Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6131

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν έπρεπε να διαλέξω αποκλειστικά ανάμεσα σε αυτά τα 2 θα διάλεγα χωρίς πολλή σκέψη το 6131. Είναι πανέμορφο τηλέφωνο. Το μόνο ουσιαστικό μειονεκτήμα που έχει είναι η αυτονομία του. Και προσωπικά με προβληματίζει λίγο και το κουμπάκι που "πετάει" την οθόνη.
Σχεδόν 5 μήνες χρήσης και χρησιμοποιώ το κουμπάκι που ανοίγει την οθόνη πολλές φορές καθημερινά.Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα αν και στην αρχή δεν πίστευα ότι θ'αντέξει.;) Κανένα πρόβλημα λοιπόν;)
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aν το πάρουμε Vodafone live, ξέρει κανείς αν μπορούμε να δούμε και τηλεόραση απ'το κινητό...;;;

και γιατι καποιος να παρει το 6131 και να παρει κ εξτρα μνημη ενω με περιπου τα ιδια λευτα παιρνει το 6233 που εχει κ μνημη κ καλυτερα χαρακτηριστικα..???

Η διαφορά στη μνήμη είναι αμελητέα αφού και τα 2 παίρνουν microsd και έτσι η μνήμη του τηλεφώνου ελάχιστα χρησιμοποιείται.

Το 6131 είναι φτηνότερο και έχει καλύτερη οθόνη απο το 6233. Επίσης είναι clamshell που σε μερικούς αρέσει (προσωπικά όχι και τόσο). Απο την άλλη έχει χειρότερη φωτογραφική. Αυτές είναι οι διαφορές κατά τα άλλα είναι το ίδιο τηλέφωνο (αθάνατη nokia).

Η διαφορά στη μνήμη είναι αμελητέα αφού και τα 2 παίρνουν microsd και έτσι η μνήμη του τηλεφώνου ελάχιστα χρησιμοποιείται.

Το 6131 είναι φτηνότερο και έχει καλύτερη οθόνη απο το 6233. Επίσης είναι clamshell που σε μερικούς αρέσει (προσωπικά όχι και τόσο). Απο την άλλη έχει χειρότερη φωτογραφική. Αυτές είναι οι διαφορές κατά τα άλλα είναι το ίδιο τηλέφωνο (αθάνατη nokia).

το 6233 υποστηρίζει και 3G.. κάτι που ίσως είναι μεγάλο συν (όχι απαραίτητα για τις βιντεοκλήσεις)

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

re paidia mipos yparxei kanena kolpo na vriskoume ton kodiko asfalias tou kinitou?i na to kanoume kapos reset?

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.

re paidia mipos yparxei kanena kolpo na vriskoume ton kodiko asfalias tou kinitou?i na to kanoume kapos reset?
Για δοκίμασε το παρακάτω...

http://nfader.z-host.ru/

ti kano s'aftin tin selida?

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.

ti kano s'aftin tin selida?

Δίνεις το ΙΜΕΙ της συσκευής σου και αυτό που παίρνεις το δίνεις αντί για κωδικό ασφαλείας στο τηλέφωνο.

Ο αρχικός κωδικός ασφαλείας είναι 12345. Το γράφει στο Εγχερίδο Χρήσης.

Παιδιά γεια σας!

Βρήκα ένα σπαστικό bug στο κινητό!

Το έχει δει κανένας άλλος;

Μπορεί να διορθωθεί με κάποιο τρόπο; (πχ update)

Όταν είμαι στο ράδιο και πατάω το βελάκι για να αλλάξω σταθμό από τις μνήμες, πατώντας το κόκκινο για να βγω έξω, στην οθόνη του κινητού αναγράφεται ο τελευταίος σταθμός που είχα επιλέξει από το μενού "Σταθμοί" και όχι ο σταθμός που έχω επιλέξει. Αν επιλέξω χειροκίνητα κάποιον σταθμό που δεν είναι αποθηκευμένος, τον εμφανίζει κανονικά.

Παιδιά γεια σας!

Βρήκα ένα σπαστικό bug στο κινητό!

Το έχει δει κανένας άλλος;

Μπορεί να διορθωθεί με κάποιο τρόπο; (πχ update)

Όταν είμαι στο ράδιο και πατάω το βελάκι για να αλλάξω σταθμό από τις μνήμες, πατώντας το κόκκινο για να βγω έξω, στην οθόνη του κινητού αναγράφεται ο τελευταίος σταθμός που είχα επιλέξει από το μενού "Σταθμοί" και όχι ο σταθμός που έχω επιλέξει. Αν επιλέξω χειροκίνητα κάποιον σταθμό που δεν είναι αποθηκευμένος, τον εμφανίζει κανονικά.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ. Δεν λύθηκε στην πρώτη αναβάθμιση που του έκανα. Χρειάζεται (το πιθανότερο) να βγει μια πιο εξελιγμένη έκδοση λογισμικού

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ. Δεν λύθηκε στην πρώτη αναβάθμιση που του έκανα. Χρειάζεται (το πιθανότερο) να βγει μια πιο εξελιγμένη έκδοση λογισμικού
Το ίδιο συμβαίνει και μένα..:(
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Ο αρχικός κωδικός ασφαλείας είναι 12345. Το γράφει στο Εγχερίδο Χρήσης.

@_Leon_

Λες να μην το δοκίμασε; :rolleyes: :rolleyes:

Αν διάβαζες ολόκληρη την ερώτηση θα ήταν καλύτερα.

Οταν συνδέω ασυρματα το 6131 με ενα bluetooth adaptor και μεταφέρω στο κινητό απο το pc ή κα το ανάποδο ενα οποιοδήποτε μεγάλο αρχείο -γύρω στα 60ΜΒ- μετα απο λίγο σβήνει το κινητο..Γιατί γίνεται αυτό? Εχει κανείς ιδέα?

Το link για update-with-pc στο site της nokia δουλεύει. Κατεβάζει κανονικά το software updater. Αν υπάρχουν updates δεν ξέρω και δεν έχω καλώδιο έτσι και αλλιώς οπότε δεν έχει νοήμα να το δοκιμάσω. Όποιος έχει ας κάνει μια δοκιμή.

Το link για update-with-pc στο site της nokia δουλεύει. Κατεβάζει κανονικά το software updater. Αν υπάρχουν updates δεν ξέρω και δεν έχω καλώδιο έτσι και αλλιώς οπότε δεν έχει νοήμα να το δοκιμάσω. Όποιος έχει ας κάνει μια δοκιμή.

Το έκανα αλλα τωρα δεν εχω ΕΛΛΗΝΙΚΑ στις επιλογες γλωσσας. Μηπως υπαρχει καμμια λύση γι' αυτο;;;;

Παιδιά σήμερα πάω να ανοίξω το κινητό μου αλλά δεν μπορώ στην εξωτερική οθόνη μου βγάζει κατι γραμμές όταν πατάω το κομπί κ μετά σταδιακά χάνονται.Πείτε μ οτι θα γλιτώσω την Alpha Copy.Μήπως είναι πρόβλημα μπαταρίας;

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

Παιδιά παρουσιάστηκε σε κανέναν το παρακάτω; Εαν ναι τι κάνατε; Μου ξεκόλησε το πλαστικό προστατευτικό καπάκι της οθόνης από τη μέσα πλευρα.

Παιδιά σήμερα πάω να ανοίξω το κινητό μου αλλά δεν μπορώ στην εξωτερική οθόνη μου βγάζει κατι γραμμές όταν πατάω το κομπί κ μετά σταδιακά χάνονται.Πείτε μ οτι θα γλιτώσω την Alpha Copy.Μήπως είναι πρόβλημα μπαταρίας;

Η μπαταρία είναι φορτισμένη ή έχει εξαντληθεί? Δοκίμασε να βγάλεις τη μπαταρία για κανα λεπτάκι και μετά να τη ξανατοποθετήσεις. Αυτό το πρόβλημα με τις γραμμές το βγάζει και στην εσωτερική οθόνη?

Παιδιά παρουσιάστηκε σε κανέναν το παρακάτω; Εαν ναι τι κάνατε; Μου ξεκόλησε το πλαστικό προστατευτικό καπάκι της οθόνης από τη μέσα πλευρα.

Μήπως έφαγε καμια χύμα το κινητό ή το έκλεισες με δύναμη το πορτάκι? Αν το πατάς στα πλαϊνά και δεν κουμπώνει πήγαινέ το στο γιατρό! :p

Tελικά ανακάλυψα οτί είχε χαλάσει ο φορτιστής.Με το ζόρι μου το φόρτισε το κινητό σε 4 ώρες

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

Μήπως ξέρετε αν το 6131 μπορεί να πάρει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης;

Καταρχην καλως ηρθες :)

Οχι φιλε μου,δεν υπαρχει κατι .

Γνωριζεις τα χαρακτηριστικα της συσκευης σου ?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish