ZeElias7 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 εγω πηρα απο την vodafone 512 με 17ε.δεν ξερω αν αντεξει!!Α,που θα παιχνιδια και εφαρμογες??κανενα site?ποια προτεινετε?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 http://www.zedge.net Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Αυτές είναι τιμές. Εγώ την πήρα 36 πριν απο 2,5 μήνες και ήταν η φτηνότερη που υπήρχε. Kingston βέβαια, αλλά με τέτοιες τιμές τι σημασία έχει η μάρκα. H φτηνότερη 2GB πάντως έχει 80 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Κάρτα 1gb: http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=4917 Κάρτα 2gb: http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=2399 :offtopic: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 :dizzy: Με τέτοιες τιμές χάθηκε να βάλουν λίγο παραπάνω μνήμη στο κινητό; Τέλοσπάντων θα προσπαθήσω να "βολευτώ" με 1Gb προς το παρόν. Σε 2,5 μήνες που θα έχουν πέσει τα 2 στα 9,10Ε με ΦΠΑ βλέπουμε. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Γεια χαρά σε όλους! Προσπαθώ εδώ και αρκετή ώρα να βρω πως ρυθμίζω το κοντράστ της οθόνης αλλά δεν μπορώ. Με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις θεωρώ ότι είναι πολύ φωτεινή η οθόνη και ειδικά σε σκοτεινό περιβάλλον πρέπει να φοράς γυαλιά ηλίου :cool: :lol: Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει! :) Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Από ότι ξέρω κάτι τέτοιο δεν γίνεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Νομίζω ότι υπάρχει τέτοια επιλογή! Πρέπει να την είχα βρει παλιότερα που σκάλιζα το μενού αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που ήταν... :O Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Παιδια που μπορω να βρω τα εργωστασιακα ringtones tou 6131? Ενδιαφερωμε κυριως για το tumbler αν δεν κανω λαθος Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Παιδια που μπορω να βρω τα εργωστασιακα ringtones tou 6131? Ενδιαφερωμε κυριως για το tumbler αν δεν κανω λαθοςΟρίστε... ;) http://rapidshare.com/files/23692677/6131_Tones.zip.html Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Ορίστε... ;) http://rapidshare.com/files/23692677/6131_Tones.zip.html Χιλια ευχαριστω :) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nanas77 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 ρε παιδιά τι μάπα κινητό είναι αυτό. δεν μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία από την μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα μνήμης μέσω του ίδιου του κινητού. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό. το manual δε λέει τίποτα. Please help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 mapa einai to kinhto epeidh esy den mporeis na vreis pws metaferontai?wraioooossss...ennoeitai pws metaferontai me aplh epilogh kai metakinhsh... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annivas2006 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 ρε παιδιά εγώ παρατήρησα στο δικο μου 6131 οτι οταν γραφω μήνυμα πάνω από 70 ή 90 χαρακτήρες(δεν θυμάμαι ακριβως) πάει σε 2ο μήνυμα κ.ο.κ σε 3ο,4ο με αποτέλεσμα να στέλνονται τα μηνυματά μου σε μικρά κομματάκια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τελειώνει η κάρτα μου με ταχύτατους ρυθμούς. υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα ? ίσως μία αναβάθμιση θα βοηθούσε? απ' ότι έχω παρατηρήσει και σε άλλα μοντέλα νόκια γίνεται το ίδιο ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 ρε παιδιά εγώ παρατήρησα στο δικο μου 6131 οτι οταν γραφω μήνυμα πάνω από 70 ή 90 χαρακτήρες(δεν θυμάμαι ακριβως) πάει σε 2ο μήνυμα κ.ο.κ σε 3ο,4ο με αποτέλεσμα να στέλνονται τα μηνυματά μου σε μικρά κομματάκια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τελειώνει η κάρτα μου με ταχύτατους ρυθμούς. υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα ? ίσως μία αναβάθμιση θα βοηθούσε? απ' ότι έχω παρατηρήσει και σε άλλα μοντέλα νόκια γίνεται το ίδιο ακριβώς. Άντε πάλι!! :D :D Κάντε ρε παιδιά ένα κόπο και ψάξτε καλά μέσα στα τόπικς πριν ρωτήσετε κάτι! Γινόμαστε κουραστικοί με το να λέμε χίλιες φορές τα ίδια πράγματα! Ρυθμίσεις μηνυμάτων -> Υποστήριξη χαρακτήρων -> Περιορισμένη Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο τηλέφωνο υποστηρίζει την τεχνολογία bluetooth 2.0. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν χρησιμοποιήσω για τη μεταφορά δεδομένων από και προς τον υπολογιστή μου bluetooth usb τεχνολογίας 1.1; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 παιδια εδω και 2 μερες οταν παω να βγαλω φωτο με το κινητο μου λεει χειρισμος απετυχε...η μορφη αρχειου δεν υποστηριζεται...και δεν βγαζει με τιποτα.εχω δοκιμασει τα παντα χωρις αποτελεσμα...καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 restart Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 den vohthise...ebgala kai thn karta mnhmhs ola...ta xw dokimasei afta alla tipota...entometaksy video travaei k apothikeyei kanonika...me tis photos einai to provlhma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 den vohthise...ebgala kai thn karta mnhmhs ola...ta xw dokimasei afta alla tipota...entometaksy video travaei k apothikeyei kanonika...me tis photos einai to provlhma Αναβάθμιση μήπως; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Alpha copy κ γρήγορα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 ουτε...την τελευταια εκδοση εχω..μαλλον alpha copy με βλεπω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 ουτε...την τελευταια εκδοση εχω..μαλλον alpha copy με βλεπω.... Χρονια Πολλα ! Δοκιμασες και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 oυτε...ισα που χαλασα τις ρυθμισεις μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο τηλέφωνο υποστηρίζει την τεχνολογία bluetooth 2.0. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν χρησιμοποιήσω για τη μεταφορά δεδομένων από και προς τον υπολογιστή μου bluetooth usb τεχνολογίας 1.1; Σαφώς και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Η έκδοση USB έχει να κάνει με την ταχύτητα... μια χαρά θα παίξει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts