harrisxan Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Έχω βάλει το θέμα Blue Guitar, το οποίο παρεπιπτόντως είναι πολύ καλό, και όταν ανοίγω και κλείνω το πορτάκι ακούγονται δύο διαφορετικά ακόρντα αντίστοιχα. Επίσης, ο ήχος κλήσης και μηνύματος δεν είναι πουθενά μέσα στο κινητό. Εφ'όσων είναι του κινητού, δεν θα έπρεπε να είναι στην έκθεση; Και γιατί δεν υπάρχει κανονική ρύθμιση για να παίζει ό,τι εσύ θες όταν ανοίγεις και κλείνεις το πορτάκι; Όλα αυτά που αναφέρεις είναι ρυθμίσιμα μέσα από διάφορες επιλογές του μενού. Όλοι οι ήχοι κλήσεις είναι επίσης στην λίστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CuBiCLe Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Τσου! Το Mambo δεν το βρίσκω πουθενά! Και αν μπορούσες να μου πεις πού είναι ακριβώς οι ρυθμίσεις, γιατι ούτε αυτές βρίσκω... Παράθεση 3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ! --- ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Παιδιά να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί τη Τρίτη λέω να πάω να το πάρω.Θα είναι η πρώτη φορά που θ'αγοράσω τηλ της nokia.:rolleyes: 1)Κλειδώνει το πληκτρολόγιο,όχι του στυλ αστερίσκο και κάποιο πλήκτρο,αλλά με κάποιο κωδικό ώστε να μη μπορεί κάποιος να μπεί στο menu?(βλέπε panasonic,motorola v3i) 2)Έχει αντιστοίχηση καλούντος με photo καθώς και ήχων? 3)Παίρνει οποιοδήποτε ήχο σαν ήχο κλήσης και μηνύματος?(amr,mp3,midi) 4)Μπορείς να έχεις τον ήχο κλήσης ανοιχτό και το μήνυμα σε σίγαση? 5)Έχει τη δυνατότητα δημιουργίας φακέλων ώστε να τακτοποιείς τ'αρχεία σου?π.χ photo,ήχους κ.τ.λ Συγγνώμη αν κούρασα με τις ερωτήσεις,αλλά την έχω πατήσει με τα μηνύματα:D ...και όποιος καεί με το χυλό,φυσάει και το γιαούρτι;) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Φίλε ponstan, για το (1) που ρωτάς δεν το κάνει. Τα υπόλοιπα όλα "ναι" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markella Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 paidia, kalimera! parakolouthw 2-3 bdomades to post auto giati psinomoun na agorasw to kinitaki auto! afou peistika, to pira xtes sta xeria mou! simera einai i deuteri mera men, alla me exei entypwsiasei!!!! ki eimai poly xaroumeni gia tin epilogi! makari na parameinw etsi! :lol: Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_mauridis Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Έχει συγκρίνει κανείς τη κάμερα του 6131 με αυτή του 3230;Έχω το 3230 και σκεφτόμουν αν αξίζει να αλλάξω κινητό . Ποιά η γνώμη σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Φίλε ponstan, για το (1) που ρωτάς δεν το κάνει. Τα υπόλοιπα όλα "ναι" :)Σ'ευχαριστώ harrisxan.Το σπουδαιότερο δεν κάνει:( Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Παιδιά να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί τη Τρίτη λέω να πάω να το πάρω.Θα είναι η πρώτη φορά που θ'αγοράσω τηλ της nokia.:rolleyes: 1)Κλειδώνει το πληκτρολόγιο,όχι του στυλ αστερίσκο και κάποιο πλήκτρο,αλλά με κάποιο κωδικό ώστε να μη μπορεί κάποιος να μπεί στο menu?(βλέπε panasonic,motorola v3i) Έχω την εντύπωση ότι κλειδώνει. Μενού-Ρυθμίσεις-Τηλέφωνο-Κλείδ. πληκτρ. ασφ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Έχω την εντύπωση ότι κλειδώνει. Μενού-Ρυθμίσεις-Τηλέφωνο-Κλείδ. πληκτρ. ασφ. Σωστός ο Δάσκαλος :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Λοιπον το κινητο υπαρχει σε αρκετα καταστηματα αλλα δεν βλεπω πολλα σχολια για την οθονη δεδομενου οτι η Νοκια πρωτη φορα περνα σε 16 εκ. χρωματα. Νομιζω οτι απο εδω και περα θα κανει μεγαλες αλαλγες στις οθονες της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Λοιπον το κινητο υπαρχει σε αρκετα καταστηματα αλλα δεν βλεπω πολλα σχολια για την οθονη δεδομενου οτι η Νοκια πρωτη φορα περνα σε 16 εκ. χρωματα. Νομιζω οτι απο εδω και περα θα κανει μεγαλες αλαλγες στις οθονες της. Φίλε ''21century'' το έχουν πει αρκετές φορές και εδώ μέσα τα παιδιά πως η οθόνη του κινητού είναι ΤΕΛΕΙΑ !!!!!! :) Μεγάλη ανάλυση + πάρα πολλά χρώματα = άψογη οθόνη :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Λοιπον το κινητο υπαρχει σε αρκετα καταστηματα αλλα δεν βλεπω πολλα σχολια για την οθονη δεδομενου οτι η Νοκια πρωτη φορα περνα σε 16 εκ. χρωματα. Νομιζω οτι απο εδω και περα θα κανει μεγαλες αλαλγες στις οθονες της. Αν δεν κανω λαθος και το Ε60 εχει 16εκομαμυρια χρωματα αλλα αυτο επιβεβαιωνει το συμπερασμα σου. Οι TFT ομως ως γνωστον αν και ανθεκτικες εχουν πιο μουντα χρωματα απο τις LCD ετσι 16εκατ. TFT ισως ειναι ισα με LCD με 262.144 χρωματα. Προσωπικα εχω το 6680 και η αδερφη μου το Sharp GX30 ιδια χρωματα αλλα TFT/LCD αντιστοιχα.Αρκετη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Έχω την εντύπωση ότι κλειδώνει. Μενού-Ρυθμίσεις-Τηλέφωνο-Κλείδ. πληκτρ. ασφ.Ευχαριστώ παιδιά.Πάω να το τσιμπήσω τώρα;) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Αν δεν κανω λαθος και το Ε60 εχει 16εκομαμυρια χρωματα αλλα αυτο επιβεβαιωνει το συμπερασμα σου. Οι TFT ομως ως γνωστον αν και ανθεκτικες εχουν πιο μουντα χρωματα απο τις LCD ετσι 16εκατ. TFT ισως ειναι ισα με LCD με 262.144 χρωματα. Προσωπικα εχω το 6680 και η αδερφη μου το Sharp GX30 ιδια χρωματα αλλα TFT/LCD αντιστοιχα.Αρκετη διαφορα. file mou apla tha sou po oti ta exeis mperdepsei... pleon OLES oi LCD ton kiniton einai texnologias TFT... isos evlepes alli photo... vale kai sta dio kinita tin idia photo kai tha deis kalitero apotelesma sto 6131... NAI to sharp exei poli kali othoni, OXI den einai kaliteri tou 6131 alla einai isos i amesos kaliteri meta aftou... sta kinita oi LCD xorizontai se STN (pathitikes) LCD kai TFT (energes) LCD... sta poli fthina montela isos vreis STN... sta perissotera omos xrisimopoioun texnologia tft... i sharp vevea pou einai apo tous protoporous stin texnologia LCD exei vrei texnikes pou sta antistoixa xaraktiristika ton allon etairion fenontai ligo kalitera... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOP_GUN Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι το κιν. τον το αφήσεις κάτω μερικές φορές χάνει το σήμα. Παρεμπίπτοντος το καλώδιο DKU-2 λειτουργεί με αυτό το τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Το πήρα το κινητάκι.Πρώτο αλλά διάβασα στο mobile-review ότι η οθόνη του είναι φοβερά ευαίσθητη και ότι γεμίζει σκόνη και πολλά που μ'έχουν κάνει να φοβάμαι και να την ακουμπήσω στ'αυτί όταν μιλάω.Μιλάμε για μια ιστοσελίδα ολόκληρη το πως να την προστατεύσεις:confused: Πάντως είναι εκπληκτική:rolleyes: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Εχω το κινητο εδω και μια εβδομαδα. Εχοντας διαβασει τις παρατηρησεις καποιων οτι η μπαταρια δεν κραταει πολυ ημουν καπως επιφυλακτικος αρχικα αλλα τελικα αυτα που διαβασα δεν ισχυουν. Με ενεργοποιημενα τα screen saver και στις δυο οθονες και με 10-15 λεπτα ομιλια την ημερα καθως και χρηση bluetooth περιπου 20 λεπτα συνολικα (κατεβασμα ringtones) το κινητο μου εβγαλε ανετα 3 και μισο 24ωρα. Μιλαμε για πρωτη φορτιση παντα!!!:) Να σημειωσω εδω οτι εχω Cosmote η οποια εχει φουλ σημα στην περιοχη που μενω.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markella Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 ki egw mexri stigmis apolyta ikanopoihmeni me tin mpataria!!!!!:cool: Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos25 Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 καλησπερα σε ολη την παρεα!μια ερωτηση οσον αφορα την οθονη,θεμα ιδρωτα κατα την ωρα της ομιλιας υπαρχει?δηλαδη μπορει να δημιουργησει προβλημα?κατα τα αλλα θα ηθελα να μου πουν οι κατοχοι τα παιχνιδια,φωτο,βιντεο,θεματα ειναι ευκρινεις?αλλη μια,στα θεματα μπορεις να επιλεξεις εικονιδια απο αλλο θεμα η μονο τα εικονιδια που εχει το επιλεγμενο θεμα που εχεις?(ολο αποριες ειναι αυτο το παιδι!!!) Παράθεση :yahoo: τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Παιδιά πέστε μου κάτι.Ενώ έχω ενεργοποιήσει την αναφορά παράδοσης από το menu μηνύματα-ρυθμίσεις,όταν στέλνω μηνύματα άλλες φορές έρχεται αναφορά παράδοσης και άλλες όχι:confused: Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?Να σημειώσω ότι στο φάκελο αναφορές παράδοσεις τις βλέπω κανονικά.Το θέμα είναι ότι θέλω να βλέπω ότι παραδόθηκε το μηνυμα εκείνη τη στιγμή κι όχι να ψάχνω στο menu. Και κάτι άλλο.Πάω στο ρυθμίσεις-τηλέφωνο-κωδικός πληκτρολογίου ασφαλείας για να τον ενεργοποιήσω.Μου ζητάει κωδικό,τον βάζω και μου λέει συνέχεια λάθος κωδικός.:mad: Έχει μήπως κάποιον από default το τηλ και αν ναι ποιός είναι ρε παιδιά?SOOSSSS:cry: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Παιδιά πέστε μου κάτι.Ενώ έχω ενεργοποιήσει την αναφορά παράδοσης από το menu μηνύματα-ρυθμίσεις,όταν στέλνω μηνύματα άλλες φορές έρχεται αναφορά παράδοσης και άλλες όχι:confused: Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?Να σημειώσω ότι στο φάκελο αναφορές παράδοσεις τις βλέπω κανονικά.Το θέμα είναι ότι θέλω να βλέπω ότι παραδόθηκε το μηνυμα εκείνη τη στιγμή κι όχι να ψάχνω στο menu. Την ώρα που έρχεται η αναφορά το γράφει για λίγο στην οθόνη. Μετά χάνεται και μπορείς να το δείς μόνο μέσα από τον φάκελο αναφορών. Και κάτι άλλο.Πάω στο ρυθμίσεις-τηλέφωνο-κωδικός πληκτρολογίου ασφαλείας για να τον ενεργοποιήσω.Μου ζητάει κωδικό,τον βάζω και μου λέει συνέχεια λάθος κωδικός.:mad: Έχει μήπως κάποιον από default το τηλ και αν ναι ποιός είναι ρε παιδιά?SOOSSSS:cry: Το τηλέφωνο έχει default κωδικό 12345. Μπορείς να τον αλλάξεις από τις ρυθμίσεις ασφαλείας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Την ώρα που έρχεται η αναφορά το γράφει για λίγο στην οθόνη. Μετά χάνεται και μπορείς να το δείς μόνο μέσα από τον φάκελο αναφορών. Το τηλέφωνο έχει default κωδικό 12345. Μπορείς να τον αλλάξεις από τις ρυθμίσεις ασφαλείας ;)Φίλε harrisxan σ'ευχαριστώ πολύ.Έχεις δίκιο για τις αναφορές.Για τον κωδικό μ'έσωσες.Άσε τώρα να το σκαλίζουν..;) Τελικά αστέρι το κινητό.. Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Και κάτι άλλο να ρωτήσω.Ο bluetooth adaptor της Level One κοστίζει από 27 έως 29 euro στα e-shop & e-direct με το φπα.Το καλώδιο CA-53 35 euro στο Γερμανό.Όσον αφορά τη συμβατότητα τι είναι καλύτερο ν'αγοράσω?Δεν το συζητώ καν για τη διαφορά των 7 euro περίπου... Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Υπάρχουν και φθηνότερα dongles πάντως. Εγώ έχω της Gigabyte, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (το μόνο που λείπει είναι ένα καπάκι, που κάποια άλλα έχουν!!!) Το καλώδιο όμως θα είναι και πιο γρήγορο, και, αν είναι το καινούριο της ΝΟΚΙΑ, φορτίζει το τηλέφωνο όσο είναι συνδεδεμένο. Είναι όμως και πιο ογκώδες στην μεταφορά του σε σχέση με το dongle ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Υπάρχουν και φθηνότερα dongles πάντως. Εγώ έχω της Gigabyte, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (το μόνο που λείπει είναι ένα καπάκι, που κάποια άλλα έχουν!!!) Το καλώδιο όμως θα είναι και πιο γρήγορο, και, αν είναι το καινούριο της ΝΟΚΙΑ, φορτίζει το τηλέφωνο όσο είναι συνδεδεμένο. Είναι όμως και πιο ογκώδες στην μεταφορά του σε σχέση με το dongle ;)Ίδια τιμή το βλέπω.24,35+φπα=29 και κάτι.Όσον αφορά τη μεταφορά έχεις δίκιο.Είτε με το ένα είτε με το άλλο και τη χρήση του pc suite,υπάρχει περίπτωση να μπορείς ν'αποθηκεύεις τα μηνύματα στον υπολογιστή όπως έκανα με το k750i; Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts