teitzis Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 είναι γνωστό φίλε μου πως η Nokia Καλλιθέας είναι απο τις χειρότερες.. (μη πω η χειρότερη..) πήγαινε στο Nokia shop Κατεχάκη 52 να βρεις την υγειά σου γρήγορα και χωρίς "να το στείλουν στα κεντρικά".. -εκτός και αν το τηλ σου έχει κάποιο πρόβλημα φυσικά..- Κι εγά θα συμφωνήσω με τον NiKant. Στη Κατεχάκη είναι από τα πιο νορμάλ σημεία εξυπηρέτησης:superman: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperakos Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Γεια σας Ηθελα να ρωτησω σχετικα με το Enhanced Full Rate: * 3 3 7 0 # Half Rate: * 4 7 2 0 # ......η εντολες αυτες προφανως δεν πιανουν στο 6131 Γνωριζει καποιος αν μπορουμε να "παιξουμε" με παρομοιες εντολες που να προοριζονται βεβαια στο ιδιο αποτελεσμα...οικονομια μπαταριας Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Γνωριζει καποιος αν μπορουμε να "παιξουμε" με παρομοιες εντολες που να προοριζονται βεβαια στο ιδιο αποτελεσμα...οικονομια μπαταριας Ευχαριστω Οχι απο οσο γνωριζω.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 :cry: - κριμα γιατι η συζυγος το εχει τσακισει,η μπαταρια 1-1,5 μερα κραταει Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperakos Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Καποιος φιλος ειπε οτι ειναι θεμα δικτυου και οχι συσκευης...για παραδειγμα στην Αγγλια υποστηριζεται...anyway thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Εδώ και πολλά χρόνια πελάτης της Νοκια,πάντα ευχαριστημένος ομολογώ, απο τότε που αγόρασα το 6131 απογοητεύτηκα τελείως απο την υποστηριξη μετά-την-αγορά απο μία τόσο μεγάλη εταιρεία. Αγόρασα το 6131 μέσα Ιουλίου, μέσα αυγούστου χάλασε το ηχείο του και μου το κρατησαν 1 μηνα. Τέλη Σεπτεμβρίου χάλασε παλι (εγγραφή κάρτας sim απέτυχε) και κάνουν άλλον ενα μήνα να μου το δώσουν. Την ίδια μέρα που το πήρα παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα και το πήγα πίσω. Τωρα πήγε πάλι στα κεντρικά και μου είπαν οτι θα χρειαστεί άλλος ενα μηνας για να το διορθώσουν. 5 μηνες εχω αγοράσει το κινητό 3 μήνες στο service, 2 στην κατοχή μου. Τί να κάνω? Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 :mad: - μακραν γνωστη η πολιτικη των κεντρικων της Νοκια ,εγω δεν το εχω παει ποτε ουτε και προκειται ,ας το πηγαινες σε Γερμανο θα ηταν καλυτερα τα κεντρικα αδιαφορουν παντοτε (!) και ειναι καλυμενα αν κινηθεις νομικα Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Εδώ και πολλά χρόνια πελάτης της Νοκια,πάντα ευχαριστημένος ομολογώ, απο τότε που αγόρασα το 6131 απογοητεύτηκα τελείως απο την υποστηριξη μετά-την-αγορά απο μία τόσο μεγάλη εταιρεία. Αγόρασα το 6131 μέσα Ιουλίου, μέσα αυγούστου χάλασε το ηχείο του και μου το κρατησαν 1 μηνα. Τέλη Σεπτεμβρίου χάλασε παλι (εγγραφή κάρτας sim απέτυχε) και κάνουν άλλον ενα μήνα να μου το δώσουν. Την ίδια μέρα που το πήρα παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα και το πήγα πίσω. Τωρα πήγε πάλι στα κεντρικά και μου είπαν οτι θα χρειαστεί άλλος ενα μηνας για να το διορθώσουν. 5 μηνες εχω αγοράσει το κινητό 3 μήνες στο service, 2 στην κατοχή μου. Τί να κάνω? Εγώ θαυμάζω την υπομονή σου! Μόνο αυτό έχω να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moz Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Exw to kinhto edw kai mia vdomada kai shmera pou xreiazomai to radio gia mia douleia, afou valw to headset kai ola kala, otan paw na epileksw radio 'h media player mou petaei msg "Not Allowed"...GGrrrrrr Poio mporei na'nai to provlhma??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Καλησπέρα παιδιά.Κι εγώ είχα προβλήματα με το δικό μου 6131 και η αντικατάσταση διήρκησε 30 μέρες.:mad: Έχω αναφέρει λεπτομερώς σε προηγούμενο post μου το τι είχα τραβήξει και για αυτο καταλαβαίνω απόλυτα το φίλο.Πριν 2 εβδομάδες περίπου το πήγα για αναβάθμιση στη κατεχάκη(από 3.75 σε 5.50).Τα παιδιά εκεί εξυπηρετικότατα αλλά δοκίμασαν 3 μ ε 4 φορές και αναβάθμιση δεν γινόταν.Όλο failed.Μου είπαν ν'αφήσω το τηλ γιατί είχε πρόβλημα και χρειάζονταν να γίνει αντικατάσταση.:( .Δεν το άφησα γιατί το χρειαζόμουν και μετά από μερικές ημέρες ένα μεσημέρι γύρω στις 3 η ώρα μου την έδωσε και το πήγα στην alpha copy στη Βουλιαγμένης με πρόθεση να γίνει χαμός(Βουλιαγμένης & Άρτης στη Γλυφάδα).Επειδή πάντα αναφέρουμε και σιχτιρίζουμε όλα τα άσχημα,σήμερα οφείλω να πω και τα καλά. Αισθάνομαι λοιπόν την υποχρέωση να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου προς τον Κο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ(υπεύθυνο στο εν λόγω nokia center), o οποίος ενήργησε πολύ γρήγορα παίρνοντας το τηλ, πηγαίνοντας το κάτω στο service και μετά από μισή ώρα περίπου μου το έφερε αναβαθμισμένο, δίνοντας γρήγορα και άμεσα λύση στο πρόβλημά μου.:confused: :rolleyes: Να σημειώσω δε ότι εγγυήθηκε ο ίδιος,ότι αν είχε πρόβλημα τελικά,θα το άφηνα εκεί και την επομένη θα είχε γίνει αντικατάσταση.:wacko: Δεν πίστευα στ' αυτιά μου.Ο εν λόγω υπεύθυνος ήταν μόλις λίγες ημέρες που είχε αναλάβει καθήκοντα εκεί.Μακάρι το παράδειγμά του ν ακολουθήσουν και άλλοι ώστε ν'αλλάξουν όλα προς το καλύτερο,και επιτέλους να υπάρξει σοβαρό after sale service ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των πελατών. Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 :confused: - μηπως επειδη ηταν νεος ηταν τοσο εξυπηρετικος στους πελατες για να βγαλει καλο ονομα ? παντως μπραβο του και μακαρι να ειναι ετσι παντα (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 :confused: - μηπως επειδη ηταν νεος ηταν τοσο εξυπηρετικος στους πελατες για να βγαλει καλο ονομα ? παντως μπραβο του και μακαρι να ειναι ετσι παντα (!)Μπα...!! δεν νομίζω.Απλά υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους.Ξέρεις τι νομίζω φίλε μου?Δεν υπάρχει δεν μπορώ.Μόνο το δεν θέλω να κάνω κάτι.;) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.Μπορεί να είναι και χαζό.Έχω μια κάρτα μνήμης 1 Gb και μέσα έχω περάσει mp3 για ν'ακούω.Τα έχω βάλει σε ξεχωριστούς φακέλους όπως ''rock'',''pop'',''ελληνικά''.Όταν πάω στα ''πολυμέσα-μουσική'' μου τ'ανοίγει όλα.Δεν θέλω να είναι μπερδεμένα και ν'ακούω rock με Μελίνα Κανά για παράδειγμα.:wacko: Υπάρχει τρόπος ν'ανοίγει κάθε φάκελος ξεχωριστά ή να φτειάχνεις μια playlist συγκεκριμένων τραγουδιών όπως έκανα και στο k750? Εσεις τέλος πάντων πως τα κατηγοριοποιείτε?Ευπρόσδεκτη κάθε λύση καθώς και κάθε σχόλιο..:lol: :O Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_g Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 MIA ERWTISI,THA ITHELA NA KANW.EXEI I KOPELIA MOY TO 6131 KAI EXEI PROVLIMA ME TA SMS.STELNEI 70 XARAKTIRES TO KATHE MINIMA.EXEI KANEIS ALLOS AYTO TO PROVLIMA,KAI AN NAI,PWS TO ELYSE.?SYGNWMI AN EXEI KSANANAFERTHEI AYTO TO PROVLIMA,ALLA DIAVASA TIS PRWTES 10 SELIDES KAI DEN TO EIXE KANEIS! KAI AN GINETAI,THA ITHELA KAI TIS RYTHMISEIS COSMOTE MMS.EYXARISTW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Παιδιά freeware games που μπορούμε να βρούμε; Παρεπιπτόντως ψάχνω το Puzzle Bubble... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 MIA ERWTISI,THA ITHELA NA KANW.EXEI I KOPELIA MOY TO 6131 KAI EXEI PROVLIMA ME TA SMS.STELNEI 70 XARAKTIRES TO KATHE MINIMA.EXEI KANEIS ALLOS AYTO TO PROVLIMA,KAI AN NAI,PWS TO ELYSE.?SYGNWMI AN EXEI KSANANAFERTHEI AYTO TO PROVLIMA,ALLA DIAVASA TIS PRWTES 10 SELIDES KAI DEN TO EIXE KANEIS! KAI AN GINETAI,THA ITHELA KAI TIS RYTHMISEIS COSMOTE MMS.EYXARISTW - πας μηνύματα - ρυθμίσεις μηνυμάτων - μηνύματα κειμένου - Υποστήριξη Χαρακτήρων και επιλέγεις το Περιορισμένη - για τα MMS στέλνεις MMS στο 1651 και για το WAP στέλνεις WAPA N στο 1651 ή τα παραγγέλνεις online από εδώ: https://nokiags.wdsglobal.com/standard?siteLanguageId=118 Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Φίλε konv δες http://s40nokia.siteburg.com/index1.html αλλά μόνο αυτά που γράφουν S40.(τα άλλα μπορεί να είναι μικρά)Πάντως άμα το βρεις πες μου γιατι με ενδιαφέρει το παιχνίδι αυτό!!! Όσο για τα τραγούδια ponstan μπορείς να βγάλεις την τυχαία σειρα κ θα παίζει με τη σειρά π.χ άμα έχει τον Χατζηγιάννη πρώτο δεν θα πάειστα Rock αν δεν είναι στον ίδιο φάκελο. Επίσης αν βγάλεις την κάρτα κ την ξαναβάλεις μπορείς να διαλέξεις φάκελο ποθέλεις να παίζει. Εγώ έχω 1)Bass-Rnb 2)Διάφορα 3)Ελληνικά 4)Evanescence 5)Καλά 6)Rock 7)The Rasmus:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Φίλε konv δες http://s40nokia.siteburg.com/index1.html αλλά μόνο αυτά που γράφουν S40.(τα άλλα μπορεί να είναι μικρά)Πάντως άμα το βρεις πες μου γιατι με ενδιαφέρει το παιχνίδι αυτό!!! Όσο για τα τραγούδια ponstan μπορείς να βγάλεις την τυχαία σειρα κ θα παίζει με τη σειρά π.χ άμα έχει τον Χατζηγιάννη πρώτο δεν θα πάειστα Rock αν δεν είναι στον ίδιο φάκελο. Επίσης αν βγάλεις την κάρτα κ την ξαναβάλεις μπορείς να διαλέξεις φάκελο ποθέλεις να παίζει. Εγώ έχω 1)Bass-Rnb 2)Διάφορα 3)Ελληνικά 4)Evanescence 5)Καλά 6)Rock 7)The Rasmus:DΣ' ευχαριστώ thundreFox.Θα το δοκιμάσω τώρα:shifty: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Tελικά στο παραπάνω site ότι έχει μου το βγάζει σε σμικρυνση στο κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Τι να σου πω δεν ξέρω... Δοκίμασε και το http://www.zedge.net εκεί πρέπει να έχει παιχνίδια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_11 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Ponstan η ιδεα σου για το 9volto εσωσε πολυ κοσμο thanx....Τα παιδια εκει ειναι πολυ 'ξηγημενα και επαγγελματιες.Ομως....εχω ενα προβλημα.Απ την αρχη αυτο το κινητο εχει προβλημα με το video.Δλδ παιζει εταιροχρονισμενα τον ηχο(που παιζει κανονικα) με την εικονα(που αργει παρα πολυ).Δεν εχω δει αλλο 6131 τι κανει αλλα με ενοχλει ιδιαιτερα.Μηπως ειναι καποια ρυθμηση που εχω παραβλεψει?Εχω κανει firmware update και παλι τπτ...Καμια ιδεα?(πχ βλεποντας το vieo ''calgon_S700'' απ το http://www.youtube.com ειναι χαλι μαυρο)Εχει κανεις αντισοιχο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Εμένα δουλεύει μια χαρά. Πρωτη φορά το ακούω αυτό το πρόβλημα.Γιατί δεν πας σε ένα Νοκια Shop; Εκεί θα ξέρουν τι μπορείνα γίνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Αν και δεν ασχολούμαι με το video του κινητού, κι αυτό γιατί δεν θεωρώ ότι είναι κάτι το αξιόλογο σε σχέση με άλλα κινητά, έβαλα ένα φιλαράκι και μου έστειλε μερικά και τράβηξα κι εγώ ένα στο σπίτι για να δω αυτό που λέει ο φίλος kostas_11.Δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο:confused: Ίσως θα έπρεπε να κάνεις μια επίσκεψη σε κάποιο nokia shop... Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgun Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Δυο ερωτήσεις.... 1. στο fligth mode εχεις πρόσβαση σε όλα τα μενου ή μόνο στο mp3 player (οπώς είνα στο w800i?? 2.Λογικά η φωτογραφίες που βγάζει είναι κατώτερες απο το w800...?? Παράθεση Χαλαρά... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ6131...ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ...ΠΑΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΡΙΣΜΟ ΚΩΔ.ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΝΩ...ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΙΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΩ..ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΗΣ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΛΟΓΕΣ ΔΙΑΓΡ.ΚΩΔ.ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΕΤΥΧΕ!ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ...ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΓΝΩΡΙΖΟΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ CARD READER.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ???ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts