isolde Δημοσιεύτηκε February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 15, 2006 Νομίζω ότι δεν υπάρχει παρόμοιο θέμα. Ξέρω πως στην χώρα μας οι χειμερινοί ολυμπιακοί αγώνες δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο οι κανονικοί (?) , αλλά φέτος η κρατική τηλεόραση αφιερώνει αρκετές ώρες την ημέρα. Και πολλά από τα αθλήματα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.. Παρακολουθείτε καθόλου? Προσωπικά είμαι φαν των χειμερινών από το 1984 (Σαράγεβο) και φέτος είμαι αρκετά ευχαριστημένη με την κάλυψη της ΕΡΤ :) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Η ΕΡΤ εκτός από την ΕΤ1 έχει και 2 νέα ψηφιακά κανάλια που δείχνουν Ολυμπιακούς Τορίνο. Κάνανε μάλιστα την παρθενική τους εμφάνιση με την έναρξή τους. Τώρα πού εκπέμπουν δε γνωρίζω. Κι εμένα μου αρέσουν τα χειμερινά αθλήματα, έβλεπα παλιότερα στο Eurosport, αλλά τώρα δεν έτυχε να δω μέχρι στιγμής ΕΤ1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. February 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Κι εγώ είχα ακούσει κάτι για ψηφιακά, αλλά δεν έχω καταλάβει πού είναι :blink: Αν ξέρει κάποιος ας μας πει please :) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Τα 3 νέα ψηφιακά κανάλια από την ΕΡΤ Αρκετές λεπτομέρειες θα βρείτε στο παραπάνω thread :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_maniac Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Και γω βλεπω συνεχεια.......αφου ο καιρος δεν μας αφηνει να παμε για σκι.....ολο μας το χαλαει:( Αλλα μου την εχει δωσει που δειχνουν συνεχεια σκι αντοχης........το θεωρω βαρετο:p Εκτος και αν ειμαι τοσο γκαντεμης που οποτε ανοιγω τηλεοραση πεφτω πανω σ αυτο:p Παράθεση http://img125.imageshack.us/img125/7898/priza0nf.jpg Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Και γω βλεπω συνεχεια.......αφου ο καιρος δεν μας αφηνει να παμε για σκι.....ολο μας το χαλαει:( Αλλα μου την εχει δωσει που δειχνουν συνεχεια σκι αντοχης........το θεωρω βαρετο:p Εκτος και αν ειμαι τοσο γκαντεμης που οποτε ανοιγω τηλεοραση πεφτω πανω σ αυτο:p βαρετο? ξερει οτι με μια απλη πορεια στο χιονι αναβαση καταβαση με χιονοπεδιλα χανεις 13 κιλα σε μια μερα????(αν δεν εισαι γυμνασμενος) αυτα τα ατομα οταν πανε να τρεξουν σε κανονικο στιβο τρεχουν σαν ρομποτ δεν σταματανε διοτι απλα δεν τους πιανει:p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 (edited) Προσωπικά δεν μου προκαλούν κανένανα ενδιαφέρον τα χειμερινά σπορ. Αν και κάποια από αυτά είναι εντυπωσιακά,δεν έχουν την ένταση που προσφέρουν άλλα αθλήματα. Edited February 6, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_maniac Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 hydro δεν διαφωνω οτι ειναι πολυ δυσκολο....αλλα ειναι βαρετο να το βλεπεις. DENIOR συμφωνω οτι απο την τηλεοραση μπορει να μην εχουν την ιδια ενταση.......δοκιμασε ομως να κατεβεις καμια πλαγια και μετα θα με θυμηθεις:cool: Παράθεση http://img125.imageshack.us/img125/7898/priza0nf.jpg Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 i teleti enarksis ti sas eipe?? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Νομίζω ότι δεν υπάρχει παρόμοιο θέμα. Ξέρω πως στην χώρα μας οι χειμερινοί ολυμπιακοί αγώνες δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο οι κανονικοί (?) , αλλά φέτος η κρατική τηλεόραση αφιερώνει αρκετές ώρες την ημέρα. Και πολλά από τα αθλήματα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.. Παρακολουθείτε καθόλου? Προσωπικά είμαι φαν των χειμερινών από το 1984 (Σαράγεβο) και φέτος είμαι αρκετά ευχαριστημένη με την κάλυψη της ΕΡΤ :) Πολύ καλό θέμα isolde! Παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια καλλιτεχνικό πατινάζ και δε χάνω διοργάνωση..κατά συνέπεια ούτε και τους Ολυμπιακούς :happy: Κατά την τελευταία διοργάνωση πατινάζ που μετέδιδε η κρατική,υπήρχε ασυνέπεια στις ώρες που έγραφε το site και τις ώρες που προβαλλόταν τελικά με αποτέλεσμα να χάσω κάποιους αγώνες :( Ευτυχώς στους Ολυμπιακούς είναι πιο προσεκτικοί! Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 hydro δεν διαφωνω οτι ειναι πολυ δυσκολο....αλλα ειναι βαρετο να το βλεπεις. DENIOR συμφωνω οτι απο την τηλεοραση μπορει να μην εχουν την ιδια ενταση.......δοκιμασε ομως να κατεβεις καμια πλαγια και μετα θα με θυμηθεις:cool: εχει πλακα ειδικα μερικες φορες στισ κοπελες σε παγκοσμια να βλεπεις στο τελος να τρωνς μπουνιες επειδη δεν αφησε η μια να περασει την αλλη τρελα πραγματα:p :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 i teleti enarksis ti sas eipe?? Απολύτως τίποτα. Μια Χολυγουντιανή υπερπαραγωγή, με χιλιάδες κόσμο άσκοπα να βρίσκεται στο στάδιο και χιλιάδες φώτα σε χιλιάδες χρωματισμούς να αναβοσβήνουν. Το μόνο κομμάτι που μ'άρεσε ήταν όταν η Κάρλα Μπρούνι έφερε την Ιταλική σημαία στο στάδιο. Από κει και πέρα μια χρήστια ναρκωτικών (λέγε με Γιόκο Όνο) να λέει κάθε τρεις και λίγο 'peace' δεν ξέρω τη δουλειά είχε εκεί, ούτε κατάλαβα τον λόγο που την έβαλαν. Η μουσική στην παρέλαση ήταν τουλάχιστον γελοία. Μόνο Milli Vanili δεν έπαιξαν! Έχω και μια αντίρηση για τον τρόπο που άναψε η φλόγα. Στην ουσία αυτό που καίει δεν η φλόγα της Ολυμπίας αλλά μια φωτιά που άναψαν τα πυροτεχνήματα. Γενικά η τελετή τους μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν είχε συνοχή, σκέφτηκαν 5 πράγματα τελείως διαφορετικά μεταξύ τους (μα τι δουλειά έχουν οι γελάδες;), έβαλαν και τους firestarters, και τρέχουν μεταξύ των διαφόρων σκηνών και έκαναν κάτι που το είπαν τελετή. Δυστυχώς (για αυτούς) ή ευτυχώς (για μας) δεν ακολούθησαν την 'συνταγή' της Αθήνας. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Ήμουν για Πρωτοχρονιά στο χωριό όπου γίνονται το σκι και το snowboard, και μάλιστα έκανα snowboard στην ολυμπιακή πλαγιά! Καλή φάση. Οι Ιταλοί ίδιοι με εμάς, τίποτα δεν ήταν έτοιμο 1,5 μήνα πριν τους αγώνες. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Απολύτως τίποτα. Μια Χολυγουντιανή υπερπαραγωγή, με χιλιάδες κόσμο άσκοπα να βρίσκεται στο στάδιο και χιλιάδες φώτα σε χιλιάδες χρωματισμούς να αναβοσβήνουν. Το μόνο κομμάτι που μ'άρεσε ήταν όταν η Κάρλα Μπρούνι έφερε την Ιταλική σημαία στο στάδιο. Από κει και πέρα μια χρήστια ναρκωτικών (λέγε με Γιόκο Όνο) να λέει κάθε τρεις και λίγο 'peace' δεν ξέρω τη δουλειά είχε εκεί, ούτε κατάλαβα τον λόγο που την έβαλαν. Η μουσική στην παρέλαση ήταν τουλάχιστον γελοία. Μόνο Milli Vanili δεν έπαιξαν! Έχω και μια αντίρηση για τον τρόπο που άναψε η φλόγα. Στην ουσία αυτό που καίει δεν η φλόγα της Ολυμπίας αλλά μια φωτιά που άναψαν τα πυροτεχνήματα. Γενικά η τελετή τους μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν είχε συνοχή, σκέφτηκαν 5 πράγματα τελείως διαφορετικά μεταξύ τους (μα τι δουλειά έχουν οι γελάδες;), έβαλαν και τους firestarters, και τρέχουν μεταξύ των διαφόρων σκηνών και έκαναν κάτι που το είπαν τελετή. Δυστυχώς (για αυτούς) ή ευτυχώς (για μας) δεν ακολούθησαν την 'συνταγή' της Αθήνας. μα ειναι δυνατον ρε παιδια ,η ΙΤΑΛΙΑ! η χωρα των Σοου να κανανε υποδεεστερο υπερθεαμα απο το δικο μας?! ειναι δυνατον??? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Το μόνο κομμάτι που μ'άρεσε ήταν όταν η Κάρλα Μπρούνι έφερε την Ιταλική σημαία στο στάδιο. Περίπου ίδιες σκέψεις κάναμε. Πολύ μου άρεσε το σημείο όπου το κοριτσάκι τραγούδησε κομμάτι από τον ύμνο - αν θυμάμαι καλά. Το σημείο με την Κάρλα άξιζε γιατί ήταν όμορφη και περπατούσε επιβλητικά. Αλλά αν στηριζόμαστε μόνο σε χαριτωμένα και ταλαντούχα κοριτσάκια ή σε όμορφες γυναίκες... Από κει και πέρα μια χρήστια ναρκωτικών (λέγε με Γιόκο Όνο) να λέει κάθε τρεις και λίγο 'peace' δεν ξέρω τη δουλειά είχε εκεί, ούτε κατάλαβα τον λόγο που την έβαλαν. Η μουσική στην παρέλαση ήταν τουλάχιστον γελοία. Μόνο Milli Vanili δεν έπαιξαν! Στο σημείο με τα τραγούδια καλλιτεχνών πραγματικά βαρέθηκα και δεν κατάλαβα το συσχετισμό με την τελετή. Και η μουσική κατά την παρέλαση των ομάδων δεν ταίριαζε καθόλου με το ύφος της στιγμής. Οκ,γιορτή του αθλητισμού είναι αλλά όχι αποκριάτικο party. Γενικά η τελετή τους μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν είχε συνοχή, σκέφτηκαν 5 πράγματα τελείως διαφορετικά μεταξύ τους (μα τι δουλειά έχουν οι γελάδες; ), έβαλαν και τους firestarters, και τρέχουν μεταξύ των διαφόρων σκηνών και έκαναν κάτι που το είπαν τελετή. Μεγάλη η ασυνέχεια σε αυτά που ήθελαν να προβάλλουν. Σα χώρα έχει πολλά να δείξει και δε νομίζω ότι το έκανε. Και καθόλου έμφαση στο στοιχείο του χειμώνα και του χιονιού! Τουλάχιστον άξιζε το σημείο με τη Ferrari αν και αυτό που μπορούσε να είναι το πιο εντυπωσιακό,κράτησε λίγο! Κρίμα γιατί λατρεύω την Ιταλία.Ελπίζω να μας δικαιώσουν τα αγωνίσματα και να νικήσουν στο πατινάζ οι αθλητές που θέλω εγώ :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Μα τι δουλειά έχει η Ferrari; Αν σπινιάροντας έκανε τους Ολυμπιακούς κύκλους να πω κάτι γίνεται. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Γιατι εχω την εντυπωση οτι τα χρωματα & ο σχεδιασμος των πινακιδων "Τορινο 2006" μεσα & εξω απο τα σταδια ειναι ακριβως ιδια με αυτα της Αθηνας?:p :X :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Μέχρι και το logo του Google αλλάζει ανάλογα με το τι αγώνισμα γίνεται κάθε μέρα... :lol: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Μέχρι και το logo του Google αλλάζει ανάλογα με το τι αγώνισμα γίνεται κάθε μέρα... :lol: Αυτό γινόταν και με τους δικούς μας Ολυμπιακούς. ;) Κι είναι πραγματικά πανέμορφα αυτά τα logos! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 auto me to google einai ola ta lefta !! ego vlepo tous agones apo to eurosport !!merika apo ta athlimata einai polu entuposiaka !! px snowboarding!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. February 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Επιστρέφω λίγο στο θέμα μια και ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα των χειμερινών ολυμπιακών, το καλλιτεχνικό πατινάζ, πλησιάζει προς το τέλος του (μένει μόνο ο αγώνας των γυναικών ) :geek: Αναφέρω απλώς ότι ως τώρα, οι Ρώσοι έχουν πάρει και τα τρία χρυσά (ζευγάρια, ατομικό ανδρών, χορός στον πάγο). Κι ας μου επιτραπεί να κάνω κι ένα σχόλιο προσωπικό: επειδή παρακολουθώ το συγκεκριμένο άθλημα χρόνια, θα ήθελα επιτέλους να σταματήσει να θεωρείται αυτονόητη η ψηλή βαθμολογία στους Ρώσους. Δεν έχω φυσικά τίποτα εναντίον τους (ή κανενός άλλου), και πολλά μετάλλια είναι δίκαια (όπως του Πλούσενκο, ή παλιότερα του Γιαγκούντιν ακόμα περισσότερο) αλλά οι αδικίες που γίνονται στον Χορό στον Πάγο βγάζουν μάτι..Και δυστυχώς όχι μόνο στους Ολυμπιακούς αλλά και στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι συγκεκριμένοι Ναύκα&Κοστομάροφ κερδίζουν τους αγώνες και μάλιστα με τέτοια άνεση και ακόμα χειρότερα, γιατί υποτιμούνται τόσο πολύ άλλα ζευγάρια που πραγματικά κάνουν τόσο όμορφες και κυρίως πρωτότυπες και innovative, που λέμε και στο χωριό μου, χορογραφίες. όσοι είδαν το χθεσινό, θα καταλάβανε τι εννοώ..Μισή ώρα πριν το τέλος ήταν σίγουρο πού θα πάει το χρυσό, ενώ ζευγάρια όπως οι Βούλγαροι Ντένκοβα&Σταβίσκι (ό,τι καλύτερο υπάρχει κατά τη γνώμη μου στο συγκεκριμένο άθλημα) ή οι Γάλλοι Ντελομπέλ&Σενφέλντερ κατακρεουργούνται μονίμως τώρα τελευταία στη βαθμολογία.. Τέλοσπάντων, σόρυ για το ξέσπασμα, αλλά με εκνευρίζει σε ένα άθλημα που αγαπώ τόσο πολύ να ξέρω εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, και ακόμα χειρότερα, να μην αξίζει και τόσο πολύ.. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Επιστρέφω λίγο στο θέμα μια και ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα των χειμερινών ολυμπιακών, το καλλιτεχνικό πατινάζ, πλησιάζει προς το τέλος του (μένει μόνο ο αγώνας των γυναικών ) :geek: Αναφέρω απλώς ότι ως τώρα, οι Ρώσοι έχουν πάρει και τα τρία χρυσά (ζευγάρια, ατομικό ανδρών, χορός στον πάγο). Κι ας μου επιτραπεί να κάνω κι ένα σχόλιο προσωπικό: επειδή παρακολουθώ το συγκεκριμένο άθλημα χρόνια, θα ήθελα επιτέλους να σταματήσει να θεωρείται αυτονόητη η ψηλή βαθμολογία στους Ρώσους. Δεν έχω φυσικά τίποτα εναντίον τους (ή κανενός άλλου), και πολλά μετάλλια είναι δίκαια (όπως του Πλούσενκο, ή παλιότερα του Γιαγκούντιν ακόμα περισσότερο) αλλά οι αδικίες που γίνονται στον Χορό στον Πάγο βγάζουν μάτι..Και δυστυχώς όχι μόνο στους Ολυμπιακούς αλλά και στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι συγκεκριμένοι Ναύκα&Κοστομάροφ κερδίζουν τους αγώνες και μάλιστα με τέτοια άνεση και ακόμα χειρότερα, γιατί υποτιμούνται τόσο πολύ άλλα ζευγάρια που πραγματικά κάνουν τόσο όμορφες και κυρίως πρωτότυπες και innovative, που λέμε και στο χωριό μου, χορογραφίες. όσοι είδαν το χθεσινό, θα καταλάβανε τι εννοώ..Μισή ώρα πριν το τέλος ήταν σίγουρο πού θα πάει το χρυσό, ενώ ζευγάρια όπως οι Βούλγαροι Ντένκοβα&Σταβίσκι (ό,τι καλύτερο υπάρχει κατά τη γνώμη μου στο συγκεκριμένο άθλημα) ή οι Γάλλοι Ντελομπέλ&Σενφέλντερ κατακρεουργούνται μονίμως τώρα τελευταία στη βαθμολογία.. Τέλοσπάντων, σόρυ για το ξέσπασμα, αλλά με εκνευρίζει σε ένα άθλημα που αγαπώ τόσο πολύ να ξέρω εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, και ακόμα χειρότερα, να μην αξίζει και τόσο πολύ.. dn pisteueis oti sto atomiko andron axizan to metalio? ta alla dn ta parakolouthisa gia na exo gnomh !! y.g pote teleionoun oi olimpiakoi? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. February 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 dn pisteueis oti sto atomiko andron axizan to metalio? ta alla dn ta parakolouthisa gia na exo gnomh !! y.g pote teleionoun oi olimpiakoi? όχι, αντιθέτως. Προσωπικά δεν μου αρέσει ο Πλούσενκο (γιατί είχα την τύχη να παρακολουθήσω στους προηγούμενους Ολυμπιακούς τον Γιακούντιν, και πίστεψέ με, δεν συγκρίνεται με τίποτα) αλλά αντικειμενικά είναι εμφανώς καλύτερος από τους άλλους και το άξιζε επομένως. Μίλησα για τον Χορό στον Πάγο όπου γίνονται όργια από τους κριτές. Τελειώνουν το Σαββατοκύριακο, δεν ξέρω πότε ακριβώς. Μάλλον την Κυριακή. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 ok thnks !!tn xoro ston pago dn ton eida!! alla oti uparxei prokatalipsi pros thn meria ton roson sigoura uparxei !!alla auto ginetai pantou kai se ola ta athlimata !!|:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts