marios_poly Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Ευχαριστώ @ Nix_! Θα κοιτάξω τότε κάτι σε Sandisk, από τη στιγμή που συνεργάζεται σωστά. Παράθεση :alien: Στη γη για διακοπές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Μετά από μία εβδομάδα συμβίωσης :) 1. Είναι πραγματικά καταπληκτική η φωνητική του κλήση! Αν μάθεις λίγο τον τρόπο που πρέπει να του μιλάς, δεν χάνει καμμία φωνητική κλήση! Εγώ το έχω εφαρμόσει πλήρως πλέον ;) 2. Με συνεχή χρήση bluetooth (είτε σύνδεση με το pc είτε με handsfree είτε και τα δύο μαζί), η μπαταρία εξαντλείται σε λιγότερο από 24 ώρες (με ομιλία περίπου στα 40') δείχνει πάντως σιγά σιγά να βελτιώνεται η μπαταρία του... είδωμεν! 3. Η οθόνη του είναι καταπληκτική. Έχω βάλει φωτογραφίες σε ανάλυση 240Χ320 και πραγματικά είναι καταπληκτικό το αποτέλεσμά που δείνει... Ακόμα και α/μ φωτογραφίες τις αποδίδει με πολύ καλή διαβάθμιση του γκρι :) Μία ερώτηση... παιχνίδια java από που κατεβάζουμε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 to protipo SD me oles tis parallages exei afstires prodiagrafes kai den exoun simiothei POTE asimvatotites... SD miniSD microSD den einai san to xaos ton mmc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Μόλις σήμερα το απέκτησα και εγώ και έχω δύο γρήγορες ερωτησούλες... Το λογότυπο της Tim και την ημερομηνία μου την εμφανίζει στην κύρια οθόνη αριστερά, πως μπορώ να την βάλω στο κέντρο, όπως και στην μίνι οθόνη το λογότυπο είναι και πάλι αριστερά... Και είδα πως δεν έχει έτοιμες καμία ρύθμιση για wap, mms κλπ κλπ ούτε voda, ούτε ote ούτε tim.που μπορώ να βρω τις tim πλην της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης...;;; Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Και είδα πως δεν έχει έτοιμες καμία ρύθμιση για wap, mms κλπ κλπ ούτε voda, ούτε ote ούτε tim.που μπορώ να βρω τις tim πλην της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης...;;; pigene edo, akoloutha tis odigies kai tha sou erthoun tsampa me minima, http://nokiags.wdsglobal.com/standard?siteLanguageId=273 apla apothikefsetes na minoun sto kinito sou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martyras Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Ρε παιδιά, αλλάζει ο ήχος της αφύπνισης; Δεν ξερώ αλλά ούτε αυτό το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Ρε παιδιά, αλλάζει ο ήχος της αφύπνισης; Δεν ξερώ αλλά ούτε αυτό το βρίσκω. Ατζέντα->αφύπνιση-> Ηχος αφύπνισης Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaros Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 έχω την έκδοση 3.50 ξέρει κανείς πως γίνεται η αναβάθμιση σε 3.70 over the air? Με bluetooth γίνεται?..και αν ναι ποιες ρυθμίσεις πρέπει να έχω στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg60 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 για σας πηρα σημερα το κινητακι και δεν ξερω πως να βαλω το "today screen" ή οπως λεγετε αυτο που εμφανιζετε κατω απο την ωρα και το λογοτυπο φορεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martyras Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Ατζέντα->αφύπνιση-> Ηχος αφύπνισης Ε καλά είμαι ντιπ-για-ντιπ. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 για σας πηρα σημερα το κινητακι και δεν ξερω πως να βαλω το "today screen" ή οπως λεγετε αυτο που εμφανιζετε κατω απο την ωρα και το λογοτυπο φορεα Αν εννοείς την ενεργή αναμονή, Μενού-Ρυθμίσεις-Κύρια οθόνη-Ρυθμίσεις λειτ. αναμονής-Ενεργή αναμονή-Ενεργή αναμονή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 pigene edo, akoloutha tis odigies kai tha sou erthoun tsampa me minima, http://nokiags.wdsglobal.com/standard?siteLanguageId=273 apla apothikefsetes na minoun sto kinito sou... Eυχαριστώ πάρα πολύ!!!! Όσο για το... "Το λογότυπο της Tim και την ημερομηνία μου την εμφανίζει στην κύρια οθόνη αριστερά, πως μπορώ να την βάλω στο κέντρο, όπως και στην μίνι οθόνη το λογότυπο είναι και πάλι αριστερά...", ξέρει κανείς εάν υπάρχει λύση, γιατί δεν μαρέσει που τα έχει στα αριστερά... Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Παιδιά το βίντεο του τι λέει; Είναι καλό;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Παιδιά το βίντεο του τι λέει; Είναι καλό;:) Μπα. Τίποτα ιδιαίτερο. Δεν είναι από τα καλά του στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Μπα. Τίποτα ιδιαίτερο. Δεν είναι από τα καλά του στοιχεία. Μμμμ...:( Thanks anyway. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει μία λύση στο παρακάτω πρόβλημα που μόλις μου εμφανίσθηκε; Εκεί που μια χαρά είχα περασμένες διάφορες φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης (SanDisk 512MB), όλες σε ανάλυση 240Χ320 (όσο η κύρια οθόνη δλδ), και τις φωτογραφίες αυτές τις είχα κάνει χρήση ως εικόνες επαφής, περνάω μερικές καινούριες φωτογραφίες και αρχίζει να μου βγάζει "Ο χειρισμός απέτυχε" :protest: Έκανα διάφορες προσπάθειες: 1. back up τις φωτογραφίες, format την κάρτα από το κινητό, ξανά τις φωτογραφίες στην κάρτα, τίποτα... 2. Αφαίρεση όλων των εικόνων επαφής. Τώρα δεν έχω καμμία φωτογραφία ως εικόνα επαφής... Και ακόμα και αυτές που είχα δεν τις ξανα-αναθέτει! :angry: 3. Μεταφορά όλων των φωτογραφιών στην μνήμη του τηλεφώνου, ξανά τα ίδια! 4. Σβήσιμο τηλεφώνου και αφαίρεση μπαταρίας για 2-3 λεπτά... τίποτα... Είναι κόλλημα του τηλεφώνου; Σημειωτέον ότι τις εικόνες μπορεί και τις κάνει κανονικά χρήση σαν ταπετσαρίες ή σαν προφύλαξη οθόνης! Τις φωτογραφίες για να τις κάνει χρήση σαν "εικόνες επαφής", τις σώνει κάπου στην μνήμη του τηλεφώνου. Όταν έσβηνα τις εικόνες επαφής που είχα ήδη περάσει, μου έγραψε "Διαγραφή αρχείου PBImageXXX.jpg?"... Μήπως πάει κάτι στραβά από κει; Κάποιος να βοηθήσει?! :help: :help: :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martyras Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Δεν δοκιμάζεις από το PC Suite να δεις τις εικόνες των επαφών μπας και βρείς που έφαγε κόλλημα; Μια ιδέα λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Δεν δοκιμάζεις από το PC Suite να δεις τις εικόνες των επαφών μπας και βρείς που έφαγε κόλλημα; Μια ιδέα λέω. Το κοίταξα και από κει και τις βλέπει κανονικά... εξάλλου γενικά τις εικόνες τις βλέπει... την σύνδεση ως "εικόνα επαφής" δεν κάνει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Καλησπέρα σε όλους, Να ρωτήσω κάτι, τα θέματα από 6270-6280 ταιριάζουν στο 61131? Και από πού μπορώ βρω θέματα για το 61131? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Καλησπέρα σε όλους, Να ρωτήσω κάτι, τα θέματα από 6270-6280 ταιριάζουν στο 61131? Και από πού μπορώ βρω θέματα για το 61131? Ευχαριστώ Βεβαια ταιριαζουν φιλε μου... h**p://www.zedge.net/?p=themes&zd=917-0-0-1- Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_georgina Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 geia sas paidia. thelo na rotiso kapoion pou pire to 6131 na mou pei posous xaraktires forei se ena minima? 160? h perissoterous? thans Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 geia sas paidia. thelo na rotiso kapoion pou pire to 6131 na mou pei posous xaraktires forei se ena minima? 160? h perissoterous? thans 160 ανά μήνυμα, αλλά υποστηρίζει και long SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkak Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Κανένας τρόπος για τη βελτίωση της διάρκειας της μπαταρίας υπάρχει; Πάντως, είναι απαράδεκτο για τηλέφωνο NOKIA, η μπαταρία να διαρκεί 1,5 μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaros Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 έχω την έκδοση 3.50 ξέρει κανείς πως γίνεται η αναβάθμιση σε 3.70 over the air? Με bluetooth γίνεται?..και αν ναι ποιες ρυθμίσεις πρέπει να έχω στο κινητό? Κανείς καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Κανένας τρόπος για τη βελτίωση της διάρκειας της μπαταρίας υπάρχει; Πάντως, είναι απαράδεκτο για τηλέφωνο NOKIA, η μπαταρία να διαρκεί 1,5 μέρα. 1,5?! Καλά θα ήτανε!!! Σήμερα, λόγω του παραπάνω προβλήματος που αναφέρω και που το bluetooth λειργούσε συνεχώς, φόρτισα την μπαταρία πλήρως (ενώ λειρουργούσε το τηλ)το πρωι 10-12, και τώρα είναι πλήρως αποφορτισμένο :X :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts