefield2 μήπως έχει βγάλει patch και δεν γίνεται να το προμηθευφτείς γιατί πρέπει να έχεις και ειδικό *****???:shifty:

Όσο για την Νvidia έχει drivers 19mb ενώ η ΑΤΙ 35mb συνολικά.Τι λες να είναι αυτά τα παραπάνω??για μόστρα???Όσο δεν βλέπω η Nvidia να βγάζει μια καμπάνια...Πριν απο καιρό είδα την Velo City με αναλύσης ουου...ενώ η nvidia δεν ακούστηκε πουθενά.... :X

Μαλλον θελεις να μας κουφανεις..

Η Nvidia εβγαλε το SLI και η ΑΤΙ εβγαλε μετα απο καιρο το Crossfire.

Το Dual GPU το εβγαλε η Asus και η Gigabyte με δικη τους πρωτοβουλια. ( Αν το εβγαλαν και αλλες δεν το γνωριζω. )

Ειδικο τι ?? Το patch το κατεβασα την πρωτη μερα που βγηκε...Αν δεν ξερεις πως να το δουλεψεις δεν φταιω εγω...Δεν χρειαζεται ομως τιποτα ειδικο να εισαι σιγουρος.

Οσο για τους Drivers που κολαει αυτο ???

Για του λογου το αληθες ομως η Nvidia εχει 35.2mb drivers και η ATI 35mb μαζι με το αμαξακι που και καλα σου δειχνει Live τις διαφορες οταν αλλαζεις κατι απο το Control Panel.

Βγηκες ατοπος σε ολα, δεν ειναι κακο απλα να πεις πως δεν ασχολεισαι με το αθλημα.

Μαλλον θελεις να μας κουφανεις..

Η Nvidia εβγαλε το SLI και η ΑΤΙ εβγαλε μετα απο καιρο το Crossfire.

Το Dual GPU το εβγαλε η Asus και η Gigabyte με δικη τους πρωτοβουλια. ( Αν το εβγαλαν και αλλες δεν το γνωριζω. )

Ειδικο τι ?? Το patch το κατεβασα την πρωτη μερα που βγηκε...Αν δεν ξερεις πως να το δουλεψεις δεν φταιω εγω...Δεν χρειαζεται ομως τιποτα ειδικο να εισαι σιγουρος.

Οσο για τους Drivers που κολαει αυτο ???

Για του λογου το αληθες ομως η Nvidia εχει 35.2mb drivers και η ATI 35mb μαζι με το αμαξακι που και καλα σου δειχνει Live τις διαφορες οταν αλλαζεις κατι απο το Control Panel.

Βγηκες ατοπος σε ολα, δεν ειναι κακο απλα να πεις πως δεν ασχολεισαι με το αθλημα.

όχι δεν θέλω να σας κουφάνω...

τώρα αν θεωρείς οι 2 μήνες καιρός τότε εγώ τι μπορώ να πώ???

για τσέκαρε λίγο τα μεγέθη.

20.9 mb ενώ 35mb η ΑΤΙ.

Εκεί που λες ειδικό τί? εννοώ ***** που αν το χρησιμοποιείσεις πιθανόν να πειράξει το .exe του παιχνιδιού και να μην παίζει...

όσο για πια είναι πιο γρήγορη κάρτα μην νομίζεις οτι την έβγαλε η nvidia

check it out http://www.ati.com/products/RadeonX1900/Press.html και δες σχόλια...

αυτό τα λέει όλα

"A Terra-FLOP of processing capability was once held as nirvana for supercomputing power, but with Radeon X1900 Crossfire this level of programmable is available on the humble home computer... and its all used to push pixels in games like Doom 3!"

αα μην ξεχάσω(γιαυτό δεν είμαι σίγουρος)η ΑΤΙ έβγαλε κάρτα γραφικών για κινητό η Nvidia???

όλα μην τα πέρνεις σαν offence.

ΕDIT:εκεί που λέω εννοώ το αποκρύπτει το forum.anyway είναι το exe το οποιό σ αφήνει να παίζεις αντεγραμένα παιχνίδια

Τα τσεκαρα τωρα....35 με 35...Κοιταξε τα...

Το SLI προυπηρχε του Crossfire κοντα 4 μηνες + το οτι το Crossfire ειναι ακρως χειροτερο απο το SLI αφου δεν εχει ωριμασει ακομα..

( Αν δεις συγκρισεις θα δεις τι εννοω. )

Ειπα πως η Χ1900 ειναι η ποιο γρηγορη αυτη την στιγμη δεν το ειδες ποιο πανω ?? Το ζητημα ειναι πως ειναι καρτα 2006 και σε 1 μηνα βγαινει η νεα Geforce που ειναι σιγουρο πως θα παρει τα ινια.

Και εγω σου λεω πως αν ξερεις και ασχολησε δεν χρειαζεσαι αυτο που σου αποκρυπτει το Forum....To παιχνιδι τρεχει περιφημα και χωρις αυτο.

Το τι εκανε η ATI με τα κινητα λιγο με νοιαζει ως καθολου.

Νομιζω πως ξεφυγαμε απο το θεμα μας, που ειναι οι ασυμβατοτητες της ΑΤΙ και οχι το ποια ειναι πιο γρηγορη κτλ. Και για να κλεισω τα off topic, δεν εβγαλε η nVidia το SLI. Η 3Dfx το ειχε παρουσιασει πριν χρονια, και αφου αγοραστηκε απο την nVidia, η τελευταια το τελειοποιησε και το εβγαλε στην αγορα.

Τα τσεκαρα τωρα....35 με 35...Κοιταξε τα...

Το SLI προυπηρχε του Crossfire κοντα 4 μηνες + το οτι το Crossfire ειναι ακρως χειροτερο απο το SLI αφου δεν εχει ωριμασει ακομα..

( Αν δεις συγκρισεις θα δεις τι εννοω. )

Ειπα πως η Χ1900 ειναι η ποιο γρηγορη αυτη την στιγμη δεν το ειδες ποιο πανω ?? Το ζητημα ειναι πως ειναι καρτα 2006 και σε 1 μηνα βγαινει η νεα Geforce που ειναι σιγουρο πως θα παρει τα ινια.

Και εγω σου λεω πως αν ξερεις και ασχολησε δεν χρειαζεσαι αυτο που σου αποκρυπτει το Forum....To παιχνιδι τρεχει περιφημα και χωρις αυτο.

Το τι εκανε η ATI με τα κινητα λιγο με νοιαζει ως καθολου.

(η λογική ότι με νοιάζει ως καθόλου μπορώ να πώ και εγώ: αν η nvidia είναι καλύτερη με νοιάζει ως καθόλου)

εγώ πάντως πήγα site της nvidia και πάω για drivers εκεί που λέει primary download site και μου βγάζει 20.9mb....

το οτι βγαίνει κάρτα γραφικών σε 1 μηνα και θα πάρει τα ινία δεν σημαίνει οτι θα πάρει τα ινία...

Όσο για το Παιχνίδι βγήκε με έκδοση v1 εε η επόμενη έκδοση μπορεί να διορθώνει αυτήν την ασυμβατότητα με την ΑΤΙ.

μου φαίνεται οτι δεν κατάλαβες αυτο που είπα...

μπορείς να πείρες το παιχνίδι κρακαρισμένο(υπόθεση) και έβαλε το exe που είπα και μετά βγήκε fixes για τα bugs...το οποιό πιθανόν αν το χρησιμοποιείσεις να πειράξει το exe και να μην μπορείς να παίξεις το παιχνιδι...Εεε η επόμενη έκδοση μπορεί να διορθώνει την ασυμβατότητα....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...