zapper Δημοσιεύτηκε February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 14, 2006 Υπαρχει κανενα παιχνιδακι να προτεινετε που να εχει γριφους; Σαν το mYst ας πουμε ποιο αλλο ειναι πολυ καλο; Φανταζομαι δεν θα ειναι ιδιαιτερα εμπορικο αλλα δεν φανταζομαι να μην υπαρχει τιποτα. Ευχαριστω εκ των προτερων, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Δεν ξέρω αν εμπίπτει στην κατηγορία που ζητάς, αλλά πριν κάτι χρονάκια (5-6??) είχα παίξει το Schizm, το οποίο ήταν first person μόνο γριφοι. Δεν έιχχε καθόλου action, απλά οι γρίφοι του ήταν ζόρικοι πολύ. Αν σου αρέσουν τέτοια παιχνίδια δοκίμασέ το. Για την εποχή του τα γραφικά του ήταν μια χαρα.. (επίπεδο παλιού Atlantis όταν είχε βγει.. κάπως έτσι έιναι κι αυτό).. Και να που θυμήθηκα και το Atlantis (όλα της σειράς) σε αυτή την κατηγορία... Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Δες το syberia 1 και 2 ή το Runaway ...κορυφαια adventure και τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 όταν λες σαν το myst, υποθέτω ότι ξέρεις ότι κυκλοφορούν 5 sequel για το Myst (= Riven, Exile, Revelations, URU: Ages Beyond Myst -με δύο expansion packs και open-ended scenario πλέον- και το End of Ages). Ειδικα riven ,exile και URU είναι must... Στο πνεύμα του adventure με γρίφους είναι επίσης το Return to the Mysterious Island και το Reah. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Από ότι θυμάμαι το Zork Nemesis είχε αρκετούς γρίφους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 to myst se kapia simeio katantaei bareto...protinw to RUNAWAY...opws eipe o ison...poli kalo paixnidi euxaristo kai endiaferon...se styl comic Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Κανένα παιχνίδι με γρίφους στο Ιντερνετ ξέρετε? Όπως το "not pron"! Το έχει παίξει κανένας σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) egw me tin seira mou tha protinw merika kala advetures, an pame ligo pisw sto xrono tha vroume sigoura diamadia opws ta monkey islad,broken sword. sto paron tha vroume tin epitixia tou black mirror, Alla kai ta still life,nibiru. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Λοιπόν παιδιά, ένα παιχνίδι που με βασάνισε 2 ώρες προχτές στη δουλειά http://www.mousebreaker.com/games/hapland2/play.php Δείτε το.... Αξίζει... Τα περισσότερα πράγματα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.... Έχω φτάσει πολύ κοντά στη λύση ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Α Τ L A N T I S (όλη η σειρά - νομίζω Ι,ΙΙ,ΙΙΙ) είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Πω πω θυμήθηκα τώρα την μουσική απο το Ι και συγκινήθηκα! Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros6600 Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Σαν φανατικος του Myst εχω δικομασει ολη την σειρα. Αν μολις τελειωσες το Myst 1 τοτε θα σε συμβουλευα να μην καταπιαστεις με το Riven(Myst 2) διοτι οι γριφοι ειναι για γερα νευρα.Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη εξυπναδα αλλα αμεριστη παρατηρητικοτητα. Το Myst 3 Exile ειναι το αγαπημενο μου.Ακομα και στο τελος μπορει να χασεις.Μαλιστα επιλεγεις εσυ το τελος.Αρκετα ευχαριστο Το 4 δεν το εχω τελειωσει ακομη αλλα εχει περισσοτερα γραφικα(καλυτερα) απο τα υπολοιπα. Το 5 θα το αρχισω σε λιγο. Ο λογος που δεν τα εχω τελειωσει ειναι τι αλλο το not pron.Ενα παιχνιδι που παιζουν τα παντα στην κυριολεξια.Μεχρι και σε βιβλιοθηκη πρεπει να πας για να λυσεις την καθε σελιδα γριφο.Βεβαια καλο ειναι να εχεις dsl για το always on line. Και τωρα ο δικος μου γριφος.Θυμαστε ενα παλιο παιχνιδι που ο πρωταγωνιστης ηταν ενα ανθρωπακι απο πλαστελινη και γενικοτερα το περιβαλλον ηταν απο πλαστελινη και το εβαζες να λυνει διαφορους γριφους μεσα σε ενα χωριουδακι? Ονομαστε το σας παρακαλω γιατι εχασα το cd και θελω οπωσδηποτε να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Δες το syberia 1 και 2 ή το Runaway ...κορυφαια adventure και τα 2 symfwnw, episis des k ta broken sword!!koryfaia episis...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Φοβερά όντως τα παιχνίδια της σειράς Broken Sword...! Ειδικά με το πρώτο είχα φάει τρομερό κόλλημα! Τα καρτουνίστικα γραφικά ήταν όλη η μαγεία του παιχνιδιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Παιδες! Ενα παιχνιδι ειναι οτι καλυτερο εχει υπαρξει σε adventure!! Τα DRACULA 1,2. Καλο θα ηταν να τα παιξετε με τη σειρα τους. Το 1 το τελειωσα σε 2 μερες (μιλαμε για ελαχιστο υπνο) και το 2 σε 2 μηνες(!!!!!) (οχι συνεχομενα γιατι ειχα κολλησει καπου και το ειχα σταματησει πολυ καιρο). Χωρις λυσεις εννοειτε!!! Εμενα σε adventure μ'αρεσουν οπως καταλαβατε τα point n click. Το DRACULA ισως ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει! Αλλοι τιτλοι τετοιοι που εχω παιξει (αλλα δεν συγκρινονται με τπτ με το dracula, ουτε σε δυσκολια αλλα ουτε και σε εξυπναδα γριφων οπως και ωραιοτητα παιχνιδιου) ειναι: Syberia, Hithcock The mystery of the mummy, Myst Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Λοιπόν παιδιά, ένα παιχνίδι που με βασάνισε 2 ώρες προχτές στη δουλειά http://www.mousebreaker.com/games/hapland2/play.php Δείτε το.... Αξίζει... Τα περισσότερα πράγματα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.... Έχω φτάσει πολύ κοντά στη λύση ..... γρρρ έχω κολλήσει γμτ! :( το τελείωσες? έχω βρεί πώς να σπάσω το καλάμι(δεν ξέρω το λόγο. πώς να σπάσω τις κεραίες που βγαίνουν απο κάτω.. αλλα τπτ.. όταν η χλαπάτσα όταν η χλαπάτσα τρώει το ανθρωπάκι και το κουτί, μετά τι πρέπει να κάνω??? :( Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hurricane123 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Kata tin gnomi mou ta kalytera einai ta broken sword (oli i seira) kai to runaway. Ola auta me ekanan na koliso ston ipologisti gia ores. Enalaktiko an kai poli palio einai to Discworld Noir. An kai ta grafika tou einai xalia gia tin epoxi to senario einai kai gamo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 poli kalo paixnidi alla palio einai to The Day of the Tentacle...apo Lucas Art... einai panarxeo sxedon alla exei gelio kai polla kolpa...aksizei sigoura mia dokimi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Re paidia kaneis dn 3erei t Godtower? Perimena n t'xei proteinei kapoios sauto t thread, alla tpt.. godtower.com.. mia eikona, k ena password p prepei n vreis esu.. aplo, e? mpeite.. dn xreiazetai n'xeis eidikes gnwseis, apla genikes.. a, k n 3ereis merika pragmata apo upologistes, oxi tpt t idiaitero.. egw exw ftasei st level 24, alla exw yilo3enerwsei k t'xw paratisei, alla pou 8 paei, 8 t 3anapiasw..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros6600 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Μετα απο 5ετη αναζητηση και με τη βοηθεια της Αγγελικης φυσικα Νικολουλη το παιχνιδι που εψαχνα ειναι το Neverhood.Απλα αν καταφερετε και το βρειτε σιγουρα θα περασετε διασκεδαστικα.Στη πορεια αναζητησης του βρηκα αλλα δυο sequels που ειναι μονο γριφοι χωρις υποθεση.Ειναι το Jewels of the oracle και Jewels II the ultimate challenge.Οποιος εχει πληροφοριες για το που μπορουν να βρεθουν παρακαλω να ενημερωσει δια οποιουδηποτε διαυλου. Οσο για το Myst V απλα μια απατη που κλεινει προχειρα μια αξιολογη σειρα.Μολις το τελειωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Μετα απο 5ετη αναζητηση και με τη βοηθεια της Αγγελικης φυσικα Νικολουλη το παιχνιδι που εψαχνα ειναι το Neverhood.Απλα αν καταφερετε και το βρειτε σιγουρα θα περασετε διασκεδαστικα.Στη πορεια αναζητησης του βρηκα αλλα δυο sequels που ειναι μονο γριφοι χωρις υποθεση.Ειναι το Jewels of the oracle και Jewels II the ultimate challenge.Οποιος εχει πληροφοριες για το που μπορουν να βρεθουν παρακαλω να ενημερωσει δια οποιουδηποτε διαυλου. Οσο για το Myst V απλα μια απατη που κλεινει προχειρα μια αξιολογη σειρα.Μολις το τελειωσα ontws... posi wra sou pire? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros6600 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Επειδη μου αρεσει το ''περπατημα'' περιπου 15 ωρες gameplay.Αλλα βγαινει και σε 10.Γενικοτερα δεν εχει καθολου ψαξιμο.Σαν γκομενα που σου καθεται χωρις καμακι.Ημαρτον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts